iCLOTHING

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

iCLOTHING

Wil je damesmode kopen? Zou je deze damesmode graag online kopen? Wellicht is iCLOTHING een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij iCLOTHING bekend zijn.


Wat is iCLOTHING?


iCLOTING is een bedrijf dat damesmode verkoopt. iClothing.ie is de handelsnaam van ABJB Ltd. en is voor 100% in Ierse handen. Het is een jong en levendig bedrijf dat zich toelegt op het leveren van de nieuwste ‘high street’ damesmode voor minder geld. Ze zijn er trots op je kleding van topkwaliteit te kunnen bieden tegen betaalbare prijzen. Er wordt aangegeven dat ze geweldige service met een glimlach bieden. Ben je benieuwd naar welke producten er exact verkocht worden? Je kunt dan het beste een kijkje nemen op de website van iCLOTHING. Je kunt bij dit bedrijf op verschillende manieren betalen. Denk aan betaalmethodes zoals Visa en Maestro.


Besparingen op topmerken


Het bedrijf stelt je enorme kortingen te kunnen bieden op top labels en merken. Dit kan doordat ze rechtstreek via hun website verkopen. Het magazijn in Dublin heeft honderden producten tegelijk op voorraad en ze blijven elke week nieuwe artikelen aan hun winkel toevoegen. Er wordt aangegeven dat je er verstandig aan doet met regelmaat de speciale aanbiedingen en kortingen in de shop in de gaten te houden. De website draait volgens het bedrijf op beveiligde servers en biedt klanten gemoedsrust wanneer ze bij hun winkelen.


Verzendingen


Ben je benieuwd naar waar er spullen bezorgd worden? Er wordt sowieso in de Republiek Ierland, Noord-Ierland en het Verenigd Koninkrijk geleverd. Er is ook een internationale bezorgservice actief. Deze service maakt het mogelijk om bestellingen te verschepen naar onder andere de VS, Canada en Europa waaronder Nederland. Alle landen staan op de website aangegeven. Bij een bestelling van meer dan € 60,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen met een groot aantal producten of bestellingen die in meerdere zendingen moeten worden opgesplitst, kunnen extra verzendkosten met zich meebrengen. Je bestelling kan op een ander adres dan je factuuradres worden geleverd.


Douane- en invoerrechten


Het kan dat je voor jouw iClothing bestelling douane- of invoerrechten moet betalen. Dit is vaak afhankelijk van de waarde van je bestelling. Als jouw pakket is opgeladen, is het aan de persoon die het pakket ontvangt om deze kosten te dekken. Het bedrijf geeft aan dat deze kosten helaas buiten de controle van iClothing vallen en dat ze per land kunnen verschillen. Klanten krijgen daarom het advies om contact op te nemen met het lokale douanekantoor. Zij kunnen je het beste informeren over eventuele kosten.


Trackingnummer


Leveringen worden gedaan met behulp van een koeriersbedrijf en worden op weekdagen verzonden (met uitzondering van feestdagen). Dienovereenkomstig zullen de leveringen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur arriveren. Om je pakket te kunnen volgen, volg je gewoon de link die je via e-mail ontvangt of voer je jouw trackingnummer in via een speciale link op de website. Je kunt zo je bestelling van deur tot deur volgen.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij iCLOTHING? Ben je tevreden over de kleding die je bij iCLOTHING kunt kopen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over iCLOTHING zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij iCLOTHING? We stellen het op prijs als jij je visie over iCLOTHING deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)