NederlandReview

    Ervaringen Ik wil van mijn auto af .nl

    Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting een bod op je auto te krijgen. Hierdoor kun je dus snel en gemakkelijk je auto verkopen. Tenminste als je het bod accepteert. Iets waar je helemaal vrij in bent. Het is volledige veilig, volledig gratis, volledig vrijblijvend en daarnaast ook nog eens voorzien van volop service. Ikwilvanmijnautoaf.nl is er al sinds 2006 en heeft hierdoor een ruim netwerk van auto opkopers opgebouwd. Hierdoor bieden deze bedrijven tegen elkaar op en kun je een mooie prijs voor je auto krijgen. Natuurlijk zijn het allemaal correcte en goede bedrijven en hoef je niet bang te zijn dat je auto opeens weg is en je geen geld op je rekening hebt. Of dat de auto niet netjes is afgemeld bij het RDW  (Rijksdienst wegverkeer). Het is natuurlijk wel belangrijk, dat alles netjes en goed verloopt als je besluit om een auto te verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl. 
    Graag horen wij (NedelrandReview) van jou of anderen wat ze van Ikwilvanmijnautoaf.nl vinden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. 
    Ontvang zonder enige verplichting een bod. Gratis!

    Over Ikwilvanmijnautoaf.nl
    Auto verkopen binnen 1 dag klinkt goed. Toch? Zeker als je snel geld nodig hebt of snel van je auto verlost wilt worden. Misschien heb je een hoge rekening, een auto gekregen uit een erfenis of wil je een andere auto kopen en weten wat je eigen auto nog waard is. Op Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om snel en veilig je auto voor een goed bod te verkopen.   

    De formule is in 2006 van start gegaan. Het internet is natuurlijk de spil en benzine geweest achter het succes van het online platform om gebruikte auto’s te kopen. Enkele cijfers van Ikwilvanmijnautoaf.nl:
    -    Team van vijftig medewerkers welke auto’s taxeren
    -    8.000 bedrijven welke RDW erkend zijn en auto’s inkopen
    -    Meer dan een miljoen taxaties
    -    150.000 gebruikte auto’s ingekocht

    Tegenwoordig kun je trouwens ook bij Ikwilvanmijnautoaf.nl terecht om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen te verkopen. Goed toch?

    Deze man legt even uit waarom hij van zijn auto af wil!


    De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl
    De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl zijn het opkopen van auto’s (en nu dus ook om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen). Je vult een aantal basisgegevens in op de website om vervolgens een bod te krijgen op je auto. Je moet natuurlijk aanvullende vragen beantwoorden rondom de staat van de auto en mogelijke gebreken. Hierna kun je al een bod op je auto krijgen. Het gaat snel en gemakkelijk. Eigenlijk is een auto verkopen nog nooit zo gemakkelijk geweest.
     
    Klachten of tips over Ikwilvanmijnautoaf.nl
    Het is goed om te zien dat ze op de pagina van Ikwilvanmijnautoaf.nl een aparte pagina hebben om een klacht in te dienen. Ze geven er aan dat er alles aan gedaan wordt om een optimale service te verlenen. Mocht er ondanks dat toch een klacht over de website of dienstverlening ontstaan dan kun je direct de klantenservice bellen of mailen. Hierna krijg je binnen 14 dagen een reactie. 
    Ikwilvanmijnautoaf.nl is trouwens ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg. 

    Wat vind jij van Ikwilvanmijnautoaf.nl?
    Heb jij ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.nl? Laat dan op NederlandReview je mening achter. 

    Lees ervaringen en hoe betrouwbaar ze zijn. Krijgt u een goede prijs voor uw auto? Lees hier reviews over autoverkopers!

    Ik wil van mijn auto af .nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    5,6
    44% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    6

    Prijs

    4,8

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Topper!

    John28-11-2018

    Op een zondag de gegevens en foto's geplaatst van mijn Alfa Giulietta en binnen een paar minuten werd ik al gebeld. Samen alle bijzonderheden opgenomen. De volgende dag al een bod van een delaler maar niet naar mijn zin. Ikwilvanmijnauto af ging verder zoeken en al snel kwam een acceptabel bod. Vanaf het begin word je begeleid met mails en telefoontjes. Thuis kreeg ik ook nog een kaartje met gefeliciteerd met de verkoop. Vandaag de auto afgeleverd bij de dealer en voor de prijs die ongezien al overeengekomen was. Een topper deze site!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen garantie op eerlijke veiling

    piet05-11-2018

    Kort na invoeren van de auto werd ik gebeld dat ik de gegevens perfect had ingevoerd (?) maar dat dat de ijzer prijs laag was en bla bla, maar dat ze voor mij speciaal voor Euro 75 gingen rondbellen want anders kreeg ik er misschien maar Euro 50,- voor. Dat had ik geen trek in maar ze bleven maar erg aandringen. Toch gezegd dat ik de veiling wou laten doorgaan.

