NederlandReview

  Ervaringen iLookz

  Een Ray Ban, Gucci, Carrera of Polaroid zonnebril online aanschaffen, hoe bevalt dit? Bij iLookz leveren zij deze merken en meer, wat is uw ervaring met deze webshop? Laat het ons weten!

  Over iLookz

  Bij iLookz hebben zij als doel om de klanten een uitgebreide collectie zonnebrillen aan te bieden, in een moderne en eenvoudige webshop. Daarbij zijn zij servicegericht en kunt u profiteren van een veilige online shopping omgeving. Verzending van de zonnebrillen is bij iLookz altijd gratis. Omdat het toch altijd lastig blijft om online de passende bril te vinden, mag u hem ook altijd gratis retour sturen.


  Zonnebrillen zijn natuurlijk een veel gebruikte accessoire in veel videoclips!

  Diensten

  Bij iLookz kunt u zonnebrillen bestellen voor zowel mannen als vrouwen en voor verschillende doeleinden. Zo kunt u bij hen terecht voor hardloopzonnebrillen, golfzonnebrillen, winterzonnebrillen en wielrenzonnebrillen. U kunt in de webshop verschillende keuzes maken. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde stijl, hierbij krijgt u een advies over welke zonnebril bij welke vorm van het gezicht past. Ook is het mogelijk om virtueel een zonnebril te passen. Dit doet u door te kiezen voor ‘online passen’ en dan plaats te nemen voor een camera van een laptop. Wanneer u recht vooruit kijkt, zit u voor uw eigen virtuele spiegel, en kunt u meteen verschillende brillen proberen. Een andere mogelijkheid is het uploaden van een foto van uzelf, waarna u deze kunt gebruiken voor het online passen. Ook kunt u eenvoudig kiezen voor een merk van uw voorkeur. Wanneer u er niet uit komt, kunt u op vele manieren contact leggen met de klantenservice voor advies. Naast modellen, merken en vormen kunt u ook kiezen uit een aantal lensopties zoals polaroid glazen, meekleurende- of spiegelende glazen. Zo kunt u voor ieder moment, en desgewenst voor iedere outfit, weer een andere zonnebril vinden bij iLookz. Nadat u uw bril gekozen heeft, kunt u op vele manieren afrekenen. Onder andere via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal of achteraf met een factuur via Klarna.

  Klachten

  Voor vragen en klachten kunt u iLookz op vele manieren bereiken. Zo kunt u ze mailen of contact leggen via google plus, twitter of Facebook. Daarnaast kunt u ze van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur bereiken via de telefoon of de online chat mogelijkheid. Voor dat laatste klikt u op het tabblad ‘contact’ rechts in uw scherm. Na ontvangst van een klacht krijgt u allereerst een mailtje met daarin de bevestiging dat de klacht is ontvangen. Zij zullen dan binnen 14 dagen met een antwoord komen. Komt u er met de klantenservice niet uit, dan kunt u ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond waar iLookz bij aangesloten is. Komt u dan nog niet tot een bevredigende oplossing, dan kunt u ook nog uw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  Heeft u een zonnebril aangeschaft bij iLookz?

  Hoe is het bestelproces u bevallen bij deze webshop? Laat hier zowel uw positieve als negatieve ervaringen achter. Zo weten andere consumenten beter wat zij van deze online winkel kunnen verwachten.

  Hoe is het om zonnebrillen online te bestellen bij iLookz? Lees reviews van hun klanten: hoe lang is de levertijd, kun je retourneren, hoe is de service?

  iLookz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iLookz

  Uw beoordeling

  Speciale zonnebrillen voor de sport

  De meeste zonnebrillen zijn niet gemaakt om mee te sporten. Althans, ik heb mijn gewone zonnebril met wielrennen op gehad, maar deze heeft het niet overleefd. Ik denk dat dit komt doordat een gewone bril niet strak genoeg op je hoofd zit, waardoor deze snel af kan vallen. Ik heb daarom een sportbril aangeschaft bij iLookz. Er zijn hier bijzonder mooie brillen te vinden en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn brillen van een paar honderd euro, maar je kunt ook al met een paar tientjes klaar zijn. Ideaal dus. Ik heb zelf eerst een goedkopere variant gekocht (van 39 euro). Heb hem nu een paar keer gebruikt en het is inderdaad een stuk fijner dan fietsen met een gewone zonnebril. Bestellingen worden gratis verzonden en alles wat voor 22.00 uur besteld is, wordt de volgende dag geleverd.

  Door: Herman van Putten16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Snelle levering, dure zonnebrillen

  Aanbod in zonnebrillen bij iLookz is bijzonder grote. Ze verkopen de crème-de-la-crème van de merken en dat is natuurlijk altijd mooi. Enige nadeel is dan wel weer dat je veel geld neer moet tellen om zo'n zonnebril te kopen. Ik heb er wel eentje gekocht en ben zeer content met mijn bestelling. Heb het product rond 20.00 uur 's avonds besteld en tot mijn verbazing was het de dag erna al geleverd. Helemaal super. Bijkomend voordeel was dat het verzenden gratis was, maar dat mag natuurlijk ook wel voor zo'n hoge prijs. Wanneer je veel geld wilt betalen voor je zonnebril kan ik iLookz zeker aanbevelen. Wil je dit niet? Dan kun je beter elders kijken.

  Door: Wendy van H. 09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is iLookz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over iLookz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iLookz actief?

  iLookz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iLookz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.