NederlandReview

    Ervaringen Happy Socks

    Je kleren kunnen nog zo warm zijn, als je geen goede sokken draagt verlies je via je voeten alsnog veel van je lichaamswarmte. De vraag is echter waar je de beste sokken kunt vinden. Een bedrijf dat compleet is gericht op sokken is Happy Socks. Maar wat voor kwaliteit sokken zal deze winkel verkopen? Hoe comfortabel en warm zullen deze sokken zijn? Hoe lang zullen de sokken meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Happy Socks de nieuwe sokken bij je thuis aflevert? En wat voor een klantenservice zal je van Happy Socks kunnen verwachten als je een vraag, klacht of probleem voor ze hebt? Lees de reviews die zijn geschreven door echte klanten van Happy Socks. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een idee geven van wat sokken kopen bij Happy Socks inhoudt. Deze reviews kunnen jouw eigen beslissing wel of niet bij Happy Socks te kopen een heel stuk makkelijker maken.

    Over Happy Socks

    Happy Socks is een bedrijf dat, zoals je al uit de naam kunt opmaken, sokken verkoopt. Er zijn vele kledingmerken en andere bedrijven die sokken verkopen, maar voor hen is het meestal maar een bijproduct. Happy Socks daarentegen focust zich compleet op dit soort schoeisel. Hun sokken kunnen worden gebruikt om je voeten schoon en warm te houden. Happy Socks is opgericht in 2008. De oprichters, Viktor Tell en Mikael Sönderlindh, waren vrienden die geluk en blijheid willen verspreiden door een alledaags ding te nemen en het om te toveren in een “kleurrijk stukje design”. Ze bieden hun klanten sokken voor mannen en vrouwen. Voor mannen verkopen ze king size sokken, nette sokken, sportsokken en casual sokken. Voor vrouwen hebben ze korte sokken, casual sokken, sportsokken en sokken uit een collectie genaamd HYSTERIA. Kijk eens bij hun Lookbook of FW17 voor wat inspiratie. Ze hebben ook collecties gecreëerd in samenwerking met The Beatles en Steve Aoki. En dan hebben ze ook nog ondergoed zoals boxers, trunks, hipsters en meer. Voor kinderen hebben ze dan als laatste nog wat kindersokken en kindermaillots.


    Happy Socks en The Beatles.

    Diensten van Happy Socks

    Natuurlijk kun je één van de Happy Socks winkels bezoeken. Daar kun je alle sokken in het echt zien. Maar ze bieden ook aan dat je hun sokken en andere producten via de website kunt bestellen. Via een paar klikken kun je dan een bestelling plaatsen. Als je betaling compleet is zal de bezorgservice van Happy Socks de sokken rechtstreeks naar je opsturen. Happy Socks heeft ook een klantenservice die benaderd kan worden in het geval van een probleem of een vraag.

    Diensten van Happy Socks

    Heb je ooit sokken via de website van Happy Socks besteld of heb je wel eens een bezoek gebracht aan één van hun winkels? In allebei de gevallen zouden wij graag de details van jouw ervaring met Happy Socks willen weten. Moest je lang wachten voor de bezorgservice van Happy Socks de sokken naar je opstuurde? Hoe comfortabel is het materiaal waar de sokken van zijn gemaakt? En wat denk jij over de klantenservice van Happy Socks? Deel jouw persoonlijke mening door middel van een Happy Socks review.

    Happy Socks
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.2
    24% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Happy Socks

    Uw beoordeling

    Coole sokken!

    Heb de Aoki sokken gekocht. Superblij met hoe ze er uit zien! Helemaal de blits, afgelopen zomer met een korte broek aan gehad, kan iedereen het zien.
    Deze waren wel wat lastig aantrekken, maar dat kan door m'n dikke hak komen. Eenmaal aan, zitten ze lekker warm en zacht.

    Door: Henk22-09-2018
    Kees26-12-2018

    wat een flut review, met je dikke benen....... Sokken zijn van een zóóóóóóóó verschrikkelijk slechte kwaliteit, en lekker warm??? pppfffff

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goede kwaliteit sokken en leuk

    goede kwaliteit van zowel de stof als de kleuren van de sokken, ook na vaak wassen
    en natuurlijk leuker dan saaie grijze kantoorsokken.

    Door: arjan17-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Happy socks

    Leuke verpakking maar zeer slechte kwaliteit sokken. Na een maand vallen de gaten er in en totaal versleten. Dat is het geld zeker niet waard! Voor mij geen Happy Socks meer!

    Door: Ad28-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slippers

    Retourneren is ontzettend duur terwijl verzoening vanuit Nederland komt. Schandalig.

    Door: Shopper06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    4 paar sokken

    Eind november een bestelling geplaatst van 4 paar sokken, en nog steeds niks binnen. Ondertussen 2 keer een mail gestuurd maar hier wordt ook niet op gereageerd. Echt ontzettend jammer dit!

