NederlandReview

    Ervaringen I-KOOK Keukens

    Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij I-KOOK en wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten, of je hebt wat rondgekeken op de website en wilt graag meer weten. Dat kunnen wij best begrijpen. Op NederlandReview vind je dan ook onafhankelijke reviews van echte klanten. Zij hebben hun keuken al bij I-KOOK gekocht en kunnen je alles vertellen over de winkel. Lees hun reviews en je weet precies wat je kunt verwachten, dan kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

    Over I-KOOK

    De winkel begon als een gepassioneerd familiebedrijf, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een keukenmerk met meer dan 20 winkels verspreid over Nederland. Bij I-KOOK pakken ze keukens verkopen namelijk anders aan dan hun concurrent, dat is wat hen zo speciaal maakt. Zij hebben namelijk geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Al hun klanten worden begeleid om de keuken te vinden die het beste bij hun wensen past. Hierbij staat transparantie centraal. Je moet altijd weten waar je aan toe bent en daarom is duidelijkheid en eerlijkheid belangrijk. Je wordt door de coaches altijd van A tot Z geholpen bij het vinden van jouw nieuwe keuken.


    Hoe gaan de keukencoaches van I-KOOK te werk?

    Diensten I-KOOK

    Je kunt in de winkels en webshop van I-KOOK genoeg keukens vinden om uit te kiezen. Je kunt zelf kiezen binnen welke prijsklasse jouw keuken mag vallen en kunt daarna in het gefilterde assortiment eenvoudig een keuken vinden. I-KOOK biedt klanten echter ook de mogelijkheid om zelf een keuken te ontwerpen. Zo weet je altijd zeker dat de keuken aan al jouw wensen kan voldoen. Je kunt zelf aan de slag gaan of vragen om advies. Verder biedt I-KOOK klanten ook keukenmontage en keukenrenovatie. Ze helpen klanten niet alleen bij het kiezen van een keuken, maar helpen tot de laatste stap. Om klanten altijd te blijven inspireren, heeft I-KOOK een Instagram en Pinterest. Via Facebook en Twitter houden ze hun klanten altijd op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen.

    Klachten I-KOOK

    Altijd klaar staan voor klanten, betekent ook dat I-KOOK altijd bereikbaar is voor klachten. Ze willen hun klanten altijd de beste service bieden, ook als er is fout is gegaan. Je kunt daarom altijd meteen contact opnemen met de winkel. Op de website kun je het contactformulier invullen, maar je kunt ook zelf een mail sturen naar info@i-kook.nl. Laat in jouw review weten of de klantenservice echt altijd voor je klaar staat.

    Jouw ervaringen met I-KOOK

    Is jouw familie onder de indruk van jouw nieuwe keuken? Of heb jij jouw oude keuken door I-KOOK laten opknappen? Vertel dan over jouw ervaringen met de winkel. Werd je goed geholpen door de adviseurs? Is de informatie op de website altijd duidelijk? En wat vind je van de kwaliteit van de keukens? Schrijf een review en geef jouw beoordeling. Raad jij andere klanten aan te kiezen voor een keuken van I-KOOK?

    Wat vinden klanten van de keukens van I-KOOK? Is de keukenmontage altijd goed? Zijn de keukens duur? Lees over ervaringen van klanten in hun reviews.

    I-KOOK Keukens
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    8
    82% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over I-KOOK Keukens

    Uw beoordeling

    keuken

    Een aantal weken geleden hebben wij een keuken gekocht in Zoetermeer. Wij zijn geholpen door Hein van Eijkern. Er was direct een goede klik , hij luisterde naar onze wensen en gaf ons goed vakkundig advies. Na 1 week ontvingen wij 2 keuken opstellingen en een goed overzichtelijke offerte. Op advies van Hein hebben wij een bezoek gebracht aan het Inspiratiehuis2020 in hoofddorp en hebben wij ook nog een kookdemonstratie bijgewoond om te ontdekken wat er wel niet allemaal mogelijk is qua apparatuur. Na dit bezoek zijn wij weer met Hein om tafel gaan zitten om onze wensen aan te laten passen. Onze droomkeuken hebben we nu op papier staan. Ik weet zeker dat als hij geplaatst is nog mooier zal zijn. Alles is nu ingemeten en hebben we een duidelijk leiding schema ontvangen . Nu nog het voorwerk plannen en dan kan de nieuwe keuken geplaatst worden. Zodra deze geplaatst is zal ik foto`s en een nieuwe review plaatsen.

