NederlandReview

    Ervaringen Greetz

    Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.nl is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Greetz.nl

    Greetz.nl maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.nl op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.nl kan het allemaal.

    Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.nl. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen.
    Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.nl.

    Greetz Special Delivery vlog 30: "Kijk deze jongen eens verliefd zijn!"

    Diensten van Greetz.nl

    Greetz.nl verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten.

    Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen.

    Klachten, tips en complimenten over Greetz.nl

    Ben je ontevreden over Greetz.nl? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.nl.

    Heb jij ervaring met Greetz.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Onafhankelijke ervaringen over Greetz.nl. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op NederlandReview

    Greetz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    4.4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kaartjes sturen online handig

    Superhandig om online kaartjes te versturen,

    als iemand jarig is is een kaartje toch leuker dan een whatsappje!

    je moet wel even wennen aan dat systeem online

    Maar als je het dan een paar keer gedaan hebt,

    Dan gaat het best.

    Met een bos bloemen erbij kan ook, maar dat vind ik wel een beetje duur

    Maar misschien als mijn moeder jarig is,

    Want wel een leuke verrassing!

    Door: Sanne14-05-2016
    michael14-02-2020

    niet bestellen hier levert niet optijd 2 jaar oprij

    Rien28-08-2020

    Bloemen besteld ,gewoon vergeten,ik bestel nooit meer bij greetz!

    Merel24-09-2020

    Zojuist een dubbele bestelling geplaatst in mijn winkelmandje voor hetzelfde adres. Vervolgens moet ik TWEE keer verzendkosten betalen, wat een schandalige regeling. Bij concurrenten is dit in ieder geval niet het geval, dus bestel hier nooit meer iets. Ik mag hopen dat mijn bestelling morgen op zijn minst op tijd is!!! Via de chat krijg ik dan te horen dat dit via verschillende bezorgdiensten gaat en 'excuses voor het ongemak'. Ben benieuwd hoeveel klanten jullie overhouden als dit de standaard blijft.

    Ton van Helmondt24-10-2020

    Dit jaar al 2 van de 5 bestellingen fout gegaan. Dramabedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    online kaart sturen geen gedoe met postzegels

    stuur al jaren al mijn kaarten online. ECHTE kaarten wel, geen ecards. Maar het is gewoon veel handiger om dat online te doen : geen gedoe met postzegels en tegenwoordig moet je echt zoeken voor je een brievenbus vindt... Hier doen zij dat gewoon voor je.

    Het assortiment is goed en ze sturen het meteen weg. Volgens mij zijn alle kaartjes ook gewoon aangekomen, dus alles goed!

    Door: K. Hiu12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaartjes versturen

    Ondanks dat niemand echt meer de moeite neemt om een kaartje te versturen, blijf ik ze toch sturen. Bij Greetz hebben ze superleuke kaartjes en de reacties zijn altijd positief. Zo'n kaartje op de deurmat is veel leuker dan een appje ontvangen.

    Door: Esmiralda05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Greetz is naar mijn zin

    Ik ben blij met Greetz , je kan de kaarten zelf bewerken.
    Is leuk om te doen maar je moet het wel even weten.

    Kaart komt niet altijd op tijd aan , maar dat is met een post kaart ook niet !!

    Door: Jose06-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bloemen en wijn

    Kado besteld voor m'n zus haar 40e verjaardag. Kon volgens greetz niet bezorgd worden omdat niemand thuis was en buren ook niet. Zou 'n briefje in de bus liggen om 'n nieuwe afspraak te maken. Briefje is nooit gevonden, zus was hele dag thuis contact met greetz, werd daar afgepoeierd, lag aan de vreemde koerier..??? Waardeloze klachten afhandeling, waarom nemen ze geen betrouwbare koeriers in dienst...

    Door: Silvia Harms25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kaart

    Kaart besteld ging goed, ik kreeg de kaart gratis waardoor ik de verzendkosten realiseerde €3,95 best duur, een postzegel is veel goedkoper.

    Kaartje verzonden, kreeg ik op de bezorgdatum een mail dat de postcode fout was. Er stond een 3 wat een 2 moest zijn, daarnaast zou het adres gewoon te vinden zijn m.b.v. adres en plaatsnaam, maar dat doet hun bezorger niet, alleen postcode.
    Anders €3,95 betalen dan wordt de kaart opnieuw verzonden.

    Lekkere service, bestel hier nooit meer. :|

    Door: F F23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Verjaardagskaart voor oma met onze foto

    Verjaardagskaart laten maken voor onze oma met een foto van ons erop en een gedichte dat mijn nichtje had geschreven.
    Ging heel makkelijk op die website en oma was er heel blij mee. Het was heel mooi geworden!

    Door: Leonie30-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Donuts

    Om half 5 smiddags ging de deurbel. Ik doe open, staat er een taartdoos op z'n kant tegen de voordeur. Het eerste wat ik zie is de tekst 'deze kant boven houden'..

    Zoontje maakt de doos open. Donuts... Ohw lekker! Maar ja, avondeten staat al op.

