NederlandReview

    Ervaringen Goossens Wonen & Slapen

    Wil jij meer weten over de webshop van Goossens Wonen & Slapen? Kijk dan zeker even verder. Je leest hier namelijk alles over de webshop, de voordelen van winkelen bij Goossens Wonen & Slapen en misschien wel het belangrijkste: wat anderen vonden van hun winkelervaring bij deze interieurwinkel.

    Wat is Goossens Wonen & Slapen

    Goossens Wonen & Slapen is een online en offline plek waar je heel erg veel wooninspiratie kunt opdoen, maar ook de leukste interieur items kunt shoppen. Daarnaast kun je er advies op veel verschillende gebieden vinden. Of je nou op zoek bent naar advies over het onderhouden van je houten meubels, naar de laatste woontrends of naar interieur- of slaapadvies. Je vindt het allemaal bij Goossens Wonen & Slapen. Ook shop je er de leukste meubels en tofste accessoires voor bij jou thuis, voor de fijnste prijs.


    Commercial van Goossens Wonen & Slapen

    Voor wie is Goossens Wonen & Slapen

    Goossens Wonen & Slapen is er voor iedereen die gek is op interieur en niet altijd tijd heeft om naar de woonboulevard te gaan. Deze winkel met zowel offline verkooppunten als een webshop is er voor iedereen die houdt van zijn interieur en graag de trends op het gebied van wonen op de voet volgt. Je kunt bij deze winkel eerst online het assortiment bekijken om vervolgens je bestelling te plaatsen of eerst nog even in een echte winkel naar de producten te gaan kijken, voelen, proberen. Hier heb je het beste van twee werelden.

    Waarom kies je voor Goossens Wonen & Slapen

    Je zou voor deze winkel kunnen kiezen vanwege het grote assortiment. Je kunt hier immers shoppen voor bankstellen, stoelen, tafels, kasten, lampen, vloerkleden, woonaccessoires, bedden, boxsprings, matrassen, slaapkamerkasten en beddengoed. Maar je zou ook bij deze winkel kunnen shoppen, omdat ze meer bieden dan alleen de producten. Je kunt hier namelijk ook terecht voor allerlei soorten advies. Je kunt hier namelijk advies krijgen over je interieur, over verschillende leersoorten, over bankstellen of over hoe je houten meubels onderhoudt. Of je shopt hier vanwege de personal shopper. De keuze is aan jou.

    Voordelen van Goossens Wonen & Slapen

    Hier komen online en offline winkelen samen. Je geniet hier van het gemak van online winkelen, want je - als je dat wilt - kunt combineren met de voordelen van winkelen in een ‘echte winkel’. Hier heb je gave producten, gedegen advies en een hoop vakkennis onder een dak.

    Contact opnemen met Goossens Wonen & Slapen

    Heb je al even lekker rondgekeken op de website en nu een vraag? Dan vind je wellicht het antwoord bij de pagina met veelgestelde vragen. Je vindt daar onder andere het antwoord op de vragen:
    - Hoe maak ik een account aan bij Mijn Goossens?
    - Kan ik de status van mijn bestelling volgen?
    - Hoe kan ik meer informatie over een product krijgen?
    - Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Goossens Wonen & Slapen?
    - Hoe meld ik een klacht?
    De vragen zijn makkelijk onderverdeeld in de categorieën Mijn Goossens, Bestellingen, Betalingen, Levering, Wijzigen en annuleren en overige vragen. Zo kun je snel vinden wat je zoekt. Je kunt ook direct contact opnemen met deze winkel. Dat doe je door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar klantenservice@goossenswonen.nl. Ook kun je ervoor kiezen om hen te bellen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

    Ervaringen van anderen met Goossens Wonen & Slapen

    Heb jij je nieuwe bankstel bij Goossens Wonen & Slapen gekocht? Of kochten jullie een nieuwe eettafel inclusief die gave stoelen bij deze webshop? Dan zijn anderen op zoek naar jou. Of in ieder geval naar jouw mening over shoppen bij Goossens. Kon je makkelijk vinden wat je zocht, klopte de productinformatie met het geleverde product en hoe was het contact met de klantenservice. Mensen zijn op zoek naar reviews van Goossens Wonen & Slapen van echte mensen. Dus zou jij hen willen helpen door jouw beoordeling over deze webshop met hen te delen?

