NederlandReview

  Ervaringen Het Financieele Dagblad

  Voor wie geïnteresseerd is in nieuws dat vooral op economie en het bedrijfsleven is toegespitst, is er Het Financieele Dagblad. Van actueel internationaal en nationaal beursnieuws tot vacatures in de economische en financiële wereld: Het Financieele Dagblad en FD.nl willen op alle aspecten van de zakelijke markt thuis zijn. Maar hoe goed slagen zij daarin? Is het verstandig om een abonnement te nemen op Het Financieele Dagblad? Sowieso is het natuurlijk slim om te beginnen met een proefabonnement. Lees hier de reviews van echte abonnees van het FD!

  Over Het Financieele Dagblad

  Het Financieele Dagblad, ook wel verkort tot FD, is één van de oudste dagbladen van Nederland. De krant ontstond in de Tweede Wereldoorlog, in 1943, uit een verplichte fusie tussen het Amsterdamsch Effectenblad en De Dagelijkse Beurscourant. Maar eigenlijk was het een voortzetting van de Prys-Courant der Effecten, die al in 1796 werd gesticht als de eerste ‘regelmatig verschijnende, zelfstandig gepubliceerde, officële effectenprijscourant’ in Nederland.

  Tegenwoordig bestaat Het Financieele Dagblad uit meerdere onderdelen, zoals zaterdageditie FD Weekend, glossy magazine FD Persoonlijk, het magazine FD Outlook, de FD Stijlgids, FD.nl, de app FD e-paper, de Digikrant en de FD Nieuwsbrief, die maar liefst drie keer per dag verschijnt, FD Events, FD Wijnen en online platform Energeia.nl.

  Jan Bonjer, hoofdredacteur Het Financieele Dagblad

  Diensten van Het Financieele Dagblad

  De krant richt zich vooral op de zakenwereld. Beleggers vinden er van oudsher allerlei informatie over en van de beurs, verder veel nieuwsberichten over de economie en het bedrijfsleven. De krant wordt op werkdagen uiterlijk om 7.00 uur bezorgd en op zaterdag uiterlijk om 7.30 uur.

  Na een vakantie hoef je niet thuis te komen bij een stapel ongelezen kranten met oud nieuws; je kunt de krant tijdelijk (minimaal vijf werkdagen) op een alternatief, Nederlands, adres laten bezorgen. Dus als je op vakantie bent in Nederland, dan kun je gewoon je eigen krant laten doorsturen! Helemaal geen zin in de krant tijdens je vakantie? Tijdelijk de bezorging van de krant stopzetten, kan ook.

  Tegenwoordig is Het Financieele Dagblad niet alleen meer op papier te lezen: ook online kunnen abonnees en andere geïnteresseerden terecht voor het nieuws van Het Financieele Dagblad op www.fd.nl. De hele krant online lezen kan voor abonnees op de website door in te loggen.

  Sinds 2007 verschijnt Het Financieele Dagblad op het inmiddels bekende zalmroze papier, waardoor het tussen de andere kranten in de winkel opvallend afsteekt. Een slimme zet in tijden van teruglopende oplages!

  Ook slim is het om nieuwe klanten aan te trekken met een proefabonnement. Zo’n abonnement is vaak erg voordelig en stopt automatisch. Je krijg er een FD Weekend en FD Persoonlijk bij en toegang tot FD.nl, inclusief het online archief van de krant.

  Complimenten, klachten, problemen, tips voor Het Financieele Dagblad

  Zijn er klachten of problemen ontstaan met Het Financieele Dagblad, dan zijn er verschillende wegen hoe de krant bereikt kan worden. Is er bijvoorbeeld een probleem met de bezorging, dan kan er onder andere online of telefonisch een bezorgklacht worden doorgegeven en worden verzocht om nabezorging. Eventuele nabezorging gebeurt op de eerstvolgende dag van postbezorging.

  Heb jij ervaring met Het Financieele Dagblad?

  Laat dan even een review achter om ervaringen en oordelen te delen. Als abonnee beschik je over belangrijke insiderkennis waar mensen die een abonnement op het FD overwegen, veel aan kunnen hebben. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de levering: is deze altijd op tijd? En in hoeverre vind je het nieuws in Het Financieele Dagblad betrouwbaar en actueel?

  Lees de beoordelingen van echte abonnees van Het Financieele Dagblad! Wat zijn hun ervaringen met de krant? Hoe vind je voordelig een proefabonnement?

  Het Financieele Dagblad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Het Financieele Dagblad

  Uw beoordeling

  Probleem zeer goed opgelost en gecompenseerd

  Verkeerde adres stond nog in systeem. Heel goed opgelost door klantenservice. Verder erg fijne krant.

  Door: Laurens Reulink 15-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zakelijk nieuws

  De enige serieuze krant voor zakelijk nieuws. Leest prettig en levering op de zaak altijd op tijd.

  Door: Annemiek Jongsma16-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Al jarenlang abonnee FD

  Al jarenlang abonnee van deze krant.
  Altijd op tijd geleverd, goede huisstijl en betrouwbaar nieuws.

  Door: Joris15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FD

  Ik koop mijn FD meestal bij een kiosk, ik vind het een betrouwbare krant en prettig om te lezen en bij te blijven voor het financieel nieuws.

  Door: J. Kraaij09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Essentiele krant

  Essentiele krant voor mij en mijn zaak om bij te blijven in het economisch nieuws.
  Actueel en goed geschreven.

  Door: B. Zuideveen21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geweldige krant met nuttig informatie

  Al jaren lees ik het Financieel Dagblad. Ben zelf belegger en uit deze krant haal ik grotendeels de informatie voor wat betreft beleggingen. Ook het gewone nieuws wordt gewoon vermeld, zij het wat minder. Soms vind ik het wel jammer dat ze zoveel aandacht besteden aan het financiële nieuws en minder aan 'overige' nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Het formaat van de krant is handig en hij is goed te lezen in het openbaar vervoer. Enige nadeel is dat ik nog steeds niet echt gewend ben aan de gekke kleur van het papier. Telkens weer vraag ik mij af waarom ze niet voor 'gewoon' krantenpapier kiezen in plaats van het roze. Maar ja, het leest er in ieder geval niet minder om. Ook vind ik de prijs aan de hoge kant.

  Door: Frits van Kooten17-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Het Financieele Dagblad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Het Financieele Dagblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Het Financieele Dagblad actief?

  Het Financieele Dagblad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Het Financieele Dagblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.