NederlandReview

    Ervaringen Intergard

    Intergard: ervaringen met deze specialist in tuinartikelen. Snel, makkelijk en voordelig tuinartikelen bestellen. Dat kan bij Intergard, de specialist in tuinartikelen. Benieuwd of dit online tuincentrum de verwachtingen van haar klanten waar kan maken? Lees hier reviews over Intergard.

    Over Intergard


    Intergard is het online tuinwarenhuis van Nederland. Met een groot assortiment en een goede prijs-kwaliteit verhouding is het dé specialist op het gebied van tuinartikelen. En niet alleen voor Nederland. Het is een exporteur, importeur en groothandelaar in tuinartikelen met een sterke internationale oriëntatie. Niet alleen hun klanten zijn afkomstig uit veel verschillende landen, ook werken ze samen met producenten, fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld. Zo vind je de leveranciers van Intergard in Rusland, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Door deze samenwerkingen en omdat de tuinartikelen direct voor jou geïmporteerd worden, kun jij profiteren van zeer voordelige prijzen. Naast voordelige prijzen hebben ze ook regelmatig scherpe aanbiedingen, waardoor jij nog goedkoper je tuinartikelen online kunt kopen.


    Een commercial van Intergard

    Het assortiment


    Het assortiment van deze milieubewuste online specialist in tuinartikelen bestaat uit meer dan 10.000 artikelen. Deze artikelen zijn verdeeld over de hoofdgroepen:

    • Tuinafscheiding
    • Tuinhuisjes
    • Tuinhout
    • Sierbestrating
    • Speeltoestellen
    • Bomen en planten
    • Tuinartikelen en overige
    • Houtverbindingen
    • Bevestigingsmaterialen

    En dit zijn slechts de hoofdgroepen. Onder deze hoofdgroepen zijn nog verschillende subgroepen te vinden. Of je nu op zoek bent naar een hardhouten schutting, een schaduwdoek, een kliko-ombouw, kunstgras, een houten schommel, klimplanten, een betonnen barbecue, tuinpoortbeslag of verzinkte houtdraadbouten - je vindt het allemaal in het enorm uitgebreide assortiment.

    De service van Intergard

    Het assortiment van deze online tuinartikelenshop is enorm uitgebreid en misschien nog wel belangrijker: op voorraad. Hierdoor kunnen ze jouw bestelling altijd snel bij jou thuis bezorgen. Of dit nu een nieuwe loungeset of schutting is of de tegels voor je terras zijn. Je kunt alle benodigdheden voor jouw droomtuin makkelijk bestellen. Intergard bezorgt door heel Europa, dus waar je ook bent, op welk tijdstip dan ook: alles voor de tuin bestel je makkelijk en snel bij Intergard. Grappig om te weten: ook het personeel is internationaal georiënteerd. Ze kunnen jou naast het Nederlands, ook in het Duits, Engels, Frans of Spaans te woord staan

    Klachtenafhandeling bij Intergard

    Is er iets niet helemaal goed gegaan, ben je niet tevreden of heb je een klacht? Dan kun je via de webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met het serviceteam. Ook als je je probleem liever telefonisch wilt voorleggen is dit geen probleem. Intergard is dagelijks per telefoon te bereiken. Neem contact op met Intergard. Zij zullen er samen met jou alles aan doen om je klacht op te lossen.

    Tuinliefhebbers zijn nieuwsgierig naar jouw mening

    Heb jij je tuinartikelen online besteld bij deze groothandelaar? Dan zijn er heel veel mensen nieuwsgierig naar jouw ervaring. Werd alles volgens afspraak geleverd en hoe vond je de kwaliteit van de artikelen? Of wellicht is jou iets anders opgevallen bij de aankoop. Laat het weten en schrijf een review over Intergard.

    Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Intergard?

    Intergard
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    6.2
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede prijskwaliteit verhouding.

    Diverse producten besteld. keurig geleverd, voldoet aan de verwachtingen. Goede prijskwaliteit verhouding. Klein aandachtspunt maar dat is meer voor de vervoerder Transmission: er staat een berg aan info op hun site over de levering echter is allemaal voor intern gebruik met allerlei codes die een klant niets zeggen. Beter is het om gewoon te melden wanneer je levering kunt verwachten. In mijn geval werden spullen in 2 leveringen gedaan, daar moest ik echter zelf achter komen per toeval. Tijdstippen van uitleveren klopten ook niet helemaal maar goed uiteindelijk is wel alles netjes afgeleverd.