    Ik zag al dat de fondant aan het uitdrogen was, en aan hoe de kleur over gaf aan elkaar was het duidelijk dat dit geen verse donuts waren. Hoe zouden ze morgen smaken?

    Gortdroge diepvriesdonuts van 3 dagen oud.. Met een goedkoop laagje uitgedroogde fondant.

    Pas toen ik een review wilde gaan schrijver zag ik ook nog eens dat de verzender hier €22,50 voor heeft moeten betalen!!! Voor 6 oude fabriek-donuts!!

    Schande...

    Door: Karlijn Voogel23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Boeket

    Helaas zeer slechte ervaring met Greetz. Mooi boeket besteld voor verjaardag vriend. Kreeg bericht van Greetz dat geadresseerde niet thuis was, terwijl hij de hele dag en avond thuis was geweest. Twee dagen later bericht dat bloemen waren afgeleverd. Maar dat bleek niet waar! Schandalig. Klacht ingediend. Greetz meldde nog dat bezorger bloemen echt had afgeleverd... Maar aan welk adres is me een raadsel. Na chatten en mailen met Greetz werden bloemen 5 dagen later uiteindelijk bezorgd

    Door: Monique21-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    chocola

    Had n Greets-cadeaucode van € 10,-- gekregen, Het allergoedkoopste (doosje chocola) besteld, moest nog iets bijbetalen. Nooit gekregen, Greetz verschuilt zich achter Post.nl, want het was brievenbuspost. Lekker makkelijk. Na enig aandringen kreeg ik herlevering toegezegd, ook nooit ontvangen!! Nogmaals geklaagd, ik krijg terugbetaling van het bijbetaald bedrag +een cadeaucode van € 10,-- . Daar heb ik niets aan want ik ga natuurlijk niets meer bestellen bij hen. Kortom, zij steken mijn cadeau in hun zak zonder er iets voor te doen. Dat het één keer fout gaat, dat kan, maar twéé keer?? Dat is een doelbewuste actie, Diefstal dus.

    Door: Mabel Sterre17-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wijnpakket

    Wijnpakket voor een jarige zwager besteld.Fles rood en fles wit.Alleen een fles rood afgeleverd,witte was op,kwam ik achter na een chat met greetz ,waar ik lang in de wacht stond. Van greetz niets gehoord hierover,moest er zelf achterkomen via de jarige. Ze rekenen vol bedrag en leveren de helft zonder iets te zeggen. Was mijn eerste ervaring met greetz, maar tevens de laatste.

    Door: Joost Grosheide09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    ballon

    1 keer iets besteld nooit aangekomen. na 3 weken kwam ik hier achter, vragen ze als ze verjaardag ballon opnieuw moeten versturen..... zal daarom hier nooit meer bestellen

    Door: lex de koning07-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    meerdere kaarten en kado

    Verkeerde levering . 2 keer van de 5 bestellingen. Bij een verjaardag echt klote natuurlijk. Leek leuk maar ga weer zelf kaarten schrijven. Goedkoper en betrouwbaarder.

    Door: Ton van Helmondt24-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Ballon + cadeau

    Zojuist een dubbele bestelling geplaatst in mijn winkelmandje voor hetzelfde adres. Vervolgens moet
    ik TWEE keer verzendkosten betalen, wat een schandalige regeling. Bij concurrenten is dit in ieder geval niet het geval, dus bestel hier nooit meer iets. Ik mag hopen dat mijn bestelling morgen op zijn minst op tijd is!!! Via de chat krijg ik dan te horen dat dit via verschillende bezorgdiensten gaat en 'excuses voor het ongemak'. Ben benieuwd hoeveel klanten jullie overhouden als dit de standaard blijft.

    Door: M24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verjaardagstaart

    Verjaardagstaart cadeau gekregen. Helaas moest de taart in de prullenbak. Was niet te eten. Overheersend zoet, onaangenaam zoet, gewoon niet te eten. Deze banketbakker moet uit het vak.

    Door: L06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Ballon en kaart

    Helaas is mijn bestelling niet geleverd op de afgesproken datum. De reden zou zijn dat er niemand thuis was. ONZIN, het betrof een winkel die tot 21.00 uur open is. De bezorger Packs maakt mij uit voor leugenaar en Greetz zegt niets te kunnen doen. Waardeloos allemaal. Het aanbod om de volgende dag te leveren lijkt mij niet meer dan normaal alleen volkomen zinloos. De verrassing is er af. A.R. Versluis

    Door: A.R. Versluis18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Doos donuts

    Niet geleverde donuts en hele slechte tot geen communicatie met klant, ben al een week bezig om kontakt te krijgen en mn geld terug te krijgen, schandalig!!! Nooit en nooit meer, had eerst de reviews moeten lezen! Jammer dit en zeer, zeer teleurgesteld en ook de prijzen die ze ervoor vragen! Helaas geen pluspunten, maar vette minpunten!

    Door: Gaby Aenmey24-05-2020
    Gaby Aenmey24-05-2020

    Geen service!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Greetz

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Greetz actief?

    Greetz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.