Huisdierexpress.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Huisdierexpress.nl

Een huisdier kan veel vreugde aan je  leven toevoegen. Daar hoeft je hond of kat helemaal niet zoveel voor terug. Toch zijn er wel een aantal dingen die ieder huisdier nodig heeft. Wat liefde en aandacht maar ook een aantal spullen. Dat laatste kun je krijgen bij Huisdierexpress.nl. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun konijnenkooien zijn? Zal je hond zijn hondenspeeltje niet al snel kapot hebben? Hoe comfortabel zal je kat zijn of haar kattenmandje vinden? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Huisdierexpress.nl je nieuwe aquarium komt bezorgen? En zal de klantenservice je wel van advies kunnen voorzien wat betreft de inrichting van je volière? Alleen baasjes die al een krabpaal of vogelkooi bij Huisdierexpress.nl hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze eigenaars nou eigenlijk van Huisdierexpress.nl vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of Huisdierexpress.nl de juiste winkel voor jouw huisdier is.


Over Huisdierexpress.nl

Huisdierexpress.nl is een dierenwinkel of dierenspeciaalzaak. Ze zijn een onderdeel van Tuinexpress.nl. Je kunt ze vinden in Nieuwkuijk. Ze hebben een hoop dingen voor de verzorging en gezondheid van je dier. Er is voor verschillende dieren een eigen categorie. Zo zijn er voor honden benches, hondenmanden, voerbakken, hondenkussens, vlees, hondenkleding, hondenriemen en snacks. Ook hebben ze manieren om een kleine of grote hond makkelijk te kunnen vervoeren. Voor je kat hebben ze dan weer krabmeubilair, kattenvoer, kattensnacks, kattenluikjes, kattenbakken, drinkbakken, speelgoed, halsbanden en lijnen. Ook zijn er wat artikelen voor je knaagdier. Onder knaagdieren vallen konijnen, cavia’s, hamsters en nog wat andere kleine dieren. Denk bij producten voor deze dieren aan konijnenhokken, konijnenverzorging, speelgoed, transportmiddelen, drinkbakken, voerbakjes, kooien enzovoort. Je kunt ook vissen houden in één van hun aquariums of vijvers. En als laatste zijn er dan nog wat producten voor vogels. Je kunt hierbij denken aan volières, verzorging en speelgoed voor tamme vogels die bij je thuis in een kooi wonen. wonen. Maar er is ook vogelvoer voor wilde vogels die af en toe je tuin bezoeken.
Diensten van Huisdierexpress.nl

Je kunt via de website van Huisdierexpress.nl heel gemakkelijk hondenvoer of kattenspeeltjes bestellen. Er is een speciale Huisdierexpress.nl bezorgservice die de mand of krabpaal gewoon netjes bij je thuis komt afleveren zodat je het kussen niet helemaal zelf op hoeft te gaan halen. Ook is er een Huisdierexpress.nl klantenservice die je kan helpen als de voerbak of drinkbak van je knaagdier al snel kapot is geknaagd.


Klachten, Complimenten en Tips voor Huisdierexpress.nl

Heeft jouw huisdier al wat producten van Huisdierexpress.nl? Of je nou een grote bench hebt gekocht of alleen wat voer voor de volgens in de tuin, wij horen graag alles over jouw ervaring met deze dierenspeciaalzaak. Hoe lekker ligt je hond in zo’n hondenmand? Vind jouw kat het kattenvoer wel lekker? Kunnen jouw vogels zich goed vermaken met het vogelspeelgoed dat je in de kooi of volière hebt gehangen? En wat is jouw oordeel over de bezorgservice en klantenservice van Huisdierexpress.nl? Laat je eigen Huisdierexpress.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze dierenwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)