NederlandReview

  Ervaringen Handyman

  Huishoudelijke apparatuur is handig zolang het werkt. Helaas gaat er af en toe wel eens een onderdeel kapot en moet je dat onderdeel vervangen. Dat is waar Handyman in kan springen. Maar wat voor een kwaliteit onderdelen voor je koelkast zal deze winkel verkopen? Zullen die lampen nou wel sterk genoeg zijn? Zal die toner of inktcartridge wel in je gewone printer passen? Paste het nieuwe onderdeel in je stofzuiger? Duurde het lang voor je onderdeel voor je wasmachine oor Handyman’s bezorgservice werd bezorgd? En wat voor een klantenservice zal Handyman verlenen als je ze nodig mocht hebben om het juiste onderdeel voor je koffiezetapparaat te ontdekken? Alleen mensen die al eens een onderdeel bij Handyman vandaan hebben gehaald kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van Handyman vinden. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat je van Handyman kunt verwachten.

  Over Handyman

  Handyman is een elektronicawinkel die onderdelen voor huishoudelijke apparatuur aanbiedt. Het bedrijf is in 1974 opgericht en sinds toen al gespecialiseerd in de verkoop van verschillende onderdelen en accessoires voor jouw huishoudelijke apparatuur. Heeft je stofzuiger een nieuwe slang nodig of werkt de oplader van je mobiele telefoon niet meer goed? Dan kun je die hier krijgen. Zo is er een hele afdeling stofzuigers vol met zuigmonden, stofzaghouders, filters, geurtjes, stofzuigerzakken, snoeren, slangen, handgrepen enzovoort. Deze onderdelen zijn ook voor robotstofzuigers en kruimeldieven bedoeld. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer elektrische apparaten in huis. In je keuken alleen al heb je koelkasten, waterkokers, friteuses, afzuigkappen, vaatwasmachines, koffiemachines, fornuizen enzovoort. Maar ook wasmachines, ramenreinigers, stoomreinigers, strijkijzers en drogers zijn in veel huishoudens wel terug te vinden. Ook daarvoor zijn de nodige reserveonderdelen en gebruiksvoorwerpen te verkrijgen. Je printer heeft misschien wel wat speciale cartridges nodig. Dit kunnen toners zijn of gewone inktcartridges. Ook printerpapier en fotopapier moet af en toe worden aangevuld. Andere dingen die Handyman voor je computer of game console verkoopt zijn muizen, labelprinters, geheugenopslag, toetsenborden, netwerkoplossingen en headsets. De afdeling GSM & Tablet zit vol screenprotectors, audio kabels, autoladers, thuisladers, hoesjes, en nog veel meer. Het maakt hiervoor niet uit of je een tablet, laptop of smartphone hebt. Voor je auto hebben ze dan nog wat luchtverfrissers, gereedschap, autoladers, zekeringen, lampen en ruitenwissers. Zelfs caravans en aanhangers kun je bij Handyman bestellen. En als laatste hebben ze dan nog wat fittingen, dimmers en andere dingen om je lampen goed te laten werken. Zo hoef je nooit in het donker te zitten.


  Waar let je op als je een USB kabel aanschaft?

  Diensten van Handyman

  Handyman heeft zowel een bezorgservice als een klantenservice om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Handyman

  Als jij jouw laptop of fiets wel eens hebt gerepareerd met banden, lampen of kabels van Handyman, dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze onderdelenwinkel. Helpt dat gereedschap je wel goed? En wat is jouw oordeel over de bezorgservice en klantenservice van Handyman? Laat je eigen Handyman review achter en vertel ons wat jouw mening over deze elektronicawinkel nou echt is.

