NederlandReview

    Ervaringen Intergard

    Intergard: ervaringen met deze specialist in tuinartikelen. Snel, makkelijk en voordelig tuinartikelen bestellen. Dat kan bij Intergard, de specialist in tuinartikelen. Benieuwd of dit online tuincentrum de verwachtingen van haar klanten waar kan maken? Lees hier reviews over Intergard.

    Over Intergard


    Intergard is het online tuinwarenhuis van Nederland. Met een groot assortiment en een goede prijs-kwaliteit verhouding is het dé specialist op het gebied van tuinartikelen. En niet alleen voor Nederland. Het is een exporteur, importeur en groothandelaar in tuinartikelen met een sterke internationale oriëntatie. Niet alleen hun klanten zijn afkomstig uit veel verschillende landen, ook werken ze samen met producenten, fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld. Zo vind je de leveranciers van Intergard in Rusland, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Door deze samenwerkingen en omdat de tuinartikelen direct voor jou geïmporteerd worden, kun jij profiteren van zeer voordelige prijzen. Naast voordelige prijzen hebben ze ook regelmatig scherpe aanbiedingen, waardoor jij nog goedkoper je tuinartikelen online kunt kopen.


    Een commercial van Intergard

    Het assortiment


    Het assortiment van deze milieubewuste online specialist in tuinartikelen bestaat uit meer dan 10.000 artikelen. Deze artikelen zijn verdeeld over de hoofdgroepen:

    • Tuinafscheiding
    • Tuinhuisjes
    • Tuinhout
    • Sierbestrating
    • Speeltoestellen
    • Bomen en planten
    • Tuinartikelen en overige
    • Houtverbindingen
    • Bevestigingsmaterialen

    En dit zijn slechts de hoofdgroepen. Onder deze hoofdgroepen zijn nog verschillende subgroepen te vinden. Of je nu op zoek bent naar een hardhouten schutting, een schaduwdoek, een kliko-ombouw, kunstgras, een houten schommel, klimplanten, een betonnen barbecue, tuinpoortbeslag of verzinkte houtdraadbouten - je vindt het allemaal in het enorm uitgebreide assortiment.

    De service van Intergard

    Het assortiment van deze online tuinartikelenshop is enorm uitgebreid en misschien nog wel belangrijker: op voorraad. Hierdoor kunnen ze jouw bestelling altijd snel bij jou thuis bezorgen. Of dit nu een nieuwe loungeset of schutting is of de tegels voor je terras zijn. Je kunt alle benodigdheden voor jouw droomtuin makkelijk bestellen. Intergard bezorgt door heel Europa, dus waar je ook bent, op welk tijdstip dan ook: alles voor de tuin bestel je makkelijk en snel bij Intergard. Grappig om te weten: ook het personeel is internationaal georiënteerd. Ze kunnen jou naast het Nederlands, ook in het Duits, Engels, Frans of Spaans te woord staan

    Klachtenafhandeling bij Intergard

    Is er iets niet helemaal goed gegaan, ben je niet tevreden of heb je een klacht? Dan kun je via de webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met het serviceteam. Ook als je je probleem liever telefonisch wilt voorleggen is dit geen probleem. Intergard is dagelijks per telefoon te bereiken. Neem contact op met Intergard. Zij zullen er samen met jou alles aan doen om je klacht op te lossen.

    Tuinliefhebbers zijn nieuwsgierig naar jouw mening

    Heb jij je tuinartikelen online besteld bij deze groothandelaar? Dan zijn er heel veel mensen nieuwsgierig naar jouw ervaring. Werd alles volgens afspraak geleverd en hoe vond je de kwaliteit van de artikelen? Of wellicht is jou iets anders opgevallen bij de aankoop. Laat het weten en schrijf een review over Intergard.

    Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Intergard?

    Intergard
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    5.6
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Intergard

    Uw beoordeling

    Goede prijskwaliteit verhouding.

    Diverse producten besteld. keurig geleverd, voldoet aan de verwachtingen. Goede prijskwaliteit verhouding. Klein aandachtspunt maar dat is meer voor de vervoerder Transmission: er staat een berg aan info op hun site over de levering echter is allemaal voor intern gebruik met allerlei codes die een klant niets zeggen. Beter is het om gewoon te melden wanneer je levering kunt verwachten. In mijn geval werden spullen in 2 leveringen gedaan, daar moest ik echter zelf achter komen per toeval. Tijdstippen van uitleveren klopten ook niet helemaal maar goed uiteindelijk is wel alles netjes afgeleverd.

