NederlandReview

    Ervaringen Ikwilzitzakken.nl

    Een trendy verschijnsel op het gebied van woninginrichting is de zitzak. Was er vroeger nog weinig aanbod op dit gebied, tegenwoordig zijn ze in vele maten, materialen en soorten te vinden. Een webshop die zitzakken verkoopt is Ikwilzitzakken.nl. Hoe de kwaliteit is van de zitzakken die zij verkopen, wat de service is van deze shop en dergelijke, lees je hier terug in de reviews die andere consumenten voor je achterlieten op NederlandReview.

    Over Ikwilzitzakken.nl

    Het team achter de webshop Ikwilzitzakken.nl bestaat uit drie personen. Ten eerste Dennis, hij houdt zich bezig met advertenties, zoekmachines en onderhoud de contacten met de leveranciers. Ten tweede Fellenza, zij is de eigenaar en houdt zich bezig met de collectie, de teksten op de site, het schrijven van blogs en het optimaliseren van foto’s. Als laatste is er nog Jeroen, de ontwikkelaar en grafisch vormgever. Eind 2013 gingen zij gezamenlijk op zoek naar leuke en natuurlijk ook mooie producten van hoge kwaliteit voor een webshop. Dit heeft dus geleid tot een webwinkel waarop zij zitzakken aanbieden en alles daar omheen. Als je voor minimaal € 50,- besteld krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Je kunt bij hen op vele manieren betalen, vooraf, maar ook achteraf. Op alle zitzakken en andere producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, bij sommige merken 5 jaar.

    Ben je klaar met je zitzak? Hier wat tips hoe je je zitzak kunt vernietigen. Don't try this at home!

    Diensten

    In de webwinkel vind je natuurlijk zitzakken in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen. Je vindt ze in de volgende hoofdcategorieën:

    • Zitzakken
    • Zitzak Stoelen
    • Kinder zitzakken
    • Huisdieren
    • Merken
    • Poefs
    • Accessoires
    • Sales

    Per categorie vindt er nog een onderverdeling plaats op kleuren, merken, zitzakken voor buiten, buiten en binnen en zitzakken voor op het water. Ook is er een verdeling te vinden op maat van S t/m XXL. Je kunt daarnaast nog op prijs zoeken.

    Rechtsonder op de homepage zie je nog een kopje ‘Informatie’ staan, hieronder worden een aantal dingen nog verder uitgelicht:

    • Bedrukte zitzak: Je kunt jouw zitzak of zitzak stoel laten bedrukken met je eigen naam of logo. Hiermee bepaal jij zelf de uitstraling van jouw zitzak. Elke denkbare kleur is mogelijk, ook full colour en daarnaast kun je alle lettertypes en lettergroottes laten drukken.
    • Merken - De merken zitzakken die verkocht worden bij Ikwilzitzakken.nl zijn: Vetsak, Terapy, B-Bag, SACKit, Sitting Bull, Xoft Living, Sit-joy, Rabito, Loungies, Label51, Ziczac, Slack, Smoothy, B-Bob en Lazy Jack.
    • Blog: Artikelen geschreven over zitzakken en alles daaromheen.
    • Gebreide poef: De gebreide poef nader toegelicht.
    • Zitzakken voor buiten: Een zitzak voor buiten nader toegelicht.

    Klachten

    Al je het product wilt ruilen kun je het retour sturen, je ontvangt dan het nieuwe product en de door jouw gemaakte verzendkosten terug. Bij retourneren zijn de verzendkosten voor jezelf. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@ikwilzitzakken.nl. Je kunt ook een contactformulier invullen. Na ontvangst van de klacht ontvang je een bevestiging. Binnen 48 uur zullen zij op de klacht antwoorden (op werkdagen) Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ikwilzitzakken.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

    Wil jij een zitzak? Is Ikwilzitzakken een goede, volledige en betrouwbare webshop voor zitzakken? Lees de reviews van klanten voor je iets besteld!

    Ikwilzitzakken.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    7
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Diverse binnen en buiten zitzakken

    Service is hoog, het betreft een klein bedrijf en ook zij hebben helaas te maken gehad met bijv. stoffen die niet geleverd konden worden aan de fabriek door de vervelende corona periode. Ik heb daar zelf wel begrip voor, het is geen zitzak dat bij een leenbakker, kwantum of gamma vandaan komt. Maar kwalitatief beter en lijkend op bijna echte bankstellen ;-) daar moet je helaas. soms even op wachten.