    Door: JGM 05-08-2017
    Jasper 23-04-2020

    Tijdje terug een hedera kunsthaag voor een hekwerk aangeschaft bij Intergard. Ze corresponderen (blijkt achteraf) met foto's waar de haag aan beide zeiden van het hekwerk is geplaatst en waar een groen doek op het hek zit. Er staat in de advertentie dat dat alleen bij "foto 2" het geval is maar op andere foto's is een duidelijk volle haag te zien. Na bevestiging blijkt dat de haag heel dun is, je kijkt er dwars doorheen en de dichtheid qua bladeren is echt minimaal. Op mail werd niet gereageerd dus na 4 dagen maar gebeld. De botte boer aan de andere kant van de lijn communiceerde dat de haag indien onbeschadigd kon worden teruggekeerd. Maarja, is een bedrijf welke mensen besodemieterd met nepfoto´s wel te vertrouwen?? Heb nog geprobeerd een tegenvoorstel te doen maar dat werd, zonder er uberhaubt op in te gaan direct van tafel geveerd. Schijnbaar hebben ze genoeg klanten want het interesseert ze 0,000 dat ik zwaar ontevreden ben!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Waardeloos bedrijf

    Garantie kunnen ze niet, heb een tuinhuis van 800 besteld. van begin tot einde alleen maar gedoe.

    Incompleet geleverd
    Tijdens opbouw bleek alle planken bijna krom
    Na starten van retour/garantie procedure geven ze niet meer thuis.
    Na hun geconfronteerd te hebben zeggen ze letterlijk:
    Ga maar lekker proberen om dit via een advocaat te regelen. (hoorn erop gegooid)

    Echt dat zulke bedrijven nog bestaan.

    Door: heijden 10-04-2018
    Sharon 13-05-2018

    Intergard neem je verantwoordelijkheden ipv de review aan te passen. Oplichters!!

    heijden 13-05-2018

    OMG, ipv overal 1 ster... Geef ik jullie ineens een 10??? Oplichters, gewoon de review aanpassen!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering, goede kwaliteit

    Tuinartikelen online besteld, op de site stond dat levering tussen de 3-10 dagen zou zijn maar binnen een paar dagen de spullen al in huis. Mooie kwaliteit, snel geleverd. Niets op aan te merken.

    Door: Van Doorn 26-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima kwaliteit/prijs!

    Vrijdag voor onze zoon het bestelde speeltoestel ontvangen. Vandaag heerlijk aan het spelen. Speeltoestel ziet er echt goed uit. Over de service ook erg tevreden!

    Door: Lars 20-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schapenhek en palen.

    Let op! Deze partij laat op hun site zien dat je een schapenhek besteld van kastanjehout (zo staat het in de omschrijving en in de specificatie op hun site), maar levert het goedkope en minder duurzame hazelaarhout.
    Verder communiceren ze op hun website een levertijd van 3-10 dagen, maar na betaling ontvang je een mail waarin ze aangeven dat de levertijd ook tot 25 werkdagen kan oplopen.

    Bij telefonische navraag geven ze aan dat het houttype 'een foutje op hun site' is. Ondanks dat dit ook in de reviews al eerder ter sprake is gekomen en ik me niet kan voorstellen dat dit dus niet bekend is bij ze.
    Uiteindelijk valt zowel de levertijd als het geleverde houttype gewoon onder misleiding.
    Wel hebben ze na telefonische navraag hierover, de bestelling gelijk geannuleerd en bevestigen ze dat ze de betaling retour storten.

    Het lijkt mij verstandig dat Intergard deze opmerkingen ter harte neemt en zich gaat richten op een transparante manier ven zaken doen.

    Door: Kasper 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    kunsthaag

    Diverse producten besteld en laat geleverd, voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Slechte prijskwaliteit verhouding. Alles retour gestuurd maar na 2 maanden niks gehoord en nog steeds geen geld retour!!

    Door: Rikstra 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Top!

