Hockeyhuis.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hockeyhuis.nl

De Nederlandse hockeyers, en dan met name de dames, doen het de laatste jaren erg goed. Daarom is hockey zijn tuttige imago wat ontgroeid en is de sport steeds populairder geworden. maar waar kun je nou de allerbeste hockeyspullen vinden? Één van de winkels die zich richt op hockeybenodigdheden is Hockeyhuis.nl. Maar wat kun je nou verwachten van de kwaliteit van hun hockeytassen? Zullen die hockeysticks nou echt wel zo stevig zijn, of zullen ze breken in het heetst van de strijd? Zullen je nieuwe hockeyschoenen voor de volgende wedstrijd bezorgd worden? En wat voor een klantenservice kunnen jij en andere klanten van Hockeyhuis.nl verwachten? De enige manier om hier eerlijke antwoorden op te krijgen is via echte klanten van Hockeyhuis.nl. Lees hun ervaringen om te ontdekken wat Hockeyhuis.nl echt voor een winkel is. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen in je beslissing wel of niet bij Hockeyhuis.nl te winkelen.


Over Hockeyhuis.nl

Hockeyhuis.nl is een winkel die hockeyspullen verkoopt. Er zijn hockeyspullen voor zowel indoor als outdoor. Dus of je nou een training hebt in een zaal of juist een grote wedstrijd op het grasveld buiten in de kou, Hockeyhuis.nl heeft vast wel wat hockeyspullen voor je. Zo zijn er bijvoorbeeld hockeysticks zoals keepersticks, zaalhockeysticks, kunststof hockeysticks, junior hockeysticks, veldhockeysticks, senior hockeystocks, houden hockeysticks en nog veel meer. Het is dus maar net welk materiaal en gebruik jij het prettigste vind. Ook zijn er natuurlijk hockeyschoenen verkrijgbaar. Met pijnlijke schoenen kun je je immers niet goed concentreren op de wedstrijd of oefeningen. Er zijn veldschoenen en zaalschoenen dus er is schoeisel voor iedere ondergrond. Ook is er hockeykleding zoals thermokleding, keeperskleding en KNHB kleding voor dames, heren, jongens en meisjes. Hockey kan best gevaarlijk zijn en die puck kan behoorlijk hard aankomen. Daarom is wat bescherming geen overbodige luxe. Hockeyhuis.nl heeft hockeybitjes, winterhandschoenen, hockeyhandschoenen, hockeymaskers en scheenbeschermers. Dan is er nog een speciale categorie voor keepers. Zij kunnen kiezen uit bodyprotectors, helmen, elleboogbeschermers, legguards, handschoenen enzovoort. En als laatste zijn er nog accessoires zoals stopwatches, aanvoerdersbanden, sokophouders, ijsgels, grips, bandages, bidons, hockeyballen en trainingsaccessoires. Je moet je spullen natuurlijk nog wel even naar het veld slepen. Dat kun je doen met één van Hockeyhuis.nl’s rugtassen, keeperstassen, sticktassen of schoudertassen.
Diensten van Hockeyhuis.nl

Je kunt, net als bij vele webshops, je hockeystick of hockeyschoenen online bestellen en ze laten bezorgen door een Hockeyhuis.nl bezorgservice. Ook is er een Hockeyhuis.nl klantenservice om je te helpen als er een probleem ontstaat en je hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Hockeyhuis.nl

Speel jij al hockey en gebruik je daarbij een bitje of hockeystick van Hockeyhuis.nl? Dan willen wij graag horen wat jij over Hockeyhuis.nl te zeggen hebt. Hoe bevalt de hockeykleding van Hockeyhuis.nl je? Zorgt hun bescherminge kleding ervoor dat je niet gewond raakt als de puk per ongeluk tegen je aan komt? Geven hun hockeyschoenen genoeg grip? Bezorgde de bezorgservice van Hockeyhuis.nl je nieuwe hockeytas wel voor de volgende training? En hoe behandelde de klantenservice van Hockeyhuis.nl je toen je ze een vraag wilde stellen? Vertel ons alles en laat een review over Hockeyhuis.nl achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)