Historia

Alle reviews

Historia

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement Histora Magazine

  Ik ben nu lid sinds 2014.
  Altijd ben ik een groot fan geweest. Mooie verhalen en leuke feiten over veel uiteenlopende onderwerpen.

  Maar sinds het afgelopen jaar komen er steeds meer artikelen in die gericht zijn om de blanken te demoniseren. Artikelen over hoe 'slecht' de blanken eigenlijk wel niet waren. En geen artikelen over andere rassen of volken. Enkel over blanken. Ook het taalgebruik is duidelijk tégen de blanke mens gericht. Vroeger was het een neutraal krantje. Nu wordt het steeds meer racistisch tegen blanken.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

ProbeerNu.nl
13 reviews

ProbeerNu.nl: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

VI - voetbal international
5 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Historia

Ben jij gek van geschiedenis en lees je er graag over? Lees hier de reviews van andere lezers die een abonnement hebben bij het tijdschrift Historia. En wat vind jij van het magazine Historia? Is het historisch kloppend, diepgaand of is het meer een populair wetenschappelijk tijdschrift? Vertel ons ook wat jouw ervaringen zijn met de levering van het tijdschrift aan huis en de digitale versie. Zet ook jouw eigen mening over het tijdschrift en de service van Historia op NederlandReview. Met betrouwbare recensies en ervaringen kunnen wij bij NederlandReview zorgen voor een beter inzicht in diensten en kwaliteit van producten van Nederlandse bedrijven en online diensten. 

Over Historia
‘Historia brengt geschiedenis tot leven’, is het motto van dit meest toonaangevende historische magazine van Nederland en België. In ruim 116 pagina’s lees je over de belangrijkste veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en krijg je spannende verhalen te lezen over internationale conflicten, misdaad, ontdekkingsreizen, architectuur en legendarische personen. Let op: de website van het magazine Historia heet Historianet.nl.  

Geschiedenis is tegenwoordig populair. Met de nieuwe ‘canon van de Nederlandse geschiedenis’ heeft het vakgebied een boost gekregen en steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in andere culturen van lang geleden. Ook films en series over historische personages of strijdslagen zijn erg populair, zoals bij Netflix en HBO series als Marco Polo of Outlander te zien is en kostuumdrama’s zoals ‘Elizabeth’ of ‘Gladiator’. 

Wil jij meer weten over de Amerikaanse burgeroorlog of juist over de ontwikkeling van de fiets? Het tijdschrift Historia beschrijft alles in artikelen met mooie, grote afbeeldingen, tekeningen en tijdslijnen in hun tijdschrift. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld legeracties in de woestijn, portretten van uitstervende culturen, Eyptische geschiedenis, ridders en de tweede wereldoorlog.

De website van Historia is historianet.nl en is helemaal up to date met grote, aansprekende foto’s en afbeeldingen en artikelen over oorlog, techniek, beschavingen, wetenschap en met fotogalerijen in kleur en zwart-wit. Sommige artikelen kun je downloaden als pdf zoals een artikel in een serie over de eerste wereldoorlog. De onderwerpen gaan ook over modernere geschiedenis zoals de koude oorlog en de CIA.

Maar de meeste artikelen gaan over oudere geschiedenis zoals de oude beschavingen van de Grieken, Egyptenaren, Romeinen en de Vikingen. Of het gaat over techniek van machines, bouwwerken en industrie. Weet jij wat de is de grootste helikopter aller tijden is of hoe oud de graafmachine is? Historia magazine geeft er antwoord op. Alleen als je een abonnement hebt krijg je toegang tot alle artikelen. Laat NederlandReview vooral weten waar jij over gelezen hebt en of het was wat je verwachtte.

 

 

Diensten
Het tijdschrift Historia verschijnt om de 6 weken. Je krijgt 9 nummers voor 47,50euro met een looptijd van 12 maanden en 18 nummers voor 69,50 euro. Losse nummers van tijdschrift Historia kosten 6,95. Met een abonnement kun je Historia ook gratis online lezen. Het tijdschrift krijg je automatisch thuisbezorgd. Je krijgt ook een welkomstcadeau zoals een wifi smartcamera of gratis 6-delige WO II dvd box en soms korting. 

Service en contact
De klantenservice van Historia is bereikbaar op dit adres:

Postbus 7130
4800 GC Breda

Je vragen over een abonnement kun je sturen naar het emailadres abo.historia@vipmedia.nl
Het telefoonnummer is: 076 - 850 70 16.

Voor België is de klantenservice:

Meereigen 169
2170 Merksem
En het e-mailadres abo.historia@vipmedia.nl. Telefoonnummer: 03 - 226 26 34.

Heb jij een abonnement op Historia?
Deel je ervaringen in een recensie op NederlandReview!

Lees hier betrouwbare recensies van geschiedenisfanaten over Historia magazine. Plaats ook jouw mening over het tijdschrift en artikelen van Historia.

}