NederlandReview

    Ervaringen Greetz

    Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.nl is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Greetz.nl

    Greetz.nl maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.nl op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.nl kan het allemaal.

    Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.nl. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen.
    Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.nl.

    Greetz Special Delivery vlog 30: "Kijk deze jongen eens verliefd zijn!"

    Diensten van Greetz.nl

    Greetz.nl verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten.

    Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen.

    Klachten, tips en complimenten over Greetz.nl

    Ben je ontevreden over Greetz.nl? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.nl.

    Heb jij ervaring met Greetz.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Onafhankelijke ervaringen over Greetz.nl. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op NederlandReview

    Greetz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kaartjes sturen online handig

    Superhandig om online kaartjes te versturen,

    als iemand jarig is is een kaartje toch leuker dan een whatsappje!

    je moet wel even wennen aan dat systeem online

    Maar als je het dan een paar keer gedaan hebt,

    Dan gaat het best.

    Met een bos bloemen erbij kan ook, maar dat vind ik wel een beetje duur

    Maar misschien als mijn moeder jarig is,

    Want wel een leuke verrassing!

    Door: Sanne14-05-2016
    michael14-02-2020

    niet bestellen hier levert niet optijd 2 jaar oprij

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    online kaart sturen geen gedoe met postzegels

    stuur al jaren al mijn kaarten online. ECHTE kaarten wel, geen ecards. Maar het is gewoon veel handiger om dat online te doen : geen gedoe met postzegels en tegenwoordig moet je echt zoeken voor je een brievenbus vindt... Hier doen zij dat gewoon voor je.

    Het assortiment is goed en ze sturen het meteen weg. Volgens mij zijn alle kaartjes ook gewoon aangekomen, dus alles goed!

    Door: K. Hiu12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaartjes versturen

    Ondanks dat niemand echt meer de moeite neemt om een kaartje te versturen, blijf ik ze toch sturen. Bij Greetz hebben ze superleuke kaartjes en de reacties zijn altijd positief. Zo'n kaartje op de deurmat is veel leuker dan een appje ontvangen.

    Door: Esmiralda05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Greetz is naar mijn zin

    Ik ben blij met Greetz , je kan de kaarten zelf bewerken.
    Is leuk om te doen maar je moet het wel even weten.

    Kaart komt niet altijd op tijd aan , maar dat is met een post kaart ook niet !!

    Door: Jose06-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ballon en kaart

    Helaas is mijn bestelling niet geleverd op de afgesproken datum. De reden zou zijn dat er niemand thuis was. ONZIN, het betrof een winkel die tot 21.00 uur open is. De bezorger Packs maakt mij uit voor leugenaar en Greetz zegt niets te kunnen doen. Waardeloos allemaal. Het aanbod om de volgende dag te leveren lijkt mij niet meer dan normaal alleen volkomen zinloos. De verrassing is er af. A.R. Versluis

    Door: A.R. Versluis18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Doos donuts

    Niet geleverde donuts en hele slechte tot geen communicatie met klant, ben al een week bezig om kontakt te krijgen en mn geld terug te krijgen, schandalig!!! Nooit en nooit meer, had eerst de reviews moeten lezen! Jammer dit en zeer, zeer teleurgesteld en ook de prijzen die ze ervoor vragen! Helaas geen pluspunten, maar vette minpunten!

    Door: Gaby Aenmey24-05-2020
    Gaby Aenmey24-05-2020

    Geen service!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verjaardagskaart voor oma met onze foto

    Verjaardagskaart laten maken voor onze oma met een foto van ons erop en een gedichte dat mijn nichtje had geschreven.
    Ging heel makkelijk op die website en oma was er heel blij mee. Het was heel mooi geworden!

    Door: Leonie30-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bloemen

    Echt een schande hoe ze bloemen leveren en hoe ze eruit zien tov de plaatje
    op hun website, vervolgens het enige wat ze kunnen doen is strooien met kortingsbonnetjes. 100% tevredenheidsgarantie op hun website LMFAO

    Door: Wouter07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diverse kaarten

    Ik was altijd een zeer tevreden klant bij Greetz. Maar sinds een jaar of 2 lukt het ze bij Greetz niet meer om bestellingen (gewone kaarten) op tijd te leveren. AL mijn bestellingen in de afgelopen 2 jaar zijn minimaal 1 tot 2 weken later geleverd dan was afgesproken. Sommige zijn niet eens aangekomen. Mijn laatste bestelling was een Valentijnskaart. Zou dan ook op 14 februari bezorgd worden. Helaas, mijn wederhelft liet de kaart net via de app zien...bezorgd op de 27ste. Sommige klantenservicemedewerkers zijn vriendelijk en snappen de frustratie en melden de klachten. Maar meestal krijg je iemand aan de lijn waaraan je al hoort dat hij er geen zin in heeft en ook meteen het probleem bij PostNL neerlegt of vertelt dat ik volgende keer voor de optie KOERIER moet kiezen (wel 10 x zo duur). Tja, volgens mij bestel ik iets bij Greetz en niet bij PostNL dus Greetz...los het op!!! Ik snap best dat een kaart 1 dag te laat bezorgd kan worden. Daar hou ik meestal ook wel rekening mee. Maar kom op, telkens weer ruim 1 tot 2 weken...dat kan echt niet hoor.

