Gummil

Alle reviews

Gummil

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloeibaarrubber

  Water bruin drijvende olielaag op het water vissen dood en gummil is niet thuis mensen pas op want rubber is echt wel giftig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vijver repareren

  Al jarenlang hebben we een vijver in de tuin. Op een gegeven moment merkte ik dat de vijver enigszins begon te lekken. Dat is natuurlijk vervelend en het laten herstellen van de vijver zou toch nog behoorlijk wat geld zou kosten. Een kennis van mij adviseerde mij om eens naar Gummil te kijken. Het product zou mijn vijver kunnen herstellen en zou ook nog eens geld kunnen besparen. Goed, daar sta ik wat sceptisch tegenover. Ik bedoel, ik ben niet bijzonder handig en ik geloof niet zo in wonderproducten. Na een paar video's gekeken te hebben ben ik toch overstag gegaan. Het product is eenvoudig in gebruik en het doet precies wat het moet doen: het waterdicht maken van zaken. Het heeft me een zaterdagmorgen gekost, maar mijn vijver is weer waterdicht en ik hoop dat dit nog een poosje zo blijft. Voor nu in ieder geval zeer content. Top!

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Gummil

Als je een eigen huis hebt valt er bijna altijd wel wat te doen, want als je je huis in goede conditie wilt houden, dan moet je daar regelmatig onderhoud aan plegen. Elke klus heeft zo zijn eigen uitdaging waarbij je het nodige gereedschap en onderdelen nodig kunt hebben. Een product dat je op vele manieren toe kunt passen kan dan zeer handig zijn. Zo’n product is het vloeibare rubber genaamd Gummil. Je kunt er dakgoten waterdicht mee maken, maar ook een vijver, badkamer, voegen of zelfs het dak van je caravan. Wat de ervaringen van andere klussers zijn met dit product lees je hier op NederlandReview.

Over Gummil
Gummil is een product dat wordt verkocht door het gelijknamige bedrijf Gummil BV. Gummil is een vloeibaar rubber dat voor een afdichtende en beschermende rubbercoating zorgt. Deze rubbercoating is bestand tegen Uv-straling en geschikt voor het beschermen, afdichten en repareren van vloeren, wanden, muren, dakgoten, naden, voegen en scheuren, etc. Het geeft een 100% waterdicht en luchtdicht resultaat en hecht op bijna alle ondergronden zoals hout, metaal, zink, steen, beton, etc. Gummil beschermt verder tegen erosie en corrosie en er zit een garantie op het product van dertig jaar.


Diensten
Toepassingen en informatie
Gummil is op vele plaatsen en manieren toe te passen. Je kunt er kelders mee waterdicht maken, dakgoten, kozijnaansluitingen, platte daken, etc. Op de website zijn vele toepassingen te vinden onderverdeeld in dakgootreparatie, dak reparatie of dakrenovatie, toepassingen in de tuin en toepassingen in huis.

Webshop
In de webshop kun je Gummil Premium vloeibaar Rubber bestellen in emmers van 1 liter t/m 30 liter. Daarnaast vind je het volgende in de shop:

 • Gummil Vijver Reparatieset
 • Gummil Dakgoot Reparatieset
 • Gummil GeoTex 20 meter
 • Gummil Forte universele reiniger. Gummil Dakreparatieset
 • Gummil Dakgoot Reparatieset XL
 • Gummil Stacaravan Dakrenovatie pakket
 • Gummil Badkamer waterdicht, doe-het-zelf pakket
 • Gummil Reparatiepakket
 • Gummil Hulpmiddelen

Daarnaast vind je nog een onderdeel op de website met adviezen voor het werken met Gummil en een onderdeel met tips over vloeibaar rubber.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt moet je dit binnen 7 dagen indienen bij Gummil. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit weten met daarbij een indicatie over wanneer je een antwoord kunt verwachten. Je kunt je klacht ook indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de Gummil als naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je moet Gummil in ieder geval vier weken de tijd om de klacht in onderling overleg op te lossen. Hierna ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Laat jouw mening over Gummil hier achter!
Heb jij dit product al eens of meerdere malen gebruikt voor klussen in en om je huis? Positieve en negatieve ervaringen zijn hier welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar wij van elkaar kunnen leren wat de topbedrijven en –producten zijn en welke minder presteren.

Wat zijn de ervaringen in het werken met Gummil Premium vloeibaar Rubber? Kun je er gemakkelijk een dak mee afdichten of is het moeilijk te verwerken?

}