Intergard

6.2

Bestellen

4.7

Service

6

Prijs

5.7

Levering

45.2%

Zou hier weer kopen

Intergard

Intergard: ervaringen met deze specialist in tuinartikelen. Snel, makkelijk en voordelig tuinartikelen bestellen. Dat kan bij Intergard, de specialist in tuinartikelen. Benieuwd of dit online tuincentrum de verwachtingen van haar klanten waar kan maken? Lees hier reviews over Intergard.

Over Intergard


Intergard is het online tuinwarenhuis van Nederland. Met een groot assortiment en een goede prijs-kwaliteit verhouding is het dé specialist op het gebied van tuinartikelen. En niet alleen voor Nederland. Het is een exporteur, importeur en groothandelaar in tuinartikelen met een sterke internationale oriëntatie. Niet alleen hun klanten zijn afkomstig uit veel verschillende landen, ook werken ze samen met producenten, fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld. Zo vind je de leveranciers van Intergard in Rusland, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Door deze samenwerkingen en omdat de tuinartikelen direct voor jou geïmporteerd worden, kun jij profiteren van zeer voordelige prijzen. Naast voordelige prijzen hebben ze ook regelmatig scherpe aanbiedingen, waardoor jij nog goedkoper je tuinartikelen online kunt kopen.




Het assortiment


Het assortiment van deze milieubewuste online specialist in tuinartikelen bestaat uit meer dan 10.000 artikelen. Deze artikelen zijn verdeeld over de hoofdgroepen:

  • Tuinafscheiding
  • Tuinhuisjes
  • Tuinhout
  • Sierbestrating
  • Speeltoestellen
  • Bomen en planten
  • Tuinartikelen en overige
  • Houtverbindingen
  • Bevestigingsmaterialen

En dit zijn slechts de hoofdgroepen. Onder deze hoofdgroepen zijn nog verschillende subgroepen te vinden. Of je nu op zoek bent naar een hardhouten schutting, een schaduwdoek, een kliko-ombouw, kunstgras, een houten schommel, klimplanten, een betonnen barbecue, tuinpoortbeslag of verzinkte houtdraadbouten - je vindt het allemaal in het enorm uitgebreide assortiment.


De service van Intergard


Het assortiment van deze online tuinartikelenshop is enorm uitgebreid en misschien nog wel belangrijker: op voorraad. Hierdoor kunnen ze jouw bestelling altijd snel bij jou thuis bezorgen. Of dit nu een nieuwe loungeset of schutting is of de tegels voor je terras zijn. Je kunt alle benodigdheden voor jouw droomtuin makkelijk bestellen. Intergard bezorgt door heel Europa, dus waar je ook bent, op welk tijdstip dan ook: alles voor de tuin bestel je makkelijk en snel bij Intergard. Grappig om te weten: ook het personeel is internationaal georiënteerd. Ze kunnen jou naast het Nederlands, ook in het Duits, Engels, Frans of Spaans te woord staan


Klachtenafhandeling bij Intergard


Is er iets niet helemaal goed gegaan, ben je niet tevreden of heb je een klacht? Dan kun je via de webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met het serviceteam. Ook als je je probleem liever telefonisch wilt voorleggen is dit geen probleem. Intergard is dagelijks per telefoon te bereiken. Neem contact op met Intergard. Zij zullen er samen met jou alles aan doen om je klacht op te lossen.


Tuinliefhebbers zijn nieuwsgierig naar jouw mening


Heb jij je tuinartikelen online besteld bij deze groothandelaar? Dan zijn er heel veel mensen nieuwsgierig naar jouw ervaring. Werd alles volgens afspraak geleverd en hoe vond je de kwaliteit van de artikelen? Of wellicht is jou iets anders opgevallen bij de aankoop. Laat het weten en schrijf een review over Intergard.


Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Intergard?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Hedera kunsthaag

4,5 jaar terug een Hedera Kunststof haag ca. 50m2 gekocht en gemonteerd. De (nep)blaadjes laten bij bosjes los zodat ik nu met een haag zit met kale plekken. Bovendien verkleurt het blad behoorlijk. Blaadjes liggen overal in de tuin. Firma doet deze klacht af met. Garantie is afgelopen. Je koopt een haag niet voor 4,5 jaar en er is een verwachting van een product. Voor een haag in ieder geval langer dan 4,5 jaar. Komen ook na herhaald verzoek niet in beweging om een oplossing te bedenken.

P

Peter

09-05-2024

0

Betonschutting

Nog nooit zo een slecht bedrijf mee gemaakt, zeer klant onvriendelijk en denken boven de wet te staan. Geen retour recht geven ze aan. Dan zouden ze even de regels en wetten er op na moeten slaan. Product wat geleverd is heeft naast schade ook heel anders dan op de foto en kleurverschil. Daarnaast zal de klantenservice beter ingewerkt moeten worden. Interne communicaties wat naar mij is verzonden, erg slordig. De foto`s op de website zijn dus maar mooie plaatjes die ergens van internet gehaald zijn is niet wat je daadwerkelijk ontvangt.

