Home24

3.9
5.1

Bestellen

3

Service

4.6

Prijs

3

Levering

45.3%

Zou hier weer kopen

Home24

Home24 is een online shop voor een uiteenlopend assortiment van meubels, lampen, woonaccessoires en nog vele andere producten. Het is dé alles-in-1-shop bij uitstek. Het groeiende assortiment biedt een ruime keuze voor elke smaak op het gebied van wonen, maar ook voor in de tuin. Voor ieder wat wils dus. Het enorme assortiment wordt ook nog eens kracht bij gezet door de snelle en gratis levering van de producten van Home24.

Met mooie, professionele foto’s van het assortiment en de gedetailleerde productbeschrijvingen word je goed ingelicht over de producten voor je een keuze maakt. Het assortiment biedt zowel jong en hip, als klassiek en modern. Voor elk budget en inrichtingsadvies zijn er producten te vinden die helemaal passen bij jouw woonstijl.

Wat biedt Home24?

Home24 biedt een groot assortiment in producten in de woon- en tuinbranche. Het assortiment bestaat uit lampen, accessoires, producten voor keuken, huishouden en de tuin, allemaal te bestelling via de webwinkel. Ook bieden ze een pagina waarop inspiratie te vinden is. Wil je graag een ander interieur of andere tuinproducten, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Dan kun je je op deze pagina laten inspireren.

Wat belooft Home24?

Home24 biedt vier voordelen voor hun klanten:
-    Gemakkelijk en snel meubels kopen vanuit thuis:
Vaak moet iedereen die op zoek is naar meubels naar een woonboulevard, daarbij komt het organiseren van een vrachtwagen vooraf en dan ook nog door het verkeer. Dat is voorbij wanneer je bestelt bij Home24. Door de eenvoudige navigatie, duidelijke bedieining en snelle bestelling heb je in een oogwenk wat je hebben wilt. Bij Home24 heb je de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden en worden de producten gratis geleverd.

De betaalmogelijkehden zijn:
o    Creditcard;
o    iDeal;
o    Paypal.

-    Ruime keuze in producten

Met producten van honderden fabrikanten bestaat het assortiment uit meubels, lampen en woonaccessoires van grote internationale merken als:
o    Topstar;
o    Rauch;
o    ArteM;
o    Leonardo;
o    En vele andere.

Daarnaast zijn er ook veel exclusieve labels zoals Flos en Alessi.

-    Gratis levering aan huis

Verzendkosten kent Home24 niet, dus ook geen minimale bestelprijzen. Hoe duur het product of hoe groot u bestelling ook is, levering aan huis is gratis.

-    Uitgebreide persoonlijke service:
Home24 heeft een betrouwbare klantenservice die graag antwoord geven op alle vragen over hun woon- en tuinproducten.

Aanbiedingen bij Home24

Omdat Home24 voor elk budget mooie producten heeft, zijn er ook altijd prachtige producten in de aanbieding. Zo zijn er ook producten voor de kleine portemonnee die in het oog zullen springen.

Keurmerken en registratie van Home24

De website van Home24 heeft een EKOMI-keurmerk. EKOMI verzamelt beoordelingen van klanten die bij bedrijven een aankoop hebben gedaan. Het EKOMI-keurmerk geeft aan dat Home24 voldoet aan de voorwaarden van het keurmerk. Daarnaast hebben ze ook het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, waarmee ze aangeven dat ze een betrouwbare website zijn.

Hoe gaat Home24 om met vragen en klachten?

Heeft u vragen of klachten over producten die u ontvangen heeft? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Home24. De betrouwbare klantenservice is via het contactformulier op de website te bereiken. 

Geef je mening over Home24

Heb je ervaring met producten van Home24? Of heb je inspiratie voor je nieuwe interieur kunnen putten uit de website? Laat dan hier je mening achter. Zo laat je andere weten wat je van de service en producten van Home24 vindt.

Goed bedrijf? Leuke meubels en stoelen? Makkelijk bestellen of niet? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij home24. Lees reviews bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (53)

Anderen bekeken ook