NederlandReview

  Ervaringen GroepenkastBestellen.nl

  Soms is er een oude groepenkast aanwezig in je net gekochte huis, en heb je een nieuwe nodig. Omdat dit natuurlijk niet iets wat je vaak bij de hand hebt, is het handig om hiervoor veel informatie en de juiste producten te kunnen verkrijgen, en dan het liefst bij één en dezelfde aanbieder. GroepenkastBestellen.nl is zo’n aanbieder. Wat zijn de ervaringen van anderen met deze webshop?

  Over GroepenkastBestellen.nl

  GroepenkastBestellen.nl is een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, meterkasten en losse componenten. Het bedrijf staat in Enschede, en ze bieden je veel service aan op de website. Dit doen zij om de keuze van de juiste producten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kom je er niet uit, dan kun je op vele manieren contact met hen leggen voor hulp. Dit kan telefonisch, via e-mail, WhatsApp, chat of door persoonlijk langs te komen in Enschede. Zie je er toch tegenop om zelf een groepenkast te installeren, dan kun je de montage door hen laten doen. Groepenkasten worden altijd zonder verzendkosten verzonden (m.u.v. lege groepenkasten)


  Hoe ziet zo'n groepenkast er nou eigenlijk van binnen uit?

  Diensten

  • Alle groepenkasten die je besteld bij GroepenkastBestellen.nl zijn voorzien van het KEMA-KEUR en CE. Deze groepenkasten zijn direct montage klaar. Je hebt dus geen extra onderdelen nodig zoals aardrail, buisinvoer of andere hulpstukken.
  • Specifieke productinformatie kun je vinden in de titel, de korte en/of de lange productomschrijving.
  • De levertijd van een bestelling is ongeveer 1 à 2 werkdagen.
  • Je kunt onder andere betalen met iDEAL, PayPal, via een acceptgiro, etc.
  • Wanneer je kiest voor een complete groepenkast montage, wordt er binnen 24 uur contact opgenomen om een afspraak te maken. Ze proberen een afspraak voor plaatsing altijd binnen twee weken in te kunnen plannen, lukt dit niet, dan heb je recht op volledige vergoeding van het aankoopbedrag. De monteur neemt de bestelde groepenkast mee, waarna de oude groepenkast door hem verwijderd wordt en de nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Als je dit wilt kan hij de oude groepenkast meenemen. De montagekosten zijn in heel Nederland hetzelfde, ongeacht de afstand.
  • Op de site kun je een groepenkast samenstellen door een basismodel te kiezen, en hierna de door jou gewenste componenten toe te voegen. De groepenkast wordt volledig afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd.
  • Je kunt groepenkasten van de volgende merken bestellen: EMAT (eigen merk), AEG, Eaton-Holec, Attema, ABB-Haf en Hager.
  • Verder kun je er nog onderdelen en accessoires bestellen als KWH meters, aardlekautomaten, overspanningsbeveiliging, etc.
  • Ook kun je handige dingen te weten komen in de Blog van GroepenkastenBestellen.nl. Zie bijvoorbeeld www.groepenkastbestellen.nl/welke-dimmer-heb-ik-nodig, een uitgebreid artikel over dimmers.

  Klachten

  Op alle artikelen die zij verkopen zit standaard 24 maanden garantie, voor de EMAT groepenkast componenten is dit zelfs 60 maanden. Gaat je product binnen de fabrieksgarantietermijn stuk, dan kun je bij de webshop je garantie claimen. Zij handelen voor jou de garantie af. Hierna ontvang je een gerepareerd of nieuw artikel. Voor groepenkasten geldt dat vóór het in gebruik nemen van de installatie alle schroeven goed aangedraaid moeten worden ter voorkoming van brandgevaar. Heb je nog andere vragen of problemen, dan kun je altijd mailen naar info@groepenkastbestellen.nl.

  Vertel ook over jouw ervaringen met deze shop hier op NederlandReview!

  Wordt de installatie van een nieuwe groepenkast gemakkelijker gemaakt door de webshop en site van GroepenkastBestellen.nl? Lees hier de ervaringen!

  GroepenkastBestellen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GroepenkastBestellen.nl

  Uw beoordeling

  Wall Charger voor auto

  Groepenkastbestellen, LP24, Elektramat is allemaal één pot nat.

  Hier voor bijna €500,- een nieuwe wall Charger aangeschaft. Zag er allemaal redelijk uit maar helaas door onvoorzichtig handelen van de monteur brak er een schroef van de deksel af.
  Geïnformeerd of ik een nieuwe schroef kon bestellen, het antwoord was nee.
  Geïnformeerd of ik dan een nieuwe installiekast kon bestellen en dat kon voor €75,-
  Nu ben ik niet van gisteren en heb de werkelijke verkoopprijs van de installatiekast opgezocht en die ligt gemiddeld op zo'n €33,-
  "U had zich via de website op de laagste prijs garantie kunnen beroepen"

  Hoezo wil je een klant die net voor €500,- bij je heeft gekocht een poot uittrekken?

  Inmiddels ook de fabrikant gevraagd en die wist mij te melden dat de schroeven gewoon los te bestellen zijn. Vier stuks voor €3,50 met opgegeven artikelnummer.

  €75,- of €3,50 is een reusachtig en onredelijk groot verschil. Dat is gewoon de klant moedwillig belazeren.

  Uiteraard gaat de kast van €500,- met nieuwe schroef retour. Met dit soort bedrijven moet je geen zaken willen doen. Het retour formulier is geprint en de schroef is onderweg.

  Gelukkig betaald met AfterPay om dit soort praktijken in de kiem te smoren

  Door: Andre Luisterburg25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Een tevreden klant

  Dit was intussen mijn derde groepenkast (een ervan heb ik ook in het buitenland geinstalleerd). Alle vragen worden duidelijk en deskundig beantwoord. Goed advies en dito service, ook bij ruilen. Levering van goede kwaliteit, overeenkomstig afspraak.

  Door: Ton Milatz16-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Apparatuur voor elektrische installatie

  Ik ben zelf elektricien en voor mij is het dus ook een fluitje van een cent om zelf aanpassingen te doen aan het elektriciteitsnetwerk in mijn woning. Bij het bedrijf waarvoor ik werk kan ik spullen meenemen, maar ik vind de prijs hier toch nog wat aan de hoge kant. Daarom koop ik het zelf altijd in via GroepenkastBestellen.nl. Hier hebben ze alles wat je kunt gebruiken voor het uitbreiden van bijvoorbeeld je groepenkast. De prijs is echt heel goedkoop en daarnaast ben ik ook te spreken over de snelle levering. Bij een verkeerde bestelling kun je het product zo weer retour sturen.

  Door: K. M. 10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is GroepenkastBestellen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over GroepenkastBestellen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GroepenkastBestellen.nl actief?

  GroepenkastBestellen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GroepenkastBestellen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.