NederlandReview

    Ervaringen Ikwilzitzakken.nl

    Een trendy verschijnsel op het gebied van woninginrichting is de zitzak. Was er vroeger nog weinig aanbod op dit gebied, tegenwoordig zijn ze in vele maten, materialen en soorten te vinden. Een webshop die zitzakken verkoopt is Ikwilzitzakken.nl. Hoe de kwaliteit is van de zitzakken die zij verkopen, wat de service is van deze shop en dergelijke, lees je hier terug in de reviews die andere consumenten voor je achterlieten op NederlandReview.

    Over Ikwilzitzakken.nl

    Het team achter de webshop Ikwilzitzakken.nl bestaat uit drie personen. Ten eerste Dennis, hij houdt zich bezig met advertenties, zoekmachines en onderhoud de contacten met de leveranciers. Ten tweede Fellenza, zij is de eigenaar en houdt zich bezig met de collectie, de teksten op de site, het schrijven van blogs en het optimaliseren van foto’s. Als laatste is er nog Jeroen, de ontwikkelaar en grafisch vormgever. Eind 2013 gingen zij gezamenlijk op zoek naar leuke en natuurlijk ook mooie producten van hoge kwaliteit voor een webshop. Dit heeft dus geleid tot een webwinkel waarop zij zitzakken aanbieden en alles daar omheen. Als je voor minimaal € 50,- besteld krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Je kunt bij hen op vele manieren betalen, vooraf, maar ook achteraf. Op alle zitzakken en andere producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, bij sommige merken 5 jaar.

    Ben je klaar met je zitzak? Hier wat tips hoe je je zitzak kunt vernietigen. Don't try this at home!

    Diensten

    In de webwinkel vind je natuurlijk zitzakken in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen. Je vindt ze in de volgende hoofdcategorieën:

    • Zitzakken
    • Zitzak Stoelen
    • Kinder zitzakken
    • Huisdieren
    • Merken
    • Poefs
    • Accessoires
    • Sales

    Per categorie vindt er nog een onderverdeling plaats op kleuren, merken, zitzakken voor buiten, buiten en binnen en zitzakken voor op het water. Ook is er een verdeling te vinden op maat van S t/m XXL. Je kunt daarnaast nog op prijs zoeken.

    Rechtsonder op de homepage zie je nog een kopje ‘Informatie’ staan, hieronder worden een aantal dingen nog verder uitgelicht:

    • Bedrukte zitzak: Je kunt jouw zitzak of zitzak stoel laten bedrukken met je eigen naam of logo. Hiermee bepaal jij zelf de uitstraling van jouw zitzak. Elke denkbare kleur is mogelijk, ook full colour en daarnaast kun je alle lettertypes en lettergroottes laten drukken.
    • Merken - De merken zitzakken die verkocht worden bij Ikwilzitzakken.nl zijn: Vetsak, Terapy, B-Bag, SACKit, Sitting Bull, Xoft Living, Sit-joy, Rabito, Loungies, Label51, Ziczac, Slack, Smoothy, B-Bob en Lazy Jack.
    • Blog: Artikelen geschreven over zitzakken en alles daaromheen.
    • Gebreide poef: De gebreide poef nader toegelicht.
    • Zitzakken voor buiten: Een zitzak voor buiten nader toegelicht.

    Klachten

    Al je het product wilt ruilen kun je het retour sturen, je ontvangt dan het nieuwe product en de door jouw gemaakte verzendkosten terug. Bij retourneren zijn de verzendkosten voor jezelf. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@ikwilzitzakken.nl. Je kunt ook een contactformulier invullen. Na ontvangst van de klacht ontvang je een bevestiging. Binnen 48 uur zullen zij op de klacht antwoorden (op werkdagen) Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ikwilzitzakken.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

    Wil jij een zitzak? Is Ikwilzitzakken een goede, volledige en betrouwbare webshop voor zitzakken? Lees de reviews van klanten voor je iets besteld!

    Ikwilzitzakken.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    7.6
    68% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    7.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ikwilzitzakken.nl

    Uw beoordeling

    ligbedden

    Ligbedden voor tuin, top aanschaf!

    Door: Willem 09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzakken

    Mooie kwaliteit, staat erg mooi in de tuin, levering snel en goed.

    Door: John Brandsma14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Poef

    Prachtige poefjes voor de tuin, prima

    Door: Liesbeth de Zaan10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    baby zitzak

    amaturistisch bedrijf!!Niet bij hun kopen.Zitzak retour gestuurd moest 13 euro verzendkosten betalen eigen rekening omdag de doos net 3 cm groter is.Op je geld wacht je lang .Na bellen en mailen nog geen antwoord over wanneer ik mijn geld terug krijg.Ga nooit meer iets via hun bestellen.

