NederlandReview

  Ervaringen Huisenthuis.nl

  Zonder meubels en decoratie zie je huis er maar kaal uit. Het zal je warm houden, maar verder zal het niet als een thuis voelen. Je kunt naar Huisenthuis.nl om wat meubilair te halen. Maar wat zal de kwaliteit van hun dressoirs zijn? Zullen die banken nou echt wel zo lekker zitten? Hoe lang zullen die spiegelelementen voor je badkamer mooi blijven? Hoeveel kleding zal je kwijt kunnen in hun kledingkasten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Huisenthuis.nl het nieuwe kinderbed heeft bezorgd? En zal de klantenservice van Huisenthuis.nl je wel helpen als je boxspring bed beschadigd arriveert of er iets anders mis gaat? Hierover kunnen alleen echte klanten van Huisenthuis.nl jou informeren. Kijk eens nar hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Huisenthuis.nl echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien wat je van Huisenthuis.nl kunt verwachten als je iets bij hen koopt.

  Over Huisenthuis.nl

  Huisenthuis.nl is een winkel die meubels verkoopt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Hulst, al is dit geen showroom en kun je er dus ook niet langs om producten live te aanschouwen. Ze willen goede meubels bereikbaar maken voor iedereen. Wonen moet volgens hen namelijk wonen op jouw manier zijn. Ze hebben kasten zoals ladenkasten, wandrekken, dressoirs, bergkasten, TV-meubels en nog veel meer. Ook zijn er stoelen zoals eetfauteuils, hoge stoelen en barkrukken. Hun selectie tafels bestaat uit salontafels, bijzettafels en eettafels. En dan zijn er nog banken zoals driezitsbanken, fauteuils, tweezitsbanken en relaxfauteuils. Maar wonen is niet hun enige categorie. In hun afdeling slapen vind je kledingkasten, boxsprings, commodes, kinderbedden, kasten, complete babykamers, matrassen, babyladikanten, lattenbodems, stapelbedden, bedden en complete slaapkamers. Maar er moet ook gewerkt worden. Daarvoor heeft Huisenthuis.nl bureaustoelen, ladeblokken, bureaus en andere kantoormeubelen. Je badkamer kun je vullen met onderkasten, hangkasten, wastafelkasten, badkamerkasten en wandrekken. En voor je hal hebben ze halbankjes, schoenenkasten, spiegels, kapstokken, garderobekasten enzovoort.


  Een schoenkast uit het assortiment van Huisenthuis.nl.

  Diensten van Huisenthuis.n

  De kasten van Huisenthuis.nl kunnen makkelijk online worden besteld. Kies de kast of bank die je graag wilt en plaats een bestelling door hem in je winkelmandje te stoppen. Zodra de bestelling en betaling rond is zal de bezorgservice van Huisenthuis.nl aan het werk gaan. Zij zullen het bed netjes voor je inpakken en naar je opsturen. Zo hoef je zelf niet met een zware tafel te slepen. Ook is er een Huisenthuis.nl klantenservice die je helpt als je ergens niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Huisenthuis.nl

  Heb jij wel eens eerder een halmeubel of badkamermeubel van Huisenthuis.nl gekocht? Dan horen wij natuurlijk graag meer over jouw ervaring met Huisenthuis.nl. Hoe stevig zijn die halkasten en kledingkasten nou echt? Liggen die boxspring bedden wel lekker? Hoe makkelijk was het om een tweezitter te bestellen via hun website? Duurde het lang voor de bezorgservice van Huisenthuis.nl het bureau bij je thuis kwam bezorgen? En wat voor een klantenservice bood Huisenthuis.nl aan toen je wandrek niet helemaal goed bleek te zijn? Laat een Huisenthuis.nl review achter en vertel ons over jouw mening over Huisenthuis.nl/

  Huisenthuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Huisenthuis.nl

  Uw beoordeling

  bakkersrek

  mooie prijs en supersnelle levering

  Door: M.Vermeulen11-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Huisenthuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Huisenthuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Huisenthuis.nl actief?

  Huisenthuis.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huisenthuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.