    Eerst weten hoe betrouwbaar een webshop is voordat je iets koopt? Lees hier ervaringen en reviews van klanten van Goossens Wonen & Slapen!

    Goossens Wonen & Slapen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    3.8
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Goossens Wonen & Slapen

    Uw beoordeling

    Kussentjes en vloerkleed

    Goossens Waalwijk,

    Zo juist bij jullie de kussens en vloerkleed aangeschaft. In de winkel is aangegeven dat er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Vervolgens staat op de factuur toch 89 euro bezorgkosten. Ik vind dit niet heel netjes. We hebben een bank gekocht bij jullie voor ruim 3000 euro.

    Nu moet ik voor twee kussentjes en een vloerkleed 89 euro bezorgkosten betalen? Ik vind dit persoonlijk echt geen service…

    Ik hoor graag hoe we dit kunnen oplossen.

    P.S: online bestellen is het gewoon gratis…

    Groeten,

    Maaike

    Door: Maaike16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eetkamerstoelen

    Waardeloze service!! Stoelen besteld in de winkel. Netjes geholpen, u heeft ze binnen 10 dagen in huis, werd er beloofd. Aangegeven dat ik ze echt snel nodig heb. Komt goed mevrouw. Nou eerst zou het 10 werkdagen duren. Na 10 dagen maar eens gemaild. Sorry mevrouw dat was een foutje, levertijd is uiterlijk 10 weken! Na 10 weken hoor ik weer niets.Sorry mevrouw, het duurt nog 3 weken er is vertraging. Niet geïnformeerd, geen telefoontje niets, moet het er maar mee doen en zelf achteraan en maar hopen dat het niet nog langer duurt! Nog geen zekerheid! Kadobon voor in hun winkel van 25 euro kan ik krijgen om de pijn te verzachten. Alsof ik ooit nog weer eens wat bij hun wil kopen!!!
    Gewoon korting op de prijs zit er niet in, mag ik na nog 2 dagen wachten op antwoord horen. En dit alles over de mail. Geen telefoontje niets.
    Ik heb de order geannuleerd. Voor niets 10 weken gewacht, maar ik ga niet nog langer wachten en zoek wel elders stoelen waar ze wel doen wat er beloofd wordt. Enorm teleurgesteld in de service, had ik niet verwacht.

    Door: Bianca 19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Marmeren bijzettafeltje

    Februari besteld. Na 3 wk. Geleverd. Blad gebroken in doos. Zeer slechte moeilijk te bereiken klantenservice. Tafeltje zou omgewisseld worden. Na weken nog niks gehoord. Bellen. Nee, nog niets bekend wanneer t nieuwe tafeltje binnenkomt. Weken later weer bellen. O, is niet meer leverbaar. Afspraak volgt tafeltje ophalen geld terug. Na maand nog niks gehoord. Weer bellen. Iets misgegaan, sorry. Link niet ontvangen? Afspraak gemaakt. Opgehaald. Geld wordt teruggestort, maar nee. Weer bellen. Oh sorry iets misgegaan. Ruim 4 maanden verder en nog geen geld ontvangen helaas. Waarom gaat alles mis en moet je zelf elke keer bellen, zeer slechte communicatie.

    Door: Masha sauren15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Tishana stoelen

    4 dure eetkamerstoelen besteld. Ga je ervan uit dat je goede stoelen krijgt. Komen er 2 kapot aan!! Moet je het allemaal zelf weer terug sturen met die grote dozen. Duurt lang voordat ze het hebben en dan pas sturen ze nieuwe op. Nou dan ben je zeker weken zoet zonder stoelen. En service? Ho maar, de ene zegt dat het de zelfde week al verzonden word en de andere zegt, pas als het binnen is. Tis de eerste en de laatste keer dat ik daar iets bestel. Totaal niet klantvriendelijk.

    Door: F28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Notenhouten kast "plain"

