NederlandReview

  Ervaringen Hangloose Baby

  Ben je op zoek naar babyspullen en lijkt de Hangloose Baby hangmat of boxkleed je wel wat? Lees ook andermans ervaringen met dit product van vaders en moeders die jou voorgingen. ‘Hang loose, dude’ is wat stoere surfers vaak tegen elkaar zeggen als ze bedoelen ‘Hey, alles relaxt, alles goed’. En dat is wat de baby hangmat/baby boxkleed/speelkleed van Hangloose Baby ook wil zijn; een product met stoere uitstraling, ontworpen door vaders en tegelijkertijd met een ontspannende werking voor de baby. Met de betrouwbare recensies en ervaringen van andere mama’s en papa’s die al eens een Hangloose Baby gekocht hebben, kun je op NederlandReview een beter beeld krijgen van het product dat je misschien overweegt te kopen voor jouw baby. Voor 21 uur besteld is morgen in huis, volgens Hangloose baby. Is dat ook jouw ervaring? Of klopt deze belofte van Hangloose Baby niet? Laat het ons weten en plaats jouw recensie op NederlandReview.

  Over Hangloose Baby

  “Designed by daddies, loved by babies” is het motto van Hangloose Baby. Hangloose Baby is een boxkleed en babyhangmat in één. De vijf vaders die Hangloose Baby hebben ontworpen zijn Dick, Daniel, Thomas, Rick en Lars.Ze komen uit Scheveningen en begonnen in de bijkeuken van tante Truus met een idee dat is uitgegroeid tot Hangloose Baby. Een product dat inmiddels in meer dan 150 winkels verkocht wordt.

  Op de website is een leuke foto van de vijf vaders/ontwerpers te zien. Hun missie: om met Hangloose Baby een wereldwijd merk te wrden met stoere innovatieve producten voor baby’s. Ze willen vooral vaders aanspreken en Hangloose Baby tot een ‘musthave’ maken voor toekomstige ouders door gezondheid en comfort voor ouders en baby te combineren.

  De Hangloose baby hangmat is multifunctioneel, want kan zowel als kleedje voor in de baby box als hangmatje voor de baby gebruikt worden. Het is een ontwerp waarbij gedacht is aan zowel een leuk design als de ergonomie zodat Hangloose baby er mooi uitziet maar ook lekker ‘hangt’. De baby ligt dan veilig en in een rechte lighouding.


  The Paps - Hangloose Baby

  Diensten

  Hangloose Baby is in de kleuren ecru, grijs, donker grijs met blauw of met roze te verkrijgen en kost 89 euro. De baby hangmat kan in de box hangen of liggen en op de grond gelegd worden als speelkleed voor de baby. De website van Hangloose Baby is zowel in het Engels als Nederlands te lezen en geeft met professionele foto’s een goed beeld van de Hangloose baby hangmat/boxkleed . Ze zien er stevig en tegelijk zacht uit. Consultatiebureaus adviseren een babyhangmat voor baby’s met overstrekneigingen, huilbaby’s of baby’s met een voorkeurshouding.

  Het kleed van Hangloose Baby bestaat uit verschillende lagen en materialen. Het bovenkleed is van biologisch katoen en heeft een zachte vulling. De stiklijnen zijn geinspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst en de kleur ervan matcht met de kleur van de onderkant. Het onderkleed is van canvas en daardoor stevig. Dit zou moeten zorgen voor veiligheid en een rechte lighouding van de baby. Het boxkleed van Hangloose Baby is 80 bij 100 cm.

  Hangloose baby verkoopt ook rompertjes in verschillende kleuren zoals babyrose en babyblauw of creme wit. Die krijg je momenteel gratis bij aankoop van een Hangloose Baby.

  Klachten

  Als je binnen 14 dagen beslist kun je je Hangloose Baby retourneren door een email te sturen naar info@hangloosebaby.com onder vermelding van je naam en bestelnummer. Hangloose baby is in Den Haag gevestigd:

  Hangloose Baby
  Wegastraat 56A
  2561 AP Den Haag

  Rust jouw baby ook lekker in een Hangloose Baby hangmatje?

  Laat ons jouw ervaring weten zodat we op NederlandReview nog meer betrouwbare recensies kunnen weergeven! Is Hangloose Baby echt zo comfortabel en hip? Lees hier betrouwbare meningen en recensies over dit baby product!

  Heeft jouw baby weleens in een Hangloose Baby geslapen? Laat ons weten of jouw baby lekker sliep of niet en plaats nu een recensie op NederlandReview.

  Hangloose Baby
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hangloose Baby

  Uw beoordeling

  Hangloose

  Ben erg tevreden over dit bedrijf. Heb een Hangloose Baby mat voor mijn dochter besteld. Krap voor 21:00 besteld en dan nog netjes de volgende dag geleverd. De Hangloose mat is echt een fijn ding en ik ben er dan ook bijzonder content mee. Ga er binnenkort zeker nog een bestellen, maar dan om weg te geven of iets dergelijks. Verder vind ik dat de gebruiksaanwijzing iets duidelijker had gekund (maar ik ben dan ook geen technisch wonder) en vind ik dat de betaalmogelijkheden iets breder kunnen, zodat het voor meer mensen makkelijk wordt om hier een product te bestellen.

  Maar het belangrijkste natuurlijk: ik heb een hangloose mat en mijn dochter kan er prima in. Ze vindt het volgens mij erg prettig om in deze mat te hangen en dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarom een dikke duim omhoog voor de vaders die dit fantastische product ontworpen hebben.

  Door: Caja van der Vlies29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Hangloose Baby een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Hangloose Baby. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hangloose Baby actief?

  Hangloose Baby is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hangloose Baby gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.