    Drie werkdagen later lag er een bod voor van iets meer als Euro 125,- Inmiddels had ik de auto al ergens ander verkocht voor vrijwel de zelfde prijs, want zulke praktijken staan me niet aan en ik had er geen goed gevoel bij. Er is geen garantie dat de veilingprijs gemanipuleerd d.w.z. verlaagd word of dat er uberhaupt een veiling is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Uitstekende service

    Maurice18-06-2018

    Ik had mijn oude Fiat Seicento aangemeld. Binnen kwartier werd ik gebeld met een bod, 6 dagen later werd die afgehaald. Ging vlot, je moet wel eerlijk zijn tijdens de aanmelding en er direct goede foto’s bij doen. De garage die hem ophaalde maakte nog een compliment dat allea zo compleet was, dat schijnt wel eens mis te gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Als je snel van je auto af wilt: prima, maar anders...

    Hans14-06-2018

    Je krijgt een prijs die vergelijkbaar is met de prijs die je bij dealer-inruil ontvangt, zo is mijn ervaring met een middenklasser en lang winkelen. De hoogste opbrengst blijft toch: verkopen aan een particulier. Een dealer wil er altijd weer 15 tot 20% aan verdienen en die marge ben je dus altijd kwijt, ook via iwvmaa.
    De bellers van iwvmaa zijn to-the-point, maar in mijn geval werd aan de dealers doorgegeven dat de wagen xenonlampen had, wat niet zo was. Prompt werd daar bij aankomst over onderhandeld en een ster in de voorruit had ik niet opgegeven, aldus ging ik met 300 euro minder dan afgesproken weer weg. Ik had moeten omkeren, maar ben toch akkoord gegaan. Inruilen had net zoveel opgebracht.
    Handelen met particulieren is natuurlijk het alternatief, dat levert ook eindeloos getouwtrek op, maar geeft wel een betere prijs, want je ontwijkt de tussenhandel met hun toch wel forse marge. Moest ik het over doen, ik zette de wagen zelf te koop.
    Tot slot nog dit: iwvmaa zou de OV-reiskosten vergoeden voor de terugweg, maar daar heb ik niets meer over vernomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    toyota avensis

    d.kraaijeveld06-03-2018

    1e bod was 3400 euro, na contole bleek het bod 1500 te zijn. anwb waarde bij totalloss was 4100 euro inruilwaarde 2700 euro.
    natuurlijk niet gedaan, op marktplaats verkocht voor 3200, - niet in zee gaan met deze firma.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    T04-01-2018

    Oplichters! Geen zaken mee doen. Ik herhaal nooit zaken mee doen. Bij afleveren van de auto 10% lager bod gekregen omdat ikwilvanmijnautoaf.nl opties met de dealer had gecommuniceerd die er niet opzaten. Nooit doen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snel geregeld auto verkocht

    Ronald09-06-2017

    Het contact verliep spoedig en helder.
    Uiteindelijk bijna 1000 euro gekregen voor mijn oude auto. Natuurlijk hoop je op meer als je rond googlet, toch blij dat ik er van af ben, vooral omdat het snel geregeld was en netjes afgehandeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    eerder bod wordt bij opalen bijna gehalveerd

    Tonnie05-06-2017

    Op zich is de communicatie netjes. Er werd een bod van 850 gedaan. Bij het ophalen komt er dan ineens een bod van 500 euro.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Slecht luisteren en verkeerde info doorgeven

    Martijn19-03-2017

    Ook geprobeerd via ik wil van mijn auto af.nl mijn auto te verkopen. Zonder succes, voornamelijk omdat er andere informatie naar de kopende dealer gaat dan jij doorgeeft. Ik heb tot driemaal toe doorgegeven dat er geen onderhoudshistorie bij de auto zit. De dag van overdracht direct grote verbazing bij de dealer dat er geen boekjes bij zitten. Naar het formulier gekeken dat hij gekregen had en tot mijn verbazing stond daar: Onderhoudsboekjes: 2
    De koper had geen interesse meer en de verkoop is niet doorgegaan, maar ik snap de handelswijze van iwvma niet. Je zou denken dat ze op commissie basis werken en een percentage krijgen bij verkoop. Dan zou je ook verwachten dat ze informatie zorgvuldig en volledig doorgeven zodat de kans op verkoop groot is. Het kan ook zijn dat ze op de annuleringskosten uit zijn die jij moet betalen als de verkoop niet doorgaat omdat jij daar zelf van afziet (omdat het te ver rijden is, etc). Hoe dan ook: een ontevreden klant, volgens mij was de dealer ook niet zo blij en ga niet met dit bedrijf in zee, want ze leveren zeer slecht werk.

