NederlandReview

    Ervaringen HomingXL

    Je huis en tuin moeten natuurlijk wel helemaal naar jouw smaak zijn ingericht. Dat kan alleen met de juiste (tuin)meubels en woondecoratie of tuindecoratie. Misschien vind je jouw perfecte vloer of deur wel bij HomingXL. Maar wat voor een kwaliteit boxspring bedden zullen ze verkopen? Zullen die matrassen wel lekker dacht zijn? Hoe stevig en duurzaam zal dat steigerhout zijn? Hoe prettig zullen die tuinmeubels nou echt zitten? Zal de bezorgservice van HomingXL er lang over doen om het nieuwe hek voor je tuin te bezorgen? En zal je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van HomingXL je helpt als je poort toch niet goed sluit? Alleen mensen die al eens wat bij HomingXL hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Kijk naar hun reviews om een eerlijk beeld van HomingXL te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou echt van HomingXL kunt verwachten.

    Over HomingXL

    HomingXL is een woonwinkel die artikelen voor je huis en tuin aanbiedt. De winkel is opgericht in 2006 als een simpele eenmanszaak maar is nu uitgegroeid tot een online retailer die, naar eigen zeggen, het verschil makt. Ze noemen zich op hun website een woonbouwmarkt maar zeggen hier ook gelijk bij dat ze niet zomaar een online woonbouwmarkt zijn. Ze willen namelijk staan voor kwaliteit, service en kennis evenals persoonlijk contact met hun klanten. Ze willen er zijn voor de doe-het-zelver maar ook voor zzp’ers en professionele klussers. Je hebben verschillende dingen om je huis (opnieuw) mee in te richten. Natuurlijk heb je eerst een vloer nodig en is het ook handig als het raamkozijn al ligt. Ook traprenovatie moet gedaan worden voor de rest kan worden ingericht. Daarna kun je verder gaan met banken, deuren, raamdecoratie en meer. Hun selectie stoelen bestaat bijvoorbeeld uit eettafels, eetkamerstoelen en fauteuils. Je kunt ook een hoekbank, bankstel of poef neerzetten. En houten jaloezieën of rolgordijnen zijn ook bij HomingXL te vinden. En dan is er nog los steigerhout zoals balken, planken en meubels. Dan is er nog de afdeling tuin. Eerst moet je natuurlijk de tegels neerleggen. Ook wil je je tuin natuurlijk afschermen door middel van heggen, poorten en schuttingen. Verder is er nog constructiehout, en gevelbekleding. Het kan ook handig zijn om een buitenverblijf te hebben. Hierbij kun je denken aan vrijstaande veranda’s, aangebouwde veranda’s enzovoort. En je kinderen kunnen lekker buitenspelen met hun speeltorens, speelhuisjes, voetbaldoeltjes en schommels. En als laatste heeft HomingXL nog tuinmeubelen zoals opbergkasten, tuinstoelen, tuinbanken, tuinmeubelsets, tuintafels, buitendouches, tuinhaarden en nog veel meer.

    Een hek of deur met codeslot.

    Diensten van HomingXL

    De woonartikelen en tuinartikelen van HomingXL kunnen thuisbezorgd worden door de bezorgservice van HomingXL. Ook heeft de woonwinkel een eigen klantenservice om je te helpen als er iets niet helemaal goed gaat.

    Klachten, Complimenten en Tips voor HomingXL

    Heb je ooit wel eens wat tuinmeubelen of andere artikelen van HomingXL gekocht? dan willen we graag alles weten over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker zitten die banken of tuinstoelen nou echt? Zijn die speeltoestellen nou wel zo stevig? Moest je lang wachten op de bezorging van je poort of hek? En wat zei de klantenservice van HomingXL toen je steigerhouten tafel toch niet helemaal goed bleek te zijn? Schrijf je eigen HomingXL review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

    HomingXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    6
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hoekbank zinnia

    Een bank bestelt bij HomingXL. Waar hij ergens anders weken lang levertijd had, had ik hem hier binnen een week in huis. Voordat de chauffeur kwam belde hij netjes op dat hij er bijna was. Dat was heel fijn. Ben echt super blij met mijn nieuwe bank en hij zit echt heerlijk! Volgende keer voor mij zeker weer HomingXL.

    Door: Danique14-10-2019
    john20-03-2020

    Tuin ermee afgezet ziet er top uit ,alleen de poort nog ,maar dat komt nog wel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vlonder totaalpakket

    In hun showroom besteld, op tijd geleverd en ligt er nu top bij!

    Door: Melvin10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Cando overzettreden

    Omdat HomingXL qua prijs lager was geprijsd dan de bouwmarkt, heb ik hier 26 traptredes besteld. De aanduiding tussen de 2 en 8 werkdagen levering geeft teveel speling. Tussendoor geen update over de leverdatum. Om het te versnellen, bezorgen gewijzigd in afhalen. Bezorgkosten niet direct terug gekregen bij afhalen. We zijn weer een werkdag verder, maar nog geen geld terug gestort. Telefonisch niet bereikbaar.
    4 tredes bleken stuk, niet de schuld van Honing, maar van Cando: zit beschadigd in verpakking. Ik heb geprobeerd om dit via Cando op te lossen, maar zij verwijzen naar homing. Telefonisch is Homing weer niet bereikbaar en nog geen antwoord op mijn mail. Ik wacht nog af of het nog goed komt....

