iHerb

9.6

Bestellen

7.2

Service

9.6

Prijs

7.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

iHerb

Overweeg je de natuurlijke producten van het internationale iHerb, maar wil je je eerst laten adviseren door de meningen en beoordelingen van de consumenten die je voor gingen? Hier lees je de reviews van ervaringen van eerdere klanten. Uiteraard kun je straks ook zelf een recensie schrijven met jouw bevindingen.

Au naturel winkelen

Ooit was de natuur onze enige bron, maar dankzij de wetenschap en chemie kon het steeds vaker goedkoper en makkelijker. Houdbaarheid werd daardoor bijvoorbeeld vergroot door conserveermiddelen. Ook deden geur-, kleur- en smaakstoffen hun intreden, net als smaakversterkers. In de afgelopen decennia is er in de maatschappij steeds meer vraag naar producten zonder toevoegingen, puur, simplistisch. Daarbij gaat het met name om bewerkte producten en producten waar je niet echt om heen kunt. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten, zoals tandpasta, shampoo, conditioner (crèmespoeling), gezichtscrème, make up, of zeep. Maar ook huishoudelijke benodigdheden, zoals schoonmaakmiddel, afwasmiddel, sponzen, ontstopper en schoonmaakborstels. Daarnaast zijn sommige mensen van mening dat de voedingswaarden van ons geteelde eten achteruit is gegaan, doordat het allemaal in hoog tempo wordt opgekweekt om de productie maar te laten lopen. Hoe je verder nog puurder of natuurlijker kunt gaan dan een tomaat, courgette of aardappel? Groente en fruit dat zonder chemische bestrijdingsmiddelen is gekweekt. En tot slot zijn er daarnaast ook nog mensen die uit principe geen dierlijke producten of voedingsmiddelen waar dierlijke bestanddelen inzitten eten. Dit kan vanuit het oogpunt van dierenwelzijn, maar ook met oog op het milieu en de klimaatsverandering. Dankzij de immense opkomst van het veganisme, kun je als vegan of veganist steeds eenvoudiger aan goede alternatieven komen. Vegetariër zijn is daardoor eigenlijk een overbodige tussenstap geworden. Dus wat ooit een stoffig geitenwollensokken imago had, is nu helemaal hip en steeds vaker eenvoudig verkrijgbaar.iHerb

Een van de plekken waar je als particulier terecht kunt voor natuurlijke producten is iHerb. Let wel, deze webshop is volledig in Engelstalig. Dit Amerikaanse bedrijf is als sinds 1996 actief en heeft distributiecentra in Amerika en Azië. Naast kruiden, homeopathie, voeding en supplementen, kun je hier ook terecht voor persoonlijke verzorging, babyproducten, allerlei cosmetica, verzorgingsproducten voor huisdieren en andere dagelijkse boodschappen. Verder is het mogelijk om punten te sparen met de loyalty credit die ze hanteren. Daarnaast hanteren ze kortingen als je groter inkoopt, is verzending soms voordeliger of zelfs gratis, en is er uiteraard een sale. Ook hebben ze een beloningssysteem als je de webshop aan nieuwe klanten helpt. Of het allemaal zo rooskleurig uitpakt in de praktijk, lees je uiteraard hier in de klantenbeoordelingen.

Klantenrecensies van consumentenervaringen

Als je een review van jouw ervaring schrijft, help je daar geïnteresseerde en toekomstige klanten met het maken van een keuze. Naast natuurlijke producten en loyalty points, scoor je daar ook goed mee voor je karma. Mensen willen namelijk graag alles weten. Zo is het bij bedrijven van over de grens prettig om te weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn, omdat je dan toch met de afstand zit. Maar er zijn nog genoeg andere dingen waar mensen graag wat vanaf weten. Wat voor een beoordeling krijgt de kwaliteit van de geleverde producten? Wat zijn bijvoorbeeld de meningen over de berekende verzendkosten? Wat voor service kan een in het buitenland gevestigd bedrijf bieden? Hoe gaat de klantenservice om met klachten, retouren en vragen? Zijn ze echt 24/7 bereikbaar? Is de webwinkel ook gebruiksvriendelijk voor iemand die slecht Engels spreekt? Is het een aanrader of een afrader? En bedenk, ook jouw mening telt, dus schrijf vandaag nog een recensie. Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Inositol (Myo + D)

I ordered the product on Monday evening, it arrived Friday early morning. I live in the Netherlands, it came from Chicago. I ordered 5 packages, saving €70 compared to ordering in the Netherlands, even while paying sending costs

M

Maud

22-10-2021

1

Diverse voedingssupplementen

Al 11 jaar vaste klant van Iherb. Uitermate tevreden over correcte verzending, lage prijzen van dure supplementen in NL, prima klantenservice bij zeldzame problemen. Soms inderdaad tijdelijk iets niet verkrijgbaar door douane regels. Zelf moet je natuurlijk bij houden wanneer restricties opgeheven worden. Een zeer tevreden klant .

J

J A Klijnstra

10-06-2021

0

Nexxus

Het is precies verlopen zoals geplant.

R

Rose-Marie Wezepoel

03-11-2020

1

Magnesium gel en darm flora

Producten ok Maar de verzending. De vat of btw is voor België gratis. Bij het invullen van formulier zijn er fouten gebeurd, ik heb voor 40 euro besteld en moet 32 euro btw. Betalen.vandaag brief van DHL Gekregen

H

Helena

01-07-2020

1

O.a. B12 en zinc

Pakje is niet aangekomen en reageren niet op diverse mails van mijn kant daarover. Voor 80 € besteld

Y

Yolanda calandt

21-01-2020

0