NederlandReview

  Ervaringen Gummil

  Als je een eigen huis hebt valt er bijna altijd wel wat te doen, want als je je huis in goede conditie wilt houden, dan moet je daar regelmatig onderhoud aan plegen. Elke klus heeft zo zijn eigen uitdaging waarbij je het nodige gereedschap en onderdelen nodig kunt hebben. Een product dat je op vele manieren toe kunt passen kan dan zeer handig zijn. Zo’n product is het vloeibare rubber genaamd Gummil. Je kunt er dakgoten waterdicht mee maken, maar ook een vijver, badkamer, voegen of zelfs het dak van je caravan. Wat de ervaringen van andere klussers zijn met dit product lees je hier op NederlandReview.

  Over Gummil

  Gummil is een product dat wordt verkocht door het gelijknamige bedrijf Gummil BV. Gummil is een vloeibaar rubber dat voor een afdichtende en beschermende rubbercoating zorgt. Deze rubbercoating is bestand tegen Uv-straling en geschikt voor het beschermen, afdichten en repareren van vloeren, wanden, muren, dakgoten, naden, voegen en scheuren, etc. Het geeft een 100% waterdicht en luchtdicht resultaat en hecht op bijna alle ondergronden zoals hout, metaal, zink, steen, beton, etc. Gummil beschermt verder tegen erosie en corrosie en er zit een garantie op het product van dertig jaar.


  Het vloeibare rubber van Gummil

  Diensten

  Toepassingen en informatie
  Gummil is op vele plaatsen en manieren toe te passen. Je kunt er kelders mee waterdicht maken, dakgoten, kozijnaansluitingen, platte daken, etc. Op de website zijn vele toepassingen te vinden onderverdeeld in dakgootreparatie, dak reparatie of dakrenovatie, toepassingen in de tuin en toepassingen in huis.

  Webshop

  In de webshop kun je Gummil Premium vloeibaar Rubber bestellen in emmers van 1 liter t/m 30 liter. Daarnaast vind je het volgende in de shop:

  • Gummil Vijver Reparatieset
  • Gummil Dakgoot Reparatieset
  • Gummil GeoTex 20 meter
  • Gummil Forte universele reiniger. Gummil Dakreparatieset
  • Gummil Dakgoot Reparatieset XL
  • Gummil Stacaravan Dakrenovatie pakket
  • Gummil Badkamer waterdicht, doe-het-zelf pakket
  • Gummil Reparatiepakket
  • Gummil Hulpmiddelen

  Daarnaast vind je nog een onderdeel op de website met adviezen voor het werken met Gummil en een onderdeel met tips over vloeibaar rubber.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt moet je dit binnen 7 dagen indienen bij Gummil. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit weten met daarbij een indicatie over wanneer je een antwoord kunt verwachten. Je kunt je klacht ook indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de Gummil als naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je moet Gummil in ieder geval vier weken de tijd om de klacht in onderling overleg op te lossen. Hierna ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat jouw mening over Gummil hier achter!

  Heb jij dit product al eens of meerdere malen gebruikt voor klussen in en om je huis? Positieve en negatieve ervaringen zijn hier welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar wij van elkaar kunnen leren wat de topbedrijven en –producten zijn en welke minder presteren.

  Wat zijn de ervaringen in het werken met Gummil Premium vloeibaar Rubber? Kun je er gemakkelijk een dak mee afdichten of is het moeilijk te verwerken?

  Gummil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gummil

  Uw beoordeling

  Vloeibaarrubber

  Water bruin drijvende olielaag op het water vissen dood en gummil is niet thuis mensen pas op want rubber is echt wel giftig

  Door: R v lavieren14-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Vijver repareren

  Al jarenlang hebben we een vijver in de tuin. Op een gegeven moment merkte ik dat de vijver enigszins begon te lekken. Dat is natuurlijk vervelend en het laten herstellen van de vijver zou toch nog behoorlijk wat geld zou kosten. Een kennis van mij adviseerde mij om eens naar Gummil te kijken. Het product zou mijn vijver kunnen herstellen en zou ook nog eens geld kunnen besparen. Goed, daar sta ik wat sceptisch tegenover. Ik bedoel, ik ben niet bijzonder handig en ik geloof niet zo in wonderproducten. Na een paar video's gekeken te hebben ben ik toch overstag gegaan. Het product is eenvoudig in gebruik en het doet precies wat het moet doen: het waterdicht maken van zaken. Het heeft me een zaterdagmorgen gekost, maar mijn vijver is weer waterdicht en ik hoop dat dit nog een poosje zo blijft. Voor nu in ieder geval zeer content. Top!

  Door: De Vangarde28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Gummil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Gummil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gummil actief?

  Gummil is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gummil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.