NederlandReview

  Ervaringen Historia

  Ben jij gek van geschiedenis en lees je er graag over? Lees hier de reviews van andere lezers die een abonnement hebben bij het tijdschrift Historia. En wat vind jij van het magazine Historia? Is het historisch kloppend, diepgaand of is het meer een populair wetenschappelijk tijdschrift? Vertel ons ook wat jouw ervaringen zijn met de levering van het tijdschrift aan huis en de digitale versie. Zet ook jouw eigen mening over het tijdschrift en de service van Historia op NederlandReview. Met betrouwbare recensies en ervaringen kunnen wij bij NederlandReview zorgen voor een beter inzicht in diensten en kwaliteit van producten van Nederlandse bedrijven en online diensten.

  Over Historia

  ‘Historia brengt geschiedenis tot leven’, is het motto van dit meest toonaangevende historische magazine van Nederland en België. In ruim 116 pagina’s lees je over de belangrijkste veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en krijg je spannende verhalen te lezen over internationale conflicten, misdaad, ontdekkingsreizen, architectuur en legendarische personen. Let op: de website van het magazine Historia heet Historianet.nl.

  Tv serie Marco Polo 

  Geschiedenis

  is tegenwoordig populair. Met de nieuwe ‘canon van de Nederlandse geschiedenis’ heeft het vakgebied een boost gekregen en steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in andere culturen van lang geleden. Ook films en series over historische personages of strijdslagen zijn erg populair, zoals bij Netflix en HBO series als Marco Polo of Outlander te zien is en kostuumdrama’s zoals ‘Elizabeth’ of ‘Gladiator’.

  Wil jij meer weten over de Amerikaanse burgeroorlog of juist over de ontwikkeling van de fiets? Het tijdschrift Historia beschrijft alles in artikelen met mooie, grote afbeeldingen, tekeningen en tijdslijnen in hun tijdschrift. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld legeracties in de woestijn, portretten van uitstervende culturen, Eyptische geschiedenis, ridders en de tweede wereldoorlog.

  De website van Historia is historianet.nl en is helemaal up to date met grote, aansprekende foto’s en afbeeldingen en artikelen over oorlog, techniek, beschavingen, wetenschap en met fotogalerijen in kleur en zwart-wit. Sommige artikelen kun je downloaden als pdf zoals een artikel in een serie over de eerste wereldoorlog. De onderwerpen gaan ook over modernere geschiedenis zoals de koude oorlog en de CIA.

  Maar de meeste artikelen gaan over oudere geschiedenis zoals de oude beschavingen van de Grieken, Egyptenaren, Romeinen en de Vikingen. Of het gaat over techniek van machines, bouwwerken en industrie. Weet jij wat de is de grootste helikopter aller tijden is of hoe oud de graafmachine is? Historia magazine geeft er antwoord op. Alleen als je een abonnement hebt krijg je toegang tot alle artikelen. Laat NederlandReview vooral weten waar jij over gelezen hebt en of het was wat je verwachtte.

  Diensten

  Het tijdschrift Historia verschijnt om de 6 weken. Je krijgt 9 nummers voor 47,50euro met een looptijd van 12 maanden en 18 nummers voor 69,50 euro. Losse nummers van tijdschrift Historia kosten 6,95. Met een abonnement kun je Historia ook gratis online lezen. Het tijdschrift krijg je automatisch thuisbezorgd. Je krijgt ook een welkomstcadeau zoals een wifi smartcamera of gratis 6-delige WO II dvd box en soms korting.

  Service en contact

  De klantenservice van Historia is bereikbaar op dit adres:

  Postbus 7130
  4800 GC Breda

  Je vragen over een abonnement kun je sturen naar het emailadres abo.historia@vipmedia.nl
  Het telefoonnummer is: 076 - 850 70 16.

  Voor België is de klantenservice:

  Meereigen 169
  2170 Merksem
  En het e-mailadres abo.historia@vipmedia.nl. Telefoonnummer: 03 - 226 26 34.

  Heb jij een abonnement op Historia?

  Deel je ervaringen in een recensie op NederlandReview!

  Lees hier betrouwbare recensies van geschiedenisfanaten over Historia magazine. Plaats ook jouw mening over het tijdschrift en artikelen van Historia.

  Historia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Historia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Historia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Historia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Historia actief?

  Historia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Historia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.