Gereedschapcentrum

5.6

Bestellen

2.8

Service

5

Prijs

2.5

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Gereedschapcentrum

Bij sommige klussen heb je wat gereedschap nodig om verder te komen. Het kan zijn dat je wat extra kracht nodig hebt maar ook dat je iets moet opmeten. Voor beide gevallen heeft Gereedschapcentrum.nl wel een oplossing. Maar wat zal de kwaliteit van hun schroevendraaiers en andere handgereedschap zijn? Zal hun elektrische gereedschap een klus echt lichter maken? Zal hun bevestigingsmateriaal wel stevig genoeg zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Gereedschapcentrum.nl je grasmaaier of andere tuingereedschap bij je thuis komt bezorgen? En hoeveel zal je aan de klantenservice van Gereedschapcentrum.nl hebben als je spijkers of ankers niet op hun plek willen blijven? Alleen mensen die al eens een klus met gereedschap van Gereedschapcentrum.nl hebben geklaard kunnen je hierover inlichten. Kijk naar hun reviews on een indruk van de echte zaken van Gereedschapcentrum.nl te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van Gereedschapcentrum.nl en hun gereedschap kunt verwachten.


Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is een woonwinkel die gereedschap aanbiedt. Het bedrijf is in 2007 opgericht en wil je graag voorzien van professioneel gereedschap. In het begin begonnen ze als simpele aanbieder van tweedehands gereedschap op Marktplaats maar inmiddels zijn ze van een zolderkamer verhuisd naar een echt pand in een industrieterrein Kraaiven in Tilburg. Je kunt bij hen veel verschillend gereedschap vinden. Er is bijvoorbeeld een categorie gereedschap met een accu. Denk hierbij aan schuurmachines, schaafmachines, lijmpistolen, cirkelzagen, boorhamers en multitools. Ook lampen zijn hier te vinden. Ook is er een selectie elektrisch gereedschap met daarin breekhamers, pizers, combinatiezagen, heteluchtpistolen en nog veel meer. Eigenlijk vind je in beide categorieën zo’n beetje dezelfde soorten gereedschap, alleen werken ze net ietsje anders. Natuurlijk is er ook een selectie ouderwets handgereedschap. Soms heb je immers gewoon een koevoet, schroevendraaier, inbussleutel of ouderwetse hamer nodig om een doorbraak te forceren. Je moet altijd secuur kunnen werken en dus heb je vast wat meetgereedschap nodig. Hieronder vallen roterende lasers, waterpassen, afstandmeters, hoekmeters en een gewoon liniaal. Hun selectie tuingereedschap bestaat uit grasmaaiers, kettingzagen, takkenzaken, pikhouwelen, bladblazers, tuinslangen en andere dingen die in de tuin erg handig kunnen zijn. En dan zijn er nog ankers, lamellen, spijkers en nagels om iets om te hangen of aan te bevestigen. Al dit gereedschap kan worden meegenomen in één van de gereedschapskoffers of andere opbergmogelijkheden die Gereedschapcentrum.nl aanbiedt.
Diensten van Gereedschapcentrum.nl

Al het handgereedschap en elektrische gereedschap van Gereedschapcentrum.nl kan online worden besteld. Er is een Gereedschapcentrum.nl klantenservice die de accuboor or cirkelzaag gewoon bij je komt afleveren. Ook heeft de gereedschapswinkel een klantenservice om vragen over hun zaagmachines of tuingereedschap te beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gereedschapcentrum.nl

Ben jij één van die mensen die al eens een klus met gereedschap van Gereedschapcentrum.nl heeft geklaard? Dan willen we alles weten over jouw ervaring met Gereedschapcentrum.nl. Hoe stevig zijn die hamers nou echt? Kon je met hun cirkelzaag overal doorheen zagen of viel dat tegen? En kon de klantenservice van Gereedschapcentrum.nl je helpen toen je vragen over hun schroevendraaiers had? Schrijf een Gereedschapcentrum.nl review en vertel ons hoe jij over deze kluswinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Makita bouwlamp

R

R Beld

23-10-2023

0

Makita accuboormachine .

