NederlandReview

    Ervaringen Ik wil van mijn auto af .nl

    Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting een bod op je auto te krijgen. Hierdoor kun je dus snel en gemakkelijk je auto verkopen. Tenminste als je het bod accepteert. Iets waar je helemaal vrij in bent. Het is volledige veilig, volledig gratis, volledig vrijblijvend en daarnaast ook nog eens voorzien van volop service. Ikwilvanmijnautoaf.nl is er al sinds 2006 en heeft hierdoor een ruim netwerk van auto opkopers opgebouwd. Hierdoor bieden deze bedrijven tegen elkaar op en kun je een mooie prijs voor je auto krijgen. Natuurlijk zijn het allemaal correcte en goede bedrijven en hoef je niet bang te zijn dat je auto opeens weg is en je geen geld op je rekening hebt. Of dat de auto niet netjes is afgemeld bij het RDW (Rijksdienst wegverkeer). Het is natuurlijk wel belangrijk, dat alles netjes en goed verloopt als je besluit om een auto te verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl.
    Graag horen wij (NedelrandReview) van jou of anderen wat ze van Ikwilvanmijnautoaf.nl vinden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.
    Ontvang zonder enige verplichting een bod. Gratis!

    Over Ikwilvanmijnautoaf.nl

    Auto verkopen binnen 1 dag klinkt goed. Toch? Zeker als je snel geld nodig hebt of snel van je auto verlost wilt worden. Misschien heb je een hoge rekening, een auto gekregen uit een erfenis of wil je een andere auto kopen en weten wat je eigen auto nog waard is. Op Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om snel en veilig je auto voor een goed bod te verkopen.

    De formule is in 2006 van start gegaan. Het internet is natuurlijk de spil en benzine geweest achter het succes van het online platform om gebruikte auto’s te kopen. Enkele cijfers van Ikwilvanmijnautoaf.nl:
    - Team van vijftig medewerkers welke auto’s taxeren
    - 8.000 bedrijven welke RDW erkend zijn en auto’s inkopen
    - Meer dan een miljoen taxaties
    - 150.000 gebruikte auto’s ingekocht

    Tegenwoordig kun je trouwens ook bij Ikwilvanmijnautoaf.nl terecht om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen te verkopen. Goed toch?



    Deze man legt even uit waarom hij van zijn auto af wil!

    De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl

    De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl zijn het opkopen van auto’s (en nu dus ook om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen). Je vult een aantal basisgegevens in op de website om vervolgens een bod te krijgen op je auto. Je moet natuurlijk aanvullende vragen beantwoorden rondom de staat van de auto en mogelijke gebreken. Hierna kun je al een bod op je auto krijgen. Het gaat snel en gemakkelijk. Eigenlijk is een auto verkopen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

    Klachten of tips over Ikwilvanmijnautoaf.nl

    Het is goed om te zien dat ze op de pagina van Ikwilvanmijnautoaf.nl een aparte pagina hebben om een klacht in te dienen. Ze geven er aan dat er alles aan gedaan wordt om een optimale service te verlenen. Mocht er ondanks dat toch een klacht over de website of dienstverlening ontstaan dan kun je direct de klantenservice bellen of mailen. Hierna krijg je binnen 14 dagen een reactie.
    Ikwilvanmijnautoaf.nl is trouwens ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg.

    Wat vind jij van Ikwilvanmijnautoaf.nl?

    Heb jij ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.nl? Laat dan op NederlandReview je mening achter.

    Lees ervaringen en hoe betrouwbaar ze zijn. Krijgt u een goede prijs voor uw auto? Lees hier reviews over autoverkopers!

