NederlandReview

  Ervaringen Grafkleding

  Wanneer de tijd van Halloween weer is aangebroken, pakt men tegenwoordig steeds meer uit. Er worden tegenwoordig steeds meer griezelfeesten gegeven, en dan wil je natuurlijk helemaal in stijl gekleed gaan, compleet met schmink en dergelijke. Maar ook de nodige accessoires mogen niet ontbreken. Voor dit soort artikelen kun je terecht bij Grafkleding. Hoe is de prijs en de kwaliteit van de artikelen? Dat lees je hier bij de reviews die anderen over deze webshop hebben geschreven. Laat er zelf ook één achter!

  Over Grafkleding

  Grafkleding is een webshop van F.U.N.23. Dit is een winkel voor detailhandel die zich gespecialiseerd heeft in Feestartikelen, Mascotte pakken, Feestkleding en Groot buitenspeelgoed. Bij hen staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. In 2008 is F.U.N.23 begonnen met een winkel in Hengelo, waarna zij in 2010 een webwinkel met feestartikelen zijn begonnen. Ze leveren en adviseren aan scholen, peuterspeelzalen, carnavalsverenigingen, bedrijven etc. Onderaan de pagina vind je ook nog een Web Blog. Wanneer je een kvk nummer hebt, of bewijs van een vereniging, krijg je bij hen korting. Naast Grafkleding op www.grafkleding.nl heeft F.U.N.23 nog een aantal websites namelijk:


  Zijn weerwolven echt? Of laten deze griezelige beelden gewoon mensen in enge verkleedpakken zien?

  Diensten

  Op de website van Grafkleding kun je gemakkelijk de door jou gezochte artikelen vinden door allereerst een categorie te kiezen. Je vind er de volgende:

  • Vrouwen: Met Halloween Kleding, Halloween Pruiken, Halloween Maskers, Halloween Hoeden, Halloween Dessous en Halloween Accessoires.
  • Mannen: Met Halloween Kleding, Halloween Pruiken en Baarden, Halloween Maskers, Halloween Hoeden en Halloween Accessoires.
  • Jongens en meisjes: Met Halloween Jongens Kleding, Halloween Meisjes Kleding, Halloween Tiener Kleding, Halloween Pruiken, Halloween Maskers, Halloween Hoeden, Halloween Ondermode en Halloween Accessoires.
  • Maskers: Met Duivel maskers, Weerwolf Maskers, Geest Maskers, Skelet Maskers, Heksen Maskers, Zombie Maskers, Dieren maskers, Oog Maskers en Overige Halloween Maskers.
  • Schmink en Make-up: Met Gezichts en body Smink en Smink Effecten en toebehoren.
  • Decoratie: Met Halloween Horror Decoratie, Halloween Snoepmandjes en Halloween Versiering.

  Er is nog een extra categorie, namelijk die van de aanbiedingen. Al met al genoeg om van je griezelfeestje, of dit nu voor kinderen of volwassenen is, een groot succes te maken. Je kunt je bestelling op vele veilige manieren betalen namelijk via Paypal, iDeal, Mastercard, Visa, Mistercash, Giropay, Direct E-banking of door een overschrijving. Binnen 1 tot 5 werkdagen heb je het dan in huis. De verzendkosten zijn € 6,95.

  Klachten

  Wanneer je niet tevreden bent dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen naar F.U.N.23. Het artikel moet onbeschadigd, niet beschreven, compleet en ongebruikt in de originele fabrieksverpakking retour gestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor de rekening van de koper. Vragen of suggesties? Bel (085) 2016453 op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur of stuur een e-mail naar info@fun23.nl.

  Op zoek naar een origineel verkleedpak? Grafkleding levert ze in vele soorten en maten! Maar hoe beoordelen hun klanten de shop? Lees reviews!

  Grafkleding
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Grafkleding

  Uw beoordeling

  Gave halloweenpakjes te koop

  Vorig jaar voor het eerst naar een Halloween party geweest. Het was verplicht om verkleed te gaan, maar ik had helemaal geen mooi pakje. Na wat zoeken kwam ik bij Grafkleding terecht. Ik vond de naam een beetje vreemd, maar al snel bleek dat ze hier hele leuke pakjes hebben, zowel voor mannen als voor vrouwen. De prijzen lopen uiteen van een paar euro tot enkele tientallen euro's. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt. Mijn pakje was niet duur en daardoor was de kwaliteit wel minder. Na één keer dragen kon ik hem alweer bij de vuilnis doen, want hij was helemaal kapot. Je kunt dus beter een wat duurder pak kopen als je er lang mee wilt doen.

  Door: Arnold Duiven24-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Grafkleding een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Grafkleding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Grafkleding actief?

  Grafkleding is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Grafkleding gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.