    Peet31-05-2017

    Ik dacht mijn Cadillac oldtimer te verkopen via dit bedrijf....ja niet dus.Er was afgesproken dat er voor een afgesproken prijs de auto zou worden opgehaald.Er was een datum geprikt ( deze morgen )Er komt dus een hulp ff de auto afkraken en dan in overleg word er ff 5000 euro minder geboden voor de auto.Dit is de werkwijze van dit bedrijf. Toen deze man naar mij toe kwam en vroeg: je weet de werkwijze van ons bedrijf ,,,,kreeg ik al een onderbuik gevoel.En inderdaad kreeg ik de werkwijze snel door.Dit is dus zo'n mafkees die geld genoeg heeft en niet naar de mensen kijkt die de auto willen verkopen waar ik in dit geval wel veel werk heb ingestoken om iets anders aan te schaffen.Dit zou gvd verboden moeten worden.Mensen hoop geven...Ze verwachten voor een zeer lage prijs een nieuwe auto.WAARDELOOS.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Timo 17-02-2017

    Het begon met een laag bod wat ik gegarandeerd zou krijgen. Dus uitendelijk toch mee akkoord gegaan, maar toen kwam het ze wilden niet zeggen waar ik de auto heen moest brengen wat uiteindelijk 160km rijden was en afzeggen mocht ook niet dan zou je ze geld moeten betalen. Eenmaal daar aangekomen begint de verkoper op allerlei kleine dingen te zeuren waardoor hij die prijs niet wilt betalen, uiteindelijk weer een hele lange rit naar huis gereden voor niets. Niet aan beginnen dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    ik ben van mijn auto af

    gregory13-06-2016

    eigenlijk was ik best skeptisch hierover maar toch maar geprobeerd

    ging eigenlijk best makkelijk
    heb ook niet echt zitten onderhandelen ofzo, het maakte me toch niet uit, wilde gewoon van mijn auto af

    ben nu van mijn auto af, dat scheelt gewoon heel veel vaste lasten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Lekker makkelijk

    Tommy31-05-2016

    Een tijdje geleden was het ook voor mij tijd geworden mijn auto te verkopen, ik wil van mijn auto af.nl handelde alles netjes af en ik heb mijn auto verkocht voor een goede prijs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Snel van de lasten af

    Benzabi18-05-2016

    Gaat lekker snel en ik zou niet weten hoe ik anders zo snel van mijn auto af zou zijn gekomen. Als je er te weinig mee rijd dan kost et alleen maar geld aan lasten
    hoe sneller weg hoe beter ik was tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Wegblijven!

    marc07-05-2016

    Vandaag zeer slechte ervaring gehad. Altijd hetzelfde gesjacher met dat auto volk. Auto aangemeld en alle info keurig gegeven en gemeld bij Ikwilvanmijnautoaf. Allemaal op de band door ze opgenomen. Kan geen misverstand over zijn. Brabants autolulletje gevonden die de auto wel wilde hebben voor gegarandeerde prijs. 100 KM die kant op gereden. Bekende 9x om de auto lopen en 2x tegen de banden trappen verhaal. Om vervolgens een nauwelijks waarneembaar deukje op een 2012 auto aan te treffen en een kleine breuk in een plastic logo van een tientje. Had aan gegeven (geluidsband!) dat de boekjes niet bij deze auto zaten maar IWVMAA had voor het gemak maar aangegeven dat zulks wel het geval was. En dus was de zgn. gegarandeerde prijs van de baan. En reed ik weer 100KM terug omdat ik geen trek heb met te laten piepelen. Ook niet voor een klein bedrag. Als je zo flink bent op handelsvoorwaarden een inkoop te doen en je moet vervolgens toch weer het onderste uit de kan halen dan deug je niet. Je koopt de auto of je koopt m niet. Als je dan om 250 euro extra gaat sjacheren ben je een lachwekkend boefje. Dat heeft niets meer te maken met de staat van de auto. En als je dan vervolgens IWVMAA belt en confronteert met de ervaring pogen ze je woorden van de band te verdraaien. Wees gewaarschuwd en blijf weg bij IWVMAA. Zo goed zijn de prijzen niet en doorgaans ben je 'm dezelfde dag zo bij een serieuze partij op de hoek kwijt. Dat bespaart je veel tijd en frustratie. Daar komt nog bij dat ze jou wel aan de overeenkomst pogen te houden terwijl het handelaartje er blijkbaar zo vanaf kan. Absurd. Wees gewaarschuwd want dit verhaal lijkt steeds terug te komen. Ik rij weg maar een ander heeft het geld nodig of wil van het gezeik af zijn. En dat is precies waarop wordt ingespeeld. Wil je van je auto af (.nl) ? Gewoon lekker om de hoek aanbieden of voor hetzelfde geld op Marktplaats zetten. Zo weg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    snel geld maar te weinig

    Bastiaan07-01-2016

    Volgende keer heb ik toch maar weer wat meer geduld, want dan krijg ik tenminste een wat fatsoenlijker bedrag voor mijn auto.
    Het was dat ik dit keer gewoon snel geld nodig had en dus maar ff voor zo'n site als ikwilvanmijnautoaf gekozen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Iets minder geld, maar ok.

    Sebastiaan Ebben11-09-2015

    Je krijgt natuuuurlijk wel iets minder voor je auto dan je eigenlijk zou willen en wellicht zou krijgen als je hem inruilt of ergens anders verkoopt. Maar het voordeel is wel dat je er direct (en gegarandeerd) vanaf bent en zoveel scheelt het volgens mij niet dus de moeite waard om eens te kijken wat ze voor jouw auto bieden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Ik wil van mijn auto af .nl

    Uw beoordeling