NederlandReview

  Ervaringen Hulpmiddelwereld.nl

  We hebben allemaal wel eens wat extra hulp nodig. Dit wordt meer naarmate we ouder worden. Om zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te blijven kunnen hulpmiddelen een uitkomstbieden. Hulpmiddelwereld biedt dit soort hulpmiddelen aan. maar wat zal de kwaliteit van hun scootmobiels en rollators zijn? Op wat voor manier kunnen hun grijpers jouw leven makkelijker maken? Maken die opstapjes en antislipmatten jouw huis nou echt wel zoveel veiliger? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Hulpmiddelwereld jouw nieuwe bloeddrukmeter bij je thuis komt brengen? En wat voor een klantenservice biedt Hulpmiddelwereld aan voor ouderen die wat advies of hulp nodig hebben? Op deze vragen hebben alleen ouderen die al een hulpmiddel van Hulpmiddelwereld hebben je een antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken hoe handig en veilig die hulpmiddelen nou echt zijn. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien hoeveel je nou echt aan Hulpmiddelwereld kunt hebben.

  Over Hulpmiddelwereld

  Hulpmiddelwereld is een online shop die hulpmiddelen voor ouderen en andere hulpbehoevenden verkoopt. Ze noemen zich zelfs een specialist op dit gebied. Ze willen door deze hulpmiddelen de zelfredzaamheid van ouderen vergroten en de dagelijkse levensverrichtingen iets makkelijker te maken. Hierdoor kunnen ze langer zelfstandig blijven wonen in hun eigen, vertrouwde huis. Veel ongelukken gebeuren in de badkamer. Daarom heeft Hulpmiddelwereld douchestoelen, badopstapjes, badplanken, weegschalen, badbeugels, badmatten, badliften, gipshoezen en badzitjes. Ook eten en drinken kan minder makkelijk gaan. Daarvoor heeft Hulpmiddelwereld slabben, drinkvoeding, aangepaste borden, bekerhouders, drinkbekers, aangepast bestek en probiotica. Het houden wordt een stukje makkelijker met hun meubelverhogers, sleutelkluizen, stoelleestafels, afstandsbedieningen, elektrische gordijnrails, batterijen en elektrische sloten. Ook voor incontinentie heeft Hulpmiddelwereld stoelbeschermers, matrasbeschermers, incontinentieslips en andere dingen die het huis en jezelf zo schoon mogelijk houden. Voor in de keuken heeft Hulpmiddelwereld een assortiment snijplanken, keukenmessen, openers, zitkrukken en andere keukenhulpmiddelen. Je kan misschien wat prettiger liggen met een speciaal ringkussen, warmtekussen of massagekussen. Ook rugkussens en warmtekussens kunnen wat verlichting geven bij pijnlijke klachten. Dan zijn er nog wat medische hulpmiddelen zoals thermometers, luchtbevochtigers, bloeddrukmeters, inhalatoren, pillendoosjes, hartslaghorloges enzovoort. Misschien wordt je wel wat mobieler met een rollator, rolstoel, scootmobiel of looprek. Een drempelhulp zorgt ervoor dat je nergens vast komt te zitten. In de slaapkamer kun je het jezelf wat makkelijker maken met warmtedekens, bedhekken, aankleedhulpen, bedrafels, aantrekhulpen voor steunkousen, seniorbedden, matrassen, pantoffels en oordopjes. En als je slecht kunt zien kun je misschien geholpen zijn met hun kalenderklokken, sprekende horloges, sprekende wekkers, vergrootglazen of braillehorloges.


  Een digitale kalenderklok als hulpmiddel bij dementie.

  Diensten van Hulpmiddelwereld

  De producten van Hulpmiddelwereld kunnen online worden besteld en vervolgens via hun bezorgservice thuis worden gebracht. Zo hoef je niet zelf helemaal op en neer naar een winkel. Ook heeft Hulpmiddelwereld een klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal duidelijk is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hulpmiddelwereld

  Wat vind jij van de hulmiddelen van Hulpmiddelwereld? Vergroten die scootmobiels en rollators je zelfstandigheid? Hoe veilig zijn die antislipmatten nou echt? Duurde het lang voor het warmtekussen door de bezorgservice van Hulpmiddelwereld werd bezorgd? En hoeveel had je aan de klantenservice van Hulpmiddelwereld toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf je eigen Hulpmiddelwereld review en laat ons weten wat jouw mening over deze zorgwinkel is.

  Hulpmiddelwereld.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hulpmiddelwereld.nl

  Uw beoordeling

  Wegwerp handschoen


  Normaal 1 doos van 100 wegwerp handschoen ongepoederd rond de 10 euro per doos van 100.
  Bij dit bedrijf 47,50 euro per doos van 100.
  Retour sturen niet mogelijk.
  Slechte service!

  Door: Autobedrijf Dick Swart20-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  2x Attends, 2x Nutridrink multi fibre

  + Gemakkelijk iemand aan de telefoon te krijgen.

  - de administratie is absoluut niet op orde.
  Ik heb in 2 bestellingen voor €165,28 gekocht, inmiddels €192,26 betaald en men blijft me maar achtervolgen met beweringen dat ik niet heb betaald.

  Door: Rian Bronkhorst08-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Hulpmiddelwereld.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Hulpmiddelwereld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hulpmiddelwereld.nl actief?

  Hulpmiddelwereld.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hulpmiddelwereld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.