    Online informatie betreffende de notenhouten kast van het type "Plain" verwijst niet naar het feit dat hier sprake is van een gefineerde kast.
    Wel wordt de hoge kwaliteit en afkomst van het notenhout beschreven, maar niet, dat het slechts een fineerlaagje is.
    Dit leidt na het afleveren, gezien het niet geringe bedrag van € 1600,- tot argwaan ten aanzien van de integriteit van Goosens. Telefonisch reclameren over de onvolledige online informatie leidt tot nog meer teleurstelling. Zowel van de woordvoerder als de filiaalmanager Nuenen slechts afwijzende antwoorden. Vervolgens wordt geen enkele opening geboden om het gesprek aan te gaan. Geen excuses of "u heeft een punt".
    Omdat ik in een 30 minuten winkelafspraak de kast (in een andere houtsoort) in het filiaal bekeken heb, had ik het zelf moeten controleren en constateren aldus de filiaalmanager.
    Ik heb van de filiaalmanager alleen het absurde aanbod gekregen om de kast retour te laten nemen en de aanschaf kosten te delen.
    Ik vraag mij af of deze onvolledige informatieverstrekking een verwijtbare in gebrekestelling of zelfs een vorm van misleiding van Goosens is.
    Fatsoenlijk is het m.i. zeker niet.

    Door: Frank26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Dressoir

    Je besteld een nieuwe meubel krijgt een showroommodel na 3.5 maand wachten. Welke nog beschadigd ook. De bezorgservice gaf zelf direct aan dat het gene nieuw meubel was ne beschadigd. Klantenservice houd zich van de domme. Doen een spoedbestelling voor ons en krijg je netjes een bevestiging dat je meubels met 13weken geleverd worden. Dat noem ik geen spoed en geen service. Jammer leuke meubels slechte service. Als ik vooraf de review had gelezen had ik niet besteld blijkt toch een lastig te zijn service te verlenen en mee te denken met klanten.

    Door: Chantal 10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Meubels

    Prima spullen! Snel geleverd en goed gemonteerd!. Goed werk en mooie meubels geleverd Goossens!

    Door: Martijn25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mentha

    Op zoek naar een relaxstoel kwam ik uit bij een advertentie voor stoel “Mentha” van GOOSSENS. Aangezien het me een fijne stoel leek vroeg ik, via een chat met medewerker, of de stoel gemonteerd geleverd zou worden. Volgens de medewerker, die het even nagevraagd had, hoefde ik alleen de poot eronder te zetten, niet moeilijk. De stoel werd geleverd en bleek nog helemaal uit elkaar te zijn, balen dat ging dus niet zo makkelijk en lukte echt niet in mijn eentje. Opnieuw een chat gesprek met een medewerker van GOOSSENS, het enige wat deze zei was “Dan had u voor € 89.00 een bezorger bij moeten boeken die hem voor u kon monteren, kan nu niets voor u doen." Hoe belachelijk is dit, had niet voor niets gevraagd of hij gemonteerd was toch. Jammer GOOSSENS dat u op deze manier spullen verkoopt dat is voor mij dus eenmalig. Rest mij hopen dat het gaat lukken om de stoel goed in elkaar te zetten zodat hij naar behoren werkt.

    Door: E. Knevel21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mdf kast Barcelona

    Géén eiken kast, bestaat voor 90% uit mdf.
    Goossens wonen weigert dit aan te passen op hun site.
    Pure misleiding, bij navraag praat Goossens er omheen. Gekonkel van de klantenservice.

    Door: G. Snijders11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eetkamertafel en salontafel

    Vergelijkbare ervaring hier.

    Kleurverschil in de tafels. Volgens ons door verschil in afwerklagen, volgens Goossens een eigenschap van het hout.

    Medewerkster onbeschoft, heel arrogant en klantonvriendelijk. Inmiddels bijna een jaar verder en de juiste tafels zijn nog steeds niet in huis.

    Al jaren klant bij Goossens. Zolang er geen klachten zijn is het een prima winkel. Na deze ervaring was dit duidelijk de laatste bestelling voor ons.

    Door: Lindy 21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Zes eetkametstoelen

    Zal een lang verhaal kort houden. Juni 2020 6 eetkamerstoelen gekocht via website, ging snel en betalen ook.
    Na half jaar alle stoelen geleverd. In tussentijd, kapotte stoel, foute stoel en late levering. Bij de laatsten stoelen ook nog eens kleurverschil. Klantenservice moeilijk te bereiken en niet bij machte problemen op te lossen. Niemand anders bemoeit zich ermee.
    Service is diep triest!! Door het lezen van de vele reviews wordt mijn probleem duidelijker. Conclusie en waarschuwing: koop hier niet! Betaal wat meer en krijg service, zoals bij Vesta Groningen!!

