NederlandReview

  Ervaringen Installatievakwinkel.nl

  Als er een klus gedaan moet worden wil je natuurlijk wel dat dit goed gebeurd. Een eerste stap daarvan is werken met goed materiaal. Installatievakwinkel.nl kan je aan dit materiaal helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun dimmers en ander schakelmateriaal zijn? Zullen hun bliksemafleiders wel echt voorkomen dat de bliksem inslaat? Zullen hun toiletten en kranen wel goed werken? Zal het makkelijk zijn een heetwaterkraan te installeren? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Installatievakwinkel.nl aankomt met je nieuwe verwarming? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van Installatievakwinkel.nl als je een vraag hebt over je nieuwe gereedschap? Alleen echte klanten van Installatievakwinkel.nl kunnen deze vragen voor je beantwoorden. Werp eens een blik op hun reviews om een idee te krijgen van hoe Installatievakwinkel.nl werkt. Hun meningen, ervaringen en andere beoordelingen kunnen je een goed beeld van deze winkel vol installatiemateriaal geven. Op die manier kun jij zelf de afweging maken Installatievakwinkel.nl wel of niet te bezoeken.

  Over Installatievakwinkel.nl

  Installatievakwinkel.nl is een winkel die installatiemateriaal verkoopt. Ze vinden zichzelf een echte vakwinkel op dit gebied. Je kunt in hun winkel terecht voor vele soorten elektra. Ze hebben bijvoorbeeld verlichting, magneetschakelaars, stekkers, huprelais, noodverlichting, draden, kabels, groepenkasten, videohuistelefoons, ledlampen, schakelklokken en nog veel meer. Je kunt ook bij ze terecht voor een groot assortiment aan installatiemateriaal. Hieronder verstaan zij onder andere klemmen, ringen, insteekkoppelingen, installatiekabels, montageplaten, schroefhaken en meer. Ook schakelmateriaal zoals lastschakelaars, bodemplaten, drukknoppen en bewegingsschakelaars zijn bij deze winkel te vinden. Hun categorie bouwmateriaal bevat schroeven, regenkappen, beugels, moeren, bouten, pluggen, nagels enzovoort. Ze hebben zelfs een selectie sanitair voor je badkamer. Dus als je een nieuwe douche, toilet, douchegoot of keukenkraan nodig hebt, dan kun je die bij Installatievakwinkel.nl vinden. Deze categorie komt inclusief heetwaterkranen, urinoirs, wastafels, douchekranen en alles wat je nodig hebt om je badkamer compleet te maken. In de winter wil je je huis natuurlijk lekker warm houden. Installatievakwinkel.nl kan je voorzien van de radiatoren, CV, verwarmingen en thermostaten die daarvoor nodig zijn. Je kunt zelfs kiezen voor elektrische vloerverwarming zodat je nooit meer over de koude tegels hoeft te lopen. Maar al het voorgaande is natuurlijk niet aan te leggen zonder passend gereedschap. Installatievakwinkel.nl heeft kruiskopschroevendraaiers, boormachines, sleutels, bouwlampen, branders, werkbanken, handgereedschap en andere handige tools om iedere klus mee te klaren.


  De aanleg van een complete badkamer (Bron: Eigen Huis en Tuin).

  Diensten van Installatievakwinkel.nl

  Mocht je iets willen bestellen bij Installatievakwinkel.nl, dan zal de bezorgservice van deze webshop het gereedschap of installatiemateriaal netjes bij je thuisbezorgen. Daarnaast hebben ze een klantenservice die je op verschillende vlakken kan helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Installatievakwinkel.nl

  Heb jij al eens een klus geklaard met spullen van Installatievakwinkel.nl? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel. Hoe handig is hun handgereedschap nou echt? Houden hun radiatoren je huis lekker op temperatuur? Waren hun toiletten en douches echt zo makkelijk te installeren? Moest je lang wachten op de bezorging van je installatiemateriaal? En hoe reageerde de klantenservice van Installatievakwinkel.nl toen je elektra niet leek te werken? Schrijf een Installatievakwinkel.nl review en vertel ons alles over deze winkel en hun producten.

  Installatievakwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.6
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Installatievakwinkel.nl

  Uw beoordeling

  installatievakwinkel.nl

  Absolute garantie service!
  n.a.v. Een klacht werd goed gecommuniceerd. Er werd geen discussie gestart en de klacht werd serieus genomen. Op vragen werd goed en adequaat gereageerd. tenslotte heeft de inzet van de installatie vakwinkel geleid tot een goede oplossing.
  Top service. Ik kan deze webwinkel zeer aanbevelen.

  Door: Anton Kersten17-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Toiletset een aansluitmateriaal

  Alles wat ik nodig heb voor mn klus vind ik hier. Volgende dag geleverd. Professioneel materiaal voor een super scherpe prijs. Ik ben tevreden.

  Door: Gerard15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel besteld en snel geregeld

  Prettige webshop met goede prijzen. Ik snap de slechte reviews hier niet. Er gaat in alle shops wel eens wat mis. Ik zou zo weer bestellen!

  Door: Anita15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Cv-ketel en toebehoren, fijne webshop

  Deze webshop heeft super veel keuze. Scherpe prijzen. Volgende dag geleverd. Daar ga je je deur toch niet meer voor uit.

  Door: Henk15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Thermosstaat Honeywell

  Na bestelling kreeg ik de melding dat levering pas na vier weken zou geschieden. Tevens kreeg ik de melding dat het verkeerde product was besteld en dat hetzelfde product bij levering ineens 30% duurder was geworden. Er werd verteld dat er dagprijzen van toepassing zijn. Beetje merkwaardig. Kortom, als je binnen redelijke tijd je product wilt hebben tegen een eerlijke prijs moet je jezelf afvragen of je hier wilt bestellen.
  Retourkosten zijn overigens ook voor eigen rekening. Ook als een product beschadigd of stuk is.

  Door: Stef04-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  onderdeel

  Zie eerdere review. Komen afspraken niet na. Levertijd die wordt opgegeven klopt niet duurt allemaal veel langer dan bevestigd. Koop hier niet !!!

  Door: jan04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  badkraan + inbouwdeel

  Geen correcte vermelding van levertijden. Levertijden blijken veel langer te zijn dan ze op de website en via bevestigingsmails communiceren

  Door: Chantal20-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Rookgasafvoer materiaal

  18 oktober besteld, bericht dat de materialen 21-10 worden geleverd. Ik heb diverse malen gebeld en gemaild met de vraag wanneer de drie bestelde artikelen eindelijk allemaal geleverd worden en er wordt gewoon gelogen. Het is inmiddels 5 november en er zijn slechts twee artikelen binnen. Uitermate amateuristisch, ga liever gewoon naar een lokale winkel! Ik ga hier nooit meer iets bestellen!
  Mijn advies, ga naar een betrouwbare (web)winkel als je spullen op tijd wil hebben.

  Door: Hans05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Installatievakwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Installatievakwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Installatievakwinkel.nl actief?

  Installatievakwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Installatievakwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.