Greetz

5.1

Bestellen

3.1

Service

4.1

Prijs

3.1

Levering

29.9%

Zou hier weer kopen

Greetz

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.nl  is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over Greetz.nl

Greetz.nl  maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.nl op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.nl kan het allemaal.

Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.nl. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen. 
Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.nl. 

Diensten van Greetz.nl

Greetz.nl verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten. 

Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen. 

Klachten, tips en complimenten over Greetz.nl

Ben je ontevreden over Greetz.nl? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.nl. 

Heb jij ervaring met Greetz.nl? 

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.


 


Onafhankelijke ervaringen over Greetz.nl. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (201)

Bloemen, bubbels, kaart

Bloemen bubbels en een kaart besteld voor de 50ste verjaardag van een collega. Week voor de datum besteld en nog wordt het te laat geleverd. Geen leuke verrassing als het te laat bezorgd wordt. Bij klachten krijg je alleen bezorgkosten retour. Niet bestellen hier.

A

Anita

29-03-2024

0

Kapot cadeau ontvangen

Wat lief, een vriendin stuurt je een cadeau voor je verjaardag! Cadeau komt kapot aan. Het hele huis vol met visite dus ruim de paar scherven snel op. want vaasje zat er verder niet eens meer in. Geen kaart....tja van wie zou het zijn..... Greetz neemt de klacht niet serieus omdat er geen foto is van de enkele scherven is. Zelf een kleine webshop en handel elke klacht netjes af maar zo zie je maar de grote bedrijven hoeven dit niet te doen. Schandalig. Iemand geeft zijn geld hieraan uit en dan dit. Was altijd een trouwe bezoeker van Greetz maar kaartje2go werkt ook PRIMA!!!!

M

Monique

07-11-2023

0

6 bestellingen waarvan 3 met cadeaus waarvan 4 nooit aangekomen

Waaaaaardeloos bedrijf met een vreselijke klanten”service” van de 6 bestellingen zijn er 4 nooit aangekomen. Geld Retour krijg je niet maar een tegoed. Maar als je dus met je tegoed een nieuwe bestelling doet komt dat ook niet aan, Oftewel je bent je geld kwijt! Wettelijk mag dit helemaal niet! Wat een slecht bedrijf, ongelooflijk!

J

J philipse

12-10-2023

0

Bezorging boeket

Ruim van te voren besteld, op de dag per mail doorgeven dat het niet gaat lukken ivm beschadiging van het pakket. Gelijk automatische annulering ipv met oplossingen te komen. In dit geval was de vaas stuk, nou crediteer de vaas maar bezorg de bloem...geen klantenservice en de chat medewerkster is zeker koffie aan het drinken of met 10 mensen tegelijk aan het chatten.

T

Tulay

29-09-2023

0

Kaarten

op 5-9-2023 6 verschillende kaarten besteld voor 6 verschillende personen met dus 6 verschillende adressen en data. 5 kaarten zijn aangekomen bij het adres van de laatste persoon (die zijn kaart nog moet ontvangen). Ik heb gebeld met klantenservice. Vaag verhaal over dat er misschien wat mis is gegaan met hun computer. Kunnen ze niet terugdraaien, ect. In ieder geval....... GEEN compensatie, GEEN korting. Ze hadden op z'n minst de kaarten nogmaals kunnen versturen naar de juiste aderessen. Dit vind ik een slechte service en levering.

M

Margarita

21-09-2023

0

Kaarten

Van de 4 kaarten zijn er 3 niet aangekomen

B

Brigitte

21-09-2023

0

Gepersonaliseerde kaarten

Ik heb voor 60 euro kaarten laten maken bij Greetz, en voor deze website gekozen omdat het lijkt alsof er geen teksten/logo’s etc. op de kaart en envelop komen. In het gehele bestel proces staat dit namelijk nergens weergegeven, terwijl dit bij andere websites (zoals albelli) heel duidelijk naar voren komt als je op “voorbeeld” drukt. Er staat echter met enorme letters op de kaart en envelop een logo met de tekst “Voor jou”. Terwijl ik dit naar oudere mensen wil sturen die ik met u zou aanspreken. Nogmaals, dit staat nergens aangegeven, en als ik dit had gezien had ik het niet gekocht. Meerdere malen met klantenservice gebeld en die kunnen niets voor me doen. Ongelofelijk slecht en misleidend, dit zou duidelijk aangegeven moeten worden. Uiteindelijk de kaarten opnieuw besteld bij albelli waar het ook nog eens 2x goedkoper was en veel betere kwaliteit. Wil je kaarten bestellen? Doe dit dan niet bij Greetz!

J

Jetje

18-09-2023

0

verjaardagskaarten

Heel veel jaren kaarten en af en toe kaarten met cadeau besteld. Sinds onder meer de wijzigingen die in de site zijn doorgevoerd, is het een drama. Onoverzichtelijk, slordig en ga zo maar door. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Vanaf nu maar naar een andere kaartensite. Sorry Greetz maar je bent een jarenlange klant kwijt!

J

Joanna

07-09-2023

0

Kaarten besteld

Ik heb het weer geprobeert om kaarten te versturen via greetz. Echt nooit meer. Weer zijn er kaarten niet aangekomen. Schuilen zich achter Post Nl. Maar als je een bedrijf hebt wat 99% afhankelijk is van post nl. Let je op. Liever kaarten een dag eerder dan veel te laat. Je staat gewoon voor die man met korte achternaam bij je dierbaren. Echt zo een loosers bedrijf dat greetz. Nooit meer en geen excuus niks. Kost je hoop geld en frustraties. Belachelijk dit bedrijf.