    Door: Ray27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    kaart en bos bloemen

    Slechte service. Ik wil een kaart wijzigen die pas woensdag verstuurd wordt. Niet mogelijk. Hierdoor krijgt mijn valentijn een kaart die niet af is. Zelfs aangeboden om extra te betalen voor een nieuwe kaart, maar ze willen niets meer voor me doen. STOM.

    Door: G.R.10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    verjaardagskaart met kado

    Waardeloos besteld wat voor die tijd en kado op dag zelf wordt niet geleverd door ze baal hier erg van het is enorm duur daar en nog slechte service geen vertrouwen hier meer in erg jammer had beter eerst hier kunnen lezen gaat dus al 100x fout daar mensen niet bestellen hier.


    Door: Meteoschoonebeek19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Wijn en chocolade met wenskaart

    Alleen een fles wijn geleverd.
    Verder niets. Chocolade heeft Greetz waarschijnlijk zelf gehouden. Wenskaart zal wel weggegooid zijn.
    Een treurige zaak. Advies: niet bestellen.

    Door: Martin 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    boeket bloemen

    Afgelopen vrijdag een boeket incl vaas besteld om op maandag te laten bezorgen. Boeket werd die maandag niet geleverd, na telefonisch contact zou het dinsdag worden geleverd. Wederom werd het boeket niet bezorgd. S'avonds Contact met de klantenservice via de live-chat gehad en dit werd gewoon verbroken met de medeling "ik kan niks voor u doen, prettige avond"
    Vandaag, woensdag, telefonisch contact gehad met de klantenservice en het "beste" wat Greetz kon bieden was een tegodbon van 5 euro voor een volgende bestelling....
    ZEER SLECHT de klantenservice van greetz voor een bedrijf dat 100% klanttevredenheid pretendeert!!
    ONBETROUWBAAR BEDRIJF

    Door: pierre04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wijnfles incl persoonlijke kaart

    binnen 1 maand tyd 2 kadootjes niet op tyd afgeleverd, waardeloze bezorgdienst.

    Door: Corine van Eyk25-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Kaart en drop pot met foto

    Had een leuke gepersonaliseerde kaart samengesteld voor Vaderdag en €7,50 bezorgkosten betaald, wat vrij veel is maar voor een bezorging op zondag begrijpelijk. Vervolgens wordt er in de door mij ontvangen track en trace laten weten dat mijn vader niet thuis was en dat geen van de buren in het hele appartementen blok waar hij woont het pakket konden aannemen. Er zou wel een briefje met verdere informatie in zijn postvak zijn gedaan. Ik mijn vader gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was, tot zo ver de verassing dus. Blijkt er helemaal geen briefje in zijn postvak te zijn gedaan. Hierna besloot ik de klantenservice van greetz te contacteren en het enige dat die me konden bieden was een levering de volgende dag.. annuleren was niet meer mogelijk dus de Vaderdag verassing komt ergens aankomende week aangezien mijn vader doordeweeks gewoon werkt. Het enige dat ik te horen kreeg was dat de bezorger het briefje wel zou zijn vergeten...heb dit soort dingen al vaker meegemaakt met greetz en raad het af van hun service gebruik te maken.

    Door: Alexander Verweij17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Waardeloze bezorging

    Donderdag 2 kaartjes besteld voor zelfde adres. Vrijdag 1 kaartje bezorgd op verkeerde adres , ander kaartje ligt nog op landelijk depot. Extra voor betaald levering via koerier. Gisteren 2e Kaartje nogmaals besteld via koerier bezorging op zondag ( opnieuw extra voor betaald ) maar ook dit kaartje blijft hangen op landelijk depot. Waardeloos dit en niemand bereikbaar bij Greetz. Dit is voor mij ook niet de eerste keer dat iets heel erg vreselijk misgaat met bezorging door Greetz. Wel extra betalen, maar Greetz geeft niet thuis als ze zulke grote fouten maken. Ik ben heel boos. En 2 kleine jongens zijn diep teleurgesteld omdat ze hun kaartje niet hebben gekregen.

    Door: Fam Kamp07-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Never again

    I ordered a cake to be delivered on a Saturday before 10:00 am (as a surprise for the birthday person). I received an e-mail at noon that they couldn't deliver the cake (without a reason), but they would deliver it on Monday?! I called customer service right away and the lady was friendly but also said it would be delivered on Monday. The birthday was on that Saturday, not Monday! I canceled the order after being on the phone for about 20 minutes. Customer service didn't understand why the driver didn't deliver either.
    Then at 4:00 pm that Saturday the cake was delivered after I told the birthday person that my cake was canceled...
    Absolutely horrible service. Can't rely on the service, very disappointing.

    Door: Ava Stone28-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Greetz

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Greetz actief?

    Greetz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.