NederlandReview

  Ervaringen Happy Socks

  Je kleren kunnen nog zo warm zijn, als je geen goede sokken draagt verlies je via je voeten alsnog veel van je lichaamswarmte. De vraag is echter waar je de beste sokken kunt vinden. Een bedrijf dat compleet is gericht op sokken is Happy Socks. Maar wat voor kwaliteit sokken zal deze winkel verkopen? Hoe comfortabel en warm zullen deze sokken zijn? Hoe lang zullen de sokken meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Happy Socks de nieuwe sokken bij je thuis aflevert? En wat voor een klantenservice zal je van Happy Socks kunnen verwachten als je een vraag, klacht of probleem voor ze hebt? Lees de reviews die zijn geschreven door echte klanten van Happy Socks. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een idee geven van wat sokken kopen bij Happy Socks inhoudt. Deze reviews kunnen jouw eigen beslissing wel of niet bij Happy Socks te kopen een heel stuk makkelijker maken.

  Over Happy Socks
  Happy Socks is een bedrijf dat, zoals je al uit de naam kunt opmaken, sokken verkoopt. Er zijn vele kledingmerken en andere bedrijven die sokken verkopen, maar voor hen is het meestal maar een bijproduct. Happy Socks daarentegen focust zich compleet op dit soort schoeisel. Hun sokken kunnen worden gebruikt om je voeten schoon en warm te houden. Happy Socks is opgericht in 2008. De oprichters, Viktor Tell en Mikael Sönderlindh, waren vrienden die geluk en blijheid willen verspreiden door een alledaags ding te nemen en het om te toveren in een “kleurrijk stukje design”. Ze bieden hun klanten sokken voor mannen en vrouwen. Voor mannen verkopen ze king size sokken, nette sokken, sportsokken en casual sokken. Voor vrouwen hebben ze korte sokken, casual sokken, sportsokken en sokken uit een collectie genaamd HYSTERIA. Kijk eens bij hun Lookbook of FW17 voor wat inspiratie. Ze hebben ook collecties gecreëerd in samenwerking met The Beatles en Steve Aoki. En dan hebben ze ook nog ondergoed zoals boxers, trunks, hipsters en meer. Voor kinderen hebben ze dan als laatste nog wat kindersokken en kindermaillots.


  Happy Socks en The Beatles.

  Diensten van Happy Socks
  Natuurlijk kun je één van de Happy Socks winkels bezoeken. Daar kun je alle sokken in het echt zien. Maar ze bieden ook aan dat je hun sokken en andere producten via de website kunt bestellen. Via een paar klikken kun je dan een bestelling plaatsen. Als je betaling compleet is zal de bezorgservice van Happy Socks de sokken rechtstreeks naar je opsturen. Happy Socks heeft ook een klantenservice die benaderd kan worden in het geval van een probleem of een vraag.

  Diensten van Happy Socks
  Heb je ooit sokken via de website van Happy Socks besteld of heb je wel eens een bezoek gebracht aan één van hun winkels? In allebei de gevallen zouden wij graag de details van jouw ervaring met Happy Socks willen weten. Moest je lang wachten voor de bezorgservice van Happy Socks de sokken naar je opstuurde? Hoe comfortabel is het materiaal waar de sokken van zijn gemaakt? En wat denk jij over de klantenservice van Happy Socks? Deel jouw persoonlijke mening door middel van een Happy Socks review.

  Happy Socks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  7

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goede kwaliteit sokken en leuk

  arjan17-10-2018

  goede kwaliteit van zowel de stof als de kleuren van de sokken, ook na vaak wassen
  en natuurlijk leuker dan saaie grijze kantoorsokken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Coole sokken!

  Henk22-09-2018

  Heb de Aoki sokken gekocht. Superblij met hoe ze er uit zien! Helemaal de blits, afgelopen zomer met een korte broek aan gehad, kan iedereen het zien.
  Deze waren wel wat lastig aantrekken, maar dat kan door m'n dikke hak komen. Eenmaal aan, zitten ze lekker warm en zacht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Happy Socks

  Uw beoordeling