NederlandReview

  Ervaringen Ik en mijn kind

  Natuurlijk wil je dat jouw kinderen er leuk uitzien, dus doe je je best om kleding te vinden die ze goed past en er ook nog leuk uitziet. Maar kinderen groeien hard, dus voor je het weet zijn ze er alweer uitgegroeid en moet je weer wat nieuws kopen. Daarvoor kun je onder andere terecht bij Ik en mijn kind, een webshop met kinderkleding die prettig geprijsd is. Naast kinderkleding verkopen zij ook dameskleding en positiekleding. Wat de ervaringen van anderen met deze webshop zijn lees je hier.

  Over Ik en mijn kind

  De webshop Ik en mijn kind is een dochteronderneming van Mijn mama en ikke BV, een winkel in Geleen waar je alles op babygebied kunt aanschaffen. De eigenaresse heet Elly, zij runt deze winkel, en ook de webshop die daarbij hoort ‘www.mijnmamaenikke.nl’. In de webshop Ik en mijn kind vind je babykleding, kinderkleding, dameskleding en positiekleding. Vakmanschap en een goede service tegen een scherpe prijs is het devies. Zij ondersteunt daarbij de stichting Cordaid: www.cordaidmemisa.nl.


  Kids react to Arjen Lubach's The Netherlands welcomes Trump

  Diensten

  Bij Ik en mijn kind kun je allerlei kleding aanschaffen verdeeld in de onderstaande categorieën:

  • Meisjeskleding
  • Jongenskleding
  • Babykleding
  • Dameskleding
  • Positiekleding
  • Dagspecial – Iedere dag staat in deze categorie weer een ander artikel tegen een extra scherpe prijs te koop, op = op.
  • Accessoires
  • Merken
  • SALE

  Voor bestellingen vanaf € 65,- betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen tot € 15,- zijn de verzendkosten vanaf € 5,50. Vanaf € 15,- vanaf € 3,50 verzendkosten. Je kunt een bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Mister Cash, Paypal, via overboeking of achteraf op factuur.

  Klachten

  Wanneer je een verkeerd artikel, een defect artikel of andere problemen hebt, dan kun je dit melden per e-mail aan info@ikenmijnkind.nl of telefonisch op (045) 52 124 16. (Knopen en ritsen vallen niet onder garantie, die worden voor verzending gecontroleerd) Zij stellen zich zeer coulant op bij het oplossen van klachten, en als een artikel beschadigd is dan lossen ze dat in overleg met jou op. Of je krijgt een nieuw artikel, of je krijgt het aankoopbedrag terug bijvoorbeeld. Gewassen en gedragen artikelen hebben geen garantie tenzij onomstotelijk vaststaat dat het een fabricagefout is.

  Deel ook jouw ervaringen!

  Heb jij al eens kleding besteld bij deze webshop? Hoe is je dat bevallen, voldeed de kwaliteit van de kleding aan je verwachtingen. Was de levering vlot en netjes, of heb je toch enige kritiekpuntjes te melden? Schrijf dan ook hier jouw review op, zo kunnen wij van elkaar leren wat de beste webshops zijn.

  Je kinderen voor een prettige prijs weer in een nieuwe set kleding dankzij Ik en mijn kind? Lees en deel de ervaringen met deze webshop met anderen!

  Ik en mijn kind
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ik en mijn kind

  Uw beoordeling

  Positiekleding en kinderkleertjes

  Erg mooie website waar ik met plezier mijn positiekleding heb aangeschaft en die erg snel geleverd werd en gelukkig goed past.

  Voor kleertjes voor de kleine ga ik hier zeker terugkomen.

  Door: Melisa04-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Ik en mijn kind een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ik en mijn kind. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ik en mijn kind actief?

  Ik en mijn kind is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ik en mijn kind gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.