NederlandReview

  Ervaringen Horloge Leverancier

  Met een horloge heb je eigenlijk altijd de tijd bij je zonder dat je steeds je mobiele telefoon uit je zak hoeft te plukken. Daarbij kan het ook nog eens een erg mooi sieraad zijn. Natuurlijk moet je horloge dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Misschien voldoen de horloges van Horloge Leverancier wel aan de voorwaarden die jij aan een horloge stelt. Maar hoe goed zal de kwaliteit van die horloges nou eigenlijk zijn? Zullen ze wel lang gezien meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Horloge Leverancier het horloge bij je aflevert? En hoe zal de klantenservice van Horloge Leverancier reageren als je horloge niet meer goed wil lopen? Alleen mensen die al een horloge van Horloge Leverancier dragen kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij Horloge Leverancier echt aan toegaat. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je nou echt van Horlogeleverancier zult kunnen verwachten.

  Over Horloge Leverancier

  Horloge Leverancier is een modewinkel die horloges aanbiedt. Ze willen je voorzien van een groot assortiment merkhorloges waar jij een keuze uit kunt maken. Natuurlijk moeten deze horloges dan verkocht worden voor de scherpste prijs. Ze hebben horloges voor mannen en vrouwe. Hun collectie voor dames bestaat uit verschillende materialen, kleuren en diameters. Je kunt kiezen voor edelstaal, kunststof, keramiek, nikkelvrij edelstaal en leer. Veel horloges zijn goud, bruin of grijs, maar als je eens gek wilt doen dan kun je voor een groen of oranje horloge kiezen. Dan zijn er nog een aantal horloges voor heren. Ook daarbij kun je kiezen tussen verschillende materialen, diameters en kleuren. de één wil immers een groot horloge zodat je de wijzers en cijfers duidelijk kunt zien terwijl een ander een wat kleiner uurwerk verkiest. Sommige horloges zijn waterdicht en kunnen dus ook in het water gedragen worden. Andere sieraden die Horloge Leverancier aanbiedt zijn armbanden, horlogebandjes en nog wel meer. Je kunt in hun webshop merken tegenkomen zoals Versace, Ice Watch, Swiss Military, Replay, Marc Jacobs, Joop!, Guess, Glam Rock, Tommy Hilfiger, Swiss Eagle, Lacoste, Nautica en nog vele anderen.


  Hoe draag je zo'n zakhorloge nou eigenlijk?

  Diensten van Horloge Leverancier

  De bezorgservice van Horloge Leverancier kan ieder willekeurig horloge dat je via hun website besteld naar je opsturen. Het horloge zal geleverd worden met een echtheidscertificaat zodat je zeker weet dat het horloge geen namaak is. Ook krijg je twee jaar garantie op het horloge zodat je zeker weet dat het horloge het minimaal 2 jaar goed zal blijven doen. Verder heeft Horloge Leverancier een klantenservice om je te assisteren als je wat advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Horloge Leverancier

  Loop jij al rond met een horloge van Horloge Leverancier om je pols? Dan ben jij de juiste persoon om over jouw ervaring met deze horlogewinkel te vertellen. Hoe prettig zitten die horlogebandjes? Blijft het horloge wel lang mooi? En zijn de klantenservice en bezorgservice van Horloge Leverancier vriendelijk en behulpzaam genoeg? Schrijf jouw eigen Horloge Leverancier review en laat ons weten wat jouw mening over deze horlogewinkel is.

  Horloge Leverancier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Horloge Leverancier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Horloge Leverancier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Horloge Leverancier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Horloge Leverancier actief?

  Horloge Leverancier is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Horloge Leverancier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.