NederlandReview

  Ervaringen HangmatGigant.nl

  Ongekend! Wat anderen zeggen over de HangmatGigant! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf.

  Over HangmatGigant.nl

  Wat is er nu relaxter dan een hangmat? Het is heerlijk om te zien welke verschillende hangmatten er zijn om van te genieten. Bij dit bedrijf tref je ze allemaal aan en kun je ze via het internet bestellen. Je treft er alleen fair trade en eco hangmatten aan. Je hangt dus duurzaam en verstandig.

  Het uitgangspunt van het bedrijf is dat ieder product je een tevreden gevoel moet geven. Alle bestellingen voor 16:00 worden nog dezelfde dag verzonden en heb je dus de dag erna in huis. Bij vragen kun je de klantenservice benaderen.


  Wat sterk is, is de 365 dagen gratis retour garantie. Het mooie weer laat soms op zich wachten geven ze aan op de website. Ze gaan dus voor compleet tevreden klanten. Alle bestellingen worden trouwens gratis bezorgd.

  Ook kittens kunnen erg genieten van een hangmat

  Diensten van HangmatGigant.nl

  Het bedrijf levert de volgende producten:
  - Hangmatten
  - Tweepersoons hangmatten
  - Braziliaanse hangmatten
  - Mexicaanse hangmatten
  - Reis hangmatten
  - Hangmatten met spreidstok
  - Amazonas
  - La Siesta
  - Tropilex

  Klachten, tips en complimenten over HangmatGigant.nl

  Met een 365 dagen niet goed geld terug garantie kan je eigenlijk niets misgaan bij dit bedrijf. Waar zie je dit nu eigenlijk? Het is een teken, dat ze compleet achter hun producten staan. Wanneer er toch iets niet naar wens is kun je contact opnemen met de klantenservice. Hier kun je vervolgens je probleem voorleggen. Er zal dan naar een passende oplossing gezocht worden.

  Heb jij ervaring met HangmatGigant.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Lees hier de ervaringen van de klanten van HangmatGigant.nl, die allerlei soorten hangmatten verkoopt, maar ook hangstoelen, sets, ophangsystemen en meer.

  HangmatGigant.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HangmatGigant.nl

  Uw beoordeling

  Heerlijke hangstoel gekocht

  Om nog meer te kunnen genieten van het mooie weer in de tuin wilden wij een hangmat bestellen. Op de website van HangmatGigant.nl kwamen wij echter terecht bij een hangstoel. Besloten dit maar eens te proberen en de stoel aangekocht. De prijs was wat hoog, maar dat vind ik ook niet erg voor zo'n product. De levering was daarentegen perfect. De volgende dag hadden we onze hangstoel al in huis en een paar dagen later hing hij al lekker in de tuin. Hij is al uitvoerig gebruikt en we vinden het een geweldige aankoop. Grote voordeel is dat je de stoel eerst twee weken uit kunt testen en dan pas hoeft te betalen.

  Door: Marjolein van Weerd28-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Hangmat besteld

  Hangmat besteld, zo'n grote 'Margarita' met kleurige streepjes, heel hippie, heel gezellig.

  Hij werd zoals beloofd de volgende dag al geleverd,
  Kwaliteit is top, we hebben er met zijn vieren ingelegen haha en dat ging prima (al is dat niet eens de bedoeling geloof ik). Bevestigen ging ook prima, hij hangt nu goed.

  Kan het iedereen aanraden!

  Door: Westelaken04-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  hangmat in mijn studentenkamer

  wie zegt dat je in de winter niet in een hangmat kunt??

  ik heb de mijne gewoon binnen hangen, kriskras door mijn studentenkamer heen

  en hij ligt heeeerlijk

  kwaliteit is erg sterk en de kleuren zijn fel en mooi, assortiment van de hangmatgigant is top en de prijzen lekker laag!

  Door: Benthe 07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is HangmatGigant.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over HangmatGigant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HangmatGigant.nl actief?

  HangmatGigant.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HangmatGigant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.