Gitzo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gitzo

Zoek je een bedrijf welke gespecialiseerd is in fotografische accessoires zoals tassen, statieven en steunen? Wellicht is Gitzo net wat jij zoekt. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Gitzo bekend zijn.


Wat is Gitzo?


Gitzo is een fabrikant van fotografische accessoires, waaronder tassen, maar gespecialiseerd in statieven en steunen. Gitzo valt onder de paraplu van Vitec Imaging Solutions Spa. Het bedrijf is gelegen in Cassola (VI) in Italie.


Bestellen en betalen


Het is volgens het bedrijf eenvoudig om de specifieke producten die je nodig hebt te vinden en te bestellen. Wanneer je online bestelt en betaalt, gaat het intelligente systeem direct aan de slag om ervoor te zorgen dat je jouw producten zo snel mogelijk ontvangt. Het bedrijf accepteert betalingen met Visa, MasterCard en American Express. Sommige winkels accepteren andere betaalmethoden, zoals PayPal. De betaalmethoden voor deze winkel worden vermeld bij het uitchecken. Bestellingen onder rembours worden niet geaccepteerd.


Garantie


Het bedrijf stelt haar klanten dankbaar te zijn voor het kopen van hun producten. De Gitzo producten zijn volgens het bedrijf gegarandeerd geschikt voor het doel waarvoor ze zijn ontworpen, en vrij van defecten in materiaal en vakmanschap. Gitzo biedt twee garantieniveaus. Een wettelijke garantie van het eerste niveau, de 'standaard beperkte garantie' genoemd, gedefinieerd door de wet die van toepassing is in het land waarin het product wordt verkocht. Een tweede garantieniveau, aangeduid als 'Beperkte conventionele garantieverlenging', aangeboden door Gitzo als een speciale uitbreiding van de 'standaard' garantie. De 'Beperkte conventionele garantieverlenging' van Gitzo is gratis.


Standaard beperkte garantie


De geldigheidsduur van de 'standaard beperkte garantie' wordt bepaald door de toepasselijke wetgeving in het land, de staat of de regio waar het product wordt verkocht. De detailhandel in Italië wordt bijvoorbeeld gedekt door een standaardgarantie die twee jaar geldig is vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum voor een particuliere koper en een consument en gedurende één jaar als de koper een bedrijf of een btw-geregistreerde professional is. Deze garantie dekt onder andere geen defecten of kosten veroorzaakt door misbruik en schade door fout handelen.  


Beperkte conventionele garantieverlenging


Dit betekent gratis garantieverlenging tot 7 jaar vanaf de aankoopdatum. Naast de hierboven beschreven standaarddekking biedt Gitzo een aanvullende verlenging van de beperkte garantie die geldig is tot 7 jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum, in overeenstemming met de algemene voorwaarden op de ommezijde. Deze garantie is gratis en heeft geen invloed op de verplichte 'Standaard beperkte garantie'. De 'beperkte conventionele garantieverlenging' is alleen geldig als het land van verzending, aankoop of registratie hetzelfde is. Om gebruik te maken van de regeling 'Beperkte conventionele garantieverlenging', moet je jouw product binnen 12 maanden na de aankoopdatum bij het bedrijf registreren.


Retourinformatie


Mocht je een artikel retour sturen dient deze aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bestellingen die teruggezonden gaan worden dienen bijvoorbeeld goed ingepakt zijn. Je mag een retour niet met schade terug sturen. Het bedrijf bedankt haar klanten voor hun begrip. Mocht je niet tevreden zijn met een aankoop dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Het aankoopbedrag worden vervolgens terug gestort. Voor een retour heb je een RMA nummer nodig. Deze kun je aanvragen via het bedrijf. De volledige retourprocedure kun je lezen op de website van dit bedrijf.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Gitzo? Welke artikelen heb je bij deze organisatie gekocht? Ga je in de toekomst vaker artikelen kopen bij Gitzo? We stellen het zeer op prijs als jij je klantervaringen over Gitzo deelt via deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van neutrale reviews kan blijven.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)