H

Huisinga

04-05-2023

0

Online

Echt 100% waardeloos, voor 23:00 uur besteld volgende dag in huis GELOOF DIT NIET!! Voorraad op website is niet up to date dus artikel pas over 4 weken pas weer leverbaar. Contact zoeken krijg je een excuses miep. Aan excuses heb je niets als je het gereedschap besteld om volgende dag te gebruiken. Na annuleren 5 dagen op je geld retour wachten, bij bestellen willen ze het wel direct van jou hebben. Hier kom ik nooit meer! En dan opletten dan krijg je onder deze review een kul verhaal met vervelend dat je dit zo ervaart en excuses. Hier koop je niets voor. En deze excuses zijn alleen maar bedoeld als damage control en daarom dus ook niet geaccepteerd.

E

E

08-04-2022

0

Laserliner producten

Verschillende laserliner producten aangeschaft waarbij de Laserliner RangeXtender G 60 Laserontvanger in koffer - 60m - 033.55A niet goed functioneerde. Klacht loopt al 5 weken en ze weten niet wanneer ze een vervangend product kunnen sturen. Heb nu het product geannuleerd. Bestelling geplaatst

W

Wim Bank

31-03-2022

0

bestelling divers gereedschap

Bestelling doorvoeren en betalen is makkelijk. Daarna krijgen is moeilijk na 3 weken nog geen levering. Bellen na 10 minuten wordt er opgenomen en al snel weer afgerond oftewel de hoorn er weer opgegooid omdat ik wat geiriteerd was, GEK HE.

T

Ton Hoogenboom

07-03-2022

0

Metabo MVT haakse slijper

na 5x nieuwe leverdatum en 3x bellen gewoon aan het lijntje gehouden maar geen levering. "we vragen om uw begrip" nou.. dat is inmiddels wel op! Eerdere leveringen waren goed maar nu echt waardeloos! besteld 8-1-2021, levertijd 3 weken... op 24-2-2022 wacht ik nog steeds

M

Martijn

24-02-2022

0

Luchtontvochter

2 minuten geledenNIEUW Waardeloos bedrijf! Nooit iets bestellen. Online bestelling gedaan van 180 euro. Nooit iets ontvangen, aan het lijntje gehouden dat het pakketje is kwijtgeraakt bij de vervoerder, maar het pakketje is daar niet afgegeven en er is geen verzendlabel gestand. Na een maand loopt er nog steeds een zogenaamd onderzoek, maar nog steeds niets bekend en geen geld retour. Echt schandalig. Nooit iets bestellen hier!!

A

AdB

07-02-2022

0

afkortzaag

Afkortzaag met spoed besteld zelfde dag levering , nou ik wacht nu al een week en maar wijzen naar de vervoerder wanneer het komt geen idee . En annuleren kan blijkbaar niet. Oplichters

B

bennie

30-11-2021

0

Delta schuurzool TMA073

Op de website staat dat er bij bestelling van de Deltaschuurzool TMA073 gratis de Delta schuurzool TMA025 wordt bijgeleverd. De Delta schuurzool TMA025 heb ik echter niet ontvangen, ook niet na melding bij de klantenservice

G

Geert Blommers

31-08-2021

0

9.0A accu.

Wacht al meer als half jaar op bestelling. Met al half jaar lang regelmatig de melding: Sorry, enige vertraging voor jouw bestelling.

J

Jeffrey Breebaart

21-07-2021

0

Kettingzaag

Nooit ontvangen na vele mailtjes en telefoontjes blijkt de zaag al 4 maanden bij het distibutiecentrum te liggen. Daar wordt verder niks opgelost nog steeds geen zaag of geld terug ontvangen.

M

Maurice Brinkman

14-06-2021

0

bosch afstandmeter

Do not use this company...i bought a Bosch afstandmeter from Gereedschapcentrum and with 2 months it was broken. Instead of doing what they promise on their website and refund/replace the product they simply said it was not their problem and left me 150 euros out-of-pocket. Dishonest, unreliable and an abuse of the customer/seller relationship (especially now when we have little alternative to buy in a physical store) - simply theft. You have been warned - do NOT use this company!