    Door: Jv16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    happy socks stinks

    Waardeloze kwaliteit voor veel te veel geld, wat een belachelijke marketingtruc die 'happy socks', een paar van de action gaan nog 10x langer mee en daar vallen ook na 1 keer dragen geen gaten in. NOOIT MEER

    Door: ilja05-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    veel

    Echt een hele slechte manier van mensen behandelen. Ik heb 15 dagen geleden happy socks besteld die ik op mijn verjaardag wilde dragen. keurig betaald en gewacht (1-3 dagen levertijd). 15 dagen later nog steeds geen sokken, toch maar een mailtje sturen. krijg ik reactie dat er iets mis is gegaan en dat ze het opnieuw sturen. krijg ik daarna een mail dat er 1 paar sokken uitverkocht is en of ik andere wil uitkiezen. IK WIL GEWOON MIJN SOKKEN!!! Ongelooflijk slecht geregeld en vaker last gehad met de klantenservice. Ik raad het dan ook iedereen af om ooit wat te bestellen bij happy socks. Ik zou gewoon lekker in de winkel leuke sokken kopen. Echt slecht.

    Door: Axel16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Babysokjes

    Heb ze vorige week besteld. Kadotje voor pasgeboren kleindochter. Geen e mail voor de aankoop. Geen track en trace. Hoop dat we ze gaan aankomen. Na de revieuws te lezen begin ik er al voor te vrezen. In deze digitale tijden is het toch niet normaal dat je niet weet waar u aankopen uithangen. Nee duurt te lang voor je je aankopen hebt. Als ze al aankomen?

    Door: Anja verhaeghe06-04-2020
    Anja Verhaeghe 09-04-2020

    Heb op zes april een review gegeven over happy socks. Heb mij wat laten meeslepen door de andere commentaren. Heb wel iets langer moeten wachten dan dat je normaal besteld. Maar was nog netjes op tijd. En heel leuke sokjes. Volgende keer bestel ik weer bij happy socks.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    sokken

    Zeer slechte kwaliteit. Na een paar maanden vallen de gaten er in. En dat voor zoveel geld. Ik begrijp werkelijk niets van de hype van Happy Socks. Goedkope rommel, gebracht via een mooi marketing plan.

    Door: pim23-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    special editie grote box Beatle sokken

    29 november besteld. 5 december zou volgens DPD het pakket geleverd worden. Niemand gezien. Pakket is retour gegaan naar HappySocks, niemand weet waarom. Hierdoor pas 12 december ergens op kunnen halen . Was voor trouwdag op 9 december..... nou fraaie verrassing dus ! Gevraagd om een soort van compensatie...niet mogelijk men had er al voor gezorgd dat t pakket opnieuw werd toegestuurd! Het is toch normaal dat als een klant iets besteld dit hoe dan ook toegezonden krijgt..... slechte klantenservice

    Door: Laanen14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    sokken

    Gratis verzenden en dan retour naar Zweden eigen kosten? Afzender is 's Heerenberg NL...... MAG DAT WEL????
    zo voorkom je een retourzending....met track and trace € 13!!!!!!!

    Door: Jolanda25-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nooit ontvangen bestelling

    Na 3 weken had ik nog steeds niets ontvangen. Ook op mijn email waarin ik alle nodige informatie vermeld had, ontving ik nooit een antwoord.
    Uiteindelijk is het me gelukkig gelukt met iemand van de klantendienst te chatten. Deze heeft me niets verteld over wat er fout was gelopen ofzo, dat vond hij blijkbaar heel normaal!
    Ik kon de levering opnieuw naar het zelfde adres laten toesturen, zo suggereerde hij.
    Ik heb een refund gevraagd en ik was positief verrast toen ik mijn betaalde som van 63€ reeds de dag daarna op mijn bankrekening mocht ontvangen.
    Ik koop echter nooit nog iets online bij Happy Socks

    Door: Sarah Verbeke23-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slechte service

    Totaal verkeerde bestelling ontvangen. Na 3 keer gemaild te hebben na twee weken nog steeds geen enkele reactie. Verkeerde producten, geen geld terug. Eerste en laatste bestelling bij Happy Socks.

    Door: Kim06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Slechte kwaliteit, slechte service

    Koop ze het liefst online. Want er wordt me steeds korting op de mail beloofd. Maar vreemd genoeg nooit op de sokken die ik bestel. Vind 12 euro voor 1 paar erg veel. Heb laatst een trunk (boxershort) besteld. Na 2 keer wassen begint het aan alle kanten te rafelen. Ze kosten maar liefst 25 euro per stuk. Geen enkele service. Volgende keer gewoon weer Hema. Stukken goedkoper en veel betere kwaliteit.

    Door: J15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Happy Socks een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Happy Socks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Happy Socks actief?

    Happy Socks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy Socks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.