NederlandReview

    Ervaringen Ikwilzitzakken.nl

    Een trendy verschijnsel op het gebied van woninginrichting is de zitzak. Was er vroeger nog weinig aanbod op dit gebied, tegenwoordig zijn ze in vele maten, materialen en soorten te vinden. Een webshop die zitzakken verkoopt is Ikwilzitzakken.nl. Hoe de kwaliteit is van de zitzakken die zij verkopen, wat de service is van deze shop en dergelijke, lees je hier terug in de reviews die andere consumenten voor je achterlieten op NederlandReview.

    Over Ikwilzitzakken.nl

    Het team achter de webshop Ikwilzitzakken.nl bestaat uit drie personen. Ten eerste Dennis, hij houdt zich bezig met advertenties, zoekmachines en onderhoud de contacten met de leveranciers. Ten tweede Fellenza, zij is de eigenaar en houdt zich bezig met de collectie, de teksten op de site, het schrijven van blogs en het optimaliseren van foto’s. Als laatste is er nog Jeroen, de ontwikkelaar en grafisch vormgever. Eind 2013 gingen zij gezamenlijk op zoek naar leuke en natuurlijk ook mooie producten van hoge kwaliteit voor een webshop. Dit heeft dus geleid tot een webwinkel waarop zij zitzakken aanbieden en alles daar omheen. Als je voor minimaal € 50,- besteld krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Je kunt bij hen op vele manieren betalen, vooraf, maar ook achteraf. Op alle zitzakken en andere producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, bij sommige merken 5 jaar.

    Ben je klaar met je zitzak? Hier wat tips hoe je je zitzak kunt vernietigen. Don't try this at home!

    Diensten

    In de webwinkel vind je natuurlijk zitzakken in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen. Je vindt ze in de volgende hoofdcategorieën:

    • Zitzakken
    • Zitzak Stoelen
    • Kinder zitzakken
    • Huisdieren
    • Merken
    • Poefs
    • Accessoires
    • Sales

    Per categorie vindt er nog een onderverdeling plaats op kleuren, merken, zitzakken voor buiten, buiten en binnen en zitzakken voor op het water. Ook is er een verdeling te vinden op maat van S t/m XXL. Je kunt daarnaast nog op prijs zoeken.

    Rechtsonder op de homepage zie je nog een kopje ‘Informatie’ staan, hieronder worden een aantal dingen nog verder uitgelicht:

    • Bedrukte zitzak: Je kunt jouw zitzak of zitzak stoel laten bedrukken met je eigen naam of logo. Hiermee bepaal jij zelf de uitstraling van jouw zitzak. Elke denkbare kleur is mogelijk, ook full colour en daarnaast kun je alle lettertypes en lettergroottes laten drukken.
    • Merken - De merken zitzakken die verkocht worden bij Ikwilzitzakken.nl zijn: Vetsak, Terapy, B-Bag, SACKit, Sitting Bull, Xoft Living, Sit-joy, Rabito, Loungies, Label51, Ziczac, Slack, Smoothy, B-Bob en Lazy Jack.
    • Blog: Artikelen geschreven over zitzakken en alles daaromheen.
    • Gebreide poef: De gebreide poef nader toegelicht.
    • Zitzakken voor buiten: Een zitzak voor buiten nader toegelicht.

    Klachten

    Al je het product wilt ruilen kun je het retour sturen, je ontvangt dan het nieuwe product en de door jouw gemaakte verzendkosten terug. Bij retourneren zijn de verzendkosten voor jezelf. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@ikwilzitzakken.nl. Je kunt ook een contactformulier invullen. Na ontvangst van de klacht ontvang je een bevestiging. Binnen 48 uur zullen zij op de klacht antwoorden (op werkdagen) Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ikwilzitzakken.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

    Wil jij een zitzak? Is Ikwilzitzakken een goede, volledige en betrouwbare webshop voor zitzakken? Lees de reviews van klanten voor je iets besteld!

    Ikwilzitzakken.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

    7.6
    69% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.8
    Leveren
    rating
    7.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ikwilzitzakken.nl

    Uw beoordeling

    Bbag zitzak

    Super stylvol en zit lekker

    Door: Chanissa11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zitzakken

    Prima levering en mooie producten!

    Door: Anette07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ligbedden

    Ligbedden voor tuin, top aanschaf!

    Door: Willem 09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzakken

    Mooie kwaliteit, staat erg mooi in de tuin, levering snel en goed.