    Door: thuis-geknipt04-09-2020
    ikwilzitzakken.nl04-09-2020

    Wat fijn om te lezen thuis-geknipt, dank je wel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima bedrijf

    Geen klachten, leuke zitzak voor dochter en op tijd geleverd. Prijzige zitzakken? Ja wellicht, maar betere kwaliteit dan ik eerder ontving van een goedkopere aanbieder.

    Door: Lonneke Bové14-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meerdere aankopen

    Al meerdere keren wat besteld. Prima kwaliteit en keurig conform afspraak geleverd. Enkele keer was de levering niet optijd, dit is toen keurig opgelost.

    Door: Michel07-09-2020
    klantenservice@ikwilzitzakken.nl09-09-2020

    Bedankt voor je review dit waarderen wij enorm. Wij doen ons best de service te verbeteren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzak groen

    Goede klantenservice, mijn vrouw vond de groene toch niet zo mooi. Moest een donkergroene zijn. Kon het vlot oplossen met de klantenservice!

    Door: Jeroen07-09-2020
    klantenservice@ikwilzitzakken.nl09-09-2020

    Bedankt voor je review goed om te lezen, dit waarderen wij enorm.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 zitzakken

    In juni hebben wij 2 zitzakken besteld, waarvan er 1 al een paar dagen later kapot ging. Contact liep toen nog soepel, er werd beloofd een nieuwe te sturen maar dit duurde iets langer omdat de kleur niet op voorraad was. Het zou halverwege juli worden .. Balen, maar is niet anders ..

    Op 13 juli heb ik zelf weer gemaild, omdat ik maar niks hoorde, met de vraag of ze me een update kon geven .. krijg ik te horen dat er vertraging is vanwege Corona, en dat het pas in de week van 32 geleverd kan worden .. ben je bijna 2 maanden verder ! Op deze manier hadden we er niks aan voor de zomer !!!! Ik heb dan ook direct teruggestuurd het hier niet mee eens te zijn, en dat ik dan beide zakken terug wil sturen en het geld terug wil .. uiteraard geen reactie ! Op 20 juli nogmaals gemaild, dat ik ons geld terug wil, toen kreeg ik op 6 aug een mail van Chantal ( degene met wie ik al die tijd mails uitgewisseld heb ) dat de zitzak onderweg was, en dat het wat langer duurde omdat de juiste stoffen later bij de fabriek waren .. track en trace zou snel volgen zei ze !! Hoe stom ook, ik nog een kans geven ..

    Op 14 aug heb ik er een boze mail uitgegooid .. we hoorden niks meer van ze, zak niet binnengekomen .. drama! Gebeld naar klantenservice, maar die vertelden ons dat hun een callcenter zijn die word ingehuurd ik telefoontjes van hun aan te nemen .. waren al een hoop klachten binnengekomen, maar zowel Dennis als Chantal was niet te bereiken ..

    Op 1 september weer een mail gestuurd naar Chantal, ditmaal wat vriendelijker, dat ik het probleem misschien snapte .. ik gaf aan dan voor een andere kleur te gaan, maar dan wel beide zakken !! Ik wil niet 2 verschillende kleuren .. kreeg ik netjes een mail terug dat de kleur die ik eigenlijk wilde pas eind september weer leverbaar is ( wel raar dat ze in de mail van 6 aug zei dat de track en trace snel zou volgen !!! )
    Nou, wat ik wilde kon niet, de 2 zakken ruilen voor een andere kleur omdat de ander gebruikt was !!!!! We hebben bijna €600 uitgegeven aan 2 zakken waarvan er 1 de hele zomer kapot in de schuur gestaan heeft )

    Goed, akkoord gegaan met eind september, maar dan wel op voorwaarde dat Chantal mij op de hoogte houd .. nou, je raad het al .... het is 16 oktober, en hebben we een nieuwe zitzak ??? Natuurlijk niet !! Ondertussen gemaild .. word gewoon genegeerd .. vervolgens zie ik dat de kleur waar ik op wacht in de sale is op hun site !!!!!!!!!
    Als ik dan een klacht op Facebook schrijf, word deze verwijderd, en word ik half geblokkeerd zodat ik nergens meer op reageren kan !!!

    Dus mensen .. pas op !! Ze zijn niet te vertrouwen !!! Oplichters eerste klas !!

    Oh, hebben wel 2x 10% korting gekregen, en zouden een b-bolster gratis krijgen, maar helaas .... ook die nooit gekregen !!!!!

    Slecht slecht slecht dit bedrijf !!

