Giga-Bikes

2.8
2.7

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Giga-Bikes

Of je nou wel of niet van fietsen houdt, de keren dat je op een fiets zit wil je natuurlijk wel dat dit een goede fiets is. Misschien vind je jouw droomfiets wel bij Giga-Bikes. Maar wat zal de kwaliteit van hun stadsfietsen zijn? Zul je echt zo snel kunnen met een racefiets? Zal die bakfiets wel stevig en veilig genoeg zijn? Zal je kind veel plezier hebben van zijn of haar loopfiets of driewieler? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Giga-Bikes de elektrische fiets bij je thuis komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Giga-Bikes omgaan met jouw klachten over hun omafietsen of opafietsen? Alleen mensen die al een cruiser of crosshybride van Giga-Bikes hebben kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe goed die fietsen van Giga-Bikes in elkaar zitten. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Giga-Bikes kunt verwachten.

Over Giga-Bikes

Giga-Bikes Tilburg is een fietsenwinkel en sportwinkel. Ze zeggen de grootste fietsenwinkel van Tilburg en omstreken te zijn. Ze hebben een showroom van 1000 M2 waar plek is voor wel 700 verschillende modellen. Daar kun je dus de fietsen in het echt aanschouwen. Ze hebben vele verschillende soorten fietsen voor volwassenen. Denk aan stadsfietsen, racefietsen, opafietsen, omafietsen, mountainbikes, crosshybride fietsen, bakfietsen en elektrische fietsen. Dus of je nou iedere dag een lange afstand moet afleggen, je BMX als sportattribuut gebruikt of alleen met de bakfiets je kinderen naar school brengt, er is grote kans dat Giga-Bikes de juiste fiets voor je heeft. Ook voor kinderen is er genoeg keuze. Denk hierbij aan loopfietsen, driewielers en kinderfietsen. Af en toe gaat je fiets wel eens kapot. Dan is er misschien een nieuwe kettingkast of rem nodig. Ook pedalen moeten eens in de zoveel tijd eens vervangen worden. Giga-Bikes heeft hiervoor onderdelen zoals sturen, standaarden, binnenbanden, buitenbanden, bagagedragers, accu’s, verlichting en nog veel meer. En sommige onderdelen zijn niet meteen nodig maar kunnen wel een handige accessoire zijn. Daarom heeft Giga-Bikes ook fietstassen, spatborden, fietsbellen, pompen enzovoort.


Diensten van Giga-Bikes

De fietsen en onderdelen van Giga-Bikes kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Giga-Bikes brengt de elektrische fiets of nieuw zadel gewoon bij je thuis zodat je zelf niet helemaal naar de fietsenwinkel hoeft. Ook is er een Giga-Bikes klantenservice die je kan helpen als je een vraag over je nieuwe slot mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Giga-Bikes

Rijdt jij al op een fiets afkomstig van Giga-Bikes? Dan horen wij graag alles wat je over deze fietsenwinkel te zeggen hebt. Hoe prettig rijden die stadsfietsen nou echt? Kun je lekker zitten op zo’n nieuw zadel voor je elektrische fiets? Hoe goed werken die remmen van Giga-Bikes nou echt? Duurde het lang voor de bezorgservice van Giga-Bikes je nieuwe fietszitje kwam bezorgen? En wat zei de klantenservice van Giga-Bikes toen er iets mis bleek te zijn met je mountainbike? Laat een Giga-Bikes review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fietsenwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook