NederlandReview

    Ervaringen Home24

    Home24 is een online shop voor een uiteenlopend assortiment van meubels, lampen, woonaccessoires en nog vele andere producten. Het is dé alles-in-1-shop bij uitstek. Het groeiende assortiment biedt een ruime keuze voor elke smaak op het gebied van wonen, maar ook voor in de tuin. Voor ieder wat wils dus. Het enorme assortiment wordt ook nog eens kracht bij gezet door de snelle en gratis levering van de producten van Home24.

    Met mooie, professionele foto’s van het assortiment en de gedetailleerde productbeschrijvingen word je goed ingelicht over de producten voor je een keuze maakt. Het assortiment biedt zowel jong en hip, als klassiek en modern. Voor elk budget en inrichtingsadvies zijn er producten te vinden die helemaal passen bij jouw woonstijl.

    Wat biedt Home24?

    Home24 biedt een groot assortiment in producten in de woon- en tuinbranche. Het assortiment bestaat uit lampen, accessoires, producten voor keuken, huishouden en de tuin, allemaal te bestelling via de webwinkel. Ook bieden ze een pagina waarop inspiratie te vinden is. Wil je graag een ander interieur of andere tuinproducten, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Dan kun je je op deze pagina laten inspireren.

    Welcome to home24!

    Wat belooft Home24?

    Home24 biedt vier voordelen voor hun klanten:
    - Gemakkelijk en snel meubels kopen vanuit thuis:
    Vaak moet iedereen die op zoek is naar meubels naar een woonboulevard, daarbij komt het organiseren van een vrachtwagen vooraf en dan ook nog door het verkeer. Dat is voorbij wanneer je bestelt bij Home24. Door de eenvoudige navigatie, duidelijke bedieining en snelle bestelling heb je in een oogwenk wat je hebben wilt. Bij Home24 heb je de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden en worden de producten gratis geleverd.

    De betaalmogelijkehden zijn:
    o Creditcard;
    o iDeal;
    o Paypal.

    - Ruime keuze in producten

    Met producten van honderden fabrikanten bestaat het assortiment uit meubels, lampen en woonaccessoires van grote internationale merken als:
    o Topstar;
    o Rauch;
    o ArteM;
    o Leonardo;
    o En vele andere.

    Daarnaast zijn er ook veel exclusieve labels zoals Flos en Alessi.

    - Gratis levering aan huis

    Verzendkosten kent Home24 niet, dus ook geen minimale bestelprijzen. Hoe duur het product of hoe groot u bestelling ook is, levering aan huis is gratis.

    - Uitgebreide persoonlijke service:
    Home24 heeft een betrouwbare klantenservice die graag antwoord geven op alle vragen over hun woon- en tuinproducten.

    Aanbiedingen bij Home24

    Omdat Home24 voor elk budget mooie producten heeft, zijn er ook altijd prachtige producten in de aanbieding. Zo zijn er ook producten voor de kleine portemonnee die in het oog zullen springen.

    Keurmerken en registratie van Home24

    De website van Home24 heeft een EKOMI-keurmerk. EKOMI verzamelt beoordelingen van klanten die bij bedrijven een aankoop hebben gedaan. Het EKOMI-keurmerk geeft aan dat Home24 voldoet aan de voorwaarden van het keurmerk. Daarnaast hebben ze ook het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, waarmee ze aangeven dat ze een betrouwbare website zijn.

    Hoe gaat Home24 om met vragen en klachten?

    Heeft u vragen of klachten over producten die u ontvangen heeft? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Home24. De betrouwbare klantenservice is via het contactformulier op de website te bereiken.

    Geef je mening over Home24

    Heb je ervaring met producten van Home24? Of heb je inspiratie voor je nieuwe interieur kunnen putten uit de website? Laat dan hier je mening achter. Zo laat je andere weten wat je van de service en producten van Home24 vindt.

    Goed bedrijf? Leuke meubels en stoelen? Makkelijk bestellen of niet? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij home24. Lees reviews bij NederlandReview

    Home24
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Home24

    Uw beoordeling

    nieuw interieur

    Voor een interieur vernieuwing allerlei dingetjes gekocht bij home 24.
    Ze hebben veel te kiezen in " mijn smaak " en ik vond de prijs echt meevallen.

    Alles werd keurig geleverd en ik ben zeer tevreden!

    Door: Melany20-01-2017
    Hans10-04-2020

    Ik heb nu sinds 2016 een relax-fauteuil (Laurenzo) in huis, De fauteuil is niet meer om aan te zien, de zitting daar voel je het frame en in de rugleuning voel je proppen schuimrubber (of wat daar in mag zitten) de armleuningen zijn flubdingen die alle kante uithangen. Kortom...als Ik de fauteuil op straat zet met een bord "gratis" dan loopt iedereen voorbij. Dit was voor mij een grote miskoop en vooral voor iemand die moet rondkomen van een pensioentje.

    Joney Wielens17-06-2020

    Idd, zelfde probleem hier en nu niet thuis geven

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prachtige Lamp gekocht met vette korting

    Ik had al een mooie lamp op het oog, voor boven de eettafel. En nu zat daar een vette korting op, want het is kennelijk Sale bij Home 24. Blij mee!!

    Door: Saskia18-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Klerenkast

    Had een klerenkast besteld. Deze werd geleverd, maar de bezorger zei al gelijk dat de kast beschadigd was,toen hij hem bij de loods op moest halen. Daar werdt gezegd rij maar gewoon naar de klant. Natuurlijk heb ik de kast niet geaccepteerd. Kan toch niet dat ze op de loods gewoon zeggen tegen de bezorger even goed meenemen. Paar dagen later werd ik gebeld door home 24, wat ik met de kast wou. Geld terug gevraagd, en 5 dagen later werdt het terug gestort.

