Gereedschappelijk

7.2

Bestellen

5.6

Service

5.6

Prijs

6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Gereedschappelijk

Voor iedere klus heb je wel wat gereedschap nodig. Natuurlijk wil je dan wel het beste gereedschap om mee te kunnen werken. Wie weet vind je die wel bij Gereedschappelijk. Maar wat zal de kwaliteit van hun tuingereedschap zijn? Zal hun meetgereedschap nou wel zo secuur zijn? Hoe lang zal hun gereedschap met accu meegaan voor het weer opgeladen moet worden? Zal de bezorgservice van Gereedschappelijk er lang over doen om je elektrische boor of andere elektrische gereedschap bij je thuis te bezorgen?En wat voor een klantenservice zal Gereedschappelijk verlenen als je niet helemaal tevreden bent over je heleluchtpistool of breekhamer? Alleen mensen die al eens een grasmaaier of hogedrukreiniger van Gereedschappelijk hebben gekocht kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou eigenlijk van Gereedschappelijk vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van Gereedschappelijk kunt verwachten.


Over Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is een woonwinkel die gereedschap verkoopt. De winkel is in 2007 opgericht en verkoopt nu een heel assortiment professioneel gereedschap. Zo is er een groot scala aan accugereedschap. Daaronder vallen lampen, acculaders, haakse slijpers, stogzuigers, freesmachines, boorhamers en ander gereedschap dat met een accu werkt. Veel van dit gereedschap is ook in een elektrische variant te vinden. Hun selectie elektrisch gereedschap bestaat uit schuurmachines, boormachines, breekhamers, bouwstofzuigers, schroefmachines, boorhamers en nog veel meer. Dan is er nog laserapparatuur en meetapparatuur. Die selectie bestaat uit vochtmeters, glasmeters, spanningzoekers, afstandmeters, leidingdetectorem. digitale hoekmeters, inspectiecamera’s en nog veel meer. Er is ook wat gereedschap gericht op lucht en gas. Denk hierbij aan compressors, slagmoersleutels en tackers. Ook voor je tuin hebben ze het één en ander. Daaronder vallen kettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers, pompen, terrasverwarmers en grasmaaiers. En al;s laatste hebben ze dan nog wat accessoires en gebruikersartikelen die je aan kunt schaffen als je om wat extra kit, schuurmiddelen of andere toebehoren verlegen zit.
Diensten van Gereedschappelijk

De producten van Gereedschappelijk kunnen gewoon online worden besteld. Kies een grasmaaier of accuboor die je aanspreekt en plaats je bestelling. Wel moet je ook even een account op hun website aanmaken. Daar hebben ze dan ook je adresgegevens nodig. Op die manier kan de bezorgservice van Gereedschappelijk de haakse slijper snel en netjes naar je opsturen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met de klus. En dan is er nog een Gereedschappelijk klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gereedschappelijk

Heb jij al een gereedschap van Gereedschappelijk vandaan gehaald? Ook als je alleen wat kit hebt gekocht willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze webwinkel. Hoe lang gaan de accu’s van die boren en bouwradio’s nou echt mee? Weet die schuurmachine wel alles eraf te halen? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Gereedschappelijk jouw nieuwe stofzuiger kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Gereedschappelijk toen je een vraag over hun zaagmachine had? Laat een Gereedschappelijk review achter en vertel ons wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Tafel zaag 2de kans

Wat een aanfluiting zeg denk je iets te kopen wat er helemaal niet is. En he ook nog laten betalen en dag er na een mail sturen dat het artikel er niet is. Maar wel een splinternieuwe die je dan met bijbetaling kan kopen . Dit riekt naar bedrog en oplichting kan ook nog dagen duren voordat mijn geld wordt teruggestort advies koop hier niks .!!!

J

John

19-12-2023

0

mobiele airco merk Eurom, nooit daar kopen ik voel mij opgelicht.

De zondag de airco bestelt,dinsdag geleverd.Wij blij en zeker met de tempratuur van 32 graden binnen. Toen we die aansloten,was het een ramp.Een lawaai en je hoorde duidelijk dat er binnen in iets stuk was.Hij maakte meer lawaai dan onze grasmaaier.De radio speelde en je hoorde zelf de radio niet meer. Dus ik bel vragen ze een filmpje van lawaai te versturen via whatsapp.Dit gedaan na een dag hebben ze het filmpje nog niet bekeken.Terug gebeld vraag ik doodsimpel mevrouw hij heeft 1 min gedraaid is splinternieuw, ik wil dat je die terug komt halen en zo nieuwe meebrengt.Blijkbaar gaat dit niet. Moet die hersteld worden,ik wil niet dat die herstelt word. Ik koop een nieuwe geen herstelde. Ik geef hun nog 2 dagen zo niet dien ik klacht in wegens oplichting en bedrog. Mensen koop hier niets aan je word bij vierde gezet.

G

guido

13-07-2022

0

Gereedschap

Zeer slecht bedrijf. Absolute afrader. Omdat de vorige reviews zijn verwijderd hierbij nogmaals de review. Er is een product achtergehouden omdat ik een bedrijfsnaam heb opgegeven als grap namelijk picobello.bv. Hieraan concluderen ze dat ik een bedrijf ben. Oordeel zelf. Inmiddels heb ik melding gedaan bij: 1. De politie (internetoplichting) 2. Keurmerk 3. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) 4. Rechtsbijstand 5. Een jurist 6. Juridische loket.

W

Willink

03-04-2022

0

Metabo PowerMaxx BS Basic Mobile Workshop

Boormachine set besteld voor ons studentenhuis omdat wij veel klussen. Levering was zeer snel en de klantenservice was ook zeer vriendelijk met vragen over welke boorset het beste was. Al met al een goede ervaring dus!

H

Huize 't Pott

12-12-2020

0

Dikke Makita 18V Comboset

Ik zocht een goeie set voor het uitvoeren van me werk als zzp-er in de bouw. Even gebelt voor wat advies en we kwamen al snel op mijn favoriete merk Makita uit. Ze hadden de machines die ik zocht allemaal op vooraad en ook noggus in een combiset met een extra accu en een tas. Alleen DHL maakte er nog even een potje van door een dag later dan de trek en trace te bezorgen. Maar goed. Daar kan Gereedschappelijk dan weer niks aan doen.

H

Henk van Zwieten

20-08-2019

0