NederlandReview

    Ervaringen Handyfloor

    Wanneer je aan een nieuwe vloer toe bent wil je natuurlijk wel een vloer die goed past bij je interieur maar ook gemakkelijk te onderhouden en slijtvast is. Dergelijke vloeren verkoopt Handyfloor. Bij hen vind je PVC vloeren van een hoge kwaliteit in allerlei uitvoeringen. Wat de ervaring van andere klanten is met deze vloeren en dit bedrijf lees je hier op NederlandReview.

    Over Handyfloor

    Handyfloor startte in 2008 met de verkoop van zelfklevende PVC vloeren in Nederland. Directeur M. Looymans haalde in dat jaar dit product naar Nederland en verkocht het via internet. Door de combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof sloeg dit materiaal meteen aan. In Nederland zijn inmiddels drie Handyfloor showrooms te vinden in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

    Handyfloor Instructievideo: click pvc vloer leggen

    Diensten

    Handyfloor PVC vloeren


    Pvc vloeren ook wel pvc laminaat, vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd zijn sterk in populariteit toegenomen. Je kunt deze vloeren in het hele huis toepassen, van de badkamer tot de slaapkamer of de keuken maar ook voor toepassing bij bedrijven is deze vloer heel geschikt. Ze bieden namelijk meerdere voordelen:

    • Eenvoudig te leggen
    • Geschikt voor vloerverwarming
    • Vochtbestendig
    • Onderhoudsvriendelijk
    • Minimale contactgeluiden
    • Voelbare structuur
    • Slijtvast
    • Milieuvriendelijk
    • Hygiënisch

    Bovendien zijn ze in een grote diversiteit verkrijgbaar zodat ze in ieder interieur, van landelijk tot modern, passen.

    Naast vloeren kun je in de webshop van Handyfloor ook de nodige bijproducten bestellen zoals egaline voor het egaliseren van de vloer, ondervloer, primer en producten voor het schoonmaken en onderhouden van de vloer.

    Services

    In de webshop van Handyfloor kun je een grote diversiteit aan vloeren vinden vanaf € 17,95 per m2. Wanneer je nog niet zeker weet welke vloer nu werkelijk het beste in jouw interieur staat dan kun je bij hen tot 6 gratis stalen bestellen, zodat je eerst thuis het product kunt voelen en bekijken voor je beslist.

    Verder kun je op de website uitgebreide instructies vinden over hoe je de vloer moet leggen. Eventueel zijn er ook instructievideo’s beschikbaar waarin wordt uitgelegd hoe je een vloer moet egaliseren en een filmpje waarin uitgelegd wordt hoe je een pvc vloer moet leggen.

    Levering en betaling


    Je kunt je bestelling bij Handyfloor betalen met iDeal, creditcard, door middel van een overboeking of onder rembours (betalen aan de bezorger). Voor remboursbetalingen brengt Handyfloor.nl € 8,95 betaalkosten in rekening, vanwege de extra kosten die transporteurs rekenen voor deze manier van betalen. Voor het bezorgen betaal je € 24,95 voor bestellingen tot 6 verpakkingen en bijproducten (m.u.v. egalines) of € 49,95 voor bestellingen vanaf 6 verpakkingen, bijproducten en bestellingen van egalines. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven.

    Klachten


    Als je niet tevreden bent met de producten of over de service van Handyfloor dan kun je ze daarover op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bellen op (085) 77 300 98. Eventuele klachten kun je doorgeven via het online contactformulier. Zij zullen je zo snel mogelijk, binnen 5 werkdagen, bellen om je desgewenst van advies te voorzien en om samen naar een passende oplossing te zoeken.

    Schrijf hier jouw review over Handyfloor!


    Help anderen om te besluiten of ze ook een vloer bij hen zullen aanschaffen of juist niet en laat weten wat jouw ervaringen zijn!

    Zijn de PVC vloeren van Handyfloor van de hoge kwaliteit die men verwachtte? Hoe ervaren de klanten de geluiddemping en het gemak van het onderhoud?