    Door: Jaap Noordhoff29-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    4 Rivas eetkamerstoelen

    Op 2 april 2020 4 Rivas stoelen gekocht bij Goossens Leiderdorp. Voor de levering bericht dat ze de vastgestelde leveringsdatum niet gingen halen maar dat de volgende leveringsdatum was gegarandeerd! Nee, toch niet, die ging ook niet door. 3e afspraak, stoelen bezorgt. Na een paar dagen gebreken aan de stoelen gemeld bij Goossens. Bericht Goossens, wij komen kijken… over 5 weken. 5 weken later, ja dat is niet goed, wij komen de stoelen voor reparatie ophalen… over 5 weken. En reparatie duurt dan nog 6 weken. Recent bericht dat we een afspraak kunnen maken voor de bezorging van de gerepareerde stoelen. Eerste mogelijkheid is in februari 2021, en ik schrijf dit op 24 november 2020! Tegen die tijd zitten we dus al ruim 10 maanden na aankoopdatum.
    Bericht gestuurd dat die datum niet acceptabel is maar Goossens stuurt gewoon de volgende dag een bevestiging voor de afspraak.
    Mijn vertrouwen in Goossens is in ieder geval volledig weg. Niet alleen bleken de stoelen niet goed, de afhandeling blijkt nog slechter.

    Door: Jan24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    4 barstoelen

    Het bestellen en betalen van de barstoelen online bij Goossens was zo gepiept. Het leveren blijkt helaas een heel ander verhaal. De barstoelen zouden vandaag geleverd worden, ik kon namelijk zelf de dag van leveren kiezen bij Goossens. Ook had ik daar een bevestiging van gekregen en ik zou een email op de dag zelf krijgen voor uiterlijk 07:00 uur in de ochtend. Deze mail heb ik vandaag dus niet ontvangen. Daarop heb ik ingelogd bij Goossens in mijn account waar bij het kopje 'status' stond dat de barstoelen waren geleverd (?!) Hierop de klantenservice gebeld. De dame aan de lijn begreep dat het verwarrend was en dat het in het systeem moet worden aangepast. Dat meer mensen er last van hebben en dat het uiteindelijk allemaal aan PostNL ligt want die hadden mij toch een track-and trace email moeten sturen. Wat?! Ik heb toch bij Goossens besteld en niet bij PostNL? Vandaag zijn de barstoelen dus niet bezorgd. Ook heb ik nog steeds geen email gekregen met de boodschap dat ze onderweg zijn. Geen idee waar ze nu zijn. Maar ik heb ze wel al betaald en vandaag vrij van werk gehouden om de barstoelen in ontvangst te nemen! Conclusie: Wat een rotzaak, daar zal ik nooit meer wat bestellen.

    Door: M.Hemerik18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bankstel microleder

    In juni in de winkel geweest en oh wat ben ik goed geholpen door die aardige mevrouw en het leek allemaal zo rooskleurig ! €80 extra betaald om de bank in elkaar te laten zetten . Achteraf was dat aardige gedoe nep.

    Eind september kwam mijn lounge bank ter waarde van €2500. Na een dag schoof steeds het loungegedeelte los. Eerst de hele tijd de bank tegen elkaar geschoven en toen zei een mannelijke vriend tegen mij dat bevestigings plaatsen van beide banken niet in elkaar kunnen klikken omdat de bank in hoogte van elkaar verschilt en dat dit komt doordat op het lounge gedeelte een pootje mist in het midden.

    Afijn in Goossens gebeld en in de tussentijd heb ik ook een bijpassende hocker besteld. Aan Goossens het uitgelegd, foto’s gemaakt waarop te zien is dat het lounge gedeelte aan het doorzakken is op deze manier. Kreeg ik een mail en nu komen ze 1 december tegelijk met levering van de hocker!! En ze nemen dan een krokidillen Bekker om de bank goed vast te zetten.. maar er ontbreekt een pootje!!!
    Ik gebeld dat de bank doorzakt maar ik mag er gewoon op zitten en als ik problemen ondervindt nogmaals bellen.

    Toen hadden mijn mannelijke vriend bedacht om het lounge gedeelte van de bank op te hogen met boeken en ineens lag er een pootje los onder de bank dus hebben we die er maar onder gezet. Later kwamen we erachter dat dit pootje onder het lange zit gedeelte vandaan kwam!! Dus nu was er over het gehele lange zitgedeelte helemaal geen versteviging !!

    Ik weer Goossens gebeld en bovenstaande medegedeeld.. en wat een slechte service. Ze hebben een extra pootje toegezonden wat ik er zelf (lees: vrouw alleen) maar onder moet zetten en dat is hun oplossing.
    Ik heb aangegeven dat ik een officiële klacht wil indienen maar dat kon niet (??)