    Door: nana subasic03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zitzak

    Goed en snel geleverd

    Door: Salma28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 zitzakken

    Bestellen gaat prima
    Leveringsafspraak wordt niet nagekomen.
    Bedrijf werkt met een prima telefoondienst. Helaas is hun eigen service niet hoed en reageren zij niet of nauwelijks op mails

    Door: Monique Delmee26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zitzakken

    Voor ons bedrijf meerdere zitzakken besteld, perfect op tijd en heel mooie stoffen.

    Door: Feliene 05-03-2021
    Corne05-03-2021

    Hier ook prima

    hdkndojqud10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzak

    Bezorging exact zoals aangegeven, kwaliteit nog beter dan verwacht. Klasse!

    Door: Martin de Rooij19-02-2021
    itvahwdamt10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vluv bal

    Eindelijk een zitbal mét looks, wat een mooi en degelijk ding, plaatje!

    Door: Agnes de Waal03-02-2021
    ieysxrdnwz10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Terapy zitzak

    Great service and awesome product, really comfy

    Door: Liesbeth Zaat26-01-2021
    jmnhpaeajt10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitbal kantoor

    prima, ergonomisch en mooi design.

    Door: Arno Kemper06-01-2021
    Liesbeth Zaat26-01-2021

    Great service and awesome product

    jpkdpwpkwx10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zitzak

    zoals ik hier al vaker terugvind; uiterst onbetrouwbaar bedrijf, bestel uw zitzak niet hier!
    Ik heb expres bij deze site besteld omdat de levering snel zou zijn. Nou snap ik ook dat het rare tijden zijn en dat er zo maar een dag of wat bij kan komen.
    maar er gingen heel wat dagen voorbij en nadat de levertijd ruim overschreden was zodat ik de zak niet meer kon aannemen wegens verhuizing, heb ik geprobeerd het afleveradres te wijzigen.
    dit bleek niet mogelijk en ook kon het artikel niet gestuurd worden naar een servicepunt.
    het artikel is dus uiteindelijk retour afzender gestuurd maar ik heb nog steeds na bijna een maand mn geld niet terug.
    7 mailtjes gestuurd, geen reactie. 4x gebeld en steeds de belofte dat Dennis terug gaat bellen maar Dennis belt nooit terug.
    Uiteindelijk blijkt dat ze telefonisch dit soort problemen niet afhandelen maar alleen per mail, maar daar wordt dus stelselmatig NOOIT op gereageerd, sinds de problemen ontstonden!

    Door: jolyne klein paste23-12-2020
    Suus24-01-2021

    Herkenbaar! Hier hetzelfde voor meer dan 600 euro besteld, er wordt niet geleverd en klantenservice totaal onbereikbaar

    Jenneke03-02-2021

    Zeer herkenbaar. Voor ons hetzelfde verhaal. Geen contact met Dennis, geen zitzak en ook geen geld terug. Waardeloos bedrijf.Niets kopen hier.

    aexchpqits10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    fluffy zitzak

    Leuke zit zak gekocht voor kleindochter

    Door: Wilma van Aert09-12-2020
    mrvmshmhys10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Poef

    Mooi product, ik ben er blij mee. De levertijd was korter dan aangegeven, aangename verrassing.

    Door: Minke de Waard14-11-2020
    rdmfvkglmr10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zitzak

    Hartstikke blij met deze zitzak.
    Zeer betaalbaar en past prima bij ons interieur. Snelle en goede service. Super!

    Door: Sanne de Zeeuw13-11-2020
    iikajkrmqj10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ambient twin bank

    Prachtige stof en goede levering, we zijn tevreden.

    Door: Gerlinde 10-11-2020
    qlpcjfqker10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vetsak

    Zit top en lekker zachte stof, levering sneller dan op de site stond was mooi meegenomen dus top zaak!!

    Door: Delano 04-11-2020
    ekpzjwcvno10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sackit zitzak

    Mooie kwaliteit en snel geleverd

    Door: Gerard de Waal26-10-2020
    bzcquxkmmb10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 zitzakken

    In juni hebben wij 2 zitzakken besteld, waarvan er 1 al een paar dagen later kapot ging. Contact liep toen nog soepel, er werd beloofd een nieuwe te sturen maar dit duurde iets langer omdat de kleur niet op voorraad was. Het zou halverwege juli worden .. Balen, maar is niet anders ..

    Op 13 juli heb ik zelf weer gemaild, omdat ik maar niks hoorde, met de vraag of ze me een update kon geven .. krijg ik te horen dat er vertraging is vanwege Corona, en dat het pas in de week van 32 geleverd kan worden .. ben je bijna 2 maanden verder ! Op deze manier hadden we er niks aan voor de zomer !!!! Ik heb dan ook direct teruggestuurd het hier niet mee eens te zijn, en dat ik dan beide zakken terug wil sturen en het geld terug wil .. uiteraard geen reactie ! Op 20 juli nogmaals gemaild, dat ik ons geld terug wil, toen kreeg ik op 6 aug een mail van Chantal ( degene met wie ik al die tijd mails uitgewisseld heb ) dat de zitzak onderweg was, en dat het wat langer duurde omdat de juiste stoffen later bij de fabriek waren .. track en trace zou snel volgen zei ze !! Hoe stom ook, ik nog een kans geven ..

