NederlandReview

    Ervaringen Greetz

    Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.nl is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Greetz.nl

    Greetz.nl maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.nl op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.nl kan het allemaal.

    Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.nl. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen.
    Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.nl.

    Greetz Special Delivery vlog 30: "Kijk deze jongen eens verliefd zijn!"

    Diensten van Greetz.nl

    Greetz.nl verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten.

    Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen.

    Klachten, tips en complimenten over Greetz.nl

    Ben je ontevreden over Greetz.nl? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.nl.

    Heb jij ervaring met Greetz.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Onafhankelijke ervaringen over Greetz.nl. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op NederlandReview

    Greetz
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

    4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Greetz

    Uw beoordeling

    Kaartjes sturen online handig

    Superhandig om online kaartjes te versturen,

    als iemand jarig is is een kaartje toch leuker dan een whatsappje!

    je moet wel even wennen aan dat systeem online

    Maar als je het dan een paar keer gedaan hebt,

    Dan gaat het best.

    Met een bos bloemen erbij kan ook, maar dat vind ik wel een beetje duur

    Maar misschien als mijn moeder jarig is,

    Want wel een leuke verrassing!

    Door: Sanne14-05-2016
    michael14-02-2020

    niet bestellen hier levert niet optijd 2 jaar oprij

    Rien28-08-2020

    Bloemen besteld ,gewoon vergeten,ik bestel nooit meer bij greetz!

    Merel24-09-2020

    Zojuist een dubbele bestelling geplaatst in mijn winkelmandje voor hetzelfde adres. Vervolgens moet ik TWEE keer verzendkosten betalen, wat een schandalige regeling. Bij concurrenten is dit in ieder geval niet het geval, dus bestel hier nooit meer iets. Ik mag hopen dat mijn bestelling morgen op zijn minst op tijd is!!! Via de chat krijg ik dan te horen dat dit via verschillende bezorgdiensten gaat en 'excuses voor het ongemak'. Ben benieuwd hoeveel klanten jullie overhouden als dit de standaard blijft.

    Ton van Helmondt24-10-2020

    Dit jaar al 2 van de 5 bestellingen fout gegaan. Dramabedrijf.

    De vries07-12-2020

    Echt slecht .... Op maandag kaart besteld voor vrijdag....krijg donderdag mail hij is op de post gegaan ... Vrijdag geen mail van aflevering.... Ff chattuh dan maar..... Ze weten dat de post 2 dagen achter loopt lees ik .... Wrom dond pas op de post dan? Nee .... Ze kunnen niet waarmaken wat ze aanbieden

    Fejjarina26-01-2021

    Heel goede ervaringen met Greetz. Je moet het wel op tijd laten versturen; de bezorgdatum is nooit zeker, maar dat ligt niet aan Greetz. Bloemen heb ik ook vaker gestuurd en deze zijn (bij navraag) altijd heel vers.

    JOHN13-02-2021

    Bloemen voor een crematie te laat geleverd, schandalig!

    reshma15-02-2021

    Cadeau besteld voor Valentijnsdag, zou op 14 februari geleverd worden. Extra bezorgkosten voor betaald. Cadeau is een dag later geleverd op 15 febr. Eerder ook 2 cadeaus voor een collega besteld, deze werden apart opgenomen in het winkelmand met aparte bezorgkosten terwijl het om het zelfde adres gaat. Nooit meer Greetz voor mij!

    Moesje29-03-2021

    Bloemen en kaart besteld, kosten 21 €. Zou bezorgd worden op 26 maart, extra voor betaald. 27 maart nog niets ontvangen, met bezorgdienst gemaild, maar ineens geen antwoord meer? Greetz geprobeerd te bereiken, maar ze laten je gewoon een uur in de wacht staan via de chat. Bellen kan je ook vergeten want dat nemen ze niet op. Ook de vervoerder gebruikt dezelfde tactiek. Mag ik zeggen dat ik super teleurgesteld ben in zowel Greetz als in de bezorger? 21 euro betaald voor lucht en een tante die elke keer voor niets naar de brievenbus is gelopen. Echt een aanbeveling Greetz, bestel voortaan wel via andere websites

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kaarten, cadeaus en bloemen

    Ik heb mijn review per abuis als reactie op iemand anders gestuurd, waarvoor excuses! (Kan het blijkbaar niet meer weghalen)
    Ik heb heel goede ervaringen met Greetz. Verstuur al jaren kaarten en soms met een cadeautje erbij, of bloemen. Bloemen komen altijd supervers aan, zo hoor ik bij navraag. Wel moet je zorgen dat het ruim op tijd verzonden wordt, omdat de bezorgdatum altijd wat onzeker is met Postnl. Maar dat is niet de schuld van Greetz.