    Door: Amylia kemper16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zitzak

    Beste Heer,

    Afgelopen zaterdag was mijn zoontje jarig. Na een nacht slecht slapen van de zenuwen - het is immers als KLEINE JONGEN altijd spannend wat een VERJAARDAG brengen gaat - rende hij die ochtend vol enthousiasme onze slaapkamer in. Uiteraard erg benieuwd naar zijn KADO! Gezien de levering zaterdagdag was hebben we alleen aan hem aangegeven dat het kado groot en zacht was. De hele dag was hij in rep & roer, zo kunt u zicht voorstellen. Dat sloeg echter einde van de middag om in VERDRIET & teleurstelling toen bleek dat er helemaal NIETS geleverd was. Hij bleef met zijn snuitje nog tegen het raam geplakt in de hoop dat de postbode kwam maar je raad het al: het enige wat die dag werd uitgesereveerd was teleurstelling!

    Ik ook teleurgesteld omdat er tot nu toe GEEN enkel contact mogelijk is, ook geen bevestigingsmail van een track & trace. Dit is uiteraard nog geen KLACHT maar wel een oproep tot snel contact.

    Met groet

    Door: Menno Hul28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mooie en grote webwinkel

    + groot assortiment
    + prijs
    + snelle levering

    - geen losse hoezen te koop voor als je zelf al vulling hebt

    Door: Lin14-01-2019
    Menno12-05-2020

    De positieve reviews dateren van 2017! Er is geen telefooncontact mogelijk met dit bedrijf. Er wordt niet gereageerd op e-mails na levering lounge bank zonder vulling!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kinder zitzakken

    Twee producten besteld en een geretourneerd. Prima en vlotte service. Een dag later was geld al teruggestort, heel prettig.

    Door: Roxanne van Dijk15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lekkere zitzakken!

    mooie zitzakken, zitten super lekker en zien er leuk uit. Snelle levering ook dus geen klachten hier.

    Door: gast08-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Easy XL zitzak

    Dochter is heel blij met de zitzak, leuk kleurtje en fijne velours stof.

    Door: Kimberly09-09-2020
    Ikwilzitzakken.nl09-09-2020

    Bedank voor je review, fijn om te lezen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    B-Bag

    Outdoor beanbag, really good quality. Will order again for indoor.

    Door: Marie Louise11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ambient Lounge bank

    Heel blij met onze Twin Couch, prachtige stof en snelle aflevering.

    Door: Floris van Hoven07-09-2020
    Michel07-09-2020

    Meerdere producten afgenomen. Zeer goede kwaliteit en altijd netjes geleverd. Enkele keer vertraging van mijn levering gehad maar dit werd keurig opgelost.

    klantenservice@ikwilzitzakken.nl09-09-2020

    Bedankt voor je review Michel, wij doen ons best de service te verbeteren zeker mbt vertraging van een levering. Bedankt voor je feedback.

    Amylia kemper 20-10-2020

    Zou fijn zijn als jullie mijn ondertussen 3e mail van deze maand zouden beantwoorden !! In juni hebben wij 2 zitzakken besteld, waarvan er 1 al een paar dagen later kapot ging. Contact liep toen nog soepel, er werd beloofd een nieuwe te sturen maar dit duurde iets langer omdat de kleur niet op voorraad was. Het zou halverwege juli worden .. Balen, maar is niet anders .. Op 13 juli heb ik zelf weer gemaild, omdat ik maar niks hoorde, met de vraag of ze me een update kon geven .. krijg ik te horen dat er vertraging is vanwege Corona, en dat het pas in de week van 32 geleverd kan worden .. ben je bijna 2 maanden verder ! Op deze manier hadden we er niks aan voor de zomer !!!! Ik heb dan ook direct teruggestuurd het hier niet mee eens te zijn, en dat ik dan beide zakken terug wil sturen en het geld terug wil .. uiteraard geen reactie ! Op 20 juli nogmaals gemaild, dat ik ons geld terug wil, toen kreeg ik op 6 aug een mail van Chantal ( degene met wie ik al die tijd mails uitgewisseld heb ) dat de zitzak onderweg was, en dat het wat langer duurde omdat de juiste stoffen later bij de fabriek waren .. track en trace zou snel volgen zei ze !! Hoe stom ook, ik nog een kans geven .. Op 14 aug heb ik er een boze mail uitgegooid .. we hoorden niks meer van ze, zak niet binnengekomen .. drama! Gebeld naar klantenservice, maar die vertelden ons dat hun een callcenter zijn die word ingehuurd ik telefoontjes van hun aan te nemen .. waren al een hoop klachten binnengekomen, maar zowel Dennis als Chantal was niet te bereiken .. Op 1 september weer een mail gestuurd naar Chantal, ditmaal wat vriendelijker, dat ik het probleem misschien snapte .. ik gaf aan dan voor een andere kleur te gaan, maar dan wel beide zakken !! Ik wil niet 2 verschillende kleuren .. kreeg ik netjes een mail terug dat de kleur die ik eigenlijk wilde pas eind september weer leverbaar is ( wel raar dat ze in de mail van 6 aug zei dat de track en trace snel zou volgen !!! ) Nou, wat ik wilde kon niet, de 2 zakken ruilen voor een andere kleur omdat de ander gebruikt was !!!!! We hebben bijna €600 uitgegeven aan 2 zakken waarvan er 1 de hele zomer kapot in de schuur gestaan heeft ) Goed, akkoord gegaan met eind september, maar dan wel op voorwaarde dat Chantal mij op de hoogte houd .. nou, je raad het al .... het is 16 oktober, en hebben we een nieuwe zitzak ??? Natuurlijk niet !! Ondertussen gemaild .. word gewoon genegeerd .. vervolgens zie ik dat de kleur waar ik op wacht in de sale is op hun site !!!!!!!!! Als ik dan een klacht op Facebook schrijf, word deze verwijderd, en word ik half geblokkeerd zodat ik nergens meer op reageren kan !!! Dus mensen .. pas op !! Ze zijn niet te vertrouwen !!! Oplichters eerste klas !! Oh, hebben wel 2x 10% korting gekregen, en zouden een b-bolster gratis krijgen, maar helaas .... ook die nooit gekregen !!!!! Slecht slecht slecht dit bedrijf !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzak

