Hangpot

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hangpot

Ben je op zoek naar een originele handgemaakte hangpot? Zou je wel een pot willen hebben die in Spanje is gemaakt? Wellicht kun je dan je slag slaan via Hangpot.nl. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke objectieve en onafhankelijke ervaringen er over Hangpot.nl bekend zijn.


Wat is Hangpot.nl?


Bij Hangpot.nl kun je unieke handgemaakte hangpotten bestellen. De voorraad bestaat onder andere uit bloempotten die met de hand zijn gemaakt in Spanje. Een voordeel van een keramieke hangpot is dat je deze goed kunt gebruiken om ruimte te besparen. Bloemen en planten komen namelijk niet op de grond te staan, maar komen aan de schuur of schutting te hangen. Via de website kunnen er ook Spaanse bloempotten en servies van keramiek besteld worden. De uit Spanje afkomstige producten zorgen voor een mediterrane sfeer. Een goede hangpot is vaak te vinden bij echte tuinliefhebbers. Reden is de functionaliteit en hoe een pot eruitziet. De hangpotten zijn van keramiek gemaakt. De potten om op te hangen uit het assortiment van Hangpot.nl zijn gemaakt voor buitengebruik. Een pot die je kunt ophangen is voor de meeste mensen zeer praktisch. De producten die je via deze webshop kunt bestellen zie je vaker in Andalusië, de Costa Brava en andere streken.


Verzend- en retourinformatie


Voor verzendingen binnen Nederland en andere landen moeten verzendkosten betaald worden. Je bestelde product wordt als pakket via koeriersbedrijf PostNL verzonden. Na het doen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code. Hiermee kun je online volgen waar je pakket zich bevindt. De standaard leveringen vinden plaats van dinsdag tot en met zaterdag. In Europa worden de pakketten verplaatst door UPS. Wil je een bestelling buiten Europa ontvangen? Dan dien je een e-mail te sturen naar info@hangpot.nl. Het bedrijf zal je vervolgens een passende offerte doen toekomen. Een artikel retourneren zal binnen 14 dagen moeten gebeuren. Deze termijn gaat in op het moment dat je pakket fysiek is ontvangen. Voor retourneringen zal gebruik gemaakt moeten worden van een retourformulier. Als je een product retour stuurt moet je er wel voor zorgen dat deze ongebruikt en zonder schade is. Een retourzending zal ook compleet moeten zijn. Als dit niet het geval is kan het bedrijf besluiten om niet het volledige bedrag aan je terug te storten. Alle voorwaarden voor het retour sturen van pakketten lees je op de website van deze onderneming.


Klachtenregeling


Het kan onverhoopt voorkomen dat je niet tevreden bent en een klacht wilt indienen. In deze situaties zullen het bedrijf en de koper zich moeten houden aan de klachtenprocedure. Alle klachten moeten volgens een specifiek stappenplan afgehandeld worden. Bij een klacht over de uitvoering van het contract zal dit binnen een reële termijn doorgegeven moeten worden. In zo'n situatie moet een klacht volledig en duidelijk worden ingediend bij de ondernemer. Klachten die bij het bedrijf zijn ingediend worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. Deze periode gaat van start op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Het kan voorkomen dat een klacht een langere verwerkingstijd nodig heeft. Mocht dit het geval zijn dan wordt de koper hiervan op de hoogte gesteld. De besteller zal dan een indicatie ontvangen wanneer een klacht ongeveer beantwoord zal worden.


Ervaringen


Heb je weleens een hangpot op Hangpot.nl besteld? Dan horen we graag of dit jou bevallen is. Ben je tevreden over het product dat je hebt ontvangen? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Hoe is de service binnen deze organisatie? Leuk als je jouw ervaringen deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)