K

Karin

30-08-2023

0

PVC bamboe tuinscherm

4 schermen besteld plus bevestiging in bamboekleur. Bij levering 1 scherm beschadigd plus bevestiging in andere kleur! Gebeld en foto's gemaild. Nooit enige reactie gehad. Dit was dus eens maar nooit meer Intergard.

J

Joke

06-10-2022

0

Niets

Ongelooflijk dat een tuinscherm in 1 dag van 169,95 naar 249,95 kan aan. Zou weer wat kopen als d prijzen weer normaal zijn.

H

Henk

18-02-2022

0

Schapenhekken 150m

Het is moeilijk om bij ons in de buurt een zogenaamd frans of engels hek te vinden, laat staan hem na de koop de vervoeren. Mijn verbazing was dan ook groot dat ik dit item bij Intergard kon vinden en dan ook nog eens de 10 meter versie! Snel besteld en binnen de afgesproken tijd keurig thuisbezorgd. En dit voor een prijs waarvoor ik hem niet in de winkel kon kopen en nu werd het nog thuisbezorgd ook!

T

ThuisinTholen

08-09-2021

0

kliko ombouw

vragen belachelijke hoge bezorgkosten ook als je voor ruim geld bij ze besteld en bij retourzending moet je wederom zelf de kosten betalen. als iets kapot of beschadigd wordt geleverd schuiven ze de schuld naar de klant zijn totaal niet vriendelijk aan de telefoon zelf onbeschoft. doen niets tot zeer weinig aan klantenservice. Wij waren voor verzend,retourkosten en een aangetekende brief ruim 65 euro kosten kwijt. Voor ons NOOIT meer Intergard

M

marijke hiemstra

19-07-2021

1

Kunstheg van 3 meter

Keurig thuis bezorgd. Bij het uitpakken al verschillende losse blaffen in de plastic zak. Daarbij 5 tie ribs om 3 meter kunstheg vast te zetten. Ik kan echter niet zeggen dat ik blij was met hetgeen ik besteld had. Wat een kitscherig geheel. Geen dichte “ kunstheg “ maar gewoon wat blaadjes op een plastic raamwerk geplaatst. Kleur zeer onnatuurlijk. Hiervoor betaal je de hoofdprijs en het ziet er niet uit. Ik zou het niemand aan raden dit product te kopen. Ik denk dat je hetzelfde product bij de action ook zou kunnen kopen voor een fractie van de prijs welke je betaald bij Intergard. Ik koop hier in ieder geval nooit meer en ga wel ergens kijken waar het product wel aan de eisen voldoet.

X

x-merum

28-06-2021

1

Boomschorsmatten

Product geleverd, maar de factuur klopt niet, ze rommelen met de btw die ze in eigen zak steken. Absoluut onmogelijk om contact te krijgen, een bron ven ergenis. Advies koop hier niets.

B

Bert Vos

21-05-2021

1

Schapenhek

Wat een waardeloos bedrijf zeg. Even geïnformeerd over het schapenhekwerk dat ze te koop aanbieden. Ze claimen dat dit echt kastanjehout is, wat op het moment enorm duur is, maar ze toch heel goedkoop aan weten te bieden. Na een telefoongesprek met de meest chagrijnige dame die ik dit jaar gesproken heb, blijkt dat ze daar prima weten hoe ze zichzelf weten in te dekken: 'als er kastanje op de website in de beschrijving staat, is het kastanje. Als het niet in de beschrijving staat, is het een andere houtsoort'. Vastberaden om er achter te komen wat voor houtsoort dit is (mijn vermoeden is uiteraard het goedkope en minder duurzame hazelaarhout), heb ik mijn vraag drie keer anders geformuleerd. Mevrouw heeft drie keer het riedeltje herhaald, maar niet gezegd wat voor houtsoort het betreft. Enorme afrader dit bedrijf!

D

Daan Sijbring

20-05-2021

0

hedera tuinscherm

Verkeerde scherm ontvangen, daarover vraag gesteld en nooit eerder zo onbeschoft behandeld. Ongelooflijk grof en totaal niet bereid de klacht serieus te nemen. Terugsturen op eigen kosten wil ik niet en ik vertrouw er ook totaal niet op dat dit netjes wordt afgehandeld. Het was nog lelijk den duur ook wat ze leverden (ter vergelijking met schermen die ik al had), dus dat is reden temeer. Blijf daar weg!

