House of Articles

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

House of Articles

Virtuele winkelwagen volgeladen met kleding, maar ben je toch nog benieuwd naar de reviews van ervaringen en de meningen van consumenten voor jou? Hier lees je hun recensies en beoordelingen. Heb je het gevoel er erg door geholpen te zijn? Kom straks dan gerust nog eens terug om zelf een review te schrijven. Daarmee help jij op jouw beurt weer de geïnteresseerde klanten na jou. Ook jouw mening telt dus!

Shop till ya drop

Tenminste, dat is de uitdrukking, maar dat komt wat lastig thuis. Een keer flink winkelen doen de meeste mensen overigens wel eens. Zeker nadat je je kledingkast hebt doorgeploegd en alles wat niet goed meer zit of niet meer bevalt aan het goede doel of charity hebt gedoneerd. Als je een echte fashionista bent, doe je dit wellicht ieder seizoen dat er nieuwe kleding in de winkels komt en nieuwe trends beschikbaar zijn. Modebewust zijn is best intensief en een unieke stijl moet ook onderhouden worden. Welke vibe wordt het? Casual, zakelijk, corporate, vrije tijds, zomers, kort, lang, netjes of stoer? Of beslis je dat pas als je uit bed stapt? Zolang jij je er maar goed in voelt!

Complete outfit

Een van de manieren waarop je kleding kunt kopen is je te richten op volledige outfits. Dus een broek of jeans die goed gaat met zowel een shirt, als een blouse of trui. Een rok of shorts, waar ook een jasje, blazer of vest bij past. Zie het als een soort mix and match idee, waardoor je goed uit de voeten kunt op elke dag. Dus ook bij het aanschaffen van die jas, is het handig dat je er wat vaker in kunt lopen dan bij die ene gelegenheid waarbij je toevallig mouwloos was. Ook trouwens handig met schoenen.House of Articles

Deze kledingwebshop verkoopt allerlei dameskleding voor vrouwen, meiden en liefhebbers. Naast de kleding, kun je in deze online kledingwinkel ook terecht voor accessoires, zoals tassen, en is er een outlet waar restanten uit oude collecties verkocht worden. Naast de 'gewone collectie' heeft de webwinkel ook items van diverse ‘influencers’ in het assortiment, zoals Moïse Trustfull, Arielle Dannique, Annabel Pesant en Benthe Liem. Zowel de shop als de influencers zijn te volgen op Instagram.

De winkel is op werkdagen telefonisch bereikbaar en anders per mail. Ze leveren zowel nationaal als internationaal. Bestellingen in Nederland die op werkdagen voor 22.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag bezorgd. Als het orderbedrag boven de 75 euro is, is de levering gratis. Er is ook een sectie op de website wat enkel voor verkopers toegankelijk is en waar het bedrijf een B2B gedeelte heeft.

Recensies voor en door consumenten

Als je een webshop nog niet kent, wil je er graag meer over weten. Wat vonden eerdere consumenten van hun ervaring? Wat voor beoordelingen geven ze de kwaliteit en het design van de producten? Is de klantenservice klantvriendelijk en oplossingsgericht, mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan? Antwoorden op vragen als deze, kunnen geïnteresseerden ontzettend helpen bij het maken van hun keuze. Schrijf dus gerust vandaag nog een review als jij al ervaring hebt. Jouw mening telt! Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)