    Door: John Brandsma14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Poef

    Prachtige poefjes voor de tuin, prima

    Door: Liesbeth de Zaan10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    baby zitzak

    amaturistisch bedrijf!!Niet bij hun kopen.Zitzak retour gestuurd moest 13 euro verzendkosten betalen eigen rekening omdag de doos net 3 cm groter is.Op je geld wacht je lang .Na bellen en mailen nog geen antwoord over wanneer ik mijn geld terug krijg.Ga nooit meer iets via hun bestellen.

    Door: nana subasic03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zitzak

    Goed en snel geleverd

    Door: Salma28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 zitzakken

    Bestellen gaat prima
    Leveringsafspraak wordt niet nagekomen.
    Bedrijf werkt met een prima telefoondienst. Helaas is hun eigen service niet hoed en reageren zij niet of nauwelijks op mails

    Door: Monique Delmee26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zitzakken

    Voor ons bedrijf meerdere zitzakken besteld, perfect op tijd en heel mooie stoffen.

    Door: Feliene 05-03-2021
    Corne05-03-2021

    Hier ook prima

    hdkndojqud10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitzak

    Bezorging exact zoals aangegeven, kwaliteit nog beter dan verwacht. Klasse!

    Door: Martin de Rooij19-02-2021
    itvahwdamt10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vluv bal

    Eindelijk een zitbal mét looks, wat een mooi en degelijk ding, plaatje!

    Door: Agnes de Waal03-02-2021
    ieysxrdnwz10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Terapy zitzak

    Great service and awesome product, really comfy

    Door: Liesbeth Zaat26-01-2021
    jmnhpaeajt10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zitbal kantoor

    prima, ergonomisch en mooi design.

    Door: Arno Kemper06-01-2021
    Liesbeth Zaat26-01-2021

    Great service and awesome product

    jpkdpwpkwx10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zitzak

    zoals ik hier al vaker terugvind; uiterst onbetrouwbaar bedrijf, bestel uw zitzak niet hier!
    Ik heb expres bij deze site besteld omdat de levering snel zou zijn. Nou snap ik ook dat het rare tijden zijn en dat er zo maar een dag of wat bij kan komen.
    maar er gingen heel wat dagen voorbij en nadat de levertijd ruim overschreden was zodat ik de zak niet meer kon aannemen wegens verhuizing, heb ik geprobeerd het afleveradres te wijzigen.
    dit bleek niet mogelijk en ook kon het artikel niet gestuurd worden naar een servicepunt.
    het artikel is dus uiteindelijk retour afzender gestuurd maar ik heb nog steeds na bijna een maand mn geld niet terug.
    7 mailtjes gestuurd, geen reactie. 4x gebeld en steeds de belofte dat Dennis terug gaat bellen maar Dennis belt nooit terug.
    Uiteindelijk blijkt dat ze telefonisch dit soort problemen niet afhandelen maar alleen per mail, maar daar wordt dus stelselmatig NOOIT op gereageerd, sinds de problemen ontstonden!

    Door: jolyne klein paste23-12-2020
    Suus24-01-2021

    Herkenbaar! Hier hetzelfde voor meer dan 600 euro besteld, er wordt niet geleverd en klantenservice totaal onbereikbaar

    Jenneke03-02-2021

    Zeer herkenbaar. Voor ons hetzelfde verhaal. Geen contact met Dennis, geen zitzak en ook geen geld terug. Waardeloos bedrijf.Niets kopen hier.

    aexchpqits10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    fluffy zitzak

    Leuke zit zak gekocht voor kleindochter

    Door: Wilma van Aert09-12-2020
    mrvmshmhys10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Poef

    Mooi product, ik ben er blij mee. De levertijd was korter dan aangegeven, aangename verrassing.

    Door: Minke de Waard14-11-2020
    rdmfvkglmr10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zitzak

    Hartstikke blij met deze zitzak.
    Zeer betaalbaar en past prima bij ons interieur. Snelle en goede service. Super!

    Door: Sanne de Zeeuw13-11-2020
    iikajkrmqj10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ambient twin bank

    Prachtige stof en goede levering, we zijn tevreden.

    Door: Gerlinde 10-11-2020
    qlpcjfqker10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vetsak

    Zit top en lekker zachte stof, levering sneller dan op de site stond was mooi meegenomen dus top zaak!!

    Door: Delano 04-11-2020
    ekpzjwcvno10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sackit zitzak

    Mooie kwaliteit en snel geleverd

    Door: Gerard de Waal26-10-2020
    bzcquxkmmb10-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Ikwilzitzakken.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 59 ervaringen geplaatst over Ikwilzitzakken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ikwilzitzakken.nl actief?

    Ikwilzitzakken.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ikwilzitzakken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.