    Ik wil van mijn auto af .nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    5.6
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ik wil van mijn auto af .nl

    Uw beoordeling

    Seat Ibiza

    Zeer tevreden over de service van Ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn zeer goed geholpen door een medewerker en hebben een realistische prijs voor de auto ontvangen. Natuurlijk hoop je altijd meer, maar je moet bedenken dat als je een bedrijf inschakelt je ook de kosten betaald voor hun team en de marge die de kopende partij nog moet maken. Iedereen moet natuurlijk wat verdienen. Via Marktplaats alleen maar biedingen van opkopers (die zeker niet legitiem waren) en via deze weg ben je dan een stuk zekerder. De verkoop ging heel soepel (auto werd aan de deur afgemeld en we kregen cash betaald), waardoor we geen tijd kwijt zijn geweest aan de verkoop. Daarnaast complimenten voor de aftercare met de kaart en presentje. Zeker een aanrader!

    Door: Maarten16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Topper!

    Op een zondag de gegevens en foto's geplaatst van mijn Alfa Giulietta en binnen een paar minuten werd ik al gebeld. Samen alle bijzonderheden opgenomen. De volgende dag al een bod van een delaler maar niet naar mijn zin. Ikwilvanmijnauto af ging verder zoeken en al snel kwam een acceptabel bod. Vanaf het begin word je begeleid met mails en telefoontjes. Thuis kreeg ik ook nog een kaartje met gefeliciteerd met de verkoop. Vandaag de auto afgeleverd bij de dealer en voor de prijs die ongezien al overeengekomen was. Een topper deze site!

    Door: John28-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Verkoop auto

    Dick heeft een eerlijk en goed bod gerealiseerd bij een betrouwbare garage, in een korte tijd. En alles kosteloos. Een vergoeding van kosten openbaar vervoer om terug te reizen vanaf de garage die de auto heeft gekocht behoorde zelfs tot de mogelijkheden. De gerealiseerde prijs lag beduidend hoger dan wat bij 'wijkopenautos.nl' mogelijk was, ook hoger dan het bod dat via de ANWB liep.

    Door: Henk Hansema11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Peugeot 208

    Fijn contact gehad, waarbij keurig de verwachtte prijs werd uitgelegd. Al snel meerdere biedingen die boven dit bedrag uitkwamen, erg tevreden mee. Denken goed mee en uiteindelijk contact gekregen met een goede garage met een goed bod. Ik zou ze zeker aanbevelen! Hebben ook contact gehad andere sites, maar daar ging alles een stuk minder klantvriendelijk

    Door: Heijboer23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verkoop auto

    Waardeloos bedrijf!
    Auto te koop aangeboden op hun site, werd al vrij snel contact opgenomen (keurig te woord gestaan).
    Toen uiteindelijk de auto voor de 'overeengekomen' prijs opgehaald zou worden, boden ze ineens 500 euro minder (want ze vinden natuurlijk altijd wel iets om over te zeuren).

    Wil je een eerlijke prijs voor je auto, ga dan niet met deze lui in zee!

    Door: ERWIN08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Auto top verkocht

    De eerste die vooraf met duidelijkheid kwam in plaats van achteraf met vervelende verrassingen. Je weet precies waar je aan toe bent zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

    Door: B26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ben er over te spreken

    Werd snel gebeld na aanmelding waarna ik enkele vragen kreeg over de auto. De volgende dag kreeg ik een email met een link naar een bod. Vetrouwde het nog niet helemaal, ben wel sceptisch persoon, en heb nog gebeld emt ze. Voelde wel goed aan. Ja gezegd en drie dagen later was er een vrachtwagen en werd ik cash betaald. Achteraf ging het erg gemakkeluk.

    Door: Hans16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iets minder geld, maar ok.

    Je krijgt natuuuurlijk wel iets minder voor je auto dan je eigenlijk zou willen en wellicht zou krijgen als je hem inruilt of ergens anders verkoopt. Maar het voordeel is wel dat je er direct (en gegarandeerd) vanaf bent en zoveel scheelt het volgens mij niet dus de moeite waard om eens te kijken wat ze voor jouw auto bieden.

    Door: Sebastiaan Ebben11-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Uitstekende service

    Ik had mijn oude Fiat Seicento aangemeld. Binnen kwartier werd ik gebeld met een bod, 6 dagen later werd die afgehaald. Ging vlot, je moet wel eerlijk zijn tijdens de aanmelding en er direct goede foto’s bij doen. De garage die hem ophaalde maakte nog een compliment dat allea zo compleet was, dat schijnt wel eens mis te gaan.

