NederlandReview

  Ervaringen GSMBatterij.nl

  Wow? Heb jij ook gehoord wat men over dit bedrijf zegt? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 

  Over Gsmbatterij.nl
  De naam laat weinig aan de verbeelding over. Het is natuurlijk de partij voor batterijen voor de mobiele telefoon. Wanneer de batterij of de telefoon wat slomer wordt dan moet je misschien steeds vaker de batterij gaan opladen. Het kan ook zijn, dat de batterij oververhit is geweest of een keer schade heeft gehad, omdat hij is gevallen. Het is dan natuurlijk goed om de batterij van de gsm te vervangen.  Je kunt eigenlijk alle originele batterijen krijgen van alle topmerken, waaronder Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG Mobile, Nokia, Samsung en Sony toestellen. Wanneer je jouw batterij vervangt dan kun je er weer volop tegenaan. Het is goed om een nieuwe batterij te kiezen voor je toestel. 


  Reageer jij ook zo hysterisch als de batterij van je telefoon leeg is? Misschien moet je er dan één extra aanschaffen!

  Natuurlijk worden de batterijen snel geleverd. Voor 18 uur bestelt, betekent in de regel dat je het de volgende werkdag ontvangt. Je zit dus nooit lang zonder een batterij voor je toestel. Ook op zon- en feestdagen kun je een batterij bestellen.   

  De prijzen zijn bij hun ook nog eens erg scherp en goed. Het is daarom slim om voor hun te kiezen als de partij voor je nieuwe accu of batterij voor je telefoon. Je bespaart vaak voldoende euro’s ten opzichte van andere winkels. 

  Je kunt veilig betalen via iDeal. De site is ook goed beveiligd. Tevens krijg je op alle nieuwe batterijen een garantie van zes maanden. Je weet dus zeker, dat je goed zit bij hun.  

  De producten van Gsmbatterij.nl
  Het aanbod van producten is zeer ruim te noemen. Denk hierbij aan: 
  •    Batterijen
  •    Opladers
  •    Accessoires
  •    Externe Batterijen
  •    SD-Kaarten
  •    Headsets

  Klachten, tips en complimenten over Gsmbatterij.nl
  Ben je ergens ontevreden of juist tevreden over? Dan is het goed om een klacht of compliment af te geven aan hun.  Je kunt dit via de mail doen, per post en natuurlijk ook telefonisch. 

  Heb jij ervaring met Gsmbatterij.nl? 
  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

  Lees hier de ervaringen van klanten van GSMBatterij.nl! Hoe betrouwbaar is deze leverancier van batterijen voor smartphone en tablet? Hoe lang gaan de batterijen mee en zijn ze goedkoop of duur?

  GSMBatterij.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  3,6

  Prijs

  4,6

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte levering, slechte klantenservice

  JJ15-10-2018

  Ten eerste komt de batterij aan zonder verpakking, in een plastic zakje. Ten tweede heb ik het verkeerde batterij ontvangen. Ten derde, ze weigeren het product terug te nemen, omdat ik de batterij heb gepast in mijn telefoon. Ik kwam er pas achter dat ik de onjuiste batterij had ontvangen, toen ik merkte dat de batterij strakker zat dan mijn eigen. De telefoon is verder natuurlijk niet aan geweest en ook niet in de lader geweest.

  Omdat ik vertrouwde dat ik het juiste product had ontvangen kan ik nu dus mijn batterij niet retourneren.

  Slechte zaak, kan beter een andere winkel bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Trage/niet levering, oude batterijen zonder verpakking

  Peter16-02-2018

  Ik kocht bijna twee weken geleden een gsm batterij voor mijn mobiel op de Belgische versie van gsmbatterij.nl (een identieke versie met .be). Ik had de webshop niet vooraf online gecontroleerd.

  Ik had wat argwaan toen ik merkte dat ze alleen leverden met brievenpost (geen track/trace, dus bij niet levering valt er nooit meer na te gaan wat er misliep). Voor deze brievenpost werd vrij veel aangerekend (bijna 3 euro) en ik had gewoon moeten annuleren toen er plots nog een euro bijkwam voor "creditcard kosten".

