House of Modelcars

7.5
7.9

Bestellen

7.3

Service

7.4

Prijs

7.2

Levering

72.2%

Zou hier weer kopen

House of Modelcars

House of Modelcars is gespecialiseerd in de verkoop van modelauto's. In het assortiment tref je onder andere personenauto's, wagens uit film & tv klassiekers, formule 1 bolides en hulpdiensten auto's. In de voorraad kun je volgens House of Modelcars auto's van elk merk, type en soort bestellen. Daarnaast kun je bij House of Modelcars eveneens helm- en motorfietsminiaturen bestellen. Als je iets in de webshop wilt kopen kun je onder andere eerst kiezen voor hoofdcategorieën zoals race, hulpdiensten, motorfietsen en helmen.  
Je kunt bij House of Modelcars onder andere modelauto’s kopen zoals een politiewagen, brandweerauto en ambulance. Andere producten zijn bijvoorbeeld straatmotoren zoals bromfietsen, choppers en scooters. Voor alle producten kun je het beste zelf een kijkje op hun website nemen. Daar lees je ook details, omschrijvingen en wat je voor een bepaald artikel moet betalen. 

Betalen en leveren

Als je een bestelling doet bij House of Modelcars kun je deze op meerdere manieren betalen. Op het moment van schrijven betaal je onder andere via iDEAL, PayPal, Creditcard en bankoverschrijving. Als je via een van deze betaalmethodes hebt betaald zal je bestelling direct verwerkt en verzonden worden. 
Er wordt niet gewerkt met een eigen bezorgservice. Bestellingen worden geleverd via bezorgbedrijven zoals PostNL, DHL en DPD. Als deze bedrijven leveren zal dit in 95% van de zendingen binnen 24 uur gebeuren. Het bedrijf kan hier geen invloed op uitoefenen. Je zult per bestelling één keer verzendkosten betalen. Dit is ongeacht hoeveel producten je in totaal bestelt. Tijdens het bestelproces zie je wat je aan verzendkosten moet betalen. 

Retourneren

Er gelden regels met betrekking tot het retour zenden van artikelen. Zo zul je er rekening mee moeten houden dat de verzendkosten voor rekening van de koper zijn. Je dient de factuur als garantiebewijs te gebruiken. Als je iets retour stuurt zul je de factuur (of kopie ervan) moeten bijvoegen. Mocht je dit niet doen kan er geen retourbetaling plaatsvinden. De items die je retour stuurt moeten onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Voordat je een retour in gang zet dien je dit schriftelijk door te geven aan de medewerkers van House of Modelcars. Dit geldt eveneens voor annuleringen en ruilingen. 

Klachtenregeling

Het kan altijd onverhoopt gebeuren dat je een klacht hebt. Het bedrijf stelt dit ontzettend vervelend te vinden. Als je een klacht over de producten of diensten hebt, word je verzocht dit aan House of Modelcars door te geven. De medewerkers van House of Modelcars geven aan je graag een gepaste oplossing te bieden. Je kunt een klacht indienen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. De personeelsleden van deze onderneming gaan vervolgens aan de slag met je klacht. Ze trachten deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Je klacht wordt in principe binnen 14 dagen beantwoord. Het kan voorkomen dat ze er meer tijd voor nodig hebben. Je zult hier dan van op de hoogte gebracht worden. Het is eveneens mogelijk om je klacht extern te deponeren. Je kunt dit bijvoorbeeld doen via de Stichting Webshop Keurmerk. Het bedrijf is hierbij aangesloten. 

Ervaringen 

Heb je weleens iets besteld bij House of Modelcars? Ben je tevreden over je aankoop? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? Jouw ervaring bij deze organisatie helpt de gebruikers van NederlandReview een goede keuze te maken. Zou je het wel of niet aanraden om iets te kopen bij House of Modelcars? Laat een bericht achter op deze pagina! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Anderen bekeken ook