NederlandReview

  Ervaringen House for Interior

  Sta jij op het punt jouw huis nog meer een thuis te maken, maar wil je eerst de mening weten van eerdere consumenten? Hier lees je de reviews van hun ervaringen en beoordelingen van hun aankopen. Wil je zelf ook graag toekomstige klanten helpen bij het maken van hun keuze? Schrijf straks dan een gerust een recensie met jouw mening.

  Een inspirerend thuis van wijnrek tot beker

  De meeste mensen houden wel van een mooi ingericht huis. Niet alleen door de eenheid die het vormt, maar ook doordat het een weergave geeft van de interesses en voorkeuren van de persoon in kwestie. Het is dus tot en met het servies op het dienblad aan toe eigenlijk heel persoonlijk. Zelfs de keuze van het bestek of de klok is een reflectie van je persoonlijkheid. Tenminste, dat zou het moeten zijn als iemand zich het kan veroorloven, want vaak is het budget de beperkende factor.

  Interieurdesign zorgt voor een orderlijk geheel, mits je het stylish aanpakt

  Zo ouder, zo kind

  Als iemand zijn best doet op de inrichting van zijn of haar huis, zal dit ook gelden voor de kinderkamer. Dan zijn de woonaccessoires en meubels met zorg uitgekozen. Neem bijvoorbeeld het bedtextiel met ballenbakprint, de verlichting die voor een schaduwspel zorgt met de behangblaadjes, de namen in designletters bij een leuke muursticker van een vogel of ander beest, en natuurlijk de bijpassende schooltas. Alles om de persoonlijke sfeer van de styling in de woonvertrekken door te voeren.  Bijzondere merken

  Het persoonlijke van een inrichting zit hem vaak vooral in de details. Iemand met een aparte of uitgesproken smaak, zal dan ook lang zoeken voordat hij of zij iets gevonden heeft wat in de smaak valt. Soms kom je in die zoektochten merken tegen die wat minder bekend zijn bij het grote publiek. Denk daarbij aan House Doctor, Snurk, FIGR1, Het Lichtlab, Studio Kikke & Hebbe, Studio Harm en Elke, Hübsch, en Olislagers. Hun ontwerpen zijn iets vaak wat aparter en gedetailleerder dan wat je doorgaans in de winkels ziet, maar een keertje kijken kan nooit kwaad.

  House of Interior

  Dit is de webshop van de interieurontwerpster en styliste Nathali Meurs-Pas uit Amsterdam. Hier kun je terecht van kleine meubels tot sierkussenhoes en vazen, van wandlamp tot dekbedovertrek, de spiegel in de badkamer en toiletaccessoires. Noem het de finishing touches van de inrichting. Deze webshop levert behalve in Nederland, ook in het buitenland. Bestellingen worden in binnen Nederland vanaf 20 euro gratis bezorgd. Orders die op werkdagen voor 22.00 gedaan zijn, worden diezelfde dag verzonden.

  Recensies voor en door consumenten

  Als mensen al aankopen hebben gedaan in een webshop, is het prettig als ze daar hun mening over delen. Op deze manier worden geïnteresseerden geholpen bij het maken van hun keuze. Hoe is bijvoorbeeld de kwaliteit van het product? Heeft het bedrijf een goede service? Weet jij de antwoorden op deze en nog veel meer vragen over deze webwinkel? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw beoordeling met de wereld. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

  House for Interior
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over House for Interior

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is House for Interior een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over House for Interior. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is House for Interior actief?

  House for Interior is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van House for Interior gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.