NederlandReview

  Ervaringen Grando Keukens & Bad

  Ieder huis heeft een badkamer en keuken nodig. Als deze al wat jaren oud is dan is een keuken wellicht aan een renovatie of vernieuwing toe en ook een badkamer moet wel eens vervangen worden. Maar welke keuken of badkamer past bij jou, jouw huishouden en jouw stijl? En natuurlijk ook bij jouw budget? Grando Keukens & Bad heeft voor ieder budget een passende keuken en/of badkamer, en kan je van begin tot het eind helpen bij de aankoop en installatie. Wat de klanten van Grando Keukens & Bad vinden lees je hier.

  Over Grando Keukens & Bad 
  Grando Keukens & Bad bestaat al sinds 1965. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van keukens en de verkoop hiervan. Ieder filiaal van Grando Keukens & Bad is een eigen zaak met een zelfstandig ondernemer die voor de klanten klaarstaat. Je kunt bij hen terecht voor een Badkamer of Keuken op maat van hoge kwaliteit en verschillende topmerken. Indien gewenst verwijderen zij de oude badkamer of keuken voor je en voeren deze af en installeren ze de nieuwe voor je. Ook renoveren ze badkamers en keukens. Doordat er op grote schaal wordt ingekocht kunnen ze je goede prijzen bieden.


  Een speelgoedkeuken

  Diensten 
  Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer, of deze wilt renoveren, dan kun je bij Grando Keukens & Bad ideeën opdoen in het Inspiratie Magazine én in de showrooms. Je kunt daarnaast gebruik maken van de online 3D ontwerptool om de keuken of badkamer van je eigen voorkeur en smaak samen te stellen. Je kunt ook voor een persoonlijk advies bij hen terecht, waarbij een huisbezoek tot de mogelijkheden behoort voor een praktisch en passend advies. Aan de hand van jouw wensen ontvang je een gedetailleerde 3D tekening die op de realiteit is gebaseerd. Ook op het gebied van keukenrenovatie kunnen zij je verder helpen.

  Volledig ontzorgd 
  De keuken en/of badkamer wordt geplaatst en gemonteerd wanneer het jou uitkomt. Als je dit wilt kunnen zij de complete installatie voor je verzorgen inclusief eventuele extra werkzaamheden zoals het verleggen van leidingen en het doen van stucwerk. Na aankoop ontvang je van jouw keuken en/of badkamer uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen. De installatie wordt verzorgd door vakkundige monteurs die pas weggaan als alles werkt.

  Webshop 
  Via de homepage kun je ook naar de webshop van Grando Keukens & Bad gaan, je vindt daar artikelen uit de onderstaande categorieën:

  • Vaatwassers
  • Koel- en vrieskasten
  • (Combi)magnetrons
  • Kookplaten
  • Ovens
  • Afzuigkappen
  • Koffiemachines

  Klachten 
  Grando Keukens & Bad is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit biedt de consument extra voordelen en zekerheid en betekent dat jij als consument extra beschermd bent. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en zekerheid, zo krijg je een extra goede garantie van tenminste 3 jaar. Als de winkel failliet gaat, dan raak je een eventuele aanbetaling niet kwijt en wanneer er toch iets mis gaat dan kun je terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie.

  Laat hier ook weten wat jij van Grando Keukens & Bad vindt!

  Wat zijn de ervaringen met Grando Keukens & Bad? Is men tevreden over de kwaliteit en de installatie en afwerking van de keukens en badkamers of niet?

  Grando Keukens & Bad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Snel een nieuwe vaatwasser

  Van der Heyde28-12-2017

  Als ik ergens een bijzondere hekel aan heb, dan is het wel aan afwassen. Ik vind het zo'n verscrikkelijk werk, en daarnaast ook nog eens volslagen overbodig, daar zijn vaatwassers voor. Dat vind ik nou een mooi wonder van de techniek (overdreven, maar goed). Onlangs is dat ding echter bij ons kapot gegaan. DIRECT een nieuwe besteld. We hebben een keuken bij Grando gekocht, dus ik heb ook direct bij hen gekeken naar een vaatwasser. Ik heb een vaatwasser bij hen gekocht en binnen twee dagen werd deze geleverd. Dat vind ik toch best snel voor een vaatwasser. het valt me op dat ze nog behoorlijk wat vaatwassers op voorraad hebben. Relatief goedkope (400 euro) tot ruim 1000 euro en van verschillende merken. Een tip: kijk naar het energieverbruik! Zeker bij een vaatwasser hakt dat er behoorlijk in en het kan echt de moeite lonen om voor een energiezuinige vaatwasser te gaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Grando Keukens & Bad

  Uw beoordeling