NederlandReview

  Ervaringen Heineken Store

  De webstore wel gevonden, maar de plek voor recensies nog niet? Nu wel! Welkom op de pagina waar je reviews van ervaringen kunt delen of de meningen en beoordelingen van anderen kunt lezen.

  Trouwe fans

  Ieder merk heeft wel zo zijn schare trouwe fans. Zij dompelen het liefste helemaal onder in de brand. Van sokken, tot onderbroek tot volledig ensemble. Bierliefhebbers kunnen zo bijvoorbeeld in stijl hun vertrouwde biertje drinken.

  Merch vs merchandise

  Eerlijk is eerlijk, eigenlijk is het eerste woord een afkorting van het tweede. Waar het om gaat is dat er vaak kwalitatief verschillende soorten fanartikelen verkrijgbaar zijn. Het goedkope gratis shirtje ten opzichte van die mooie polo die niet alleen in pasvorm, maar ook qua kwaliteit van de stof en print langer mee gaat. Kort door de bocht; fankleding waarmee je graag de deur uit gaat, in plaats van aan het klussen slaat. En die bestaat gelukkig. De ontwerpen en designs zijn een stuk volwassener en meer stylish. Wat wees eerlijk, dat stijlvolle windjack (of windstopper), mooie horloge of ander mooi ontworpen item draag je sneller naar die verjaardag dan dat reclameshirt. En bedenk je je binnenpret als die manchetknopen gezellig mee gaan naar kantoor. En je kind wordt ook gewoon vrolijker als je met een goed ontworpen baseball cap langs de zijlijn staat aan te moedigen tijdens de zaterdagochtendtraining met voetbal. Met bijpassende zonnebril en tanktop uiteraard.


  Bier brouwen van mout in een grote bierbrouwerij

  De experience in huis halen

  Een deel van de merchandise van biermerken, gaat vaak over de kroeg naar huis halen. Denk daarbij aan bierviltjes of coasters, pullen of pints (bierglazen), ice bucket of koelemmer, dienblad of tray, koelkastmagneten, buttons of pins, bar mat, bottle opener of flesopener, en natuurlijk mag skimmer (bierspatel) niet ontbreken om de schuimkop gelijk te strijken aan de rand van het glas. Afschuimen van de bierkraag zoals dat zo mooi heet. In bijbehorend waterbakje uiteraard. Allemaal items waar de echte fan zijn of haar hart bij kan ophalen en waardoor het thuis net zo gezellig wordt als in de buurtkroeg. Grootste verschil is dat je smartphone in zijn merch phonecase gewoon op de tafel kan blijven liggen. Je kunt je even een volleerde barman of barvrouw wanen.

  Heineken Store

  Dit is de officiële website van de Heineken merchandising. Hier vind je onder meer kleding, koffers en tassen, decoratie voor in huis, benodigdheden voor in de bar, gear, gadgets en cadeaus. Een sectie van de webshop is gericht op de Formule 1. Gelet wel; de website is in het Engels! Maar aangezien het kantoor gewoon in Amsterdam zit, zal de telefoon en mail wel gewoon in het Nederlands beantwoord worden.

  Reviews

  Is er een ‘man cave’ opgevrolijkt met een LED versie van het logo? Maak jij openlijk of stiekem de blits met je favoriete biermerk? Stropdas of cufflink? Deel hier jouw ervaring door een beoordeling te schrijven. Wat vind je van het ontwerp? Hoe zit het met de kwaliteit? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, is alles toen naar wens afgehandeld? Maar je kunt hier natuurlijk ook onder het genot van een fluitje de meningen en reviews van anderen lezen. Proost!

  Is dit de online place to be voor de echte Heineken-fan? Bevalt de merchandise? Lees hier meningen, ervaringen, beoordelingen en reviews. Of schrijf!

  Heineken Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  10

  Prijs

  6

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  mooie kwaliteit

  mooie kwaliteit van de hoodies die ik had besteld
  echt veel beter dan die troep die je in de toeristenwinkels vind! wel duurder maar dus ook beter

  Door: peter01-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Heineken Store

  Uw beoordeling