    Door: Fejjarina26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    online kaart sturen geen gedoe met postzegels

    stuur al jaren al mijn kaarten online. ECHTE kaarten wel, geen ecards. Maar het is gewoon veel handiger om dat online te doen : geen gedoe met postzegels en tegenwoordig moet je echt zoeken voor je een brievenbus vindt... Hier doen zij dat gewoon voor je.

    Het assortiment is goed en ze sturen het meteen weg. Volgens mij zijn alle kaartjes ook gewoon aangekomen, dus alles goed!

    Door: K. Hiu12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fotokaart

    Abusievelijk de bestelling 2x verricht en ook al betaald. Via chat functie met Dian, ongedaan gemaakt, en 1 kaart geannuleerd. Status stond op : nog gepland. Dian was zeer klantvriendelijk en servicegericht. Probleem is supersnel opgelost. Geld wordt gerestitueerd binnen 3 dagen.

    Door: Anoniem17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaart en ballon

    Ballon maar voor de helft gevuld met helium. Klantenservice gaat er niets aan veranderen, advies blaas het zelf maar op. Bestel hier nooit....zonde van je geld. Heb bijna 24 euro betaald voor niets, echt verschrikkelijk.

    Door: Chitra 21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bloemen

    Omdat wij in het buitenland wonen vind ik het fijn om familie en vrienden te verassen met een boeket bloemen op hun verjaardag.
    Zo makkelijk als het bestellen gaat des te moeilijker het op de dag van de verjaardag een bos bloemen af te geven.
    Dit na helaas 3x te laat iemands verrassing te laten bezorgen heeft mijn doen besluiten niet meer hier een bestelling te doen.
    Er is echt niemand die voor je gaat informeren waar deze bloemen gebleven zijn, geen briefje in de bus en ivm AVG mogen ze niet zeggen welke buren dit in ontvangst hebben genomen.. Maar wel ivm AVG iets persoonlijks aan de buren geven.. Echt te gek voor woorden hiermee toch een klant kwijt en wellicht hebben ze er teveel geen idee..

    Door: Karin Wildschut 13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Kaartjes versturen

    Ondanks dat niemand echt meer de moeite neemt om een kaartje te versturen, blijf ik ze toch sturen. Bij Greetz hebben ze superleuke kaartjes en de reacties zijn altijd positief. Zo'n kaartje op de deurmat is veel leuker dan een appje ontvangen.

    Door: Esmiralda05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Greetz is naar mijn zin

    Ik ben blij met Greetz , je kan de kaarten zelf bewerken.
    Is leuk om te doen maar je moet het wel even weten.

    Kaart komt niet altijd op tijd aan , maar dat is met een post kaart ook niet !!

    Door: Jose06-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Verjaardagskaart voor oma met onze foto

    Verjaardagskaart laten maken voor onze oma met een foto van ons erop en een gedichte dat mijn nichtje had geschreven.
    Ging heel makkelijk op die website en oma was er heel blij mee. Het was heel mooi geworden!

    Door: Leonie30-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    een ballon

    Beste greetz, ik kreeg een ballon op mijn verjaardag met 7 dagen zweefgarantie, hij zweeft nu al bijna 2 weken! Wat een top ballon met top service, Bedankt!

    Door: Dannion26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Taart

    Taart kapot en tekst maar voor de helft erop. Krijg geen geld terug ondanks dat ik nu niks meer met de taart kan. Super waardeloos!

    Door: Floortje van der Ster10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    wijn bedrukt etiket plus kaartje

    Op afgesproken lever dag niet geleverd, zou op zaterdag geleverd worden, gevraagd om het dan op zondag te leveren dit ging niet, de kreet 7 dagen levering zoals op de site staat klopt dus niet!
    willen pas maandag leveren, veel te laat. Dan maar geld terug, dat gaat weer enkele dagen duren, schandalig.
    Nooit geen greetz meer!! Klantenservice: sorry, maar hier heb ik weinig aan als klant. verwachtingen niet waar gemaakt.
    Beoordeling: nog geen enkele ster waard

    Door: Truus peters04-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Taart/bloemen/pakket

    Een flinke taart besteld voor aflevering in de ochtend en extra hiervoor betaald, die wordt pas 's avonds bezorgd en is warmer dan de stenen in de tuin en volgende dag bedorven.

    Reactie Greetz ik krijg een kortingsbon van een tientje terwijl de taart ruim 40 euro heeft gekost.

    Bloemen vallen dezelfde dag nog uit; reactie Greetz na 5 keer de klantenservice verzocht te hebben om een reactie. U moet een foto sturen.

