NederlandReview

    Ervaringen Home24

    Home24 is een online shop voor een uiteenlopend assortiment van meubels, lampen, woonaccessoires en nog vele andere producten. Het is dé alles-in-1-shop bij uitstek. Het groeiende assortiment biedt een ruime keuze voor elke smaak op het gebied van wonen, maar ook voor in de tuin. Voor ieder wat wils dus. Het enorme assortiment wordt ook nog eens kracht bij gezet door de snelle en gratis levering van de producten van Home24.

    Met mooie, professionele foto’s van het assortiment en de gedetailleerde productbeschrijvingen word je goed ingelicht over de producten voor je een keuze maakt. Het assortiment biedt zowel jong en hip, als klassiek en modern. Voor elk budget en inrichtingsadvies zijn er producten te vinden die helemaal passen bij jouw woonstijl.

    Wat biedt Home24?

    Home24 biedt een groot assortiment in producten in de woon- en tuinbranche. Het assortiment bestaat uit lampen, accessoires, producten voor keuken, huishouden en de tuin, allemaal te bestelling via de webwinkel. Ook bieden ze een pagina waarop inspiratie te vinden is. Wil je graag een ander interieur of andere tuinproducten, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Dan kun je je op deze pagina laten inspireren.

    Welcome to home24!

    Wat belooft Home24?

    Home24 biedt vier voordelen voor hun klanten:
    - Gemakkelijk en snel meubels kopen vanuit thuis:
    Vaak moet iedereen die op zoek is naar meubels naar een woonboulevard, daarbij komt het organiseren van een vrachtwagen vooraf en dan ook nog door het verkeer. Dat is voorbij wanneer je bestelt bij Home24. Door de eenvoudige navigatie, duidelijke bedieining en snelle bestelling heb je in een oogwenk wat je hebben wilt. Bij Home24 heb je de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden en worden de producten gratis geleverd.

    De betaalmogelijkehden zijn:
    o Creditcard;
    o iDeal;
    o Paypal.

    - Ruime keuze in producten

    Met producten van honderden fabrikanten bestaat het assortiment uit meubels, lampen en woonaccessoires van grote internationale merken als:
    o Topstar;
    o Rauch;
    o ArteM;
    o Leonardo;
    o En vele andere.

    Daarnaast zijn er ook veel exclusieve labels zoals Flos en Alessi.

    - Gratis levering aan huis

    Verzendkosten kent Home24 niet, dus ook geen minimale bestelprijzen. Hoe duur het product of hoe groot u bestelling ook is, levering aan huis is gratis.

    - Uitgebreide persoonlijke service:
    Home24 heeft een betrouwbare klantenservice die graag antwoord geven op alle vragen over hun woon- en tuinproducten.

    Aanbiedingen bij Home24

    Omdat Home24 voor elk budget mooie producten heeft, zijn er ook altijd prachtige producten in de aanbieding. Zo zijn er ook producten voor de kleine portemonnee die in het oog zullen springen.

    Keurmerken en registratie van Home24

    De website van Home24 heeft een EKOMI-keurmerk. EKOMI verzamelt beoordelingen van klanten die bij bedrijven een aankoop hebben gedaan. Het EKOMI-keurmerk geeft aan dat Home24 voldoet aan de voorwaarden van het keurmerk. Daarnaast hebben ze ook het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, waarmee ze aangeven dat ze een betrouwbare website zijn.

    Hoe gaat Home24 om met vragen en klachten?

    Heeft u vragen of klachten over producten die u ontvangen heeft? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Home24. De betrouwbare klantenservice is via het contactformulier op de website te bereiken.

    Geef je mening over Home24

    Heb je ervaring met producten van Home24? Of heb je inspiratie voor je nieuwe interieur kunnen putten uit de website? Laat dan hier je mening achter. Zo laat je andere weten wat je van de service en producten van Home24 vindt.

    Goed bedrijf? Leuke meubels en stoelen? Makkelijk bestellen of niet? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij home24. Lees reviews bij NederlandReview

    Home24
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    4.2
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Home24

    Uw beoordeling

    nieuw interieur

    Voor een interieur vernieuwing allerlei dingetjes gekocht bij home 24.
    Ze hebben veel te kiezen in " mijn smaak " en ik vond de prijs echt meevallen.

    Alles werd keurig geleverd en ik ben zeer tevreden!

    Door: Melany20-01-2017
    Hans10-04-2020

    Ik heb nu sinds 2016 een relax-fauteuil (Laurenzo) in huis, De fauteuil is niet meer om aan te zien, de zitting daar voel je het frame en in de rugleuning voel je proppen schuimrubber (of wat daar in mag zitten) de armleuningen zijn flubdingen die alle kante uithangen. Kortom...als Ik de fauteuil op straat zet met een bord "gratis" dan loopt iedereen voorbij. Dit was voor mij een grote miskoop en vooral voor iemand die moet rondkomen van een pensioentje.

