Hilox Lighting

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hilox Lighting

Je hebt natuurlijk binnen in huis licht nodig, maar ook daarbuiten is goede verlichting van belang. Wie goed verlicht wil zijn in de auto, tijdens het hardlopen of als je buiten met de hond loopt, dan kun je eens bij Hilox Lighting kijken. Maar wat zal de kwaliteit van hun ledverlichting nou eigenlijk zijn? Zullen die remlichten en achterlichten wel goed te zien zijn voor de bestuurder achter je? Zal het lang duren voor de verlichte halsband voor je hond thuis wordt bezorg door de bezorgservice van Hilox Lighting? En wat voor een klantenservice zal deze winkel uit de lichtstad nou eigenlijk verlenen als het achterlicht van je mountainbike niet werkt? Alleen mensen die al verlichting van Hilox Lighting hebben kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een aardige indruk van Hilox Lighting te krijgen. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat verlichting kopen bij Hilox Lighting nou eigenlijk inhoudt.


Over Hilox Lighting

Hilox Lighting is een elektronicabedrijf dat speciale ledverlichting aanbiedt. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en ze zeggen dan ook met trost uit de lichtstad te komen. Philips is daar immers ook groot geworden. Ze hebben een eigen kijk op licht, techniek en service. Ze zeggen dan ook zelfs dé webshop voor Xenon en Led te zijn in Nederland en België. Je kent ze misschien wel van bladen zoals Autoweek of Motor-Magazine. Ze hebben allerlei soorten verlichting. Er is een grote categorie automotive waarin dimlichten en grootlichten natuurlijk een grote plek innemen. Dan zijn misschien wel de belangrijkste lichten voor je auto al komt het knipperlicht ook in de buurt. Verder hebben ze nog mistlichten, remlichten, stadslichten, achterlichten, dagrijverlichting, parkeerlichten en binnenverlichting. Je kunt hierbij denken aan steekfittingen van led of Evolution II Grey of Black van Xenon. Als tweede is er de categorie sport. Natuurlijk moet bijvoorbeeld je mountainbike of gewone fiets een voorlicht en achterlicht hebben, vooral als je vaak in het donker fiets. Maar ook als je aan het hardlopen of hiken bent kun je misschien wel een hoofdlamp of zaklamp gebruiken voor het geval je verdwaald. Voor thuis en op kantoor hebben ze dan weer starterkits met wifi box en/of afstandsbediening maar ook losse lampen, multicolor ledlampen voor op tafel en keukenverlichting. Je kunt er zelfs elektrische peper- en zoutmolens vinden. Mocht je vaak ’s avonds nog met de hond naar buiten moeten, dan wil je dat niet alleen jij goed zichtbaar bent maar ook je geliefde viervoeter. Daarom hebben ze verlichte hondenriemen, halsbanden en tuigjes. De halsbanden zijn ook te verkrijgen in een waterproof of spatwaterdichte uitvoering. Zichtbaar willen zijn geldt eigenlijk ook als je op een paard zit. Daarom hebben ze led frontriemen en beenbanden. Je gaat dus in alle gevallen goed verlicht over straat.De verlichte halsbanden die Hilox Lighting aanbiedt.


Diensten van Hilox Lighting

Alle ledverlichting en verlichting van Xenon kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Hilox Lighting zal de ledverlichting dan netjes bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een Hilox Lighting klantenservice die je kan helpen als je achterlicht of koplamp het niet goed wil doen wat je ook probeert.


Klachten, Complimenten en Tips voor Hilox Lighting

Heb jij al verlichting van Hilox Lighting in huis of in je auto? Dan horen wij natuurlijk graag alles over jouw ervaring met deze verlichtingexpert. Schrijf je eigen Hilox Lighting review om ons te laten weten wat jouw mening over Hilox Lighting en hun ledverlichting en Xenon verlichting nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

H7 Xenon lamp

Bestellen en betalen gaat prima, volgens de website voor 16 uur besteld, morgen in huis. Niet dus 5 dagen later pas :(. Even een belletje gepleegd naar het bedrijf maar wordt niet opgenomen ivm corona alsof je corona kan doorgeven door de telefoon. Je zou ergens kunnen chatten maar er ontbreekt elk nummer. Slechte service, nooit weer iets bestellen.

W

Wieten

09-04-2021

0