  Handyman
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Handyman

  Uw beoordeling

  Cartridges

  Bizar slecht behandeld. Ik had goede ervaringen met Handyman (ook specifiek deze vestiging) met bijvoorbeeld snel worden geholpen en aardige medewerkers. Nou, hoe dat heeft kunnen veranderen! Ik heb deze maand cartridges gekocht, maar dit bleken de verkeerde te zijn. Stom foutje maar ach, ik heb de cartridges niet gebruikt, 5 van de 6 waren nog volledig ingepakt en de laatste was alleen uit het plastic gehaald en het folietje eraf. Ik kom binnen een week terug en de medewerker (ik denk dat dit ook de baas is van de vestiging, maar dat terzijde) behandelt me als een klein, dom meisje van 8. Ik vertel erg duidelijk wat er mis is, namelijk een cartridge die 2x zo groot is als wat in mijn printer past, om vervolgens het verhaal nog een keer te moeten vertellen omdat meneer aan het slapen was of iets dergelijks. Na een tweede keer mijn verhaal te hebben verteld, stelt meneer ironisch voor dat ik mijn printer van 6,3 kg eventjes meeneem naar de winkel om het aan te tonen. Alsof ik niet zou weten hoe ik een cartridge in een printer moet doen en het hem wel zou lukken! Hierna vraagt hij wat voor printer het is, wat ik niet uit mijn hoofd weet, dus ik neem contact op met mijn huisgenoot. In de tussentijd vindt meneer het nodig om nog een paar keer te laten zien dat precies hetzelfde soort er precies hetzelfde uitziet (alweer: ik ben geen klein, dom meisje van 8....) en nog eens 5x uit te leggen dat hij dit echt niet kan terug nemen (wat ik de eerste keer ook al begreep).
  Hiernaast vind ik het uitermate teleurstellend dat er verder niet wordt meegedacht over wat ik dan zou kunnen doen. Op dit moment kan ik het mij niet veroorloven om 45 euro zomaar weg te gooien en het is ook niet alsof het een pakje tape van €1 was, dus een beetje medewerking zou fijn zijn geweest...
  Vervolgens neem ik vandaag via whatsapp contact op met de klantenservice van Handyman.nl, maar ook dit was uitermate teleurstellend. Ik krijg erg korte antwoorden, ik heb letterlijk niks aan deze antwoorden en er zit 9 van de 10 keer ook een behoorlijk sarcastische ondertoon in. Pas als ik de medewerker hierop aanspreek en vertel dat ik op het punt sta om reviews achter te laten, krijg ik eindelijk een wat langer, volwassen bericht.
  Al met al, als het mogelijk was had ik 0 sterren gegeven.

  Door: Nuala25-09-2019
  Handyman26-09-2019

  Hoi Nuala, Bedankt voor je review. Wat een uiterst vervelende situatie! Als ik de situatie goed begrijp heb je bij een van onze winkels een set cartridges gekocht en na het openmaken ben je erachter gekomen dat dit niet de juiste waren... Dat is vervelend! Het is niet de bedoeling om je het gevoel te geven dat je niet serieus genomen wordt, want dat doen we wel. Ik zou aan willen raden om contact op te nemen / naar de desbetreffende winkel te gaan met de kassabon, de cartridges en de eventuele verpakking. Om op deze manier de situatie nogmaals bespreekbaar te maken met mijn collega in de winkel. De reden dat ik dit aanraad is dat producten die in een winkel zijn aangeschaft ook in een van onze winkels geretourneerd moeten worden: handyman.nl/retourneren : ''Artikelen die je in één van onze winkels hebt gekocht, kun je alleen ruilen of retourneren in de winkel.'' Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan horen wij het heel graag. We zijn te bereiken via: klantenservice@handyman.nl Met vriendelijke groet, Handyman

  Verified

  Arij Wols29-02-2020

  Vanmorgen bij de Handyman winkel aan de Middenbaan in Hoogvliet 2 cartridges HP 364 XL origineel gehaald. Daar moest ik € 25,99 per stuk totaal dus €51,98 voor neertellen, maar let op ik leverde 7 lege cartridges in en kreeg dus wel € 1,75 KORTING. Hoe aantrekkelijk kan iets zijn!!!! Totdat ik dacht, da's niet goedkoop.. zelfs nog duurder als de immer dure HP store al is. Nader onderzoek leverde op de leveranciers Sneltoner en 123inkt prijzen voor exact hetzelfde product, dus ook HP origineel van resp. € 18,95 en € 19,50 hanteren.....!!! Ergo ruwweg € 7,00 verschil! Ik vraag me af vanwaar die enorme dat enorme prijsverschil? Het mag duidelijk zijn waar ik ze volgende keer aanschaf. Groeten A. Wols

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Handyman een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Handyman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Handyman actief?

  Handyman is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Handyman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.