    Handyfloor
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    4.8
    0% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Handyfloor

    Uw beoordeling

    Pvc vloer

    Pvc vloer gekocht en blijken meubels door te drukken in de pvc vloer wat deuken achterlaat. Gemeld bij handyfloor maar ze doen niks. Eerst was het Corona, toen de leverancier. We hebben de ondervloer daar gekocht en ook de legger is door hun aangeraden. Dit bedrijf doet niks aan klachten afhandeling en is zelfs te beroerd om te reageren op e-mails. Service is tot ze de vloer geleverd hebben. Ik ga nu andere stappen ondernemen. Maar koop hier nooit je vloer

    Door: Maranca12-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Pvc laminaat vloer

    Onze pvc vloer ligt er nu 2 jaar in en ziet eruit alsof hij er al 20 jaar ligt.
    Vol met krassen. Bij aankoop gemeld dat wij een middelgrote hond hebben en nagevraagd of de vloer daar tegen bestand was. Was absoluut geen probleem want de vloer was de hardste in zijn soort. Nou niet dus. Binnen 1 week zaten er al de nodige krassen op. Nou daar wordt je best wel ziek van. Dit gemeld bij handyfloor en foto's opgestuurd. Er is zelfs iemand komen kijken en die vond ook dat dit niet goed was en niet zou moeten mogen.
    Hij zou het doorspelen aan zijn leverancier en die zou contact met mij opnemen. Ik hoorde maar niets. Nog eens geïnformeerd bij handyfloor. En toen kreeg ik als antwoord dat ik geduld moest hebben ivm Corona.
    Nou we zijn nu 1 jaar verder en nog steeds niets gehoord. Zelfs nog geen mailtje met dat ze mijn klacht gaan afhandelen zodra de situatie het toelaat. Nu zou het van goede service zijn als handyfloor het probleem met ons oplost en het dan zelf met zijn leverancier "uitvecht". Ik heb immers mijn vloer bij handyfloor gekocht en niet bij hun leverancier.
    Dus niet alleen de vloeren zijn slecht maar ook de service.
    Ik heb intussen de hoop maar opgegeven dat ik nog iets van ze ga horen.
    Vandaar dat ik mijn ervaring graag wil delen met andere mensen. Zodat zij niet dezelfde fout maken zoals wij hebben gedaan door handyfloor je vloer te laten leveren.

    Door: R de Coninck04-06-2021
    Maranca 12-06-2021

    Heeft u ook afdrukken in de pvc vloer? Als we onze Meubels weg halen hebben we overal deuken. Daarnaast wijkt hij ook. Ik neem een expert in de hand om zo een rechtszaak er van te kunnen maken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Pvc click

    Waardeloos,
    In 2018 een pvc click vloer gekocht in 2019 gelegd. Naar enige tijd begon de vloer verschrikkelijk te kieren en krassen. Vloer eruit gehaald en opnieuw gelegd zelfde probleem weer. Klacht ingediend bij handyfloor in november 2020 met foto's erbij omdat wij te ver weg woonden konden ze eerst niet komen. Uiteindelijk een half jaar later kon er dan eindelijk iemand komen. Bleek dat de vloer een productiefout heeft. De oplossing was geen garantie aangezien ze ineens een andere naam hebben. (12 jaar garantie door de neus geboord).Dus met 600 euro afgekocht van een vloer die bijna 1700 kost.
    KOOP NOOIT GEEN VLOER BIJ HANDYFLOOR. slechtere service heb ik nog nooit meegemaakt.

    Door: W. Zweers05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Vloer

    Gewoon weg slecht. Ten eerste hadden ze de verkeerde vloer besteld. Waardoor ik nog meer weken moest wachten op mijn vloer. Daarnaast ging het ook meerdere malen verkeerd met het maken van een factuur. Ik kreeg tot 6 keer toe een verkeerde bon die ik niet kon gebruiken voor de bouw depot. Bij handyfloor hadden we ook de optie tot plaatsen genomen. Het plaatsen werd snel en rommelig gedaan. Nu laten allemaal stukken los. Hierover meerdere malen gebeld dat dit gemaakt moet worden. Steeds krijg ik de mededeling we nemen contact met u op. Ondertussen 3 weken verder en zij bellen mij nooit terug. Ik raad het af om hier een vloer te bestellen. Ik zou een ster willen geven maar dit kon in niet aanklikken.