    Bestel hier a.u.b. NIET! 1,5 maand gewacht op zitzak! Na wel 8x gebeks te hebben geen reactie. Ze melden niet af bij afterpay. Rerourkosten moet je ook nog zelf betalen, ze zijn niet bereikbaar! Beste niet

    Door: Melissa02-09-2020
    Goedemorgen Melissa,04-09-2020

    Wat vervelend om te lezen dat je niet bent terug gebeld of terug gemaild, zou je mij een berichtje kunnen sturen met daarin je ordernummer dan pak ik je mail direct op, ik vrees dat er iets mis is gegaan waardoor je bericht ons biet heeft bereikt: klantenservice@ikwilzitzakken.nl Dank je wel alvast, groetjes team Ikwilzitzakken.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    202008019616

    Wat een WAARDELOOS bedrijf! Zitzak besteld, deze helaas retour gestuurd. Echter, de terugbetaling is nog steeds niet geregeld! Ik eis mijn geld terug en heb al contact gehad hierover met mijn advocaat. BESTEL HIER NIET MENSEN!!!

    Door: Fieke18-08-2020
    Ikwilzakken.nl04-09-2020

    Hi Fieke, We hebben al contact met elkaar gehad per mail en we hebben alles netjes met elkaar afgewikkeld. We hebben te maken gehad met onderbemanning door de vakantie periode, ook hebben wij te wachten op ons magazijn of het product in goede staat retour is gekomen. Daarbij hebben wij ook te maken met de verwerkingstijd van de bank bij het terugstorten. Nogmaals via deze weg onze excuses dat het langer heeft geduurd dan dat wij ook wensen voor jouw als klant. Fijne dag toegewenst, Team Ikwilzitzakken.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    vetsak large


    Op 1 juni 2 zitzakken besteld, op 16 juni werd er 1 verstuurd. Bellen met het callcenter heeft geen zin. Op mails komt inmiddels geen reactie meer. Wij hebben geen vertrouwen meer dat deze zitzak wordt geleverd en willen ons geld (499 euro) terug . Ben benieuwd of dat nog ooit gaat lukken. Inmiddels ook stichting webshop keurmerk benaderd. Echt waardeloos, de communicatie bij ikwilzitzakken.nl

    Door: karin07-08-2020
    Fieke18-08-2020

    Hier hetzelfde. Wellicht kunnen we samen wat beginnen qua rechtzaak!

    Ingrid22-08-2020

    Op telefoontjes en mails krijg ik geen reactie, ik wil ook mijn geld terug, vraag is alleen hoe want je wordt aan alle kanten genegeerd

    ikwilzitzakken.nl04-09-2020

    Hi Ingrid, Bedankt voor je berichtje, ook wij hebben hierover per mail contact gehad en is de klacht opgepakt en opgelost inmiddels. Nogmaals excuses voor de verlate reactie per mail. Mocht er nog iets zijn wat we voor je kunnen doen, stuur je ons dan even een berichtje? klantenservice@ikwilzitzakken.nl @karin heb je met ons al mail contact gehad mbt vetsak hebben wij een vreselijke vertraging gehad en worden in kleine hoeveelheden eindelijk uitgestuurd sinds 3 weken geleden, met een order nummer kan ik je verder helpen. Mail je mij even? klantenservice@ikwilzitzakken.nl groetjes Team Ikwilzitzakken.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Easy zitzak

    Ontzettend leuke spullen! Heel blij mee, sneller geleverd dan verwacht.

