Gereedschapcentrum

4
5.6

Bestellen

2.8

Service

5

Prijs

2.5

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Gereedschapcentrum

Bij sommige klussen heb je wat gereedschap nodig om verder te komen. Het kan zijn dat je wat extra kracht nodig hebt maar ook dat je iets moet opmeten. Voor beide gevallen heeft Gereedschapcentrum.nl wel een oplossing. Maar wat zal de kwaliteit van hun schroevendraaiers en andere handgereedschap zijn? Zal hun elektrische gereedschap een klus echt lichter maken? Zal hun bevestigingsmateriaal wel stevig genoeg zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Gereedschapcentrum.nl je grasmaaier of andere tuingereedschap bij je thuis komt bezorgen? En hoeveel zal je aan de klantenservice van Gereedschapcentrum.nl hebben als je spijkers of ankers niet op hun plek willen blijven? Alleen mensen die al eens een klus met gereedschap van Gereedschapcentrum.nl hebben geklaard kunnen je hierover inlichten. Kijk naar hun reviews on een indruk van de echte zaken van Gereedschapcentrum.nl te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van Gereedschapcentrum.nl en hun gereedschap kunt verwachten.


Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is een woonwinkel die gereedschap aanbiedt. Het bedrijf is in 2007 opgericht en wil je graag voorzien van professioneel gereedschap. In het begin begonnen ze als simpele aanbieder van tweedehands gereedschap op Marktplaats maar inmiddels zijn ze van een zolderkamer verhuisd naar een echt pand in een industrieterrein Kraaiven in Tilburg. Je kunt bij hen veel verschillend gereedschap vinden. Er is bijvoorbeeld een categorie gereedschap met een accu. Denk hierbij aan schuurmachines, schaafmachines, lijmpistolen, cirkelzagen, boorhamers en multitools. Ook lampen zijn hier te vinden. Ook is er een selectie elektrisch gereedschap met daarin breekhamers, pizers, combinatiezagen, heteluchtpistolen en nog veel meer. Eigenlijk vind je in beide categorieën zo’n beetje dezelfde soorten gereedschap, alleen werken ze net ietsje anders. Natuurlijk is er ook een selectie ouderwets handgereedschap. Soms heb je immers gewoon een koevoet, schroevendraaier, inbussleutel of ouderwetse hamer nodig om een doorbraak te forceren. Je moet altijd secuur kunnen werken en dus heb je vast wat meetgereedschap nodig. Hieronder vallen roterende lasers, waterpassen, afstandmeters, hoekmeters en een gewoon liniaal. Hun selectie tuingereedschap bestaat uit grasmaaiers, kettingzagen, takkenzaken, pikhouwelen, bladblazers, tuinslangen en andere dingen die in de tuin erg handig kunnen zijn. En dan zijn er nog ankers, lamellen, spijkers en nagels om iets om te hangen of aan te bevestigen. Al dit gereedschap kan worden meegenomen in één van de gereedschapskoffers of andere opbergmogelijkheden die Gereedschapcentrum.nl aanbiedt.
Diensten van Gereedschapcentrum.nl

Al het handgereedschap en elektrische gereedschap van Gereedschapcentrum.nl kan online worden besteld. Er is een Gereedschapcentrum.nl klantenservice die de accuboor or cirkelzaag gewoon bij je komt afleveren. Ook heeft de gereedschapswinkel een klantenservice om vragen over hun zaagmachines of tuingereedschap te beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gereedschapcentrum.nl

Ben jij één van die mensen die al eens een klus met gereedschap van Gereedschapcentrum.nl heeft geklaard? Dan willen we alles weten over jouw ervaring met Gereedschapcentrum.nl. Hoe stevig zijn die hamers nou echt? Kon je met hun cirkelzaag overal doorheen zagen of viel dat tegen? En kon de klantenservice van Gereedschapcentrum.nl je helpen toen je vragen over hun schroevendraaiers had? Schrijf een Gereedschapcentrum.nl review en vertel ons hoe jij over deze kluswinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Anderen bekeken ook