Hismith.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hismith.nl

Ben je zoekende naar een webwinkel waar je seksmachines kunt kopen? Hismith.nl maakt dat via haar website mogelijk. Bekijk wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dat doe je via dit platform van NederlandReview.  


Wat is Hismith.nl?

 


Hismith.nl is een webwinkel waar je seksmachines kunt kopen. Volgens het bedrijf gaat het hier om de beste en meest krachtige seksmachines die er in de wereld te verkrijgen zijn. Het bedrijf heeft in hun warehouse een showroom. Daar kun je de producten bekijken en eventueel de speeltjes mee naar huis nemen. Mocht je een product willen bestellen of zien wat er in voorraad is kun je uit een hoofdcategorie kiezen. Dit zijn SEKSMACHINES, Premium Seksmachine, Basic Seksmachines, OPZETSTUKKEN, Sekspoppen, Sextoys en Drogisterij. Je kunt er onder andere artikelen bestellen zoals dildo’s, sextoys voor mannen, vibrators, unisex artikelen, masturbators, penispompen, kunstvagina’s en sekspoppen.  


Contactinformatie

 


Wil je contact opnemen met Hismith? Het adres is: Industrieweg 46-B, 2382 NW in Zoeterwoude. Je kunt op diverse manieren betalen. Op het moment van schrijven zijn de betaalmethodes iDEAL, Credit Card, PayPal, Bancontact, Apple Pay en Klarna. Je kunt telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +316 44 151 251. Je kunt een e-mail sturen naar support@hismith.nl.  


Bestellen

 


Wil je iets bestellen bij Hismith.nl? Dit is met enkele stappen mogelijk. Selecteer allereerst het product of de producten die je wilt aanschaffen. Je doet de aankopen in de online winkelwagen. Mocht je meerdere artikelen willen bestellen dan kun je bij meerdere producten op toevoegen klikken. Kies vervolgens op doorgaan naar betalen. Hierna kun je gewenste leveringswijze kiezen. Als laatste kies je de gewenste betaalmethode. Om het geheel officieel af te ronden dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Het is wel verstandig om nog even de juistheid van de bestelling te controleren. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de bestelling per e-mail. Je zult de factuur per e-mail ontvangen en kunt deze terugzien in je account (mits je deze hebt aangemaakt). Vervolgens ontvang je de tracking gegevens waarmee je de bestelling kunt volgen.  


Verzending & bezorging

 


Binnen Nederland en België word je bestelling gratis bezorgd bij een bestelling van minimaal € 25,- inclusief BTW. Mocht je een bestelling onder de € 25,- doen dan zijn de kosten voor verzending € 5,99. Voor de rest van de wereld wordt minimaal €9.95 incl. BTW aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen die voor 17:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag worden verzonden. Mocht het zo zijn dat deze door PostNL worden vervoerd dan heb je de bestelling volgens het bedrijf de volgende dag in huis.  


Klachten

 


Mocht je een klacht hebben, dan dien je dit in eerste instantie via de e-mail door te geven. Het e-mail adres dat je hiervoor kunt gebruiken is support@hismith.nl. Het bedrijf stelt dat de consument binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op de klacht zal ontvangen. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kan de Geschillencommissie Thuiswinkel www.sgc.nl wellicht uitkomst bieden. Het is eveneens mogelijk om je klacht voor te dragen bij de Geschillencommissie van het Europees ODR Platform.   


Welke klantervaringen zijn er bij Hismith.nl?

 


Ben je klant bij Hismith.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Hismith.nl gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten bij Hismith.nl? Ga je in de toekomst vaker een aankoop bij Hismith.nl doen? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Hismith.nl te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw opgedane kennis blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)