    Door: Eliza van Esch23-09-2020
    Maranca12-06-2021

    Beste Eliza, ik heb ook een vloer gekocht bin handyfloor en ben nu ook al een jaar bezig . Heeft u ook afdrukken van uw meubels in de pvc ? Wij zijn van plan via rechtsbijstand stappen te ondernemen maar moeten eerst expert regelen die de vloer beoordeelt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Pvc vloer

    Waardeloos bedrijf. Willen de lusten van de naam Handyfloor maar niet de lasten. Na 3 jaar is onze PVC vloer vreselijk lelijk en vol met kieren. Een hoop geld voor betaald maar garantie tot aan de deurmat. Reageren ook niet op mails. Wij gaan hier niets meer kopen.

    Door: Ina Worrall 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Niks

    Gelukkig was deze winkel in het alexandrium open (i.v.m. Het coronavirus). Na enige tijd binnen te zijn geweest in de winkel in het Alexandrium, gingen wij ons zelf maar helpen. Medewerkster zei geen gedag en bood ook geen hulp aan. Enige wat ze deed was achter haar pc zetten en haarzelf voorzien van koffie. Uiteindelijk besloten om hier geen geld te besteden, sympathie ver te zoeken.

    Door: Shannon19-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Slechte kwaliteit en slechte service

    Eind juni is bij ons een pvc vloer van Handyfloor gelegd door HDG montage.
    Bij aankoop van de vloer hebben wij expliciet gevraagd of deze bestand is tegen het schuiven van eetkamerstoelen. Dit was zeker het geval. De vloer is keihard en u heeft 20 jaar garantie. Er kan zelfs met een schaar over gekrast worden. Aanbevolen werd om kunststof beschermdopjes onder de stoelpoten te doen en geen vilt. Dit advies hebben wij opgevolgd. Tot onze grote verbazing en teleurstelling waren er al na enkele weken krassen te zien op de vloer. Deze werden steeds erger.
    Als wij dit van tevoren geweten hadden, hadden we nooit deze vloer gekocht.
    Wij hebben eind augustus een klacht ingediend bij Handyfloor en op 31-08 is er iemand komen kijken en foto’s komen maken. Hij zou een rapport opstellen en we zouden iets horen via de backoffice. Deze meneer wilde geen uitspraken doen, maar gaf wel aan dat er wel erg snel beschadigingen waren op de vloer. Daarnaast gaf hij aan dat het opgelost zou worden, linksom of rechtsom.

    Een week later kregen wij telefoon van de backoffice. De conclusie was dat de beschadigingen op de vloer ontstaan zijn, omdat de verkeerde dopjes onder de stoelen zitten. Ook waren er twee dopjes beschadigd. De beschadigingen op de vloer, zitten echter op alle plaatsen waar stoelen staan. Dit argument gaat dus niet op. Verder blijft een antwoord uit als we vragen welke dopjes er dan wel onder zouden moeten. Het zijn normale kunststof beschermdopjes voor onder stoelpoten die eronder zitten.
    Op de vraag hoe het dan zit met de uitspraak dat de vloer keihard is en er 20 jaar garantie op zit, krijgen wij geen duidelijk antwoord. We kunnen uit coulance een pak planken opsturen, is de boodschap. Alsof we zo even een paar vierkante meter vloer eruit kunnen halen en opnieuw kunnen leggen. We hebben de vloer bewust door een erkend bedrijf laten leggen. worden we geadviseerd om voorzichtig te zijn met het verschuiven van zware spullen
    De medewerker van de backoffice blijft bij zijn verhaal en er komt geen bevredigende oplossing voor ons.
    Wij zijn heel erg teleurgesteld in de slechte kwaliteit en even zo slechte service van Handyfloor.
    Wij raden iedereen af om een pvc vloer aan te schaffen bij Handyfloor vanwege deze redenen.

    Door: Esther de Groot16-09-2018
    Handyfloor11-11-2019

    Beste Esther, Erg vervelend om dit te horen. Onlangs hebben wij van Magudo BV Handyfloor overgenomen. Als het probleem nog speelt wil ik u vragen contact met ons op te nemen zodat we kunnen bekijken wat er aan te doen valt. Ik hoor graag van u. Indien het probleem verholpen is, hoop ik dat u ondanks de negatieve ervaring veel plezier heeft van uw vloer en woongenot.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    FAQ

    Is Handyfloor een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Handyfloor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Handyfloor actief?

    Handyfloor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Handyfloor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.