NederlandReview

  Ervaringen HomingXL

  Je huis en tuin moeten natuurlijk wel helemaal naar jouw smaak zijn ingericht. Dat kan alleen met de juiste (tuin)meubels en woondecoratie of tuindecoratie. Misschien vind je jouw perfecte vloer of deur wel bij HomingXL. Maar wat voor een kwaliteit boxspring bedden zullen ze verkopen? Zullen die matrassen wel lekker dacht zijn? Hoe stevig en duurzaam zal dat steigerhout zijn? Hoe prettig zullen die tuinmeubels nou echt zitten? Zal de bezorgservice van HomingXL er lang over doen om het nieuwe hek voor je tuin te bezorgen? En zal je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van HomingXL je helpt als je poort toch niet goed sluit? Alleen mensen die al eens wat bij HomingXL hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Kijk naar hun reviews om een eerlijk beeld van HomingXL te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou echt van HomingXL kunt verwachten.

  Over HomingXL
  HomingXL is een woonwinkel die artikelen voor je huis en tuin aanbiedt. De winkel is opgericht in 2006 als een simpele eenmanszaak maar is nu uitgegroeid tot een online retailer die, naar eigen zeggen, het verschil makt. Ze noemen zich op hun website een woonbouwmarkt maar zeggen hier ook gelijk bij dat ze niet zomaar een online woonbouwmarkt zijn. Ze willen namelijk staan voor kwaliteit, service en kennis evenals persoonlijk contact met hun klanten. Ze willen er zijn voor de doe-het-zelver maar ook voor zzp’ers en professionele klussers. Je hebben verschillende dingen om je huis (opnieuw) mee in te richten. Natuurlijk heb je eerst een vloer nodig en is het ook handig als het raamkozijn al ligt. Ook traprenovatie moet gedaan worden voor de rest kan worden ingericht. Daarna kun je verder gaan met banken, deuren, raamdecoratie en meer. Hun selectie stoelen bestaat bijvoorbeeld uit eettafels, eetkamerstoelen en fauteuils. Je kunt ook een hoekbank, bankstel of poef neerzetten. En houten jaloezieën of rolgordijnen zijn ook bij HomingXL te vinden. En dan is er nog los steigerhout zoals balken, planken en meubels. Dan is er nog de afdeling tuin. Eerst moet je natuurlijk de tegels neerleggen. Ook wil je je tuin natuurlijk afschermen door middel van heggen, poorten en schuttingen. Verder is er nog constructiehout, en gevelbekleding. Het kan ook handig zijn om een buitenverblijf te hebben. Hierbij kun je denken aan vrijstaande veranda’s, aangebouwde veranda’s enzovoort. En je kinderen kunnen lekker buitenspelen met hun speeltorens, speelhuisjes, voetbaldoeltjes en schommels. En als laatste heeft HomingXL nog tuinmeubelen zoals opbergkasten, tuinstoelen, tuinbanken, tuinmeubelsets, tuintafels, buitendouches, tuinhaarden en nog veel meer.


  Een hek of deur met codeslot.

  Diensten van HomingXL
  De woonartikelen en tuinartikelen van HomingXL kunnen thuisbezorgd worden door de bezorgservice van HomingXL. Ook heeft de woonwinkel een eigen klantenservice om je te helpen als er iets niet helemaal goed gaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor HomingXL
  Heb je ooit wel eens wat tuinmeubelen of andere artikelen van HomingXL gekocht? dan willen we graag alles weten over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker zitten die banken of tuinstoelen nou echt? Zijn die speeltoestellen nou wel zo stevig? Moest je lang wachten op de bezorging van je poort of hek? En wat zei de klantenservice van HomingXL toen je steigerhouten tafel toch niet helemaal goed bleek te zijn? Schrijf je eigen HomingXL review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

  HomingXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HomingXL

  Uw beoordeling