    Op 14 aug heb ik er een boze mail uitgegooid .. we hoorden niks meer van ze, zak niet binnengekomen .. drama! Gebeld naar klantenservice, maar die vertelden ons dat hun een callcenter zijn die word ingehuurd ik telefoontjes van hun aan te nemen .. waren al een hoop klachten binnengekomen, maar zowel Dennis als Chantal was niet te bereiken ..

    Op 1 september weer een mail gestuurd naar Chantal, ditmaal wat vriendelijker, dat ik het probleem misschien snapte .. ik gaf aan dan voor een andere kleur te gaan, maar dan wel beide zakken !! Ik wil niet 2 verschillende kleuren .. kreeg ik netjes een mail terug dat de kleur die ik eigenlijk wilde pas eind september weer leverbaar is ( wel raar dat ze in de mail van 6 aug zei dat de track en trace snel zou volgen !!! )
    Nou, wat ik wilde kon niet, de 2 zakken ruilen voor een andere kleur omdat de ander gebruikt was !!!!! We hebben bijna €600 uitgegeven aan 2 zakken waarvan er 1 de hele zomer kapot in de schuur gestaan heeft )

    Goed, akkoord gegaan met eind september, maar dan wel op voorwaarde dat Chantal mij op de hoogte houd .. nou, je raad het al .... het is 16 oktober, en hebben we een nieuwe zitzak ??? Natuurlijk niet !! Ondertussen gemaild .. word gewoon genegeerd .. vervolgens zie ik dat de kleur waar ik op wacht in de sale is op hun site !!!!!!!!!
    Als ik dan een klacht op Facebook schrijf, word deze verwijderd, en word ik half geblokkeerd zodat ik nergens meer op reageren kan !!!

    Dus mensen .. pas op !! Ze zijn niet te vertrouwen !!! Oplichters eerste klas !!

    Oh, hebben wel 2x 10% korting gekregen, en zouden een b-bolster gratis krijgen, maar helaas .... ook die nooit gekregen !!!!!

    Slecht slecht slecht dit bedrijf !!

    Door: Amylia kemper16-10-2020
    Dennis van ikwilzitzakken03-12-2020

    Beste Amylia, Allereerst spijt het ons dat we je deze ervaring hebben gegeven. Wij hebben sinds het begin van de COVID19 crisis problemen met de levering van sommige artikelen. De levertermijn schuift voor ons telkens op, wij gaan uit van de informatie die wij van onze toeleveranciers krijgen. Helaas is dit niet gelopen zoals het hoort te lopen. We begrijpen je frustratie hierin volkomen. De defecte B-Bed hoeven wij niet terug te ontvangen, de aankoopkosten hiervan hebben we reeds teruggestort. De B-Bolster hebben wij na het lezen van de review onmiddellijk verzonden. Daarnaast hebben we je een bloemetje gestuurd, om je hopelijk een iets minder vervelend gevoel te geven bij jouw ervaring. Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende situatie en de trage wijze van communiceren van onze kant. Met vriendelijke groet, Dennis van Ikwilzitzakken

    snrxedrkgk10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zitzak

    Beste Heer,

    Afgelopen zaterdag was mijn zoontje jarig. Na een nacht slecht slapen van de zenuwen - het is immers als KLEINE JONGEN altijd spannend wat een VERJAARDAG brengen gaat - rende hij die ochtend vol enthousiasme onze slaapkamer in. Uiteraard erg benieuwd naar zijn KADO! Gezien de levering zaterdagdag was hebben we alleen aan hem aangegeven dat het kado groot en zacht was. De hele dag was hij in rep & roer, zo kunt u zicht voorstellen. Dat sloeg echter einde van de middag om in VERDRIET & teleurstelling toen bleek dat er helemaal NIETS geleverd was. Hij bleef met zijn snuitje nog tegen het raam geplakt in de hoop dat de postbode kwam maar je raad het al: het enige wat die dag werd uitgesereveerd was teleurstelling!

    Ik ook teleurgesteld omdat er tot nu toe GEEN enkel contact mogelijk is, ook geen bevestigingsmail van een track & trace. Dit is uiteraard nog geen KLACHT maar wel een oproep tot snel contact.

    Met groet

    Door: Menno Hul28-09-2020
    kfkrfdgsfc10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Ikwilzitzakken.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Ikwilzitzakken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 68% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ikwilzitzakken.nl actief?

    Ikwilzitzakken.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ikwilzitzakken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.