    Door: JGM05-08-2017
    Jasper23-04-2020

    Tijdje terug een hedera kunsthaag voor een hekwerk aangeschaft bij Intergard. Ze corresponderen (blijkt achteraf) met foto's waar de haag aan beide zeiden van het hekwerk is geplaatst en waar een groen doek op het hek zit. Er staat in de advertentie dat dat alleen bij "foto 2" het geval is maar op andere foto's is een duidelijk volle haag te zien. Na bevestiging blijkt dat de haag heel dun is, je kijkt er dwars doorheen en de dichtheid qua bladeren is echt minimaal. Op mail werd niet gereageerd dus na 4 dagen maar gebeld. De botte boer aan de andere kant van de lijn communiceerde dat de haag indien onbeschadigd kon worden teruggekeerd. Maarja, is een bedrijf welke mensen besodemieterd met nepfoto´s wel te vertrouwen?? Heb nog geprobeerd een tegenvoorstel te doen maar dat werd, zonder er uberhaubt op in te gaan direct van tafel geveerd. Schijnbaar hebben ze genoeg klanten want het interesseert ze 0,000 dat ik zwaar ontevreden ben!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Waardeloos bedrijf

    Garantie kunnen ze niet, heb een tuinhuis van 800 besteld. van begin tot einde alleen maar gedoe.

    Incompleet geleverd
    Tijdens opbouw bleek alle planken bijna krom
    Na starten van retour/garantie procedure geven ze niet meer thuis.
    Na hun geconfronteerd te hebben zeggen ze letterlijk:
    Ga maar lekker proberen om dit via een advocaat te regelen. (hoorn erop gegooid)

    Echt dat zulke bedrijven nog bestaan.

    Door: heijden10-04-2018
    Sharon13-05-2018

    Intergard neem je verantwoordelijkheden ipv de review aan te passen. Oplichters!!

    heijden13-05-2018

    OMG, ipv overal 1 ster... Geef ik jullie ineens een 10??? Oplichters, gewoon de review aanpassen!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schapenhekken 150m

    Het is moeilijk om bij ons in de buurt een zogenaamd frans of engels hek te vinden, laat staan hem na de koop de vervoeren. Mijn verbazing was dan ook groot dat ik dit item bij Intergard kon vinden en dan ook nog eens de 10 meter versie! Snel besteld en binnen de afgesproken tijd keurig thuisbezorgd. En dit voor een prijs waarvoor ik hem niet in de winkel kon kopen en nu werd het nog thuisbezorgd ook!

    Door: ThuisinTholen08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering, goede kwaliteit

    Tuinartikelen online besteld, op de site stond dat levering tussen de 3-10 dagen zou zijn maar binnen een paar dagen de spullen al in huis. Mooie kwaliteit, snel geleverd. Niets op aan te merken.

    Door: Van Doorn26-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kliko ombouw

    vragen belachelijke hoge bezorgkosten ook als je voor ruim geld bij ze besteld en bij retourzending moet je wederom zelf de kosten betalen. als iets kapot of beschadigd wordt geleverd schuiven ze de schuld naar de klant zijn totaal niet vriendelijk aan de telefoon zelf onbeschoft.
    doen niets tot zeer weinig aan klantenservice.
    Wij waren voor verzend,retourkosten en een aangetekende brief ruim 65 euro kosten kwijt. Voor ons NOOIT meer Intergard

    Door: marijke hiemstra19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kunstheg van 3 meter

    Keurig thuis bezorgd. Bij het uitpakken al verschillende losse blaffen in de plastic zak. Daarbij 5 tie ribs om 3 meter kunstheg vast te zetten. Ik kan echter niet zeggen dat ik blij was met hetgeen ik besteld had. Wat een kitscherig geheel. Geen dichte “ kunstheg “ maar gewoon wat blaadjes op een plastic raamwerk geplaatst. Kleur zeer onnatuurlijk. Hiervoor betaal je de hoofdprijs en het ziet er niet uit. Ik zou het niemand aan raden dit product te kopen. Ik denk dat je hetzelfde product bij de action ook zou kunnen kopen voor een fractie van de prijs welke je betaald bij Intergard. Ik koop hier in ieder geval nooit meer en ga wel ergens kijken waar het product wel aan de eisen voldoet.

    Door: x-merum28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Prima kwaliteit/prijs!

    Vrijdag voor onze zoon het bestelde speeltoestel ontvangen. Vandaag heerlijk aan het spelen. Speeltoestel ziet er echt goed uit. Over de service ook erg tevreden!

    Door: Lars20-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top!

    Verschillende artikelen besteld, waaronder een schutting en een bbq. Mooie robuuste kwaliteit schutting.
    BBQ ook al in gebruik gehad. Geweldig mooi ding????

    Door: Dirk Jan20-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuinhuisje

    Superblij met ons nieuwe tuinhuisje.
    Vrijdag ontvangen. Mooie kwaliteit. Prima service. Nu lekker aan het inrichten.

    Door: Janneke07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Zeer tevreden, goede producten voor goede prijzen, sneller geleverd dan verwacht, altijd leuk.

    Door: Gijs V06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Boomschorsmatten

    Product geleverd, maar de factuur klopt niet, ze rommelen met de btw die ze in eigen zak steken. Absoluut onmogelijk om contact te krijgen, een bron ven ergenis. Advies koop hier niets.

