Guidinc

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Guidinc

Ben je zoekende naar een tijdschrift waar je op de hoogte blijft van films en series van onder andere Netflix, Videoland, Ziggo, Apple TV, Disney+, NPO Start, Prime Video en Pathé Thuis? Wellicht is Guidinc een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke objectieve en onafhankelijke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Guidinc?

 


Guidinc is een tijdschrift die jou op de hoogte houdt van de beste series en films van o.a. Netflix, Videoland, Ziggo, Apple TV, Disney+, NPO Start, Prime Video en Pathé Thuis. Zo weet je precies wat waar te bekijken is. Het bedrijf adviseert haar websitebezoekers ook eens een kijkje te nemen op Guidinc.nl. Het bedrijf geeft aan dat de gids helemaal vol met tips van de grootste video on demand kanalen staat. 


Je kunt de Guidinc op het moment van schrijven voor € 3,99 bestellen. Mocht je dit doen ben je volgens het bedrijf te allen tijde op de hoogte van de beste series en films.  


Bestellen

 


Het Guidinc magazine is online te bestellen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze alles in het werk zullen stellen om het magazine binnen 2 werkdagen bij je thuis te laten bezorgen. Vanwege het feit dat het soms druk is bij PostNL kan het onverhoopt voorkomen dat er sprake is van vertraging. Mocht dit het geval zijn vraagt het bedrijf aan haar klanten hier begrip voor te hebben. Je kunt een editie meerdere keren bestellen. Handig als je deze bijvoorbeeld cadeau wilt doen aan een aantal mensen.  


Wetenswaardigheden

 


Het bedrijf valt onder de paraplu van Bindinc BV/AKN CV. Het adres is 's Gravelandseweg 80, postcode 1217 EW in Hilversum. Mocht je contact willen opnemen met dit bedrijf kun je dit onder andere telefonisch doen. Het telefoonnummer is 035-6726726. Je kunt overigens ook een kijkje nemen op de FAQ pagina van dit bedrijf. Daar staan veel gestelde vragen met standaard antwoorden vermeld.  


Mocht je een of meerdere magazines willen bestellen dien je online de factuurgegevens door te geven. Gegevens die je dient in te vullen zijn je voornaam, achternaam, postcode, huisnummer, eventueel een toevoeging en ten slotte je e-mail adres. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je persoonlijke informatie gebruikt zal worden om een bestelling te verwerken. Je gegevens worden ook gebruikt om je beleving op de website te optimaliseren en voor andere doeleinden te gebruiken. Dit staat allemaal beschreven in het door het bedrijf opgestelde privacy beleid. Je kunt betalen via iDEAL.  


Voordelen

 


Er kleven volgens het bedrijf vele voordelen aan Guidinc. Zo wordt er aangegeven dat klanten onafhankelijk kijkadvies krijgen. Je kunt eindelijk inzicht en overzicht krijgen in het enorme aanbod. Je zult niets meer missen. Je hoeft jezelf nooit meer de vraag te stellen of dit alles is. Volgens het bedrijf heb je minder keuzestress. Je krijgt belangrijke tips van alle VOD-diensten. Dit betekent dat je ook tips krijgt van zaken waar je geen abonnee van bent.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Guidinc? Ben je tevreden over de producten/diensten van Guidinc? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Guidinc? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Niets

Ik ontvang al geruime tijd ongewenst de digitale nieuwsbrief van Guidinc. Deze heb ik nooit aangevraagd, dus zij hebben mijn emailadres op een illegale manier verkregen. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan niet, omdat de link in de nieuwsbrief niet werkt, of omdat je vervolgens op een pagina komt waarbij de link om je afmelding te bevestigen niet werkt. Het is pure spam waar je niet van afkomt, omdat het is gemaakt door een stelletje amateurs.

A

A. Boogaards

27-03-2022

0forum
2