NederlandReview

  Ervaringen Go Sport

  KOPEN! Zegt het bedrijf. Wat zeggen anderen echter over dit bedrijf? Is het wel slim en goed om dit te doen? Lees op onze site de mening over hun en beslis pas daarna of je er een klant wilt gaan worden of niet. Fouten voorkomen en geld besparen is natuurlijk iets wat wel goed en slim is. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op onze site. Ook jouw mening is goud waard. Deel hem.

  Over Go Sport

  Een complete webshop vol met sportartikelen en apparaten. Het is goed om te zien wat er allemaal aangeboden wordt bij dit bedrijf. Bekijk wat er kan en hoe je er een toptijd kunt krijgen. Pak je kansen en ontdek de koopjes in hun webshop. Er is een ruim assortiment en ook een goede klantenservice. Het is de combinatie om een succesvol bedrijf te zijn. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten als sportman of sportvrouw.
  Natuurlijk is het een slimme set geweest om een sterke webshop te starten welke gericht is op het aanbieden van sportartikelen. De mogelijkheden zijn ruim en goed. Het is te zien in het aanbod van hun, dat ze weten waar ze het over hebben en wat de markt belangrijk vindt.


  Sportkleding moet zeer schokbestendig zijn, anders krijg je dit... Nieuwe sportkleding nodig? Doe je dan dat via Go Sport?

  Diensten van Go Sport

  Ze hebben een pakket van sportproducten afgestemd op de volgende sporten:
  • Hockey
  • Tennis
  • Voetbal
  • Running
  • Fitness
  Bad&Beach
  • Vrije tijd
  Zaalsport
  • Buitensport
  • Wintersport
  • Fietssport

  Het is heerlijk om alles te kunnen krijgen op een webshop en op een plek. Het is heerlijk om de kansen te pakken van een succesvolle webshop. Kijk eens op hun website.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Go Sport

  Er kan altijd wel een keer iets misgaan. Wanneer het probleem echter snel en vakkundig opgelost wordt is er niets aan de hand. Een klacht, heet dan wel een klacht. Het is echter geen klacht meer. Het is een constatering welke is opgelost. Laat je klachten daarom gewoon horen. Meld het via de kanalen welke op de website staat aangegeven. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is om samen een oplossing te vinden voor een situatie. Uiteraard zijn tips en complimenten ook van harte welkom bij hun en over Go Sport.

  Wat zijn jouw ervaringen over Go Sport?

  Jouw stem is goud waard. Jouw mening. Jouw review. Jouw geluid. Jouw beleving. Laat anderen weten, hoe goed of hoe slecht jouw ervaring was met dit bedrijf. Het is essentieel om zo anderen te helpen. NederlandReview.nl is graag het platform om jouw mening te delen met anderen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen wanneer je jouw unieke verhaal doet op onze site. Het helpt anderen en geeft je een goed gevoel.

  Lees hier reviews van echte klanten van Go Sport. Hoe moet je sportartikelen retourneren? Hoe is de service? Zijn hier goede aanbiedingen?

  Go Sport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Go Sport

  Uw beoordeling

  Sportkledij

  GEEN SERVICE !!!! Nooit meegemaakt

  Door: Julie Larocq10-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Heel slecht

  Zeer slechte levering.

  Klantenservice reageert helemaal nergens op en bestelde trui is tot op heden nooit geleverd!!

  Door: Julius 24-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Go Sport

  Zeer slechte levering. Slechte kwaliteit.

  Klantenservice weigert netjes op te lossen en reageert uiteindelijk niet meer.

  Door: Karin Veltink25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Leuke kortingen op sportspullen

  Sportspullen vind ik over het algemeen vrij duur en daarom zoek ik ook geregeld naar mooie aanbiedingen. Om de winkels allemaal af te struinen is ook zoveel werk, dus ik houd het lekker bij het internet. Een webshop waar je voor een leuke prijs sportspullen kunt kopen is Go Sport. Ik heb zelf voetbalschoenen gekocht hier, maar ze bieden ook allerlei spullen aan voor hockey, hardlopen, fitness en tennis. Denk dat er dan ook wel voor iedereen wat te vinden is. Wanneer je geregeld op de website kijkt, valt het je ongetwijfeld op dat er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Levering is overigens ook gewoon goed en het bestellen is eenvoudig.

  Door: Luuk Kamerling14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Go Sport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Go Sport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Go Sport actief?

  Go Sport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Go Sport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.