  Mijn batterij is nooit aangekomen... Telefonisch werd er niet gereageerd maar na een email kreeg ik een bizar standaard antwoord: er zouden "problemen zijn bij Post NL en Post BE", wat bij navraag pure onzin was.

  10 dagen na

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  nooit kopen bij GSMBatterij.nl

  Jan05-10-2017

  Een batterij besteld voor tablet. Geleverd. Bijna 30 euro. In tablet gemonteerd. Bleek niet te werken, terwijl de oude het nog steeds doet. Batterij teruggestuurd. Kreeg geld niet terug omdat de batterij zogenaamd gebruikt is. Brief gestuurd geen antwoord. Het zij n oplichters bij GSMBatterij.nl. ze zijn niet aangesloten bij winkel waarborg of zoiets, dus geen poot om op te staan om geld terug tekrijgen

  Dennis19-12-2017

  Ik ben ook zeer ontevreden over de kwaliteit van het geleverde product van gsmbatterij.nl. Vorig jaar nieuwe batterij besteld. Vanaf het begin al snel problemen met de batterij voor mijn telefoon. Ik dacht dat het misschien aan het toestel lag maar na een batterij van een collega te hebben gebruikt, had ik geen problemen. Dus geleverde batterij van gsmbatterij was gewoon niet goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Niet voor herhaling vatbaar

  Eddie14-09-2017

  De bestelde batterij voor mijn telefoon werd volledig ontladen geleverd en bleek na opladen en 5 keer kalibreren nog steeds veel slechter te presteren dan je van een nieuwe originele batterij mag verwachten. De batterij ging nauwelijks langer mee dan de 3 jaar oude batterij van mijn telefoon. Na dit aangekaart te hebben stuurde GSMbatterij.nl mij snel een tweede exemplaar toe, die ook geheel ontladen was. Na het opladen en 5 keer kalibreren bleek dat de prestatie van die tweede batterij bijna net zo slecht was als van de eerste baterij. Vervolgens zijn beide batterijen op verzoek van GSMbatterij.nl geretourneerd om doorgemeten te kunnen worden. Uit deze meting bleek volgens GSMbatterij.nl dat het probleem bij mijn telefoon moest liggen, want de batterijen waren goed. Omdat die batterijen voor mij geen toegevoegde waarde hadden gaf ik aan van de koop af te willen zien en dat ik graag mijn geld terug wilde krijgen. GSMbatterij.nl weigerde dat met het argument dat ik de batterijen door ze in mijn telefoon te plaatsen reeds in gebruik had genomen en dat het herroepingsrecht daarmee was vervallen. Bovendien beweerde GSMbatterij dat ze mij een goed functionerend product hadden geleverd. Op mijn vraag hoe ik dit goede functioneren van volledig ontladen batterijen (waarvan niet vast te stellen was of ze wel nieuw waren) had kunnen vaststellen zonder ze in mijn telefoon te plaatsen kwam geen antwoord. GSMbatterij.nl heeft mij een van de batterij vervolgens weer toegestuurd. Slechte zaak dat ze zich na het leveren van een voor mij waardeloos product verschuilen achter juridische formaliteiten. De klant staat hier duidelijk niet centraal.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Snel nieuwe batterij gekregen

  Jordy Koops08-12-2016

  Batterij van mijn smartphone was na iets meer dan een jaar overleden. Viel niet meer binnen de garantie, dus moest zelf de reparatie/vervangingskosten betalen. Bij de telecomwinkel was dit echter veel te duur. Kennis van me zei dat de batterij kapot was en dat je goedkoop nieuwe kunt kopen bij GSMBatterij.nl. Goedkoop was het niet bepaald, maar het heeft zeker gewerkt. Kreeg gewoon een originele batterij geleverd binnen een paar dagen. Nu werkt m'n smartphone weer naar behoren. Thanks!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  GSM oplader

  Pim 10-08-2016

  Ik was mijn Sony oplader kwijt van mijn GSM. Gelukkig kon ik deze hier snel bestellen. Het was een ramp om zonder oplader te zitten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over GSMBatterij.nl

  Uw beoordeling