    Door: Marion van 't Hof06-08-2020
    Karin07-08-2020

    Op 1 juni 2 zitzakken besteld, op 16 juni werd er 1 verstuurd. Bellen met het callcenter heeft geen zin. Op mails komt inmiddels geen reactie meer. Wij hebben geen vertrouwen meer dat deze zitzak wordt geleverd en willen ons geld (499 euro) terug . Ben benieuwd of dat nog ooit gaat lukken. Inmiddels ook stichting webshop keurmerk benaderd. Echt waardeloos, de communicatie bij ikwilzitzakken.nl

    klantenservice@ikwilzitzakken.nl04-09-2020

    Bedankt Marion voor je review, erg leuk om te lezen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ambient Twin Couch

    Heerlijke zitbank, prima service.

    Door: Remco Kroon03-08-2020
    klantenservice@ikwilzitzakken.nl04-09-2020

    Dank je wel voor je review, fijn om te lezen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzak loung hawai

    Zeer slechte service, klant onvriendelijk, komt afspraken niet na. Je plaats een bestelling, levertijd word constant uitgesteld, bestelling heb ik geannuleerd na 2 maanden en tot heden mijn geld niet terug ontvangen. Ze zijn ook slecht bereikbaar en financiën gaan over de mail. En dan hoor je ze niet meer. Je raad het al! Flut bedrijf!

    Door: C30-07-2020
    klantenservice@ikwilzitzakken.nl04-09-2020

    Beste C, kun je ons mailen klantenservice@ikwilzitzakken.nl zodat wij kunnen kijken of deze zaak netjes is afgewikkeld? Dank je wel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    tuinzitzak lounge grijs

    De zitzak heb ik snel ontvangen echter daarna begon de ellende die nog steeds niet is opgelost omdat ik de zitzak retour wil sturen.
    Er wordt mij aangeboden om de zitzak retour te sturen doormiddel van zelf naar een afleverpunt te gaan. Ik heb aangegeven dat de zitzak niet in een auto past en je zou zeggen dat een bedrijf met dit soort formaat spullen ook een pick-up afspraak kan regelen met dhl of post nl. Ja dat kan maaaaar voor 49 euro!!!
    Ik heb de dame in kwestie nl Chantal verteld dat ik in mijn 20 jaar online shop ervaring nog nooit zo een service heb meegemaakt.
    Ik wacht nog steeds op een passende oplossing en laat het jullie hier wel weten. Wel erg jammer allemaal want het is geen lelijke zitzak en de zitzak heeft een redelijke prijs alleen hij zat voor mij niet lekker en wil daarom mijn geld retour en de zitzak uit mijn woonkamer.

    Door: Najat 21-07-2020
    Amylia kemper20-10-2020

    Ohh hier precies hetzelfde meegemaakt !! Al vanaf juni bezig, en nog niet opgelost !! Chantal negeert me nu ook .. heb ze zoveel kansen gegeven ! En wat je zegt .. de zitzakken zijn echt geweldig ! Alleen 1 ging er na een paar dagen al kapot, dus hebben hier geen plezier van gehad !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    niet geleverd geld ook niet terug

    Slecht.

    zitzakken besteld voor  meer dan 500 euro. volgende dag geleverd. dit is niet het geval.

    Na 5 dagen eindelijk contact met de klantenservice. Echter is dit een externe partij welke niets van de zaken afweet en alleen als doorgeefluik functioneert.

    mailen werkt ook niet. na meerdere slechte reviews geplaats te hebben en contact via een andere weg (LinkedIn)

    Kan er ineens wel gereageerd worden.

    zelfs om 00:00 uur. verzocht het geld terug te storten. hier is gehoor aan gegeven. Voor ons nooit meer

    Door: Yousri05-06-2020
    Dennis van Ikwilzitzakken10-06-2020

    Beste Yousri en Mascha, We hebben elkaar inmiddels gesproken over dit misverstand en het aankoopbedrag uiteraard netjes teruggestort. Vanwege extreme drukte is onze klantenservice helaas vertraagd, onze oprechte excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Dennis van der Stam Ikwilzitzakken.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Ikwilzitzakken.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Ikwilzitzakken.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over Ikwilzitzakken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ikwilzitzakken.nl actief?

    Ikwilzitzakken.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ikwilzitzakken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.