NederlandReview

  Ervaringen iHoesjes

  Als je je smartphone of tablet wilt beschermen tegen ongelukjes, ontkom je bijna niet aan een telefoonhoesje. Al is het alleen maar voor onderweg. Het beschermt toch enigszins tegen stoten, vuil en vocht. Maar hoe weet je nu of een webwinkel wat is? Gelukkig zijn er mensen voor jou geweest die een review van hun ervaring hebben geschreven en hun mening hebben gedeeld. Daardoor weet jij nu of het bedrijf betrouwbaar is bijvoorbeeld. Wil jij op jouw beurt de consumenten na jou helpen? Schrijf dan straks een recensie met jouw beoordeling van zowel het product als het bedrijf!

  Hippe bescherming

  Je smartphone laten vallen is nooit een goed idee, maar soms gebeurt het gewoon. Daarom is het verstandig om een hoesje of case aan te schaffen. Carbon fiber en siliconen kunnen wel tegen een stootje, maar in zo’n business case of wallet kun je ook wat pasjes kwijt. Zo’n flippercase kun je ook praktisch vinden, net als waterdichte hoesjes. Maar waar je ook voor gaat, je wilt natuurlijk wel dat het helemaal JOU is. Dat kan stijlvol strak leer betekenen, maar net zo goed een vrolijke kleur of zelfs afbeelding.

  Smartphones zonder juice? Dan heb je altijd nog de telefoonlader

  Nieuwe mobiele telefoon = nieuw mapje

  Doordat de verschillende mobieltjes onderling nogal verschillen van maat, is er voor ieder merk en type wel wat te krijgen. Neem nu de iPhone van Apple. Daar zijn ondertussen al zoveel modellen van op de markt en onderling passen de cases dus vaak niet. Dat nieuwe hoesje is dus eigenlijk bittere noodzaak tegen ongelukjes en niet omdat die ene zo leuk bij je nieuwe schoenen past.

  En dus ook nieuwe accessoires

  Want net als de telefoonhoesjes, zijn ook veel accessoires alleen voor een bepaald type ontworpen. Maar dat is gelukkig niet altijd zo. Technisch gezien zou je dus nog een ronde met die iStand kunnen doen, of die koptelefoon, maar dan zie je wel erg het verschil tussen nieuw en oud, dus dan die ook maar nieuw. Wit wordt naar verloop van tijd toch altijd gelig. Gelukkig worden die kabel en lader meegeleverd. Een screenprotector is wel verstandig, zeker als ze ook nog als spiegel kunnen dienen.  iHoesjes

  Deze webshop heeft zich voornamelijk gericht op allerlei hoesjes die op iPhones passen. Je kunt hier terecht voor oudere modellen, zoals de 4, 4S, 5, 5S, 5C en de SE, maar ook voor de nieuwere en nieuwste modellen zoals de 6, 6S en de Plus, 7 en 7S, 8 en X. Daarnaast verkopen ze ook hoezen en accessoires voor de iPad, zowel de gewone, als de Mini en de Air. Bestellingen boven de 30 euro worden gratis verzonden, maar anders zijn de bezorgkosten 1,95 euro. Als je voor 17.00 uur besteld hebt, wordt het diezelfde dag nog verstuurd.

  Recensies voor en door consumenten

  Meningen, beoordelingen en reviews van ervaringen zijn waardevol, omdat ze toekomstige consumenten helpen bij de beeldvorming over het bedrijf. Dankzij de beoordelingen van eerdere klanten kunnen mensen beter een keuze maken om wel of niet bij een webwinkel aan te schaffen. Geweldig toch! Wil jij ook iemand helpen die je helemaal niet kent? Schrijf dan snel een recensie!

  iHoesjes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iHoesjes

  Uw beoordeling

  iPad Pro hoes

  Besteld en betaald maar nooit gekregen. Geen mail ontvangen, geen reactie op whatsapp, mail of telefoon. Niet hier bestellen dus. Geen enkele ster waardig, voelt als oplichting.
  Kan helaas minimaal 2 sterren geven, 0 sterren lukt niet.

  Door: Ineke05-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is iHoesjes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over iHoesjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iHoesjes actief?

  iHoesjes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iHoesjes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.