I

ine van der velde

25-04-2021

0

een hydera tuinscherm

niet alleen wordt er een verkeerd scherm geleverd (ligutysre ipv hydera), de reactie via de mail op mijn klacht is ronduit onbeschoft. Het is eigenlijk mijn schuld omdat ik niet weet wat hydera is! Dus foto van scgherm en de verschillende plantebn gestuurd en hoor dan niets meer. Toon was gelijk agressief. Het verkeerd geleverde prodyuct ziet er ook nog niet uit...Ik stuur het niet terug (op mijn kosten!!!) want verwacht nooit meer geld terug te krijgen!

I

ine van der velde

23-04-2021

0

Heidemat

Heb een heidemat besteld met dichtheid 55%. Op de foto die getoond wordt bij het product zie je een mooie afgewerkte dichte heidemat. De heidemat die ik heb ontvangen was rommel, viel nog net niet uit elkaar bij het uitpakken. Hierover gebeld en kreeg de horen dat de bijgevoegde foto een sfeerfoto betrof. Kreeg een erg onbeschofte vrouw aan de telefoon. Kan het product terugsturen, echter de kosten zijn dan voor eigen rekening. Wat een slechte service.

H

Harriet Nakken

09-11-2020

0

Schapenhek en palen.

Let op! Deze partij laat op hun site zien dat je een schapenhek besteld van kastanjehout (zo staat het in de omschrijving en in de specificatie op hun site), maar levert het goedkope en minder duurzame hazelaarhout. Verder communiceren ze op hun website een levertijd van 3-10 dagen, maar na betaling ontvang je een mail waarin ze aangeven dat de levertijd ook tot 25 werkdagen kan oplopen. Bij telefonische navraag geven ze aan dat het houttype 'een foutje op hun site' is. Ondanks dat dit ook in de reviews al eerder ter sprake is gekomen en ik me niet kan voorstellen dat dit dus niet bekend is bij ze. Uiteindelijk valt zowel de levertijd als het geleverde houttype gewoon onder misleiding. Wel hebben ze na telefonische navraag hierover, de bestelling gelijk geannuleerd en bevestigen ze dat ze de betaling retour storten. Het lijkt mij verstandig dat Intergard deze opmerkingen ter harte neemt en zich gaat richten op een transparante manier ven zaken doen.

K

Kasper

15-06-2020

0

kunsthaag

Diverse producten besteld en laat geleverd, voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Slechte prijskwaliteit verhouding. Alles retour gestuurd maar na 2 maanden niks gehoord en nog steeds geen geld retour!!

R

Rikstra

26-05-2020

0

hekwerk

Een hekwerk online gekocht. Heb aangegeven deze zelf op te halen. Hekwerk zou volgens de website op voorraad zijn. Na een week zelf maar gebeld, omdat de status maar op verwerken bleef staan. Kon hem ophalen, maar wel voor 2 uur. Kom ik het hekwerk ophalen, blijkt hij niet meer aanwezig te zijn. Komt na een paar dagen weer binnen. Toen uiteindelijk opgehaald. Dit kan natuurlijk een keer gebeuren, maar de werknemers zijn geïrriteerd en onbeschoft in de omgang. Volgens mij verkopen ze wel aan particulieren, maar willen ze het liever niet!!

K

klant

10-04-2020

0

Hek

Kastanje schapenhek blijkt geen kastanjehout te zijn maar hazelnotenhout of zoiets...boos

W

William

03-04-2020

0

Tuinhuisje

Superblij met ons nieuwe tuinhuisje. Vrijdag ontvangen. Mooie kwaliteit. Prima service. Nu lekker aan het inrichten.

J

Janneke

07-07-2019

0

Bamboemat

2 keer om reaktie gevraagd nog geen antwoord gekregen echt slecht als je dat al niet doet.Gewoon gevraagd of het normaal is dat mijn bamboe matten zo snel slijten

R

Rob

05-05-2019

0

Producten konden niet geleverd worden

Ik had 4 plantenbakken bij Intergard besteld. Na een week nam ik contact op om te vragen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik kreeg toen te horen dat dit pas over 2 maanden zou zijn, omdat het product niet voorradig is. Geen excuses, wel de opmerking dat ik kon annuleren. Jammer.

C

Caroline

29-04-2019

0

Zeer slecht!

Op zich redelijk snel en geleverd. Thuis de kunsthaag bekeken en tot de conclusie gekomen dat het product niet zichtdicht genoeg is. Daarnaast was het niet voldoende stevig. Intergard gebeld om deze te retourneren. Niet mogelijk omdat de doos was geopend! Hoe moet je het anders bekijken? De doos is door ons zeer zorgvuldig geopend. Een beetje tape en deze kan weer verkocht worden. We zitten dus nu met een haag waar we niets aan hebben!

P

Postma

15-04-2019

0