NederlandReview

  Ervaringen HypoStore

  Iedereen die een paard heeft of met paarden werkt weet dat goede paardenspullen belangrijk zijn. Deze zijn echter vaak duur of van slechte kwaliteit. Misschien HypoStore wel wat dingen die je kunt gebruiken. Maar hoe lekker zit die stalkleding nou echt? Zullen die halsters wel stevig genoeg zijn om je paard bij je te houden als ie een andere kant op wil? Hoe warm en regenbestendig zullen die winterdekens zijn? Zullen die jodhpurs en rijlaarzen echt zo lekker zitten? Zal het lang duren voor je nieuwe hoofdstel wordt bezorgd door de bezorgservice van HypoStore? En hoe zal HypoStore’s klantenservice reageren als je ze iets wil vragen? Hier kunnen alleen paardenliefhebbers die HypoStore eerder bezocht hebben je meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of zij tevreden zijn over de nieuwe staljas of staldeken die ze hebben gekocht. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er van HypoStore verwacht kan worden.

  Over HypoStore

  HypoStore is een winkel die paardenspullen verkoopt. Ze beweren zelf de beste online shop voor de ruitersport te zijn. Ze kunnen je voorzien van alles dat je nodig hebt als je met paarden bezig bent. Voor je paard hebben ze bijvoorbeeld dekens. Er zijn vliegendekens, zomerdekens, staldekens, uitrijdekens, onderdekens, fleecedekens, regendekens, winterdekens en nog veel meer. Ze zijn van merken als Bucas, Amigo, Rambo, Horseware en nog een paar anderen. Andere benodigdheden voor je pony of paard bestaan uit hoofdstellen, bitten, oornetjes, halsters, halstertouwen, frontriemen, en vliegenmaskers. Voor jou als ruiter of amazone hebben ze kleding voor dames en heren. Je kunt kiezen uit vesten, rijbroeken, zonnebrillen, truien, jassen, shirts, handschoenen, longsleeves, paardrijsokken, polo’s, ondergoed en nog veel meer. Natuurlijk heb je ook een beschermende cap nodig zodat in ieder geval je hoofd beschermd is als je van je paard valt. Daarbij hebben ze schoeisel zoals stalschoenen, rijlaarzen, jodhpurs, chaps, thermolaarzen en nog veel meer. En misschien wil je wel een chique outfit voor als je op wedstrijd gaat. Daarvoor heeft HypoStore wedstrijdshirts, plastrons, wedstrijdjasjes, spelden en andere accessoires. Ook de ruitersport is op HypoStore vertegenwoordigd. Voor hen zijn er sulky’s, mentuig. Borstonderleggers, enkelspantuig, dubbelspanduig en meer. En voor op stal is er nog afrastering waarmee je een weide in elkaar kunt zetten. Zo weet je zeker dat je paard een goed stuk gras heeft om op te grazen.


  Een uitje naar de HypoStore.

  Diensten van HypoStore

  Alle producten van HypoStore kunnen online worden besteld. De bezorgservice van HypoStore zal de longeersingel of longeerzweep netjes inpakken en naar je opsturen. Daarnaast heeft HypoStore nog een klantenservice om je te helpen als de paardrijlaarzen toch niet lijken te passen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor HypoStore

  Heb jij wel eens mentuig of afrastering bij HypoStore gekocht? Dan kun je ons uiteraard meer vertellen over jouw ervaring met HypoStore. Hoe lekker zitten die paardrijbroeken nou echt? Zit die winterdeken nou echt wel lekker voor je paard? Duurde het lang voor de bezorgservice van HypoStore je hoofdstel had bezorgd? En kon je erop aan dat de klantenservice van HypoStore je helpt als er iets mis is met je halster? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van HypoStore vindt.

  HypoStore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.6
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  4.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HypoStore

  Uw beoordeling

  Peesbeschermers

  Voor mijn verjaardag (juni 2021) peesbeschermers besteld voor mijn paard, tot op de dag van vandaag (24/11/2021) nog steeds niet ontvangen.
  Hypostore communiceert zelf NOOIT wat er aan de hand is, ze geven aan dat de peesbeschermers die ik koos uit productie zijn maar ik heb hiervoor gebeld met enkele andere handelaars en zij konden perfect leveren en hadden geen problemen. Communicatie verloopt heel traag, zouden zelf niet verwittigen, wordt steeds uitgesteld.
  Ik heb zelf mijn geld teruggevraagd en dit werd geweigerd, ze zouden er een 'kleinigheidje' bij sturen als ze ooit eens bij mij terecht komen...

  Door: Tessa24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Deken

  Super tevreden, grote voorraad en snelle levering. Klantenservice is ook altijd behulpzaam.

  Door: I.12-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  5 producten

  Op 26-11 een aantal dingen besteld waaronder een paar die op voorraad waren. Op 18-12 heb ik mijn eerste 2 dingen binnen gekregen (van de 5). Op 18-12 zou er een product verzonden worden, vandaag op 23-12 heb ik daar nog steeds niets over gehoord. Geeneens een track and trace. Ik bestel er niet meer

  Door: Laura23-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Ehbo koffer en dekje

  Leveringsdatums worden verlaat nadat je betaald hebt en worden dus niet vooraf aangegeven op de site. Ik wacht nu al 6 weken op een ehbo koffer, de vraag is of die nog komt. Onbetrouwbaar.

  Door: M03-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Deken en halster

  Na ruim een jaar mijn spullen ontvangen nooit meer gedacht dat ze nog zouden komen. Na bellen, mailen etc geen enkele reactie slechte service en bereikbaarheid
  Prima prijzen maar voor mij nooit meer!

  Door: P24-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Superwinkel

  Nemen uitgebreid de tijd voor je en ben verder heel goed geholpen. Online zijn de prijzen ook altijd goed en supersnelle verzending! Helemaal tevreden!

  Door: Katja22-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Oplichters/scammers

  In februari een deken besteld en betaald. Zij bleven de leveringsdatum verschuiven tot ik de bestelling heb geannuleerd. Sinds eind maart wacht ik nog steeds op de terug betaling van mijn bestelling. (Na meermaals contact waarin zij zeiden het bedrag terug te storten). Ik begin me af te vragen of deze winkel wel echt bestaat.

  Door: M.16-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is HypoStore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over HypoStore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HypoStore actief?

  HypoStore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HypoStore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.