Halfords
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

U bent nu bij:

Totaal

8,8

Bestellen

9

Service

10

Prijs

7

Leveren

9
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: R

Halfords - fijne winkel maar niet de goedkoopste

Fijne winkel met goed personeel en goed assortiment. Ik kom er graag voor onderdelen. Jammer wel dat ze niet de allergoedkoopste (meer) zijn.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


19-04-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jonathan Leentjes

Halfords - Prettige winkel - fijn dat ze nog bestaan

Ik heb Halfords altijd een prettige winkel gevonden en ben blij dat ze na alle ellende nog steeds bestaan.

Meerdere fietsen aangeschaft bij Halfords en ben er vaak langs gegaan voor advies en hulp. Goede service en vriendelijk personeel. Filiaal Utrecht

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • AutoOnderdelen-Direct.nl

  AutoOnderdelen-Direct.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • Comfortkoop

  Comfortkoop

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 3,8Lees ervaringen
 • Dealextreme

  Dealextreme

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Halfords

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Halfords?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Halfords

Bijna iedereen kent de naam Halfords, niet alleen van de vele winkels die er eerst waren, maar ook vanwege het grote faillissement in 2014. Toch bestaat Halfords nog steeds, in 2016 telde de onderneming nog 49 winkels en zij hebben een webshop in België en Nederland. Bieden zij nog steeds die goede kwaliteit fiets- en auto- onderdelen en andere accessoires? Wat is de service van dit bedrijf nu? Hier kun jij zelf je review achterlaten over dit bedrijf en lezen wat anderen ervaren hebben toen zij hier iets kochten.

Over Halfords
De naam Halfords vindt zijn oorsprong in Engeland. In 1892 begon daar Frederick W. Rushbrooke (1861-1953) een ijzergroothandel in Birmingham. Deze winkel verhuisde in 1902 naar Leicester aan de Halford Street, vandaar de naam Halfords, waar hij fietswaren begon te verkopen. De eerste Halfordswinkel in Nederland werd in 1973 geopend. Het aantal vestigingen groeide en het bedrijf breidde uit naar België, waar het tien winkels opende. In juni 2012 telde Halfords ongeveer 160 winkels in Nederland en België samen, het aantal nam af tot 130 vestigingen in 2014. Inmiddels zijn alle winkels in België gesloten, er is daar alleen nog een webshop. Op 7 oktober 2014 werd het faillissement uitgesproken voor de Nederlandse keten met 102 filialen waar 536 mensen werkten. Er waren daarnaast nog 28 zelfstandige franchisenemers, die hier buiten vielen. Na een mislukte doorstart, werden zeven weken later de filialen gesloten en alle werknemers ontslagen. Alleen de franchisenemers bleven open. Zij namen samen met oud-personeelsleden een aantal winkels uit de failliete boedel over. Halfords.2 BV zoals de nieuwe onderneming heet telde in 2016 49 winkels. Het hoofdkantoor staat in Veenendaal.


Do the Bicycle!

Diensten
Het assortiment van Halfords bestaat uit autoradio's en andere autoaccessoires, fietsen en fietsaccessoires, navigatiesystemen, motorhelmen en -kleding, kampeerartikelen en producten waarmee ouderen mobiel kunnen blijven (rollators, scootmobielen, wandelstokken). Daarnaast hebben de winkels een werkplaats waar men terecht kan voor fietsreparatie. Je kunt bij Halfords online betalen met iDeal, Visa, Mastercard, Paypal of achteraf betalen. Dit laatste kost € 1,95 extra. De bezorgkosten zijn € 1,95 voor kleine artikelen die door de brievenbus passen, kleine pakketten € 4,95 en grote pakketten als fietsen, fietsdragers en dakkoffers € 19,95. Bestellingen, met uitzondering van grote artikelen, van boven de € 75,- worden gratis bezorgd.

Gratis rijklaar maken en eerste onderhoudsbeurt
Wanneer je bij Halfords een nieuwe fiets koopt, wordt deze op jouw lengte afgesteld en afgemonteerd. Na 6 tot 8 weken mag je weer terugkomen voor een gratis eerste onderhoudsbeurt ter waarde van € 34,99. Dit is natuurlijk alleen handig als er een Halfords filiaal bij jou in de buurt zit.

Klachten
Voor vragen en klachten kun je contact opnemen met het Support Center (maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur) Het telefoonnummer is (085) 48 318 10. Je kunt je vraag ook via Twitter stellen: @halfordsnl, via Whatsapp: 06 1403 5613 of via e-mail: klantenservice@halfords.nl. Wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht kun je deze voorleggen aan de Stichting Webshop Keurmerk waarbij Halfords is aangesloten, zij kunnen voor jou bemiddelen. Mocht dit ook niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!