NederlandReview

  Ervaringen Handwerk.nl

  Haken en breien is allang niet meer voor oude oma’s in een schommelstoel. Het is weer hip om zelf je sjaal te breien of een coole beanie te haken. Er komen steeds meer handwerkwinkels met prachtige kleuren wol en garen om uit te kiezen. Het lijken bijna snoepwinkels. Bij handwerk.nl kun je online alles bestellen voor je hobby haken, breien en borduren.

  Alles om te haken en breien

  Bij handwerk.nl kun je uitgebreid kiezen uit alle bekende merken. Wil je haak- of breigaren bestellen, dan kun je per merk kiezen uit de kleur, de dikte, het soort garen, een combinatie van twee kleuren. Je moet er even de tijd voor nemen maar er ontbreekt dan ook niets. Uiteraard kun je ook alle soorten naalden bestellen en breiboeken voor inspiratie of een leuk patroon. Voor de professionele breier zijn er veel accessoires als een breicalculator, een vingerhoed of een toerenteller om de tel niet kwijt te raken. Wat ook leuk is, misschien als beginnende haker of breier of om iemand cadeau te doen, is een brei- of haakpakket. Bijvoorbeeld een zomerse strandtas of een gezellige plaid. Of een pakket om een schattig knuffeltje te haken voor een neefje of nichtje.

  Handwerk.nl - YouTube

  Of toch borduren

  Ben je meer van het borduren met fijne naaldjes en steekjes, dan kun je bij Handwerk.nl alles vinden om een kussen, tas, schilderijtje of wat dan ook te borduren. Ook hiervoor kun je complete pakketten bestellen zodat je niet na hoeft te denken over de benodigdheden. Op de website kun je kiezen uit allerlei thema’s zoals dieren, Disney, huwelijk en nog heel veel meer. Verder kun je bij handwerk.nl terecht voor alles wat met borduren te maken heeft, van patronen tot garen en stoffen, vergrootglazen daglichtlampen, naalden en noem maar op. Je krijgt vanzelf zin om te borduren!  Over Handwerk.nl

  Het team van handwerk.nl bestaat uit 9 mensen om vragen te beantwoorden en te adviseren. De webshop is geboren in 2011 uit nood. De oprichtster Adriëlle Sterkenburg vond dat ze nergens de juiste benodigdheden voor haar hobby kon kopen. Vooral online was het lastig, maar ook buurtwinkels hadden niet voldoende aanbod. Samen met haar partner startte ze een online handwerkwinkel die nu uitgegroeid is tot handwerk.nl. De webshop bestaat uit meer dan 6000 artikelen die bijna allemaal op voorraad zijn

  Bestellen en retourneren

  Vanwege de grote voorraad kunnen bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog verstuurd worden. Bestellingen boven € 40 worden gratis verzonden, anders wordt er € 2,95 in rekening gebracht. Je kunt altijd binnen 30 dagen retour sturen als je toch iets verkeerds besteld hebt. En heb je garen (bollen wol of katoen) over van een project, dan heb je 100 dagen om deze terug te sturen.

  Heb jij wel eens iets besteld bij handwerk.nl of om advies gevraagd? Laat dan op NederlandReview weten wat jouw ervaringen zijn. Of de producten kwalitatief goed zijn en of je goed geholpen werd. En ben jij van plan iets te gaan borduren, haken of breien en wil je iets bestellen bij handwerk.nl, lees dan hier de beoordelingen van mensen die al ervaring met de webshop hebben.

  Lees hier de ervaringen van mensen die bij handwerk.nl alles kochten om te breien, haken of borduren.

  Hou jij van borduren, haken of breien? Lees hier de ervaringen en mening van handwerkers die alles wat ze nodig hadden, bestelden bij handwerk.nl.

  Handwerk.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Handwerk.nl

  Uw beoordeling

  garen

  heb garen besteld, hoorde een hele tijd niks van hun, geen mail dat het langer duurde , na 2 mails zelf gestuurd , kreeg ik eindelijk bericht ze stuurde het op

  Door: elly dodde06-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Bestelling 11 mei

  Eerste bestelling ging hoed, werd snel geleverd. Tweede bestelling heb ik na 17 dagen nog niet binnen. Na 10 dagen maar gemaild, maar er wordt nergens op gereageerd.

  Door: Stephanie28-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Handwerk.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Handwerk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Handwerk.nl actief?

  Handwerk.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Handwerk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.