M

Mevr. I fonkert

01-09-2023

0

Kaarten

Kaart thuis laten bezorgen zodat al mijn collega's er nog iets op konden schrijven. Kaart werd bezorgd zonder bijbestelde envelop, contact gezocht, excuses en konden geen losse envelop sturen dus kreeg hele bestelling opnieuw(dacht ik). Tweede poging, weer geen envelop erbij, weer contact, opnieuw opgestuurd, maar weer geen envelop! En dit herhaalde zich nog een keer. Dus nu heb ik 4x dezelfde kaart maar geen envelop om hem in te doen! Bij 4e x contact kreeg ik te horen, sorry systeemfout probeer het nog een keer!?!? Mijn geld terug geëist, maar ik heb dus nu een kaart die ik morgen moet geven zonder envelop.( En geen gangbare maat waar ik makkelijk zelf een envelop voor kan vinden). Kortom laatste keer Greetz voor mij!

B

Bianca Schager

30-08-2023

0

Bloemen + fles wijn

Hoe slecht kan service zijn !! Niet tijdig bezorgde bestelling. Nabezorging nièt gedaan. Moest zelf daarover weer (lang) bellen/mailen. Geld terug geëist, maar kan ook in depot gehouden worden, voor de volgende bestelling. Neen dus, nooit meer, ik wil m'n geld per ommegaand terug. Gedreigd met een hele zware klacht. Duurde nog drie dagen voordat het volledige brdrag werd teruggestort. NEVER, NEVER AGAIN.

K

Klaas

17-08-2023

0

Kaart + fles prosecco

Kom er zelf achter dat mijn bestelling niet was bezorgd omdat het adres foutief was volgens bewoner (geen melding gehad??). Met greetz contact gehad en blijkt dat het adres ‘ingewikkeld’ was en moeilijk bereikbaar en dat de chauffeur daarom niet heeft bezorgd??? Heb betaald voor express levering, nu maar hopen dat de bezorger morgen wel de bestelling levert. Ik vind dit een slechte service en maak het dan ook kenbaar en biedt deze levering dan ook niet aan. Bereikbaarheid super slecht, ben hier 2 uur mee bezig geweest om duidelijkheid te krijgen van ze. Ik bestel hier niet meer.

A

Aniuk

16-08-2023

0

Kaart en kado

Een dag eerder , zaterdag, voor bezorging gekozen ivm eiland bezorging. Ontvang ik een mail dat de bezorging pas op maandag zal zijn. Met wie gaan jullie in zee , deze bezorger werkt blijkbaar niet op zondag? Dan moeten jullie niet beloven dat er 7 dagen bezorgd wordt! Mosterd na de maaltijd voor een feestelijke gebeurtenis. Chat reageert alleen in Engels en ik krijg geen verklaring en met een sorry wordt het gesprek beëindigd. Elke keer bestel ik toch weer via Greetz ivm gemak. Nu is het definitief afgelopen omdat dit al de 4 de keer is dat er iets mis gaat.

E

E

12-08-2023

0

Kaart

Helaas na vele kaarten wn cadeaus te hebben verstuurd is het nu toch echt slecht met de service. Kaarten wel betalen maar worden niet gemaakt. Balonnen worden vaak niet geleverd is ons meerdere keren gebeurd. Bloementjes zijn minimaal. Wij gaan over naar kaartje2go. Leuke ontwerpen en mooie kwaliteit

I

Ingeborg

31-07-2023

0

Beterschapskaartje

Zeeeeeeeer slechte service. dit is de 3e keer dat ik dit opschrijf. Het komt steeds niet door!

G

Gerry Danker

28-07-2023

0

Fotokaart

M

Marijke

20-07-2023

0

Bloemenbezorging veel te laat of niet ontvangen

twee maal achter elkaar ging het mis met de bezorging van bloemen besteld bij GreetZ. Eenmaal als verzender, de bloemen zijn nooit aangekomen bij het getrouwde echtpaar, daarvoor hebben we uiteindelijk geld terug gekregen. Vandaag op 19-7-2023 bloemen ontvangen die als bezorgdatum 10-07 (verjaardag) op de doos hebben staan. 9 dagen te laat dus, de bloemen stonden inmiddels droog en waren verlept.

T

Ton

19-07-2023

0

Voor 2x duur pakket niet geleverd op de aangevraagde dag

2x is duur pakket (48€) niet geleverd op de aangevraagde dag. Dat us echt heel vervelend, want jarige heeft de hele middag tot 19.15 uur erop gewacht. Door ziekte kan ik niet zelf het Noorden. Dus dacht het zo te regelen. Gelukkig heb ik om 19.30 uur de levering alsnog gecancelled en krijg ik hoop ik mijn geld terug

I

Ildi Németh

17-07-2023

0

Greetz vertikt zich te verdiepen in hoe in amerika adressen worden ingevuld. En omdat men dan de vakken verplicht moeten invullen, lukt het nooit op de juiste manier het adres op te geven.

A

A

15-07-2023

0

kaart sturen

Hele lap tekst geschreven over de prijs en hoe 'greedy' Greetz is geworden, ging er iets mis dus review POEFFF weg. Kortom, een slechte zaak!

J

José

15-07-2023

1