W

wayne craig

21-02-2021

0

Makita inval zaag met geleiderail en tas

Invalzaag met geleiderail besteld incompleet geleverd Invalzaag met geleiderail besteld. Te laat en incompleet geleverd. Geen geleiderail. na meerdere malen mailen (4 dagen verder) kreeg ik te horen dat de rail idd niet geleverd was. hij zou worden nageleverd. Toen ik vroeg wanneer ik de rail kon verwachten kreeg ik te horen dat dit minimaal 3 weken ging duren. Handig voor gereedschap wat binnen een dag geleverd zou zijn en ik nodig heb voor een klus. Geen optie dus. Restitutie voorstel was de helft van de waarde van de rail zoals deze verkocht werd bij desbetreffende shop, met als commentaar dat dit de setprijs was. Wat een naaierij. Supervisor van de klantenservice bood 5 euro voor het ongemak maar wil niet aan de telefoon komen. Waardeloos! echt een onbetrouwbare zaak.

I

Ivo Schouten

25-07-2020

0

Makita invalcirkelzaag + toebehoren

+ Spullen netjes op tijd binnen + Vrij duidelijke site - Verpakking absoluut onvoldoende. Bij gereedschapcentrum een Makita kit van een accu invalcirkelzaag + dubbele acculader + zaagblad + geleiderails + accu's gekocht. De "verpakking", of liever gezegd, wat daar voor door moet gaan, is zonder meer bedroevend. Makita Mbox strak in de doos, accu's, acculader en de rest daar gewoon "los bovenop gestort". In de doos één los plastic zakje (geen bubbels o.id.) dat bij navraag voor de standaard transportbeveiliging door moet gaan. Dat lege zakje (zeg maar: volume boterhamzakje) doet echt werkelijk helemaal niets. Wel eens van schelpen, plasticbubbels en soortgelijk vulmateriaal gehoord, gereedschapcentrum? Er is niets echt kapot, maar dat is meer mazzel dan iets anders. Verder is alles gebutst en bekrast door het los in de doos rondstuiteren. Doos was tenslotte ondersteboven ingepakt met verzendlabel op de onderkant van de doos. MBox zat echter wel weer "right-side up" in de doos. Dat heeft ook niet meegeholpen, tijdens vervoer lijkt de doos soms rechtop, soms ondersteboven vervoerd te zijn. Navraag bij klantenservice chat levert op dat dit vrij normaal is, al gebruikt men normaalgesproken naar zeggen wel iets meer plastic. "Het is gereedschap en kan wel wat hebben." Nou, daar ben ik het dus niet mee eens, ik maak graag zelf de eerste krassen op mijn gloednieuwe spullen, dank u. Medewerker komt daarna wel terug op uitspraak en biedt excuses aan, maar dit is wel enigszins tekenend voor hoe men er aldaar tegenaan kijkt. Aanbod van €5,- korting op een volgende bestelling heb ik resoluut geweigerd. Daar ging het me überhaupt niet om en eerlijk gezegd vindt ik €5,- compensatie voor "alvast voor mij lelijk gemaakt" gereedschap met een waarde van €811,06 bijna beledigend. Retourneren wordt ook nog aangeboden, maar het gereedschap is direct nodig dus de keus is, of deze week niet meer klussen, of de krassen en butsen accepteren. Tandenknarsend kies ik voor het laatste. Al met al: Men mag bij gereedschapcentrum wel wat verbeteren aan de verpakkingswijze. Dit lijkt echt helemaal nergens op.

F

Freek Voorwinden

30-06-2020

0

tools

Avoid this company. I did not receive my order and did NOT receive a refund. I've waited 6 weeks already, and they simply won't respond or do anything. Not by email or phone. Their chat agents can't and won't do anything either. Don't make the same mistake I did. Go to another, more trusted seller. You have been warned!

I

I.York

22-06-2020

0

Bosch proffessional cirkelzaag

Op website bol.com omschreven als nieuw apparaat. Besteld, betaald tot zover positief. Ik haal mn pakket bij postnl op. Ik voel aan de doos sat t niet klopt. Ter plekke maak ik doos open en tref t volgende aan: Een defecte zaag (afgebroken deel los in de doos) geen originele verpakking. Als of t een showmodel of een gerefurbished apparaat is. Dus meteen retour afzender. Nu wachten of ik mn geld terug krijg. Zeer terleurstellend want t was een duur stuk gereedschap van 235,00. Ik heb Bol.com gebeld dat de informatie op de website niet klopt.

V

V Wetzels

03-10-2019

0