NederlandReview

  Ervaringen GTO Watch

  Ook zo nieuwsgierig of de levering op tijd was? Je de klok op de klantenservice gelijk kunt zetten? Of hun klokjes net zo tikken als die thuis? Kregen ze tijdig antwoord op vragen? Klonk de kwaliteit als een klok? Gaven de wijzers een mooi design aan? Of weet jij al die antwoorden al en wil je jouw mening of ervaring hier graag delen door middel van een online beoordeling?

  Horloges

  De meeste van ons hebben wel een horloge. Sommige mensen hebben er meer. Weer anderen hebben een hele collectie, omdat je een horlogeliefhebber bent. Maar ongeacht het aantal, iedereen zoekt naar dat ene unieke ontwerp dat hem of haar aanspreekt, want als het je niet aanspreekt, belandt het horloge al snel in een la en weet je nog niet hoe laat het is of voel je je gewoon kaal.

  Waar je uiteindelijk voor gaat, is persoonlijk. Klassiek of eigentijds, trendy of sportief, fashion of retro, vintage of comfort, subtiel klein of robuust, stoer en groot (‘XL formaat’ zoals dat eigenlijk heet), wijzers of digitaal, eenvoud of veel bling, lederen band of toch liever kunststof, siliconen of metaal, een enkele of juist meerdere wijzerplaten, hoeveel centrale naalden etc.. Keuze te over in ieder geval. Wat de meeste polshorloges met wijzers wel gemeen hebben is het quartz uurwerk.  Hoe het klokkijken voor ons allemaal ongeveer begon.

  Twee vliegen in één klap

  Maar wat nu als dat horloge een samensmelting is van twee dingen waar jij helemaal blij van wordt. Een soort cross over, een statement wat je bij je draagt wat het gevoel van jouw andere liefhebberij belichaamt. Zoiets als een sporthorloge waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de autosport of motorsport. Waarbij de lijnen en materialen van al die Pk's terug te vinden is om jouw pols! Het circuit waar de tijdmeting zo belangrijk is tijdens de race, weerspiegelt door het uurwerk. Zou het dan niet ook nog ontzettend gaaf zijn als de materialen uit die wereld, gebruikt worden in het horloge zelf? Zoiets als een wijzerplaat van koolstofvezel. En als er dan ook nog een stopwatch op zit, kun je zelf als die-hard-liefhebber klokken als je op Zandvoort staat.

  Genova Tecnica Orologi

  Dit is de volledige naam van GTOWatch van Philippe Gas. Wie weet lees je dit omdat je op zoek bent naar reviews, maar het kan net zo goed zijn dat je jouw mening hier graag wilt plaatsen. Zitten zijn horloges bijvoorbeeld echt zo comfortabel als ze beweren doordat die drukknoppen aan de linkerkant zitten? Voel je hoe dan ook vrij om nog rustig wat rond te lezen of jouw ervaring te plaatsen.

  Ook benieuwd naar de meningen en ervaringen die klanten voor jou in een recordtijd geschreven hebben? Hoe beoordelen zij de kwaliteit en het design?

  GTO Watch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GTO Watch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GTO Watch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GTO Watch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GTO Watch actief?

  GTO Watch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GTO Watch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.