Ik en mijn kind

Alle reviews

Ik en mijn kind

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Positiekleding en kinderkleertjes

  Erg mooie website waar ik met plezier mijn positiekleding heb aangeschaft en die erg snel geleverd werd en gelukkig goed past.

  Voor kleertjes voor de kleine ga ik hier zeker terugkomen.

Anderen bekeken ook

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

Ik en mijn kind

Natuurlijk wil  je dat jouw kinderen er leuk uitzien, dus doe je je best om kleding te vinden die ze goed past en er ook nog leuk uitziet. Maar kinderen groeien hard, dus voor je het weet zijn ze er alweer uitgegroeid en moet je weer wat nieuws kopen. Daarvoor kun je onder andere terecht bij Ik en mijn kind, een webshop met kinderkleding die prettig geprijsd is. Naast kinderkleding verkopen zij ook dameskleding en positiekleding. Wat de ervaringen van anderen met deze webshop zijn lees je hier.

Over Ik en mijn kind
De webshop Ik en mijn kind is een dochteronderneming van Mijn mama en ikke BV, een winkel in Geleen waar je alles op babygebied kunt aanschaffen. De eigenaresse heet Elly, zij runt deze winkel, en ook de webshop die daarbij hoort ‘www.mijnmamaenikke.nl’. In de webshop Ik en mijn kind vind je babykleding, kinderkleding, dameskleding en positiekleding. Vakmanschap en een goede service tegen een scherpe prijs is het devies. Zij ondersteunt daarbij de stichting Cordaid: www.cordaidmemisa.nl.


Diensten
Bij Ik en mijn kind kun je allerlei kleding aanschaffen verdeeld in de onderstaande categorieën:

 • Meisjeskleding
 • Jongenskleding
 • Babykleding
 • Dameskleding
 • Positiekleding
 • Dagspecial – Iedere dag staat in deze categorie weer een ander artikel tegen een extra scherpe prijs te koop, op = op.
 • Accessoires
 • Merken
 • SALE

Voor bestellingen vanaf € 65,- betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen tot € 15,- zijn de verzendkosten vanaf € 5,50. Vanaf € 15,- vanaf € 3,50 verzendkosten. Je kunt een bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Mister Cash, Paypal, via overboeking of achteraf op factuur.

Klachten
Wanneer je een verkeerd artikel, een defect artikel of andere problemen hebt, dan kun je dit melden per e-mail aan info@ikenmijnkind.nl of telefonisch op (045) 52 124 16. (Knopen en ritsen vallen niet onder garantie, die worden voor verzending gecontroleerd) Zij stellen zich zeer coulant op bij het oplossen van klachten, en als een artikel beschadigd is dan lossen ze dat in overleg met jou op. Of je krijgt een nieuw artikel, of je krijgt het aankoopbedrag terug bijvoorbeeld. Gewassen en gedragen artikelen hebben geen garantie tenzij onomstotelijk vaststaat dat het een fabricagefout is.

Deel ook jouw ervaringen!
Heb jij al eens kleding besteld bij deze webshop? Hoe is je dat bevallen, voldeed de kwaliteit van de kleding aan je verwachtingen. Was de levering vlot en netjes, of heb je toch enige kritiekpuntjes te melden? Schrijf dan ook hier jouw review op, zo kunnen wij van elkaar leren wat de beste webshops zijn.

Je kinderen voor een prettige prijs weer in een nieuwe set kleding dankzij Ik en mijn kind? Lees en deel de ervaringen met deze webshop met anderen!

}