    Door: Erik Dalm28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keuken

    Nadat we de bekende 'keukenboeren' zijn binnen gelopen (Grando, Brugman, Superkeukens en Keukenkampioen) zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook Alphen aan den Rijn. Alhier een hartelijk ontvangst en rustig kunnen rondkijken en vragen stellen. Alle tijd om ideeën uit te wisselen. Een paar weken later een afspraak gemaakt van Frans Kooij. Hij luistert goed naar je wensen en denkt mee in mogelijkheden en oplossing. De eerste tekening een paar weekjes laten rusten om goed na te denken of deze 100% voldoet aan onze wensen. Vorige week een vervolg afspraak gemaakt met Frans en de tekening laten aanpassen aan onze aanvullende wensen. Geen enkel probleem en super meegedacht in oplossingen. We hebben er alle vertrouwen in dat het plaatsen van onze droomkeuken in 2022 net zo soepel gaat verlopen als de begeleiding en het advies.

    Door: Alex Gijtenbeek18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keuken

    Een paar weken geleden hebben wij een keuken gekocht bij I-Kook in Alphen aan den Rijn. Wij zijn destijds zeer vakkundig voorgelicht door Frans. Kooij. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf ons een passend advies. Een paar dagen later wilden we toch wat aanpassingen aanbrengen in onze keuken opstelling. Dit was geen probleem volgens Frans.
    Nadat onze aannemer langs is geweest, nemen we weer contact op met Frans voor de definitieve voorbereidingen voor onze keuken. Wij weten zeker dat alles perfect zal worden begeleid dor Frans.
    Zodra de keuken is geplaatst zullen we weer en review plaatsen.
    Wordt vervolgd

    Door: R.van Leeuwen10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Keuken

    Alvorens we naar Den Haag gingen hadden we een afspraak bij Grando Tilburg.
    Hier zijn ee schandalig behandeld en zijn van tafel weggelopen.
    Deze gast beweerde dat we voor € 20.000 geen keuken konden kopen.
    Daarna hebben we een afspraak ingepland met Murat Kose bij İ-KOOK Den Haag .
    Omdat we bij Murat al eerder 2 keukens en een badkamer hebben gekocht destijds bij Keukenkampioen en Grando en zijn altijd super netjes geholpen geen opdringerij.
    We hebben er alle vertrouwen in en weten dat het 100% goed komt.
    Nogmaals bedankt Murat topper !

    Door: Bahri Guney 05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schuine afzuigkap glas

    Ging ineens kapot na 21 maanden kan gebeuren natuurlijk gebeld was ook bouwvak vakantie dus moest wachten dat ie voorbij was en inderdaad Ik werd terug gebeld voor afspraak kon niet gemaakt worden moest onderdelen bestellen daarna weer gebeld voor de volgende afspraak en alles netjes gemaakt en gratis geweldige service daar 👍

    Door: Henk tuijnman15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keuken

    We gingen kijken voor een nieuwe keuken voor onze nieuwe woning en werden goed te word gestaan.
    hebben een afspraak gemaakt om onze wensen op papier te zetten en daar kwam onze keuken uit voort.
    en een week later Hebben we hem besteld.

    Door: R van Tilburg06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    keuken order nr. VD157708

    De website is al prima, een afspraak was makkelijk en snel gemaakt. De afspraak zelf, in Veenendaal, was fijn. De verkoper, Matthew IJpelaar, is zeer vriendelijk en behulpzaam en hij nam uitgebreid de tijd, luisterde goed naar wat ik wilde en vulde aan wat ik nog niet wist of had besloten. De service was uitstekend (tot nu toe, want de keuken is nog niet geleverd). Levertijd is wel erg lang (4 maanden). Ik kan uiteraard pas na de levering de review afmaken......

    Door: Caroline Castendijk17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Keuken

    Vorige week een keuken uitgezocht. Super geholpen door Henk. Heel goed geadviseerd bij onze keus. Geen opdringerige verkoop, maar eerlijke antwoorden en goed meedenken als er iets niet kan.
    Zou iedereen aanraden hier een keuken te kopen,
    Over de levering kan ik nog niets zeggen, hij moet nog geleverd worden, maar we gaan ervan uit dat dit ook super geregeld zal zijn


    Door: Roy19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Keuken

    Bij binnenkomst gelijk een goed gevoel. We zijn daarna nog bij 2 andere zaken geweest, maar dat voelde niet goed. Weer terug en een afspraak gemaakt. Deze afspraak met Henk Boven verliep heel prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd en hij gaf ook praktische adviezen. De levering en plaatsing duurt nog even, maar we zijn overtuigd dat het helemaal goed komt.

    Door: P Mulder07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    een keuken

    Een paar weken geleden heb ik een keuken gekocht bij I-Kook bij de Vila Arena in Amsterdam. Claudia heeft mij zeer goed geholpen. Er werd naar mijn wensen geluisterd en toen er een aanpassing gedaan moest worden, werd dat keurig opgelost.
    Nu wachten op de levering, maar ik heb er alle vertrouwen in.