    Heb spijt dat ik hier ooit heb besteld .
    Advies : bestel hier niet maar bij Haco of zo.

    Door: Stacy 18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Salontafel

    Hele slechte service. Nooit meer

    Door: Saskia den brokkelt 13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tafel, stoelen en lamp

    Bij levering werd duidelijk dat de tafel niet in elkaar gezet zou worden, terwijl ik dit wel had aangegeven dat ik dat wilde. Bleek foutief te zijn overgenomen op de bon. Zelf in elkaar zetten was nog best lastig zonder instructie.
    Daarbij namen de mannen de kartonnen dozen niet mee, dus we hadden een kamer vol kartonnen dozen van de stoelen. Beetje klantgericht bedrijf neemt dit netjes mee.
    Na een klacht te hebben ingediend kon ik een waardecheque krijgen van 25 euro. Op de vraag of ze gratis de lamp konden ophalen omdat ik deze retour wil sturen (kosten 80euro!! belachelijk!) gingen ze helaas niet mee. Nu word je haast verplicht naar Veghel omdat je iets wil retourneren. Waardeloze service, nooit meer Goossens voor mij,

    Door: Melanie van Bentum11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Buffetkast en dressoir

    Wij hebben ongeveer een half jaar geleden een buffetkast en dressoir gekocht. In de winkel goed geholpen en meubels besteld.
    Onze gedachte was om bij Goosens onze meubels te kopen, omdat je dan kwaliteit krijg, dachten we! Helaas was de kwaliteit zeer slecht. Lades sluiten niet, kastjes niet goed afgesteld, flinke verf druipers, niet goed gelakt waardoor er lichte plekken op de buffetkast zichtbaar zijn. Dit hadden wij totaal niet verwacht, Aangezien we een flink bedrag hebbeb betaald en wij dachten te gaan voor kwaliteit, niet dus!!
    Klantvriedelijkheid ver te zoeken. Keuze:of 150 euro terug (op een bedrag van meer dan 2000 euro voor één kast) of de kast 2 maanden kwijt en dan werd deze bijgewerkt. Beide geen optie voor ons. Er werd absoluut geen water bij de wijn gedaan. Hier konden we het mee doen, punt!
    Voor ons Nooit meer bij Goosens wonen en slapen!!

    Door: Suzanne Rutten03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Marshall buffalo bankstel

    De aflevering van het bankstel was een absoluut dieptepunt. Er bleken scheuren in het leer te zitten, maar dat hebben de monteurs geprobeerd weg te moffelen. Ook het koppelen/ontkoppelen van de delen bleek toelichtingswaardig, maar daar is geen tijd aan besteed. De beloofde uitgebreide van het (dure) onderhoudspakket werd afgedaan dat we het etiket maar moesten lezen. Na het melden van de scheuren, komt de klantenservice niet verder dan dat er over 7 weken iemand voor inspectie kan langskomen. Op de vraag hoe ( en hoe lang) de oplossing c.q. vervanging dan gaat duren, hebben ze geen idee. Je zou toch verwachten als je op de dag van aflevering meldt dat het beschadigd is geleverd, er binnen een dag iemand langskomt die een concrete en snelle oplossing biedt. Beate lezers, doe jezelf een plezier en loop een deurtje verder als je bij Goossens voor de deur staat.

    Door: SD30-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Salontafel

    Wat een drama van begin tot einde. Communicatie is slecht gegaan, levering is slecht gegaan en terugbetaling is ook slecht gegaan. Nooit meer.

    Door: Rowanne Smorenburg24-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tafel Hampton

    Van dit product zouden er nog enkele op voorraad moeten zijn, dit geverifieerd bij een medewerker en vervolgens het product online besteld. Netjes een bevestiging gekregen met een 1 tot 3 dagen levertijd.. Na een week nog geen product, dus zelf maar weer contact opnemen, blijkt het product niet meer leverbaar te zijn, maar ze waren mij vergeten in te lichten over de situatie.. Nu maar hopen dat ze sneller zijn met terugbetalen maar mij gaan ze daar niet meer zien.

    Door: Stefan09-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Goossens Wonen & Slapen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over Goossens Wonen & Slapen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Goossens Wonen & Slapen actief?

    Goossens Wonen & Slapen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goossens Wonen & Slapen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.