    Door: Maurice18-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ik ben van mijn auto af

    eigenlijk was ik best skeptisch hierover maar toch maar geprobeerd

    ging eigenlijk best makkelijk
    heb ook niet echt zitten onderhandelen ofzo, het maakte me toch niet uit, wilde gewoon van mijn auto af

    ben nu van mijn auto af, dat scheelt gewoon heel veel vaste lasten

    Door: gregory13-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Alfa Gt

    Zeer onbetrouwbaar. Nadat de auto op de site was gezet werden de volgende dag al gebeld. Alle gevraagde foto's opgestuurd en ook een filmpje van het starten van de motor zodat ze konden horen hoe de motor liep. Een bod geaccepteerd. Was al geen hoog bod maar je weet dat het lager is dan het zou moeten zijn. Gevraagd of de auto gebracht kon worden naar Groningen, dan zouden we 100 euro meer krijgen. Dit niet gedaan, dus op zondag kwamen ze de auto ophalen. Toen ze er waren was er ineens van alles mis met de auto en kregen we er nog maar 100 euro voor. Natuurlijk niet geaccepteerd.
    Maar het voelt als oplichting dus met deze organisatie niet in zee gaan.

    Door: E09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    -

    Stelletje oplichters, nooit mee in zee gaan!

    Door: Wiko25-03-2021
    Jan20-09-2021

    Waarom zijn het oplichters ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Seat Ibiza

    Eerst aangemeld direct een belletje, daarna direct verkocht en de auto werdt ook nog opgehaald. Top service!

    Door: Erik Olde Hampsink23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Captur

    Pure oplichters van de ergste soort.

    Door: Rob27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Motor

    ze bieden slecht 40 % van d reele marktwaarde

    Door: Marcel29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Verkoop Nissan Xtrail

    Slechte ervaring, niet verkocht omdat het verkoop voorstel meer dan 6000€ lager was dan de inruilwaarde. In de tussenliggende periode alleen maar verzoeken om de vraagprijs te verlagen zonder concrete onderbouwingen. Het is zonde van de tijd om met "ikwilvanmijnautoaf.nl" in zee te gaan. Beter inruilen en particulier te verkopen, dat brengt veel meer geld op !!

    Door: ilmer25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Auto

    Ik raad af om via deze website een auto te verkopen. Prijs was al aan de lage kant maar toen de opkoper kwam begon het onderhandelen alsnog.

    Door: Joost22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Belachelijk!

    Belachelijke voorstellen! Bied dan gewoon niets of zeg dat de voorstellen te laag zijn. Verdoe je tijd niet en ga naar een dealer in jou buurt!

    Door: Mike11-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jammer

    Het zelfde traject doorlopen als de meeste hieronder. Auto aanbieden via de site, duidelijk aangegeven dat de auto een mankement had en dit ook doorgecommuniceerd. Auto 200 km naar de opkoper gereden.
    Toen begon het, alles aan de oude auto deugde in eens niet meer. De storing die er in zat hebben ze uitgelezen en ook bevestigd. Een andere storing kwam niet uit het management systeem, en toch bleef ee opkoper volhouden dat er andere storingen in zouden zitten. Ik heb aan de hand van hun computer en mijn uitleesapparaat dezelfde storing gevonden en laten zien, en niet fictief gokken op andere storingen.
    Na lang zoeken en afkraken door de opkoper en zelfs met iwvmaa, die hun op basis van een ingestuurd filmpje steunden, accoord gegaan met een veel lager bod. Wees gewaarschuwd.

    Door: Bart16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uitmuntend!

    Gewoon goed geholpen!

    Door: Freek15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Ik wil van mijn auto af .nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Ik wil van mijn auto af .nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ik wil van mijn auto af .nl actief?

    Ik wil van mijn auto af .nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ik wil van mijn auto af .nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.