NederlandReview

  Ervaringen IKenIK

  Verwacht u binnenkort gezinsuitbreiding en bent u op zoek naar mooie spullen voor de baby? Lees dan hier de beoordelingen van IKenIK. De inrichting van een baby- of kinderkamer is altijd een leuke bezigheid. Zeker als u daarvoor kunt kiezen uit mooi meubilair, vrolijk behang en leuke accessoires. Als u hiervoor gaat shoppen dan is het internet natuurlijk een mooie gelegenheid. U kunt winkelen wanneer u maar wilt en op uw gemak alle aangeboden artikelen bekijken en vergelijken. Daarom maken steeds meer mensen gebruik van deze mogelijkheid. Alle bestelde artikelen worden thuis bezorgd en u hoeft er dus niet de deur voor uit en ook geen vervoer te regelen voor grote artikelen.

  Over IKenIK

  IKenIK is een winkel waar u artikelen kunt vinden voor baby’s en kinderen tot aan de tienerleeftijd. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor kraampakketten voor de aanstaande moeder, en voor complete inrichting van de baby- of kinderkamer. Aanvullende diensten zoals een fotoservice worden ook aangeboden. De mensen van IKenIK proberen daarbij om een exclusief aanbod te bieden van verschillende topmerken. IKenIK presenteert zich als hip en trendy en richt zich daarbij op jonge ouders, wat gezien de doelgroep waar de webshop zich op richt natuurlijk wel logisch is. Babykleding, kinderkleding, speelgoed, grappige muurstickers voor de baby- of kinderkamer, u vindt het allemaal bij IKenIK. U kunt alle artikelen uitgebreid online bekijken en als u uw keuze heeft gemaakt direct online uw bestelling plaatsen. IKenIK hanteert een zichttermijn van 90 dagen, dus u heeft ruim de tijd om te beoordelen of het door u bestelde artikel aan uw verwachting voldoet. Is dit niet het geval dan kunt u uw bestelling retourneren.


  Krijg jij er ook zo een? Dan moet je allerlei inkopen doen

  Leuk om te shoppen voor kraamcadeaus

  IKenIK is niet alleen een winkel voor jonge en aanstaande ouders. Ook als uw zus, vriendin, dochter of collega een kindje verwacht kunt u er shoppen voor leuke kraamcadeaus. Allerlei leuke dingen voor op de babykamer, speelgoed voor de kleine, u vindt het in het assortiment van deze online babywinkel. Ook kleding voor oudere kinderen is te koop bij IKenIK, dus als u een kind of kleinkind heeft dat in het nieuw moet worden gestoken kunt u samen online het assortiment bekijken en als daar wat leuks tussen zit direct uw bestelling plaatsen.

  Compleet assortiment van baby tot tiener

  IKenIK geeft op de website aan dat zij een compleet assortiment bieden voor uw kind van voor de geboorte tot aan de tienerleeftijd. Een mooie kinderkamer is natuurlijk het eerste waar u zich over buigt als er een kindje wordt verwacht. Wilt u een stoere of romantische kamer? Wat wordt de hoofdkleur? Tegenwoordig weten veel ouders al van te voren of ze een zoon of een dochter verwachten en dus kan de inrichting van de babykamer daarop worden aangepast. Maar ook als u het geslacht van uw kindje niet weet omdat u zich wilt laten verrassen dan zijn er voldoende mogelijkheden om een kinderkamer te kiezen die zowel voor een zoon als voor een dochter geschikt is. U kunt bij IKenIK inspiratie opdoen voor alles wat te maken heeft met het inrichten van een mooie babykamer. Verder kunt u er terecht voor een uitgebreid assortiment kleding en speelgoed dat niet overal te koop is.

  Klachten

  Heeft u een klacht over een door IKenIK geleverd artikel dan kunt u hierover contact opnemen met het bedrijf. Dit is altijd de eerste stap bij een klacht over een product. Wanneer IKenIK geen bevredigende oplossing biedt kunt u contact opnemen met het Thuiswinkel Waarborgfonds, waarbij deze webwinkel voor babyspullen en kinderspullen is aangesloten. Er zal vervolgens worden geprobeerd om tussen beide partijen te bemiddelen voor een goede oplossing van het probleem. Als ook dit niet leidt tot een voor u bevredigende oplossing, dan kunt u zich tot de geschillencommissie wenden. Zij doen een in principe bindende uitspraak.

  Heeft u wel eens een aankoop gedaan bij IKenIK?

  En was u wel of niet tevreden met het geleverde artikel of de afhandeling van een klacht? Laat het weten aan de bezoekers van NederlandReview en laat hier uw beoordeling van deze webwinkel achter. U helpt er anderen mee die op zoek zijn naar een webwinkel voor baby- en kinderspullen.

  Lees hier ervaringen van echte klanten van IKenIK. Levert deze baby- en kinderwinkel nauwkeurig, hoe is de collectie, is het veilig en wat zijn de verzendkosten?

  IKenIK
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IKenIK

  Uw beoordeling

  Fantastische babyspulletjes

  Voor mijn zwangere zus ben ik heel lang op zoek geweest naar een leuk cadeautje. Ik wilde iets bijzonders hebben en niet zoiets als een rompertje, waar vrijwel iedereen al mee aan komt zetten. 'Zoek en gij zult vinden' zeggen ze altijd en dat was in dit geval zeker van toepassing op mij. Ik heb namelijk een fantastisch cadeau gevonden bij IKenIK. Had nooit eerder een bezoek gebracht aan deze webshop, maar ik ga het anderen zeker aanraden. Ze hebben hier echt hele leuke babyspulletjes en ook nog eens voor een leuk prijsje. Mijn zus is inmiddels bevallen en ze was echt heel erg blij met het cadeau!!!

  Door: Merle Hoogeboom19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  leuke webshop!

  Kreeg deze site als tip van een vriendin.

  mijn zus is zwanger en ik heb hier allemaal leuke dingetjes voor haar gekocht - een heel pakket baby- en kinderspulletjes.

  het werd best wel snel geleverd en ik ben het meteen gaan brengen.

  leuke webshop!

  Door: Kim02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Box

  Wat een misleidende webshop over de levertijd!! En wat een schijtwijf bij de klantenservice!! Nooit meer dat ik hier iets zal bestellen!’

  Door: M27-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Van alles te koop bij IkenIk.nl

  In de zoektocht naar leuke kinderspullen werd ik door de medewerkster van ons kinderdagverblijf gewezen op IkenIk.nl. Zij kocht hier regelmatig spullen en was er heel erg over te spreken. En dat ben ik nu ook. Wat wordt er hier veel aangeboden zeg. Er zijn allemaal spullen te koop om je kinderkamer leuk mee in te richten en ik heb er ook al heel wat gekocht. Het bestellen is makkelijk, de prijs is goed en het wordt redelijk snel geleverd, al kan het in mijn ogen wel wat sneller. De medewerkers van het bedrijf staan je ook goed en snel te woord.

  Door: Jeanette Nouwens22-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is IKenIK een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over IKenIK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IKenIK actief?

  IKenIK is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IKenIK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.