GSMBatterij.nl

7.4
8.2

Bestellen

6.7

Service

7.1

Prijs

7.5

Levering

68.4%

Zou hier weer kopen

GSMBatterij.nl

Wow? Heb jij ook gehoord wat men over dit bedrijf zegt? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Gsmbatterij.nl

De naam laat weinig aan de verbeelding over. Het is natuurlijk de partij voor batterijen voor de mobiele telefoon. Wanneer de batterij of de telefoon wat slomer wordt dan moet je misschien steeds vaker de batterij gaan opladen. Het kan ook zijn, dat de batterij oververhit is geweest of een keer schade heeft gehad, omdat hij is gevallen. Het is dan natuurlijk goed om de batterij van de gsm te vervangen.  Je kunt eigenlijk alle originele batterijen krijgen van alle topmerken, waaronder Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG Mobile, Nokia, Samsung en Sony toestellen. Wanneer je jouw batterij vervangt dan kun je er weer volop tegenaan. Het is goed om een nieuwe batterij te kiezen voor je toestel. 


Natuurlijk worden de batterijen snel geleverd. Voor 18 uur bestelt, betekent in de regel dat je het de volgende werkdag ontvangt. Je zit dus nooit lang zonder een batterij voor je toestel. Ook op zon- en feestdagen kun je een batterij bestellen.   

De prijzen zijn bij hun ook nog eens erg scherp en goed. Het is daarom slim om voor hun te kiezen als de partij voor je nieuwe accu of batterij voor je telefoon. Je bespaart vaak voldoende euro’s ten opzichte van andere winkels. 

Je kunt veilig betalen via iDeal. De site is ook goed beveiligd. Tevens krijg je op alle nieuwe batterijen een garantie van zes maanden. Je weet dus zeker, dat je goed zit bij hun.  

De producten van Gsmbatterij.nl

Het aanbod van producten is zeer ruim te noemen. Denk hierbij aan: 
•    Batterijen
•    Opladers
•    Accessoires
•    Externe Batterijen
•    SD-Kaarten
•    Headsets

Klachten, tips en complimenten over Gsmbatterij.nl

Ben je ergens ontevreden of juist tevreden over? Dan is het goed om een klacht of compliment af te geven aan hun.  Je kunt dit via de mail doen, per post en natuurlijk ook telefonisch. 

Heb jij ervaring met Gsmbatterij.nl? 

Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

Lees hier de ervaringen van klanten van GSMBatterij.nl! Hoe betrouwbaar is deze leverancier van batterijen voor smartphone en tablet? Hoe lang gaan de batterijen mee en zijn ze goedkoop of duur?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Anderen bekeken ook