    Verschillende artikelen besteld, waaronder een schutting en een bbq. Mooie robuuste kwaliteit schutting.
    BBQ ook al in gebruik gehad. Geweldig mooi ding????

    Door: Dirk Jan 20-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuinhuisje

    Superblij met ons nieuwe tuinhuisje.
    Vrijdag ontvangen. Mooie kwaliteit. Prima service. Nu lekker aan het inrichten.

    Door: Janneke 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Zeer tevreden, goede producten voor goede prijzen, sneller geleverd dan verwacht, altijd leuk.

    Door: Gijs V 06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    hekwerk

    Een hekwerk online gekocht. Heb aangegeven deze zelf op te halen. Hekwerk zou volgens de website op voorraad zijn. Na een week zelf maar gebeld, omdat de status maar op verwerken bleef staan. Kon hem ophalen, maar wel voor 2 uur. Kom ik het hekwerk ophalen, blijkt hij niet meer aanwezig te zijn. Komt na een paar dagen weer binnen. Toen uiteindelijk opgehaald.
    Dit kan natuurlijk een keer gebeuren, maar de werknemers zijn geïrriteerd en onbeschoft in de omgang. Volgens mij verkopen ze wel aan particulieren, maar willen ze het liever niet!!

    Door: klant 10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hek

    Kastanje schapenhek blijkt geen kastanjehout te zijn maar hazelnotenhout of zoiets...boos

    Door: William 03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bamboemat

    2 keer om reaktie gevraagd nog geen antwoord gekregen echt slecht als je dat al niet doet.Gewoon gevraagd of het normaal is dat mijn bamboe matten zo snel slijten

    Door: Rob 05-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Producten konden niet geleverd worden

    Ik had 4 plantenbakken bij Intergard besteld. Na een week nam ik contact op om te vragen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik kreeg toen te horen dat dit pas over 2 maanden zou zijn, omdat het product niet voorradig is. Geen excuses, wel de opmerking dat ik kon annuleren. Jammer.

    Door: Caroline 29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zeer slecht!

    Op zich redelijk snel en geleverd. Thuis de kunsthaag bekeken en tot de conclusie gekomen dat het product niet zichtdicht genoeg is. Daarnaast was het niet voldoende stevig.

    Intergard gebeld om deze te retourneren. Niet mogelijk omdat de doos was geopend! Hoe moet je het anders bekijken? De doos is door ons zeer zorgvuldig geopend. Een beetje tape en deze kan weer verkocht worden. We zitten dus nu met een haag waar we niets aan hebben!

    Door: Postma 15-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Waardeloos!

    Bestellen ging makkelijk. Verder allen maar negatief. Werkelijk geen enkele afspraak is nagekomen en geen enkele informatie waarom gevraagd is klopte (bv overbevestigingsmateriaal). Ook waren enkele schuttingdelen duidelijk van mindere kwaliteit. Levering was een drama diverse malen afspraken over datum maar geen enkele is nagekomen. Ineens stond het op de stoep.
    1x maar nooit weer.

    Door: J 09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Opgelicht

    Dure trampoline gekocht. Na drie weken zelf maar eens gebeld, was niet meer leverbaar. Nog steeds geen geld terug. Vele mails en telefoontjes later. Gelukkig via PayPal gekocht. Hopelijk zo mijn geld terug....

    Door: Erich Radstake 19-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Echt een Waardeloos bedrijf

    Vorige review is aangepast, ipv 1 ster zou ik een 10 hebben gegeven..
    Ik wil toch echt een 1 geven (helaas moet ik minimaal een 2 geven..)

    Door: heijden2de 13-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koop hier niet

    Waar dit bedrijf de reviews kan verwijderen doen ze dat, of ze zetten erbij dat het een trol reactie is.
    Mensen koop hier niet, wij zitten met een rot tuinhuis van 900 euro binnen 1 maand en Intergard geeft niet thuis.
    Ze reageren ronduit asociaal, liegen waar ze bij staan.
    Als je belt gooien ze de telefoon erop en op mails wordt niet gereageerd.
    Ze vullen hun zakken om vervolgens niks meer te laten horen of enige service te bieden.

    Door: Sharon 13-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Intergard

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Intergard een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Intergard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Intergard actief?

    Intergard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intergard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.