NederlandReview

  Ervaringen Handyfloor

  Wanneer je aan een nieuwe vloer toe bent wil je natuurlijk wel een vloer die goed past bij je interieur maar ook gemakkelijk te onderhouden en slijtvast is. Dergelijke vloeren verkoopt Handyfloor. Bij hen vind je PVC vloeren van een hoge kwaliteit in allerlei uitvoeringen. Wat de ervaring van andere klanten is met deze vloeren en dit bedrijf lees je hier op NederlandReview.

  Over Handyfloor 
  Handyfloor startte in 2008 met de verkoop van zelfklevende PVC vloeren in Nederland. Directeur M. Looymans haalde in dat jaar dit product naar Nederland en verkocht het via internet. Door de combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof sloeg dit materiaal meteen aan. In Nederland zijn inmiddels drie Handyfloor showrooms te vinden in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

  Diensten 
  Handyfloor PVC vloeren 
  Pvc vloeren ook wel pvc laminaat, vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd zijn sterk in populariteit toegenomen. Je kunt deze vloeren in het hele huis toepassen, van de badkamer tot de slaapkamer of de keuken maar ook voor toepassing bij bedrijven is deze vloer heel geschikt. Ze bieden namelijk meerdere voordelen:

  • Eenvoudig te leggen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Minimale contactgeluiden
  • Voelbare structuur
  • Slijtvast
  • Milieuvriendelijk
  • Hygiënisch

  Bovendien zijn ze in een grote diversiteit verkrijgbaar zodat ze in ieder interieur, van landelijk tot modern, passen.

  Naast vloeren kun je in de webshop van Handyfloor ook de nodige bijproducten bestellen zoals egaline voor het egaliseren van de vloer, ondervloer, primer en producten voor het schoonmaken en onderhouden van de vloer.

  Services 
  In de webshop van Handyfloor kun je een grote diversiteit aan vloeren vinden vanaf € 17,95 per m2. Wanneer je nog niet zeker weet welke vloer nu werkelijk het beste in jouw interieur staat dan kun je bij hen tot 6 gratis stalen bestellen, zodat je eerst thuis het product kunt voelen en bekijken voor je beslist.

  Verder kun je op de website uitgebreide instructies vinden over hoe je de vloer moet leggen. Eventueel zijn er ook instructievideo’s beschikbaar waarin wordt uitgelegd hoe je een vloer moet egaliseren en een filmpje waarin uitgelegd wordt hoe je een pvc vloer moet leggen.

  Levering en betaling 
  Je kunt je bestelling bij Handyfloor betalen met iDeal, creditcard, door middel van een overboeking of onder rembours (betalen aan de bezorger). Voor remboursbetalingen brengt Handyfloor.nl € 8,95 betaalkosten in rekening, vanwege de extra kosten die transporteurs rekenen voor deze manier van betalen. Voor het bezorgen betaal je € 24,95 voor bestellingen tot 6 verpakkingen en bijproducten (m.u.v. egalines) of € 49,95 voor bestellingen vanaf 6 verpakkingen, bijproducten en bestellingen van egalines. Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven.

  Klachten 
  Als je niet tevreden bent met de producten of over de service van Handyfloor dan kun je ze daarover op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bellen op (085) 77 300 98. Eventuele klachten kun je doorgeven via het online contactformulier. Zij zullen je zo snel mogelijk, binnen 5 werkdagen, bellen om je desgewenst van advies te voorzien en om samen naar een passende oplossing te zoeken.

  Schrijf hier jouw review over Handyfloor! 
  Help anderen om te besluiten of ze ook een vloer bij hen zullen aanschaffen of juist niet en laat weten wat jouw ervaringen zijn!

  Zijn de PVC vloeren van Handyfloor van de hoge kwaliteit die men verwachtte? Hoe ervaren de klanten de geluiddemping en het gemak van het onderhoud?

  Handyfloor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte kwaliteit en slechte service

  Esther de Groot16-09-2018

  Eind juni is bij ons een pvc vloer van Handyfloor gelegd door HDG montage.
  Bij aankoop van de vloer hebben wij expliciet gevraagd of deze bestand is tegen het schuiven van eetkamerstoelen. Dit was zeker het geval. De vloer is keihard en u heeft 20 jaar garantie. Er kan zelfs met een schaar over gekrast worden. Aanbevolen werd om kunststof beschermdopjes onder de stoelpoten te doen en geen vilt. Dit advies hebben wij opgevolgd. Tot onze grote verbazing en teleurstelling waren er al na enkele weken krassen te zien op de vloer. Deze werden steeds erger.
  Als wij dit van tevoren geweten hadden, hadden we nooit deze vloer gekocht.
  Wij hebben eind augustus een klacht ingediend bij Handyfloor en op 31-08 is er iemand komen kijken en foto’s komen maken. Hij zou een rapport opstellen en we zouden iets horen via de backoffice. Deze meneer wilde geen uitspraken doen, maar gaf wel aan dat er wel erg snel beschadigingen waren op de vloer. Daarnaast gaf hij aan dat het opgelost zou worden, linksom of rechtsom.

  Een week later kregen wij telefoon van de backoffice. De conclusie was dat de beschadigingen op de vloer ontstaan zijn, omdat de verkeerde dopjes onder de stoelen zitten. Ook waren er twee dopjes beschadigd. De beschadigingen op de vloer, zitten echter op alle plaatsen waar stoelen staan. Dit argument gaat dus niet op. Verder blijft een antwoord uit als we vragen welke dopjes er dan wel onder zouden moeten. Het zijn normale kunststof beschermdopjes voor onder stoelpoten die eronder zitten.
  Op de vraag hoe het dan zit met de uitspraak dat de vloer keihard is en er 20 jaar garantie op zit, krijgen wij geen duidelijk antwoord. We kunnen uit coulance een pak planken opsturen, is de boodschap. Alsof we zo even een paar vierkante meter vloer eruit kunnen halen en opnieuw kunnen leggen. We hebben de vloer bewust door een erkend bedrijf laten leggen. worden we geadviseerd om voorzichtig te zijn met het verschuiven van zware spullen
  De medewerker van de backoffice blijft bij zijn verhaal en er komt geen bevredigende oplossing voor ons.
  Wij zijn heel erg teleurgesteld in de slechte kwaliteit en even zo slechte service van Handyfloor.
  Wij raden iedereen af om een pvc vloer aan te schaffen bij Handyfloor vanwege deze redenen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Schrijf zelf een review over Handyfloor

  Uw beoordeling