    Door: Karin Hurrelbrinck10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kapotte Keuken

    Geen pluspunten.

    Minpunten: Keuken met kapotte apparatuur: vaatwasser, oven werkt niet. Wijnkoeler was kwijt en 5 maanden later nog steeds geinstalleerd worden. Leidingschema was niet geleverd waardoor elektra en leiding moest worden omgelegd op eigen kosten. Ikook komt niet met een oplossing, en laat je maanden wachten. We hebben 12000 euro betaald voor keukenkastjes en een koelkast met nu al beschadigingen. (Flut kwaliteit!!) Ikook komt met geen oplossing, let niet op positieve reviews. Alle leveranciers bevestigen onze problemen met dit bedrijf. Ikook komt niet met een oplossing, noch compensatie. Als je van afwassen houdt zou ik een keuken bij IKOOK aanschaffen.

    Door: Carly DeSantis02-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    keuken

    we wachten nog op een paar dingen, maar met het kiezen en kopen zijn we zeer goed geholpen door rik in veendam

    Door: hilda schenkel27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Keuken

    Martin gaf ontzettend goed advies.
    Top.
    Voor levering kan ik nog niet punten geven want keuken wordt geleverd in 2022. Heb het volste vertrouwen in dat deze aflevering van keuken ook goed gaat.

    Door: Nanda Robinson18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keuken

    Super leuke en gezellige sfeer met Sunny en Priscilia.
    Heel fijn geholpen en heel geduldig.
    Leek elke keer wel een klein feestje "en" met een goede afloop.
    Een mooie keuken samengesteld en voor een mooie prijs!

    Een aanraders dus!

    Door: Teun Pasterkamp en Juanita Meierdrees07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keuken Lazzio

    Ik heb de keuken nog niet slechts offerte getekend , behulpzaamheid was goed

    Door: Els10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Keuken

    Ik ben heel fijn geholpen door
    Kees van Raalte in Zaandam.

    Door: Anna van hoof08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    keuken

    Bij IKook capelle aan den IJssel zijn we bijzonder prettig geholpen door Rob,niet opdringerig maar meedenkend om onze keuken bij elkaar te zoeken tot een mooi geheel.
    Dank je wel Rob voor je inzet Top.

    Door: Leendert Vermeer01-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    keuken

    supper

    Door: thomassen26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keuken

    Voor ons eerste koophuis waren we opzoek naar een keuken.
    Aangezien je dit niet elke dag doet vonden wij het best spannend.
    We kwamen uit bij I-Kook Etten-Leur.
    Vriendelijke verkoper en een mooie winkel.
    Alles werd goed uitgelegd en samen stelden we een mooie keuken samen.
    In het begin van het gesprek maakte de verkoper een schatting van wat het ongeveer ging kosten, daar gingen we natuurlijk ver overheen maar als we vandaag zouden bestellen kregen we de prijs die wij in gedachte hadden.
    Het was ondertussen al tegen sluitingstijd dus we voelde de druk.
    Achteraf gezien hadden we weg moeten gaan er een nacht over moeten slapen maar hebben toch maar getekend.
    De verkoper zei nog, ik had nooit verwacht jullie een keuken te verkopen, wij ook niet!
    Op het moment dat we thuis waren voelde we al dat we er waren “ingetrapt”.
    Het filiaal was ondertussen gesloten en we zagen dat dit dinsdag pas weer zou openen.
    De volgende dag hebben we naar een andere filiaal gebeld wat wel open was en ons verhaal uitgelegd.
    Ze vertelde me dat we gewoon konden annuleren en dat dit binnen 24 uur kosteloos kon maar we dan wel een mail moesten sturen.
    Dit hebben we gelijk gedaan en vandaag kregen we een reactie.
    Helaas pindakaas, hadden we maar niet moeten tekenen.
    We kunnen er vanaf maar dan wel voor 500€.
    Als er nu kosten waren gemaakt dan snap ik het en ook omdat we verkeerd zijn ingelicht door het andere filiaal.
    Maar ze houden voet bij stuk.
    We weten dat het onze eigen stomme fout is maar de service was voor het tekenen beter.
    Geen aanrader dus!

    Door: Cato huijskens 22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Richard

    Minpunten zijn er niet en dacht goed mee met onze wensen.
    Erg prettig ervaren de samenwerking 👍🏻

    Door: C janssen 19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is I-KOOK Keukens een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 34 ervaringen geplaatst over I-KOOK Keukens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is I-KOOK Keukens actief?

    I-KOOK Keukens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van I-KOOK Keukens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.