    Door: Bert Vos21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schapenhek

    Wat een waardeloos bedrijf zeg. Even geïnformeerd over het schapenhekwerk dat ze te koop aanbieden. Ze claimen dat dit echt kastanjehout is, wat op het moment enorm duur is, maar ze toch heel goedkoop aan weten te bieden. Na een telefoongesprek met de meest chagrijnige dame die ik dit jaar gesproken heb, blijkt dat ze daar prima weten hoe ze zichzelf weten in te dekken: 'als er kastanje op de website in de beschrijving staat, is het kastanje. Als het niet in de beschrijving staat, is het een andere houtsoort'.
    Vastberaden om er achter te komen wat voor houtsoort dit is (mijn vermoeden is uiteraard het goedkope en minder duurzame hazelaarhout), heb ik mijn vraag drie keer anders geformuleerd. Mevrouw heeft drie keer het riedeltje herhaald, maar niet gezegd wat voor houtsoort het betreft.
    Enorme afrader dit bedrijf!

    Door: Daan Sijbring20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hedera tuinscherm

    Verkeerde scherm ontvangen, daarover vraag gesteld en nooit eerder zo onbeschoft behandeld. Ongelooflijk grof en totaal niet bereid de klacht serieus te nemen. Terugsturen op eigen kosten wil ik niet en ik vertrouw er ook totaal niet op dat dit netjes wordt afgehandeld. Het was nog lelijk den duur ook wat ze leverden (ter vergelijking met schermen die ik al had), dus dat is reden temeer. Blijf daar weg!

    Door: ine van der velde25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    een hydera tuinscherm

    niet alleen wordt er een verkeerd scherm geleverd (ligutysre ipv hydera), de reactie via de mail op mijn klacht is ronduit onbeschoft. Het is eigenlijk mijn schuld omdat ik niet weet wat hydera is! Dus foto van scgherm en de verschillende plantebn gestuurd en hoor dan niets meer. Toon was gelijk agressief. Het verkeerd geleverde prodyuct ziet er ook nog niet uit...Ik stuur het niet terug (op mijn kosten!!!) want verwacht nooit meer geld terug te krijgen!

    Door: ine van der velde23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Heidemat

    Heb een heidemat besteld met dichtheid 55%. Op de foto die getoond wordt bij het product zie je een mooie afgewerkte dichte heidemat.
    De heidemat die ik heb ontvangen was rommel, viel nog net niet uit elkaar bij het uitpakken. Hierover gebeld en kreeg de horen dat de bijgevoegde foto een sfeerfoto betrof.
    Kreeg een erg onbeschofte vrouw aan de telefoon.
    Kan het product terugsturen, echter de kosten zijn dan voor eigen rekening. Wat een slechte service.

    Door: Harriet Nakken09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schapenhek en palen.

    Let op! Deze partij laat op hun site zien dat je een schapenhek besteld van kastanjehout (zo staat het in de omschrijving en in de specificatie op hun site), maar levert het goedkope en minder duurzame hazelaarhout.
    Verder communiceren ze op hun website een levertijd van 3-10 dagen, maar na betaling ontvang je een mail waarin ze aangeven dat de levertijd ook tot 25 werkdagen kan oplopen.

    Bij telefonische navraag geven ze aan dat het houttype 'een foutje op hun site' is. Ondanks dat dit ook in de reviews al eerder ter sprake is gekomen en ik me niet kan voorstellen dat dit dus niet bekend is bij ze.
    Uiteindelijk valt zowel de levertijd als het geleverde houttype gewoon onder misleiding.
    Wel hebben ze na telefonische navraag hierover, de bestelling gelijk geannuleerd en bevestigen ze dat ze de betaling retour storten.

    Het lijkt mij verstandig dat Intergard deze opmerkingen ter harte neemt en zich gaat richten op een transparante manier ven zaken doen.

    Door: Kasper15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    kunsthaag

    Diverse producten besteld en laat geleverd, voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Slechte prijskwaliteit verhouding. Alles retour gestuurd maar na 2 maanden niks gehoord en nog steeds geen geld retour!!

    Door: Rikstra26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    hekwerk

    Een hekwerk online gekocht. Heb aangegeven deze zelf op te halen. Hekwerk zou volgens de website op voorraad zijn. Na een week zelf maar gebeld, omdat de status maar op verwerken bleef staan. Kon hem ophalen, maar wel voor 2 uur. Kom ik het hekwerk ophalen, blijkt hij niet meer aanwezig te zijn. Komt na een paar dagen weer binnen. Toen uiteindelijk opgehaald.
    Dit kan natuurlijk een keer gebeuren, maar de werknemers zijn geïrriteerd en onbeschoft in de omgang. Volgens mij verkopen ze wel aan particulieren, maar willen ze het liever niet!!

    Door: klant10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hek

    Kastanje schapenhek blijkt geen kastanjehout te zijn maar hazelnotenhout of zoiets...boos

    Door: William03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bamboemat

    2 keer om reaktie gevraagd nog geen antwoord gekregen echt slecht als je dat al niet doet.Gewoon gevraagd of het normaal is dat mijn bamboe matten zo snel slijten

    Door: Rob05-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Intergard een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Intergard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Intergard actief?

    Intergard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intergard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.