NederlandReview

  Ervaringen Harman Audio

  Ben jij altijd jaloers op de geluidskwaliteit van professionele contcerthallen en bioscopen? Wil jij dit geluid ook bij jou in huis? Dan zijn de geluidsinstallaties van Harman Audio precies wat jij zoekt. Zij garanderen je de beste kwaliteit geluid van de beste merken op het gebied van audio. Jij wilt echter liever weten wat hun eigen klanten van de audio-installaties vinden. Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Je vindt hier alles over de ervaringen van echte klanten. Ze vertellen je in hun reviews alles over de kwaliteit van de audiosystemen en de gebruikersvriendelijkheid van de webshop. Je weet dan precies wat je van Harman Audio kunt verwachten en of hun audiosystemen het geld waard zijn.

  Over Harman Audio

  De webshop voor audiosystemen is onderdeel van Harman bv, dit bedrijf richt zich op systemen voor auto’s en audio & visuele producten. Harman bv richt zich op het verbinden van producten en het optimaliseren van systemen. Harman Audio richt zich geheel op alle audiosystemen die de geluidservaring van de klant moeten verbeteren. Ze bieden klanten alleen de beste kwaliteit en zijn altijd op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen die de geluidskwaliteit nog verder kunnen vergroten.


  Bij Harman Audio gaat alles om innovatie! 

  Diensten Harman Audio

  Je kunt in de webshop geluidsapparatuur vinden van alleen de eigen merken van Harman. Alleen deze merken kunnen voldoen aan de eisen voor de beste kwaliteit. Je vindt daarom bij Harman Audio alleen producten van JBL, AKG, Infinity, Lexicon, Mark Levinson, Revel en Harman Kardon. Je hebt echter wel keuze uit een ruim assortiment met draagbare luidsprekers, draadloze hoofdtelefoons, in-ear hoofdtelefoons, on-ear hoofdtelefoons, over-ear hoofdtelefoons, thuisbioscopen, soundbars, stereo home-luidspreakers, audio-ontvangers, computerspeakers en autoluidsprekers. Je betaalt voor de kwaliteit van Harman Audio wel altijd meer, maar de webshop heeft ook een outlet met refurbished en oudere modellen die je met kortingen van ongeveer 60-70% kunt kopen. Verder is de verzending altijd gratis; heb je een bedenktijd van 30 dagen en zit op alle producten een garantie van 2 jaar.

  Klachten Harman Audio

  Je verwacht voor de beste kwaliteit natuurlijk ook een goede service. De klantenservice van Harman Audio is dan ook altijd bereikbaar voor klanten. Je kunt voor al je vragen, opmerkingen en klachten direct contact opnemen. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer of een e-mail sturen door het contactformulier in te vullen. Heb jij een klacht gemeld bij de webshop of voor een vraag contact opgenomen? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop. Werd je vriendelijk geholpen en is je klacht snel afgehandeld? Laat het weten in jouw review.

  Schrijf een review over Harman Audio!

  Zijn al jouw vrienden jaloers op de geluidskwaliteit van jouw thuisbioscoop? Of sport jij altijd met de sporthoofdtelefoon van Harman Audio? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind jij van de kwaliteit van de audiosystemen? Zijn de producten te duur? En wat vind je van de service? Geef jouw beoordeling en laat weten of jij andere klanten aanraadt te bestellen bij Harman Audio.

  JBL, AKG, Infinity en Harman Kardon koop je bij Harman Audio. Wat zijn de ervaringen van klanten met de webshop? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Harman Audio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Harman Audio

  Uw beoordeling

  JBL BOOMBOX 2

  Echt dramatische klantenservice. 3 weken geleden mijn defecte box opgestuurd en het is mij beloofd dat als zij hem binnen hadden, ik een nieuwe box opgestuurd zou krijgen. Echter heb ik nog steeds niks ontvangen en de klantenservice zegt dat zij er aan werken. Wat een puinzooi is het daar.

  Door: Peter19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Harman Audio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Harman Audio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Harman Audio actief?

  Harman Audio is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Harman Audio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.