    Joney Wielens17-06-2020

    Idd, zelfde probleem hier en nu niet thuis geven

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prachtige Lamp gekocht met vette korting

    Ik had al een mooie lamp op het oog, voor boven de eettafel. En nu zat daar een vette korting op, want het is kennelijk Sale bij Home 24. Blij mee!!

    Door: Saskia18-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hoekbank Capstone

    Dramatisch, op 12 januari 2021 bestel je een bank, uit voorraad, met een levertijd van 2-3 weken, en bijna een half jaar later, na veel klantenservice contact waar de boodschap steeds was "ja het komt er binnen twee weken aan", kan ik nog steeds niet zitten.

    Door: Kai van Eekelen06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bank

    Bestelling 1009204338
    04.03.2020 - geplaatst
    29.03.2020 - klaar voor verzending
    13.04.2020 - ontvangen maar...
    De bank bestaat uit twee: linkse en rechtse. Home24 heeft twee keer rechts opgestuurd! Dat is geen vergeten schroef of verkeerde poot of weet ik veel die per toeval verstuurd is (niet) geweest. Dat zijn maar twee en groot delen van 2x2 meters elke en toch is het misgegaan bij Home24!
    15.04.2020 - via Facebook contact - geen antwoord
    15.04.2020 - via email - geen antwoord
    21.04.2020 - gebeld (20 minuten aan de lijn gehangen) - nu moet verkeerde delen opgehaald worden (die nu helft van de ruimte van de kamer nemen), maar Home24 weet nog niet wanneer. Nieuwe levering is nog over een maand!!!
    22.04.2020 - nog geen bevestiging van de ophaling of een nieuwe order

    Service van Home24 is verschrikkelijk, ze zijn niet in staat om juiste bestelling te versturen, terwijl de prijs van een bank 1000EUR is, alles is ontzettend traag. Denk maar twee keer of je bij hun iets wilt bestellen.

    to be continued....

    Door: Alexey22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zweefdeurkast Quadra

    Levertijd is enorm lang. In januari heb ik mijn kledingkast besteld. Nu (april) nog steeds geen complete kast binnen. Klantenservice is enorm slecht en het bedrijf denkt alleen aan hun eigen belangen. Onprofessionele mails terug en ik moest zelf achter alles aan gaan. Nogmaals; voorkomen ellende en bestel niet bij home24!

    Door: A.14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Badkamer kasten set

    3 badkamerkasten die alle 3 beschadigd zijn en bij 1 missen zelfs de pootjes, pootjes worden nagestuurd( nog niet binnen). Ze bieden me nu 10% korting, maar das veel te weinig voor 3 kasten die echt naar grofvuil kunnen!

    Door: M de kok07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Metalen bijzettafeltje

    Metalen bijzettafeltje van € 190 besteld en die kwam helemaal gedeukt aan. Omdat ik hem zo leuk vond en er lang op heb moeten wachten, heb ik hem zelf uitgedeukt. Wel mail met foto's gestuurd naar Home24. Als compensatie krijg ik een tientje aangeboden! Te gek voor woorden.

    Door: Anita Terwindt18-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hoekbureau

    Hoekbureau Rya besteld, gaat allemaal goed. Dan komt het kapot binnen met een flinke beschadiging, waar slecht overheen geschilderd is. Dus geen schade door transport. Bellen met klantenservice krijg ik te horen "Kan je het niet gewoon in elkaar zetten, zie het probleem niet". Vervangende onderdelen waren al aanwezig in magazijn dus zou snel kunnen komen. Krijg vervolgens elke week opnieuw de mail dat het vervangende onderdeel is aangevraagd, maar nooit een datum. Paar keer bellen met klantenservice, want duurt al weer 30 dagen. Vervangende onderdeel komt eindelijk binnen, het is slecht 1 van de 2 onderdelen. Zit nu weken te wachten op een bureau dat dus nog steeds niet compleet is.

    Door: Marique Knijnenburg15-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Bureau

    Bureau incompleet geleverd wacht nu al 3 maanden op ontbrekende onderdeel.
    Zeer slechte service.

    Door: Ewg07-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Wardrobe Lyngby I

    We have ordered a wardrobe (Kleiderschrank) from Home24.de. To be on the safe side, we decided to pay the hefty fees to let the professionals of Home24.de deliver and assemble the wardrobe for us (Order number 1007923223).

    On the 22.09.2020, two "professionals of home24.de" delivered the wardrobe and took SIX hours to mount it. After six hours of hesitation, doubting, trying, and assembling, then demounting, and trying again, they finally said the wardrobe is ready and left.

    The wardrobe is supposed to be real wood (Massivholz) and of high quality. Immediately after the assemblers of home24.de left, we tried to open the doors and drawers of the wardrobe and we realized the catastrophe. The doors literally touch the ceiling and cannot be easily closed. The drawers move awkwardly and do not follow their normal path. The door of the wardrobe is literally detached!