    Door: Robin de Jong01-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    TV kast

    Zo ongeveer alle onderdelen van de kast die we bij Home24 hebben besteld, waren beschadigd. De 'klanten'service gebeld. Daar bleek dat niet alleen het product, maar ook de service weinig voorstelt: de dame in kwestie was niet bereid mee te denken over een passende oplossing. Het terugsturen van alle rommel moeten we zelf regelen, geld terugstorten gebeurt 'later'. Voor mij geldt: ik doe geen bestellingen meer bij Home 24 en raad iedereen ook aan om daar goed over na te denken. Ben je bereid een slecht product én slechte service te accepteren?

    Door: A. Holleman26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schuifdeurkast Quadra

    I have been waiting for my closet for 7 months!!!
    In those 3 months, it happened 3 times the package was damaged by the courier!!!!!!!!

    Door: Leo17-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Garderobekast

    Klantenservice: slecht bereikbaar, niet oplossingsgericht en daarmee gelijk niet klantvriendelijk! Jammer om in zo leuke winkel de klantenservice op zo lage niveau te hebben.

    Door: Olga Bessova08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Spiegelkastje badkamer

    Vreselijk bedrijf we kopen er nooit meer begin april een kastje besteld en betaald en nu is het juni en nog niet ontvangen,na mening e-mails en telefoontjes geprobeerd maar er wordt niet opgenomen.mensen niet kopen het zijn oplichters.

    Door: M.Zandee14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nachtkastjes

    Wat een bagger bedrijf!!
    2 nachtkastjes besteld en wacht nog steeds.
    Contact is er niet te krijgen via telefoon of mail, want reageren doen ze gewoon niet. Gevolg... ik ben gewoon mijn geld kwijt
    Vieze oplichters daar
    Ik bestel hier NOOIT weer

    Door: Marijke Van putten29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Potplant uiengras kunststofgroen ( bestelnummer 1009564510)

    Wat en slecht bedrijf !!!!!!
    Dit artikel ( potplant) besteld en betaald met een tegoedbon
    De tegoedbon ontvangen, vanwege div mankementen en beschadigingen van een badkamer kast
    De levering zou 2 a 3 dagen duren..............
    Wacht nog steeds, telefonisch kontakt is niet mogelijk en mails wordt niet gereageerd
    Mocht dit review worden gelezen door home 24.......ik wil het artikel dat ik besteld heb en anders het geld t.w.v de tegoed bon retour !!!!!!!

    Door: Yvonne Soplanit27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    diverse meubelen

    Waardeloos bedrijf. Niet te bereiken en ik heb op diverse forums al gereageerd. Altijd bericht van juffrouw Bernadette met een telefoonnummer er bij wat afgesloten is. Wij bestellen er NOOIT meer dat is zeker. Ook de beloofde korting hanteren ze niet, dus achteraf altijd duurder als wat ze beloven. Waardeloze (Duitse) firma....

    Door: Angelo Waterschoot25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Verschillende

    Van de 4 bestelde producten ging er maar met eentje de levering goed. Voor de overige 3 bestellingen zo vaak aan de telefoon gewacht ( elke keer minimaal 30 minuten) en de klantenservice service wist geen enkele keer iets te vertellen over de stand van zaken. Om een lang verhaal kort te maken: WAARDELOOS. NOOİT MEER HOME 24

    Door: Zafer16-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Hoekbank Capstone

    Dramatisch, op 12 januari 2021 bestel je een bank, uit voorraad, met een levertijd van 2-3 weken, en bijna een half jaar later, na veel klantenservice contact waar de boodschap steeds was "ja het komt er binnen twee weken aan", kan ik nog steeds niet zitten.

    Door: Kai van Eekelen06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bank

    Bestelling 1009204338
    04.03.2020 - geplaatst
    29.03.2020 - klaar voor verzending
    13.04.2020 - ontvangen maar...
    De bank bestaat uit twee: linkse en rechtse. Home24 heeft twee keer rechts opgestuurd! Dat is geen vergeten schroef of verkeerde poot of weet ik veel die per toeval verstuurd is (niet) geweest. Dat zijn maar twee en groot delen van 2x2 meters elke en toch is het misgegaan bij Home24!
    15.04.2020 - via Facebook contact - geen antwoord
    15.04.2020 - via email - geen antwoord
    21.04.2020 - gebeld (20 minuten aan de lijn gehangen) - nu moet verkeerde delen opgehaald worden (die nu helft van de ruimte van de kamer nemen), maar Home24 weet nog niet wanneer. Nieuwe levering is nog over een maand!!!
    22.04.2020 - nog geen bevestiging van de ophaling of een nieuwe order

    Service van Home24 is verschrikkelijk, ze zijn niet in staat om juiste bestelling te versturen, terwijl de prijs van een bank 1000EUR is, alles is ontzettend traag. Denk maar twee keer of je bij hun iets wilt bestellen.

    to be continued....

    Door: Alexey22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zweefdeurkast Quadra

    Levertijd is enorm lang. In januari heb ik mijn kledingkast besteld. Nu (april) nog steeds geen complete kast binnen. Klantenservice is enorm slecht en het bedrijf denkt alleen aan hun eigen belangen. Onprofessionele mails terug en ik moest zelf achter alles aan gaan. Nogmaals; voorkomen ellende en bestel niet bij home24!

    Door: A.14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Home24 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Home24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Home24 actief?

    Home24 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.