    Door: Marieke Karman18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Vlonderplanken

    Het is knap, maar voor een klein dakterras van 18m2 3 verschillende soorten planken geleverd te klein en te smal. Waardoor ik meer planken nodig heb, communicatie gaat totaal niet (kan niet bellen, en reageren sporadisch met niet relevante antwoorden per mail). Oplossing was een 4e soort plank. Pas op, doe hiermee geen zaken. Ik wacht na 1,5 maand nog steeds op een oplossing

    Door: Dirk-Jan Stam10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Austria deur

    Austria binnendeur bij homing club gekocht omdat we de gewenste uitvoering in de showroom konden bekijken. Hierbij hebben we goede uitleg gehad. Echter de geschatte levertijd is al ruim drie weken verstreken zonder dat wij hiervan tegenbericht kregen. Ivm Corona kan wegens drukte niet meer worden gebeld maar helaas wordt ook niet gereageerd op de mail. Erg slechte service en ik weet nog steeds niet wanneer ik mijn deur kan verwachten....

    Door: Hardenberg09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Rabat planken

    Hoi,

    Willen jullie mij bellen? We hebben een groot probleem. Wij hadden 95 Rabat planken van 395cm besteld, die konden jullie helaas niet allemaal leveren, daarvoor in de plaats hebben jullie aangeboden 56 planken van 395cm te leveren en 48 stuks van 365. Daarmee ben ik akkoord gegaan er volledig vanuitgaande dat ze wel dezelfde hoogte zouden hebben. Daarnaast was een aantal planken beschadigd.

    Maar nu hebben wij een 395 deel opgezet en daar een 365 deel (ingekort tot 325) naast, maar die komen in hoogte dus helemaal niet gelijk uit omdat de 365 planken 0,7 tot 0,5cm per plank lager zijn. En daar ben ik serieus heel boos over. Want het ziet er echt niet uit zo.

    Bel mij. Snel. Ik heb 4 mensen die hier doorbetaald worden.

    Factuurnummer: 1000055211

    Door: Steven Bos07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    C-Wood Composiet Vlonderplank 55m2

    Ik heb 55m2 vlonders besteld voor aardige prijs van 2.000 eur maar de levering was niet compleet: kreeg alleen 34 stuks van vlonders ipv van 76 stuks. Achteraf betalen is ook nu niet mogelijk dus alles is al betaald. Je kunt de levering niet wijgeren omdat de transport is gedaan door de 3e partij, je kan maar accepteren en daarna contact nemen met de klantenservice.

    Voor 1 week nu probeer ik de klantenservice te bereiken met alle mogelijke manier. Tot nu toe alleen een korte reactie ontvangen dat ze gaan met de transport bedrijf te checken. Hoop dat het echt zo is.
    Voor mij zijn ze hele dure vlonders geworden: ipv 36 eur/m2 => 81 eur/m2.!!

    Door: Heli Sepponen24-04-2020
    Heli02-05-2020

    Opgelost! De vermiste aantal was bij de transporteur achter gebleven. Het is jammer dat de klantenservice de drukte niet aan kan, omdat Homingxl verder een goed bedrijf is als je maar ze te pakken krijgt, krijg je goede service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Binnendeur, stomp, standaard model

    Stompe deur besteld, incl. loopslot. levertijd 4 - 8 dagen volgens website. Na 11 dagen eens gevraagd naar de stand van zaken. Uiteindelijk na veel heen en weer mailen en bellen dan toch na 3 weken geleverd. Echter verkeerde deur; geen stompe naar een opdek. Loopslot zat er niet bij. Ik zou weer een week of 2 moeten wachten. Na wederom diverse malen heen en weer gemaild en gebeld te hebben dan toch iets kortere levertijd. Nog steeds geen loopslot erbij.
    Oude deur zou worden opgehaald. Gebeurde niet. Vragen over gesteld, krijg pas na een week een nietszeggend antwoord retour. Klacht aangemaakt en het zal best dat er feestdagen tussen zitten maar 2 weken niets van je laten horen?..
    Het gaat goed, zolang het computersysteem het aankan maar zodra er mensen bij betrokken raken en er gaat dan iets fout, dan ben je aan de Goden overgeleverd : slechte aftersales, slechte communicatie, slechte service!

    Door: Tom Steen02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bankstel

    Micro lederen Bankstel besteld, van 1700 voor 800 euro mooie prijs mooie bank dachten wij, snel geleverd in 3 dagen, echter bij het uitpakken een klein sneetje gevonden, en na 1 minuut gezeten te hebben enorme kreukels in de zitting wat je vast kan pakken en opvouwen!!! De kussens zijn niet gelijk, de een is dikker dan de ander en de ander is groter dan de ene!! Bank aan de kant gezet en Klacht ingediend zowel telefonisch als via mail, ik kreeg de vraag of ik met een mes of schaar de bank had ontdaan van het plastic en karton!!! Nee uiteraard niet! Hoe zit het met de rest van de klachten?? De enorme kreukels? De verschillen in kussens? Hoe zit het met een oplossing want ik wil toch echt graag tv kijken zittend op mijn nieuwe bank..... Jammer dat het allemaal zo lang moet duren!!! De bank oogde zo mooi maar nu zou ik me schamen iemand mijn nieuwe bank te moeten laten zien... Nu maar afwachten met welke oplossing homing xl komt hopend dat we hier wel een goede review over kunnen schrijven

    Door: Joyce07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Stootborden

    Slechte service. Bestelling geannuleerd maar terugbetaling neemt meer dan week in beslag. Dat is gewoon te lang. Kan veel sneller en moet ook gewoon. Andere bedrijven kunnen dat wel. Zeker geen succes deze webshop . Is dus eerste en laatste keer geweest

    Door: Zitteren25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over HomingXL

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is HomingXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over HomingXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HomingXL actief?

    HomingXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HomingXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.