    We paid about one full thousand of euros for this wardrobe and its delivery and assembly. And the result is nothing short of SHAMEFUL.

    Despite many emails and phone calls to the very lame and unprofessional home24.de, we got nowhere. Home24.de, very unprofessionally, refused to take back the wardrobe, refused to refund us, and refused to fix it!

    And there we are. We have paid a thousand euros for a wardrobe that we can't use, we can't close the doors, and its back is detached and whatever we put in it is not protected from dust!

    What a shame home24.de. The lamest customer-service I have known in my whole life. Stay away from this dishonest seller.

    Door: Marc10-11-2020
    Nina20-11-2020

    Thanks for sharing your horrible experience and for warning others. I can't believe it and I am sorry to hear this. I would not let it slip and seek legal aid if I were you. Also, it might help to post your review on multiple channels. As for me, I was about to place a order with a high amount too, but now I will look for another webshop Thanks for warning me. All the best and hopefully you will get justice. (Also, I think you would want to change your answer to the question 'would buy here again').

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schoenen kast

    Geen pluspunten nooit meer home24 wat een puinzooi beschadigd leveren slechte verpakking, bestelling bestaat uit 2 pakketten niet gelijk geleverd veel bellen en mailen ook met d.p.d ook al een puinhoop daar , nee mensen niet bij home24 kopen

    Door: L westland13-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bernau zweefdeurkast en bedframe

    Bagger!
    Ik heb 2 producten besteld.
    Een kast en een bedframe.
    Beiden beschadigd geleverd.
    Na lang wachten en meerdere keren contact gezocht te hebben, zouden eindelijk de onderdelen nageleverd worden.
    Wederom weer beschadigd.
    Heb de kast en het bed helemaal moeten uitpakken om de volledige schade aan te geven.
    Dit heb ik gedaan, foto's en beschrijving gestuurd.
    Geen reactie, nogmaals gemaild, geen reactie. Nogmaals gemaild, eindelijk reactie.
    Toen kreeg ik het verhaal
    Of retour sturen. Waar laat ik dan mijn stapel met kleding?
    Omruilen voor dezelfde. Nou elke keer raakt het keer op keer op keer beschadigd, is me nu al 5x gebeurd hier, al de keren. Én ik moet dan ook 10 weken wachten, wat doe ik met mijn kleding dan?
    En als laatst, we kunnen je 100 euro retour geven. Pardon? Ik betaal 500 euro voor een kast die keer op keer op keer beschadigd aankomt, die aan álle kanten er gewoon niet uitziet! Dan betaal ik alsnog 400 aan een zogezegd nieuwe kast die er niet uitziet met al die happen eruit en krassen erop.
    Om nog maar niet te spreken over mijn bedframe met hetzelfde verhaal.
    Ik wil gewoon mijn volledige bedrag terug zodat ik een fatsoenlijke kast kan aanschaffen van het geld waarvan ik beroofd ben.
    Walgelijke kut service! Lang wachten, geen adequate oplossingen.
    Als ik niet het volledige bedrag terug krijg, ga ik juridische stappen ondernemen!

    Door: D van der Zee31-08-2020
    f you31-08-2020

    En dan krijg ik nu een email dat ze de legplanken komen ophalen en het geld daarvan terugstorten? Retourzending legplanken bevestigd? Dat is totaaal niet mijn probleem. Benieuwd of ze inderdaad gaan bellen zoals daar staat.. dan hebben ze een pittige aan me

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Hoekbank Dublin

    Zelfde probleem als wat ik bij meerdere mensen hier terugzie. Bank die geleverd is, was zéér beschadigd, slechte staat. Gelijk gemeld, nieuwe bank beloofd, zou omgeruild worden. Op 16 april 2020 geleverd, 8 juli zou deze omgeruild worden. Die dag kreeg ik melding van hun vervoerder Dynalogic dat er sprake was van een "sorteerfout"...inmiddels is het 20 juli en beide partijen zijn onbereikbaar en reageren niet op mails. Echt bestel hier NIET, NOOIT aub...voorkom veel frustratie en teleurstellingen.

    Door: DS20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Salontafel

    Tot 2 keer toe een beschadigde tafel geleverd gekregen. De 1 was nog meer beschadigd dan de ander. Vervolgens staat de 2e geleverde tafel al 2 weken hier omdat er elke keer iets mis gaat met hun retour procedure. We mailen en bellen bijna dagelijks met Home24 en er gebeurd nog steeds niks. Om gek van te worden! Op de mail wordt niet eens gereageerd. Volgens hun omdat ze het erg druk hebben.
    Mensen kijk uit en bestel niet bij Home24, zij hebben het allemaal echt niet op orde! Wij bestellen in ieder geval NOOIT meer iets bij Home24.

    Door: Arthur Feijen03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Home24 actief?

    Home24 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.