NederlandReview

  Ervaringen Ikwilzitzakken.nl

  Een trendy verschijnsel op het gebied van woninginrichting is de zitzak. Was er vroeger nog weinig aanbod op dit gebied, tegenwoordig zijn ze in vele maten, materialen en soorten te vinden. Een webshop die zitzakken verkoopt is Ikwilzitzakken.nl. Hoe de kwaliteit is van de zitzakken die zij verkopen, wat de service is van deze shop en dergelijke, lees je hier terug in de reviews die andere consumenten voor je achterlieten op NederlandReview.

  Over Ikwilzitzakken.nl

  Het team achter de webshop Ikwilzitzakken.nl bestaat uit drie personen. Ten eerste Dennis, hij houdt zich bezig met advertenties, zoekmachines en onderhoud de contacten met de leveranciers. Ten tweede Fellenza, zij is de eigenaar en houdt zich bezig met de collectie, de teksten op de site, het schrijven van blogs en het optimaliseren van foto’s. Als laatste is er nog Jeroen, de ontwikkelaar en grafisch vormgever. Eind 2013 gingen zij gezamenlijk op zoek naar leuke en natuurlijk ook mooie producten van hoge kwaliteit voor een webshop. Dit heeft dus geleid tot een webwinkel waarop zij zitzakken aanbieden en alles daar omheen. Als je voor minimaal € 50,- besteld krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Je kunt bij hen op vele manieren betalen, vooraf, maar ook achteraf. Op alle zitzakken en andere producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, bij sommige merken 5 jaar.


  Ben je klaar met je zitzak? Hier wat tips hoe je je zitzak kunt vernietigen. Don't try this at home!

  Diensten

  In de webwinkel vind je natuurlijk zitzakken in allerlei vormen en maten en van verschillende materialen. Je vindt ze in de volgende hoofdcategorieën:

  • Zitzakken
  • Zitzak Stoelen
  • Kinder zitzakken
  • Huisdieren
  • Merken
  • Poefs
  • Accessoires
  • Sales

  Per categorie vindt er nog een onderverdeling plaats op kleuren, merken, zitzakken voor buiten, buiten en binnen en zitzakken voor op het water. Ook is er een verdeling te vinden op maat van S t/m XXL. Je kunt daarnaast nog op prijs zoeken.

  Rechtsonder op de homepage zie je nog een kopje ‘Informatie’ staan, hieronder worden een aantal dingen nog verder uitgelicht:

  • Bedrukte zitzak: Je kunt jouw zitzak of zitzak stoel laten bedrukken met je eigen naam of logo. Hiermee bepaal jij zelf de uitstraling van jouw zitzak. Elke denkbare kleur is mogelijk, ook full colour en daarnaast kun je alle lettertypes en lettergroottes laten drukken.
  • Merken - De merken zitzakken die verkocht worden bij Ikwilzitzakken.nl zijn: Vetsak, Terapy, B-Bag, SACKit, Sitting Bull, Xoft Living, Sit-joy, Rabito, Loungies, Label51, Ziczac, Slack, Smoothy, B-Bob en Lazy Jack.
  • Blog: Artikelen geschreven over zitzakken en alles daaromheen.
  • Gebreide poef: De gebreide poef nader toegelicht.
  • Zitzakken voor buiten: Een zitzak voor buiten nader toegelicht.

  Klachten

  Al je het product wilt ruilen kun je het retour sturen, je ontvangt dan het nieuwe product en de door jouw gemaakte verzendkosten terug. Bij retourneren zijn de verzendkosten voor jezelf. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@ikwilzitzakken.nl. Je kunt ook een contactformulier invullen. Na ontvangst van de klacht ontvang je een bevestiging. Binnen 48 uur zullen zij op de klacht antwoorden (op werkdagen) Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ikwilzitzakken.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

  Wil jij een zitzak? Is Ikwilzitzakken een goede, volledige en betrouwbare webshop voor zitzakken? Lees de reviews van klanten voor je iets besteld!

  Ikwilzitzakken.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  8,2
  90% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  8,4

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Poef

  mooie producten en zoals afspraak geleverd

  Door: T06-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mooie en grote webwinkel

  + groot assortiment
  + prijs
  + snelle levering

  - geen losse hoezen te koop voor als je zelf al vulling hebt

  Door: Lin14-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Geen communicatie en nooit zitzak ontvangen 2 dec 2018 besteld/betaald maar nooit een zitzak of e-mail ontvangen.

  Bestellen en betalen ging soepel! Daarna nooit meer iets gehoord of ontvangen. 2 december een zitzak besteld tot op heden niets ontvangen ook klantenservice reageert niet op mijn mails. Erg teleurstellend zal vast reactie op deze review komen?

  Door: Wilco12-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5

  Levering 3-5 werkdagen kunnen ze niet waarmaken

  Bestellen in no- time.
  Prijs niet goedkoop, maar ik hoop dat het een goede kwaliteit is.
  Service, ze kunnen niet zeggen hoelang het gaat duren.
  Levering, zondag besteld, dinsdag pas verwerkt!. Hier gaat het al fout. Donderdag nog geen bericht gekregen dat de bestelling de deur uit is.
  Nou Fijn, morgen geen cadeautjes voor de kinderen.

  Door: Wilco Bennink18-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  prima zitzakken goede kwaliteit

  geen klachten, goede kwaliteit

  Door: Frits van der Wissel16-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Lekkere zitzakken!

  mooie zitzakken, zitten super lekker en zien er leuk uit. Snelle levering ook dus geen klachten hier.

  Door: gast08-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  prima

  Goede site, service en producten met goede prijs/kwaliteit verhouding

  Door: rob de vries19-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima bedrijf

  Geen klachten, leuke zitzak voor dochter en op tijd geleverd. Prijzige zitzakken? Ja wellicht, maar betere kwaliteit dan ik eerder ontving van een goedkopere aanbieder.

  Door: Lonneke Bové14-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  prima service

  Tevreden met de mooie zitzakken en prima levering

  Door: Linda 12-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Veel verschil, ook in prijs

  Het aanbod is weliswaar groot, maar ik zou niet zo snel een zitzak kopen hier. Waarom niet? Omdat ik de verschillen in prijzen veel te groot vind. Zo zijn er bijvoorbeeld zitzakken te koop van 50 euro, terwijl andere zitzakken hier bijna 400 euro kosten. Dit zal ongetwijfeld met de kwaliteit te maken hebben. Ik ben echter niet van plan om 400 euro neer te gaan tellen voor een zitzak. Een kennis van mij heeft er ook ooit eentje gekocht, maar deze wordt niet of nauwelijks gebruikt. Zonde van mijn geld vind ik dat dus. En als de kwaliteit van de goedkope zitzakken niet goed blijkt te zijn en deze snel kapot gaat, is het ook zonde van je geld.

  Door: gast26-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Ikwilzitzakken.nl

  Uw beoordeling