    Ook 4x verzendkosten betaald; reactie Greetz de volgende bestelling moet ik maar contact opnemen voor een korting. Kaartje schrijven lukt ook al niet. Reactie Greetz; ik moet mijn browser wissen en alle gegevens opnieuw instellen?

    Hopeloos bij Greetz. Je praat met een robot als je de klantenservice spreekt. Ze draaien alles om, nemen geen verantwoordelijkheid en een tegemoetkoming is belachelijk slecht en mager geregeld.

    Greetz nooit meer voor mij, er zijn betere en professionele bedrijven die het wel hun afspraken nakomen.

    Door: Sander14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Taart met foto

    Maaike doet echter geen moeite om je verder te helpen via de chat.
    Ik heb zondagochtend besteld en de taart was blijkbaar ook gelijk klaar. Hoewel er niemand thuis is de tijd die Greetz aangeeft wilde ik deze graag verzetten. Dit is niet meer mogelijk, terwijl de taart nog niet bij POST NL is.
    Ik raad je niet aan hier te bestellen om iets op tijd te laten bezorgen.

    Door: Soraya 07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    geen

    Helaas niet mogelijk om 5 weken vooruit een kaart + cadeau te bestellen.
    Telefonisch contact hierover niet mogelijk.
    Slechts een wazig antwoord op mijn vraag via chat.

    Dus dan maar naar de concurrentie waar alles vlot verloopt.

    Door: A. den Ouden02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Pioenrozen

    Voor €33 bosje pioenrozen besteld, op 7 mei, 2 dagen voor moederdag.
    Ik wilde ze op moederdag zelf laten bezorgen, dat was geen probleem voor 8 euro meer. Prima.
    Zodra ik de bestelling had geplaatst bedacht ik me na 1 minuut en wilde ik de bestelling annuleren, wat volgens Greetz zelf geen probleem is zolang de bestelling nog niet is gereed gemaakt voor verzending.
    Echter was het annuleren zelfs na 2 minuten niet meer mogelijk! De klanten service vertelde mij dat na 2 minuten de bestelling al was klaar gemaakt voor verzending dus niet meer geannuleerd kon worden.
    Wat mij onzin lijkt want de bestelling zou pas 2 dagen later bezorgd worden..
    En dus zou nooit iemand zijn bestelling kunnen annuleren omdat ze op zo'n magische snelle wijze bestellingen gereed maken voor verzending dat niemand een kans krijgt om zijn bestellijg te annuleren?

    Ach ja, zolang de bos bloemen zelf dan maar niet teleurstelt.
    Helaas viel dat ook vies tegen. De pioenen zijn nooit open gegaan en zien eruit alsof ik er nog geen 10 euro voor heb betaald. Is echter een bos van 25 euro.
    Zwaar teleurgesteld en zal hier niet meer bestellen.

    Dat raad ik dan ook iedereen aan die niet helemaal zeker over zijn bestelling is en misschien wilt annuleren, want die kans krijg je dus niet.

    Door: Eknd19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Kaart met chocolade

    Kaart met verjaardagschocolade besteld. Bezorgen op 14 mei. Geen mail dat het verzonden is en ook niet bezorgd. Mail van verzenden hebben ze gestuurd nou weet niet naar wie maar ik heb hem niet.Ligt allemaal aan postnl zeggen ze. Kan tot 18 mei bezorgd worden sorry dat is 4 dagen na de verjaardag. Heb al paar x bij concurrent besteld en daar gaat het altijd goed. Dus voor mij nooit meer.

    Door: Bertie14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Moederdagcadeau

    Ik bestel een moederdag cadeautje bij Greetz, maar ze hebben m gewoon niet verstuurd. Sta je toch mega voorlul met moederdag. Klantenservice zegt ah ja helaas kan gebeuren. Nou ronduit slechte klantenservice. Bestel je kado hier niet maar doe het ergens waar ze hun klanten wel belangrijk vinden;)

    Door: Kayleigh09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Moederdag kaart

    3x is scheepsrecht zou je denken!!!

    Heb meer gechat dan dat ik de kaart ontvangen heb , moest elke keer een nieuwe kaart maken, en er werd gezegd, komt nu echt goed!! Nou ben benieuwd of ik voor moederdag de kaart mag ontvangen . Maar helaas is er niet bij gezegd welk jaar moederdag.. Ik heb voor de zekerheid maar een kaart gekocht en niet van Grrreetz..
    Want dat is de laatste keer..

    Door: Wilma06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bloemen

    bloemen niet geleverd; foutief adres volgens hen. 3x gechat om het adres te checken en was wel correct. Toch niet kunnen/willen leveren en geen recht op geld terug, volgens hen. Wat een bedrijf!!! pfff gr Nicole

    Door: nicole henderickx01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 68 ervaringen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Greetz actief?

    Greetz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.